İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben nastradamus da bihter e baktırmıştım 2 kere ehhhh iştee diyorum övemicem ya yarın kadıköyde olucam olguyu deniycem yarın akşam paylaşimmm sizinlede :)

olgudan memnun kalacağını düşünüyorum ama genede mutlaka izlenimlerini paylaş bizimle :)) arkadaşlar olgu bana iş değişikili ile birşeyler soylemişti. işte masamın değişeceğini, eskiye işimde dönüş olacağı vs.. gibi. yaklaşık 2 saat once dediği şeyleri yaşadım bunuda size soylemek isterim hatta hemen arayıp silent ile paylaştım mevcut durumumu :)

silentblood yazmıştım sana ama görmedin sanırım rica etsem dileğin telefonu varsa bna verebilirmsn ya da ew adresini bnm için çok önemli lütfen

numarası bende var isterseniz ozelime mailinizi yazın ben size vereyim nosunu dileğin. dileğin evi nişantaşında. hüsrev gerede caddesi var beşiktaşa inen bir yokuş yoludur orası. aşağı doğru bayağı bir yuruyorsunuz hatta ilerde sağ tarafta bir otopark filan vardır ordanda aşağı doğru devam ediyorsunuz. siz onu arayın o evi size tarif eder...

umarımmm canım yaaaa yarın yollardayım

olguda çok sıra oluyor mu hafta içleri falan? ve hangi günler orada saat kaçta başlıyor kaçta bitiriyor? randevu almak falan işe yarıyor mu?

şükür bana değişmez demedi. bu halinden onun da mutlu olmadığını söyledi ama değiştirecek gücü şu anda kendinde bulamadığını, koyverdiğini söylemişti. kişinin kendisi de dile getirmişti bunu bir ara hatta. evet şu an yorumları epey iyiydi. ben beğenmiştim kadını, dediği şeyler de çıkınca...bakalım bekliyoruz unutarak!

sherry83, hepimiz için hayırlısı olsun cnm ya. istemek iyi gelmiyor bazen, hayırlısıysa olsun diyelim. sağolasın.

çok teşekkür ederim bn yeni üyeyim o yüzden pek beceremiyorum sanırım cvp işlerini :) size özelden mail adresimi yazmaya çalışıcam umarum becerebilirim :))

bnm mail adresim ygmr1915@hotmail.com buraya atarsanız telefonunu çok sevinirim. teşekkür ederim

olguda çok sıra oluyor mu hafta içleri falan? ve hangi günler orada saat kaçta başlıyor kaçta bitiriyor? randevu almak falan işe yarıyor mu?

öyle saatlerce beklemezsin...haftada birgün izin kullanıyor onun için arayıp gitmende fayda var randevu vermiyorlar. öğlen 12 de geliyor akşam 8 de çıkıyor cnm

öyle saatlerce beklemezsin...haftada birgün izin kullanıyor onun için arayıp gitmende fayda var randevu vermiyorlar. öğlen 12 de geliyor akşam 8 de çıkıyor cnm

kadıköy bahariyede idi de mi bu kafe? bi de şey soraccam misal 12 1 gibi gittin öğlen. o saatlerde sıra olur mu?

ben bakırköy de cafe laftaki halilden cok memnunum :) her seyden onemlisi 1 hafta sonra tekrar gitseniz bile dedikleri birbirini tutuyor

soyledikleri çıktı mı peki :)) önemli olan buuu

Şuanı biliyo sanırım halil çok cana yakındır bende zaman zaman burda bahsettim kendisinden fakatttt yılbaşında benm hayatımda biri olmalıydı marttayız yok öyle biri yada gelecekte pek tutturamıoo sanırım

OLGUUUUU senin gözünü seveyim ozmnn ehuhuhuhuhuu :))

sherry canım ablamın arkadaşı olguya bakmıştı genel baktı özelden pek bahsetmedi dedi yarın ben deniycem aklımdaki özel kişi için bakmasını isticem bakalım soru sordurtuyomuu nasıll yada karışabiliyomuyuz fala :)))

bide bu iş kısmet bence arkadaşım, bunlarda falcı. zamanda şaşırabilirler de yanlış fikir yürütebilirlerde, yorgunsa sallayabilirde-zevk için değil ekmek parası için fal bakıyolar.
sonuçta Allah'ın dediği olur mantığındayım ben. herşeyi bilselerdi kendilerini kurtarırlardı di mi?
bizimki sadece anlık rahatlama merak giderme falan.
bi başka konuda zamanı sürekli beklersen / kovalarsan da bence olcağı varsa da olmuyo.
işte bu nedenle isteyin evren size versin quantumculara az gıcığım var.:84::84:
ben istiyorum ama çoğu zaman yanlış teslim yanlış adrese yapilıo die düşünüyorum.

bu nedenle oluruna bırakmaya çalış desem???
(bende bunu beceriyorum diyemesemde çalışıyorum:):18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…