soğanlık eminenin telefonun bilen yok mu((
Olgu'ya ben de ocak ayının ikinci haftasıydı sanırım, o zaman baktırmıştım. söylediği 2 şey çok saçma gelmişti o sırada, olmaz ki falan diye düşünmüştüm. hatta biri için nisan da olacak demişti. birini dediği gibi yaşadım gerçekten, diğeri de nisan'da olacak kesinleşti. o da söylediği gibi. bu iki olayı yaşayınca hemen kadının dedikleri aklıma geldi. kadıköy'de en düzgünü olgu sanıyorum. bana da olmayacak bir şeye olacak demem ağlasan da sızlasan da kusura bakma doğruyu söylerim dedi. tarzım bu üzgünüm dedi.
ben 1 aydır baktırmıyorum ve içimden falcıya gitmek bile gelmiyor. inanıyorum ki bundan sonra açılmaya başladı her şey. zira olgu'nun söylediklerinden birini bir kaç kişi daha söylemişti ama çoook önce, yani zamana bırakmak gerekiyor gerçekten size 2 ay vade veriyorlarsa bu 5 ay sonra da olabiliyor. şu çok çok önemli, gerçekten az baktırmak. fal gerçekten de bir konu üzerine beklentili olarak gittiğiniz zaman olumsuz etkiliyor kişiyi, enerjiyi alıp götürüyor. şu an her şey çorap söküğü gibi gelişiyor hayatımda. sanki tıkanan bir enerji vardı açılmaya başladı. iyi bir falcı bulunuz, söylediklerinden bir tanesi bile olmadan 2. kez ona a da bir başkasına gitmeyiniz. bu da ufak bir tavsiye...
bu arada ritanın telefonunu kim istiyordu arada kaçırdım ama bi msg daha atarsa ona özelden yollliycam...bu msg ile 100. msg doluyo kim ne telefonu isterse bende varsa memmmmnuniyetle yılmadan iletirim...
az once iş arkadasım telde konusuyodu biriyle, bi falcıdan bahsettiklerini duyuınca ilgimi cekti tabi, kartlarla bakıyomus herşeyide bilmiş o arkadasının ama 100 TL dedigi an ismini bile sormadım :) boş yere merak etcektik biliyo mudur bilmiyo mudur diye :)
hayırlı olsun nur topu gibi bir tartışma konumuz oldu:
Nostradamus Olgu Hanım..:)
hadi bakalım görüşler açıldı
heheheheh
kızlar mrhaba ben bişey sormak istyrm size taksim gemi restaurant da dilek isimli bi falcı vardı, şimdi nerde çalışıyo acaba bilen varmı
Rita'nın telini ben istemiştim, gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim:)
Bizde cumartesi günü gittik .Ablam ve ben emine hanıma
Bizde cumartesi günü gittik .Ablam ve ben emine hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?