Canım biz iki araç degiştirerek gittik soganlıga.Önce yeni sahra geçitinde indik.Oradan karşıya geçtik ve soganlık otobüsüne bindik.soganlık dolmuşlarıda geçiyor.
20 tl ye bakıyor bende mecidiyeköyden gittim metrobüsle uzunçayırda indim ordan minibüsler soğanlğa giden vakıfbankın orda iniyosunuz ondan sonrasını emine abla tarif etti
teşekkür ederim.
HandeKukacım bana da Mari'nin telini gönderebilir misin? çok teşekkür ederim...
Mari'yi deneyen başka arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) fal konusunda çok meraklıyımda onuda deneyebilirim ehuhuhuhu silentblood beni öldürcekk heheheh
eshefle kınıyorum bir dur be kadın
pink 7 olguda sanırım suan buyuk bir merakla bekliyorum yorumlarınııııııııı :)
Canim gittm evet sansima bossdaydi suan eve donuyorum mevcut durumu yakin gecmisi atmadi gelecekle ilgili mar sonu nisan basi ni verdi ozel birine baktirdim olumlumu goruyosun dedim evet dedi cekim alanlariniz bir dedi iyi birsey herkezde olmuyo dedi cikarsa canli yayin yapicam hepinize :))) genel olarak tatli bir bayan
genel olarak tatmin ettimi peki? zamana takılma ozmn oluomuş :))) forumda herkes ole dio yaa :)))
Olur denerim zamana takilmamayi :)) genel olarak sorularimi cevaplamaya calisti bayada gulduk suan benzer bir durumumuz var bidahakine anlaticam dedi demekki olgunun bidaha yolunu tutucam sanirim :)) ama bisiler ciktikca herZaman beklerim ben
ben olguya heralde 2 ayda 20 defa gitmişimdir. Sürekli yaşıyorum soylediklerini. şimdi tek bir şey kaldı soylediği bana onu bekliyorum. Ya sevgilimin işten ayrılacağını soylemişti bana, bunu duyacaksın dedi duydum. Evden biri hasta duyucaksın dedi duydum. Kız kardeşi sevgilisinnden ayrılmış yada ayrılmak üzere dedi bunu duymadım henüz 1 hafta once soyledi bunu, birde beklediğim bi mevzu var onu bekliorum. :) ya çok ilginç şeyler yaşadım ben olgu ile ilgili inanın. Silentbloodda şahittir buna. Olgu enteresan bi kızdır. Bir süre sonra danışmanınız gibi oluyor çünkü istemedğiniz şeyi solese bile insanı mutsuz etmiyor değişik bir enerjisi var yani :) ya korkuyorum bir taraftanda beklentiyi yükseltip memnuniyetsiz ayrılırsın diye ama umarım sende en az benim kadar mutlu olursun duyduklarından :)
banada olgu nun telını nasıl ulasabılecegımı yazarmısın lütfen!!!!
sonunda beklediğim an geldi :) ve aylardır beklediğim olay gerçekleşti
esas oğlan aradı haftasonu müsaitsem görüşmek istiyormuşbende müsait olmadığımı söyledim azıcık burnu sürtsün bakalım
konuyla ilgili kafam karışık soru işaretleri çok gelecek günler ne getirir bilinmez ama şuan için çok mutluyum.bu durumu çok iyi analiz eden nasıl gelişeceğini ne zaman gelişeceğini tahmin eden emine ablam oldu,tam tarihiyle nokta atışı yapan mari oldu ve yine bu tarihlerde gelişmeler olacak diyenler serhan abla,angels cafe burcu,fincan cafe melis oldu.
umarım sizin fallarda çıkar sizlerdende güzel haberler duyarız hepimiz mutlu mesut oluruz :86:
Emine Hanıma ben ve ablam gittik.Biz memnun kaldık,hatta bazı isimler verdi.Bu isimlerin bazılarıda hayatımda olan kişilerdi.Fakat onlarla ilgili şeyler olacakmı bunu zaman gösterecek.
sevindim canım umarım istediğin gibi olur her şey. ben yarın sabah emineye gidicem acaip heyecanlıyım :)
OLEYYYY OLEYYYY umut çiçekleri yeniden yeşermeye başladı .yaşasın da mari kim hande onu arada kaçırmışım nokta atış tarih heralde .eminecim ,serhancım tek geçerim diye boşa demiyorum kulakları çınlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?