İstanbul'da Fal - Falcılar

emine aklıma takılmıştı şimdi bide olgu cıktı yaa baktırmicam baktırmicam diyorum ama cok merak ediyorummmm

eğer biri varsa aklında yada beklediğin bir şey varsa cevabını merak ediyorsan olguyu deneyebilirsin acıkcası. Eğer kadıköyede yakınsan üşenme :)))) emine ile ilgili şimdilik bir şey soyleyemiyorum, cumartesi gününü iple çekiyoruz. Gerçi suanı ve geçmişi bilmesi değil benim için önemli olan benim merak ettiğim şey olacak mı ve tarih verebiliyorsa benim için önemli olan bu :)) birde bu tarihi tuturrsa benim için iyi falcı olabilir :))))

kızlar 100 msj dolmadigi icin cvp yazamiyorum size. senay tlfda bakıyor mu diye sormussunuz: bilmiyorum cunku cafede bakıyor hiç sormadım evime de yakın oldugu icin netten fincan cafenin nosunu bulup telefona senayi isteyip sorabilirsiniz yardımcı olurlar sanırım. diğer soru fiyattı: 20 TL. diğer gelen mesajda da arzu sorulmuştu. daha önce de dediğim gibi şenayla arzu bana paralel baktı. verdikleri tarihler hemen hemen aynıydı. geçmiş ve şuanla ilgili memnunum ama gelecekle ilgili olarak o tarihler gelmeden yorum yapmak istemiyorum. bide ben memnun kalırım siz kalmazsınız falan o yuzden baştan söyliyim :) daha sorularınız olursa ozel msj ile mailinizi yazın oraya cevap yazarım, 100 msjın dolamsına daha var cunku

bakırkoydeyim ama bi haftasonu deniz otobusune atlayıp gecebilirim dayanamazsam. bi sure baktırmiyim diyorum azcık zaman gecsin yine fal fal diye tutturdugumda deneyebilecegm biri olsun diye listeye aldım o zaman şimdilik :) aklımdaki şey yakın zamandao lmazsa gidip sorarım olcak mı olmicak mı diye :)

bende emıneden sonra baktırmıycamdıyorum amaa bu olgu kımmıs neymıs takılmadım degıl bence bıras ara verılmelı fala belkı daha sonra

bende burda yeni isimelr duydukca daha cok merak sardım ama azcık ara vermek lazım, emineyi daha deneyemedim icimde kaldı ama birazcık zaman gecsin emine ve olgu listemde

olgu nerede kadıkoye cok yakınım ben bır ara deneyebılırım varmıdır telefon numarası ulastırsanız sevınırım bırde nekadar bakıyor

merhaba
uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve önerilerinize göre bende gidiyorum falcılara.soğanlık emine yi merak ettim çok .bugün üye olduğum için bana yardım ederseniz sevinirim. bana eminenin telefonunu gönderebilecek var mı.bir de ne kadara bakıyor emine?
teşekkürler

sherry83, olunun nosu lutfen

olguda tel nosuna gerek yok. kadıköyde boğa var ya, boğadan bahariyeye doğru yururken 500 mtre fln ilerde solda starbucks var hemen onun yanında nostradamus cafe var orda bakıo olgu fala sadce çarşambaları çalışmıo 12 de kafede oluyor. olguya giderseniz yormlarınızı bekliyorum :)

Bir duzeltme olgunun izin gunleri degisebiliir onceden kafeyi aramakta fayda var kafenin numarasi internette vardi kadikoy subeyi aricaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…