gidin gidin :) tşkr ederim darısı sizlerin başına,mari cnm arkadaşım evine çağırmıştı o vesiyle bende gittim baktırdım kafelerde bakmıyor bi kaç kişi toplanıp çağırıyosunuz eve ve hiç bişeye bakmadan ne kahve ne tarot ne su bir saate yakın anlatıyor
angel's burcu'nun diğer dedikleri çıktı mı peki :)
angel's burcu'nun diğer dedikleri çıktı mı peki :)
arkadaşımda teli vardı ondan alır size mail atarım ama 50 lira haberiniz olsun
cnm marinin telini yollarmısıngidin gidin :) tşkr ederim darısı sizlerin başına,mari cnm arkadaşım evine çağırmıştı o vesiyle bende gittim baktırdım kafelerde bakmıyor bi kaç kişi toplanıp çağırıyosunuz eve ve hiç bişeye bakmadan ne kahve ne tarot ne su bir saate yakın anlatıyor
Sherry cnmmm olguya gidicem bugn 6 civarııı bakalım o ne dicek
tamam canım hatta ordan çıkar çıkmaz telden aydınlatırım sizii :))) bişi daha sorucam olguya kaç kere gittin ve hep tahminleri çıktımı ???
sherry cnmmm olguya gidicem bugn 6 civarııı bakalım o ne dicek
Emine Hanıma ben ve ablam gittik.Biz memnun kaldık,hatta bazı isimler verdi.Bu isimlerin bazılarıda hayatımda olan kişilerdi.Fakat onlarla ilgili şeyler olacakmı bunu zaman gösterecek.
Emine Hanıma ben ve ablam gittik.Biz memnun kaldık,hatta bazı isimler verdi.Bu isimlerin bazılarıda hayatımda olan kişilerdi.Fakat onlarla ilgili şeyler olacakmı bunu zaman gösterecek.
umarım sizinde beklentilerinizi karşılar.Duymak istediklerinizi söyler.Ayrıca çok iyi bir bayan evine çekinmeden gidebilirsiniz.Başta ablamla biraz eve gitmek konusunda çekinmiştik fakat kafanız rahat olarak gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?