İstanbul'da Fal - Falcılar

angel's burcu'nun diğer dedikleri çıktı mı peki :)

cnm marinin telini yollarmısın

tamam canım hatta ordan çıkar çıkmaz telden aydınlatırım sizii :))) bişi daha sorucam olguya kaç kere gittin ve hep tahminleri çıktımı ???

Mari'yi deneyen başka arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) fal konusunda çok meraklıyımda onuda deneyebilirim ehuhuhuhu silentblood beni öldürcekk heheheh

tamam canım hatta ordan çıkar çıkmaz telden aydınlatırım sizii :))) bişi daha sorucam olguya kaç kere gittin ve hep tahminleri çıktımı ???

BEN OLGUYA HERALDE 2 ayda 20 defa gitmişimdir. sürekli yaşıyorum soylediklerini. şimdi tek bir şey kaldı soylediği bana onu bekliyorum. ya sevgilimin işten ayrılacağını soylemişti bana, bunu duyacaksın dedi duydum. evden biri hasta duyucaksın dedi duydum. kız kardeşi sevgilisinnden ayrılmış yada ayrılmak üzere dedi bunu duymadım henüz 1 hafta once soyledi bunu, birde beklediğim bi mevzu var onu bekliorum. :) ya çok ilginç şeyler yaşadım ben olgu ile ilgili inanın. silentbloodda şahittir buna. olgu enteresan bi kızdır. bir süre sonra danışmanınız gibi oluyor çünkü istemedğiniz şeyi solese bile insanı mutsuz etmiyor değişik bir enerjisi var yani :) ya korkuyorum bir taraftanda beklentiyi yükseltip memnuniyetsiz ayrılırsın diye ama umarım sende en az benim kadar mutlu olursun duyduklarından :)

Emine Hanıma ben ve ablam gittik.Biz memnun kaldık,hatta bazı isimler verdi.Bu isimlerin bazılarıda hayatımda olan kişilerdi.Fakat onlarla ilgili şeyler olacakmı bunu zaman gösterecek.

Emine Hanıma ben ve ablam gittik.Biz memnun kaldık,hatta bazı isimler verdi.Bu isimlerin bazılarıda hayatımda olan kişilerdi.Fakat onlarla ilgili şeyler olacakmı bunu zaman gösterecek.

isimler konusunda cok ıyı emıne hanım bır cok seyı bılıyor bana ole geldı

bende yarın gidicem emine hanıma. senin içinde soyledikleri umarım beklediğin şeylerse olur :) yaa bu hale nasıl geldim die hayret ediyorum kendime. ben fala hep meraklı biriydim ama ilk defa beklenti ile fal baktırmaya başladımm :)) bir bilse sevgilim bu durumda olduğumu güler halime heralde dicem ama aldığım duyumlara gore oda falcı falcı geziomuş eheuuhuhuhuuhuhu

Birde bazı konularda iki falcıyla aynı şeyleri söyledi.Yani tutarlı yönleri vardı.şu ana kadar olacak dedigi ve olan birşey yok zaten daha yeni baktırdım ve söyledikleri uzun vadede alabilecek konular.Eger söylediklerinde gerçekleşen konular olursa sizinle paylaşırım

umarım sizinde beklentilerinizi karşılar.Duymak istediklerinizi söyler.Ayrıca çok iyi bir bayan evine çekinmeden gidebilirsiniz.Başta ablamla biraz eve gitmek konusunda çekinmiştik fakat kafanız rahat olarak gidebilirsiniz.

evini tarif edebilir misiniz? e-5den giderken hangi sapaktan donmem gerekio bostancı sapağına mı donmem gerekio??

Birde şu varkiözellikle ablamın şu anki durumu ve kişiler hakkında yaptıgım yorumları yerindeydi.benim hakkımda da yaptıgı çevremdeki insanlar hakkında yaptıgı yorumlarda tuttu.

Canım biz iki araç degiştirerek gittik soganlıga.Önce yeni sahra geçitinde indik.Oradan karşıya geçtik ve soganlık otobüsüne bindik.soganlık dolmuşlarıda geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…