emine aklıma takılmıştı şimdi bide olgu cıktı yaa baktırmicam baktırmicam diyorum ama cok merak ediyorummmm
emine aklıma takılmıştı şimdi bide olgu cıktı yaa baktırmicam baktırmicam diyorum ama cok merak ediyorummmm
eğer biri varsa aklında yada beklediğin bir şey varsa cevabını merak ediyorsan olguyu deneyebilirsin acıkcası. Eğer kadıköyede yakınsan üşenme :)))) emine ile ilgili şimdilik bir şey soyleyemiyorum, cumartesi gününü iple çekiyoruz. Gerçi suanı ve geçmişi bilmesi değil benim için önemli olan benim merak ettiğim şey olacak mı ve tarih verebiliyorsa benim için önemli olan bu :)) birde bu tarihi tuturrsa benim için iyi falcı olabilir :))))
bende emıneden sonra baktırmıycamdıyorum amaa bu olgu kımmıs neymıs takılmadım degıl bence bıras ara verılmelı fala belkı daha sonra
kafamda bi sürü soru işareti belirdi????
sherry83, olunun nosu lutfen
olgu nerede kadıkoye cok yakınım ben bır ara deneyebılırım varmıdır telefon numarası ulastırsanız sevınırım bırde nekadar bakıyor
bu arada olgu 25 tl ye bakıyor fala. eger bgn gidersen yorumlarını hemen bekliyorum :))
bu arada olgu 25 tl ye bakıyor fala. eger bgn gidersen yorumlarını hemen bekliyorum :))
Bugün yeni üyeyim. Girer girmez bahsettiğiniz konu cezbetti beni de
Bir duzeltme olgunun izin gunleri degisebiliir onceden kafeyi aramakta fayda var kafenin numarasi internette vardi kadikoy subeyi aricaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?