İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende Emine'ye gidicem diyordum ama şimdi Olgu sırayı kaptı... Olgu en azından yakında... Soğanlık'a gitmek kasıcaktı beni de... Yarın bi Olgu'ya gideyim en iyisi dedim... Gidebilirsem yarın akşam yazarım... Ve umarım beğenirim, böyle hevesli gidip bişey bilemedikleri zaman çok üzülüyorum da...

arkadaşlar ben emine hanımın telini alamadım. özelden mesajda atamıyorum rica etsem lütfen telini özelime yazabilir misiniz :)

Selam,

Eminenin telini kimseye yollıyamıyorum. Yeni üyeyim.100den fazla mesaj atmam gerekmiş forumda.
Herkes cep telefonlarını onune alsın. aşağıdaki harflere denk gelen numara Emine nindir.Başına sıfır ekleyin tabii.
j d j m t d g j a w

arkadaşlar ben emine hanımın telini alamadım. özelden mesajda atamıyorum rica etsem lütfen telini özelime yazabilir misiniz :)

Selam,

Eminenin telini kimseye yollıyamıyorum. Yeni üyeyim.100den fazla mesaj atmam gerekmiş forumda.
Herkes cep telefonlarını onune alsın. aşağıdaki harflere denk gelen numara Emine nindir.Başına sıfır ekleyin tabii.
j d j m t d g j a w

Bu iste bi yanlislik var bendeki numarayla farklii senin verdigin

selam,ben gittim enfale baya iyi aslında banada söyledikleri evet çıktı,tekrar gitmeyi düşünüyorum.hiç uzatmıyo çok fazla laf kalabalığı yapmıyo bana sevdiğimin adını benim admı falan hep söylemişti.tabiii özel şeyler anlatamıcam ama evet bayaaaa iyi biri.:)))))))

sonunda beklediğim an geldi :) ve aylardır beklediğim olay gerçekleşti
esas oğlan aradı haftasonu müsaitsem görüşmek istiyormuş bende müsait olmadığımı söyledim azıcık burnu sürtsün bakalım
konuyla ilgili kafam karışık soru işaretleri çok gelecek günler ne getirir bilinmez ama şuan için çok mutluyum.bu durumu çok iyi analiz eden nasıl gelişeceğini ne zaman gelişeceğini tahmin eden emine ablam oldu,tam tarihiyle nokta atışı yapan mari oldu ve yine bu tarihlerde gelişmeler olacak diyenler serhan abla,angels cafe burcu,fincan cafe melis oldu.
umarım sizin fallarda çıkar sizlerdende güzel haberler duyarız hepimiz mutlu mesut oluruz :86:

ya enfalden ya çok memnun ayrılıo insanlar yada hiç memnuniyetsiz ayrılıyor... bende memnun ayrılardanım ama silentblood hiç memnun kalmamıştı. ama bi ara ayarlayıp gitmeyi planlıyorum enfale tekrar açıkcası :))) ama olgu ilk göz ağrım ondan vazgecemem :))) :78:

cnm tarık sengül bunları denemişmiydin sen aceba ? onlar hakkında bi yorumun varmı:s

cnm şengüle baktırmadım tarığada daha bizim ayrılık çok tazeyken gitmiştim çok kısa fal bakmıştı pek memnun kalmamıştım

hadi ya bilemedim simdi bende emine cok uzak olmasa gidicem yrnda cok uzak ya :S 2sini denedim ii fena diillerde cok pembe tablo cizdiler ve suana kadar pembeye göre hiç bişey olmadı:S

hadi ya bilemedim simdi bende emine cok uzak olmasa gidicem yrnda cok uzak ya :S 2sini denedim ii fena diillerde cok pembe tablo cizdiler ve suana kadar pembeye göre hiç bişey olmadı:S

ben tarık'a baktırdığınmda pek dinlememişim heralde bide son baktığı kişiydim ne dediğini hiç hatırlamıyorum ama başka bi zaman orda batu'ya baktırdım beklemiştik epey ama memnun kaldım gelecekle ilgili net olarak 2-3 şey soyledi, 1 tanesi oldu (kötü olan oldu :)) diğer 2sinden 1nin olup olmayacagı 15 gun içnide belli olacak, son şey içni hiç ümidim yok ama o da olursa başarılı kendisi :)

ohoo zamanlara takılıosak benim hiç bi falcının dediği henüz olmadı giden paralarım

Yaaaaaa emineye gitmekten vazgecmistim ama gidicem galiba :)) snn adina sevindim darisi basimiza.. Ikinci soledgnz mina nerde acaba?????

Yaaaaaa emineye gitmekten vazgecmistim ama gidicem galiba :)) snn adina sevindim darisi basimiza.. Ikinci soledgnz mina nerde acaba?????

gidin gidin :) tşkr ederim darısı sizlerin başına,mari cnm arkadaşım evine çağırmıştı o vesiyle bende gittim baktırdım kafelerde bakmıyor bi kaç kişi toplanıp çağırıyosunuz eve ve hiç bişeye bakmadan ne kahve ne tarot ne su bir saate yakın anlatıyor

aminnn :))) peki biz mariye nasıl ulaşabiliriz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…