İstanbul'da Fal - Falcılar

suanı vegeçmişi çoğu falcı biliyor. onemli olan gelecekle ilgili soylediklerinin çıkması diye düşünmekteyim :)) eğer soyledikleri çıkıyorsa bir kereliğine 100 tl vermeye değer bir haldeyim

canım giden kişiyle söyledikleri olmuş gelecekle ilgili ama gidersin olmaz bosuna 100 tl vermeye degmez. Emine hnmnda soyledikleri çıktı diyen var soyledikleri çıkmadı diyen var. o yzuden hani 100de 100 cıkıyo dese bile biri sana cıkmaz o kadar paraya yazık :) ben de cok kotu durumdayım ama bide bosuna umitlenmek var işin ucunda onu da dusunmek lazım.

bu arada ritanın telefonunu kim istiyordu arada kaçırdım ama bi msg daha atarsa ona özelden yollliycam...bu msg ile 100. msg doluyo kim ne telefonu isterse bende varsa memmmmnuniyetle yılmadan iletirim...

taksimde gemi restaurant vardı orda dilek isimli bi falcı vardı şimdi ordan ayrılmış, nerde çalıştığını ya da telfn numarası vrsa çok sevinirimmm..:18:

o şimdi nişantaşında kendi evinde bakıyor ama eskisi gibi değil tavsiye etmem....birde 60 tlye bakıyor

aaaa bn baktırmıştım her dediği dediğide çıkmıştı bna çok şaşırdım gerçekten. tam olarak söleyebilirmisin yerini acaba, ya da telfn numarası varsa çok sevinirim, bi şansımı denemek istyrm :18:

telefon numarasını silmiştim...banada çok tutturdu vaktinde ama sonra tutmuyor çok yorulmuş brzda tırlattı sanırım: ) tek hatırladığım teknik bir üniversitenin otoparkından aşağı giden bir yol var karşısında bir tekel,kuruyemişçi vardı apartmanın...giriş katı dairesi ama randevusuz çalışmıyor...fakat telefonu yok bende...bir yerden bulursam yazarım cnm

dileğe ben ilk gittiğimde bir çok şeyi bilmişti. yaklaşık 1 sene önce filan. en son 2 ay once gittim geçmiş tamam ama gelecekle ilgili soylediklerinin hiç biri olmadı verdiği zamanlar filan tutmadı. sanırım dilek biraz bu işi ticarete döktü ne yazik ki... dileğin nosu bende var ama ben özelden msj atamıyorum...

olgu hanıma bende gitmiştim 2 ay önce gerçekten çok tutarlıdır ve dürüstçe bakar, umut tacirliği hiç yapmazz uslübü ve falı analtım tarzıda süperdir...:)tavsiye ederimm işinde başarılıdır

sherry83 sormuştu sanırım: olgu bana beklentimden farklı bir şekilde olumsuz konuşmadı ancak mesela hoşlandığım kişinin daldan dala konan bir hercai olduğunu söyledi. kısaca başkalarıyla kısa süreli birliktelikler yaşıyor dedi. tahmin ettiğim bir şey olduğu için hıı, iyiii deyip geçtim. bunu da kabullenip oturdum ya, 40 hamamda 40 tas su dökücem adama. sonuç için şu an net bir şey söyleyemiyorum demek ki daha net bir şeyler gözükmüyor şu dediklerim bir çıksın ondan sonra gel tekrar bakarız ama ben olumlu hissediyorum, sürpriz var dedi. yine de sonra bir daha bakarız dedi. iki dediği de çıktı bakalım diğerleri ne olacak.

umarım işin sonunda mutlu olacağın şeylere kavuşursun.. işin özü bu aslında mutlu olmak...

olgu bana da öyle demişti. bu adam böyle yani değişmez demişti. üzdü tabi biraz ama geçmişi yaşadıklarımı çok iyi bildiği için ben de haklı bulmuştum :) şimdiye dair yorumları da bayağı iyiydi %100 değil tabi ama.mayıs gibi tarihler verdi çıkarsa buraya yazıcam :)

son kararla emineye gitmekten vazgeçtim.Neden derseniz; her fal zamanı atıyor bir yana...ben falcımdan memnunum aç gözlülük yapmanın gereği yok...Çünkü ondan su an duyduğum her yeni şey hayatmı karıştırır ve önceden baktırdığım falları da...İÇ sesim gitme diyor gitmicem..Belki sonra...

ve birçoğumuzun derdi olan gideni bekleme konusunda tek bir şarkı armağan ediyorum...

sertap erener-bir çaresi bulunur elbet...

biz bir uyuyup uyanalım...elbet bulunur çaresi...ne zaman ki biz gideriz onlar gelir...doğa kanunu...

Kızlar ben nastradamus da bihter e baktırmıştım 2 kere ehhhh iştee diyorum övemicem ya yarın kadıköyde olucam olguyu deniycem yarın akşam paylaşimmm sizinlede :)

Son düzenleme:

evet silentında dediği gbi emineye gitmekten vazgeçtik. kaderimize razı olup olguda devam edeceğiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…