İstanbul'da Fal - Falcılar

20 tl ye bakıyor bende mecidiyeköyden gittim metrobüsle uzunçayırda indim ordan minibüsler soğanlğa giden vakıfbankın orda iniyosunuz ondan sonrasını emine abla tarif etti

HandeKukacım bana da Mari'nin telini gönderebilir misin? çok teşekkür ederim...

pink 7 olguda sanırım suan buyuk bir merakla bekliyorum yorumlarınııııııııı :)

Canim gittm evet sansima bossdaydi suan eve donuyorum mevcut durumu yakin gecmisi atmadi gelecekle ilgili mar sonu nisan basi ni verdi ozel birine baktirdim olumlumu goruyosun dedim evet dedi cekim alanlariniz bir dedi iyi birsey herkezde olmuyo dedi cikarsa canli yayin yapicam hepinize :))) genel olarak tatli bir bayan

genel olarak tatmin ettimi peki? zamana takılma ozmn oluomuş :))) forumda herkes ole dio yaa :)))

genel olarak tatmin ettimi peki? zamana takılma ozmn oluomuş :))) forumda herkes ole dio yaa :)))

Olur denerim zamana takilmamayi :)) genel olarak sorularimi cevaplamaya calisti bayada gulduk suan benzer bir durumumuz var bidahakine anlaticam dedi demekki olgunun bidaha yolunu tutucam sanirim :)) ama bisiler ciktikca herZaman beklerim ben

Olur denerim zamana takilmamayi :)) genel olarak sorularimi cevaplamaya calisti bayada gulduk suan benzer bir durumumuz var bidahakine anlaticam dedi demekki olgunun bidaha yolunu tutucam sanirim :)) ama bisiler ciktikca herZaman beklerim ben

sevindim canım umarım istediğin gibi olur her şey. ben yarın sabah emineye gidicem acaip heyecanlıyım :)

banada olgu nun telını nasıl ulasabılecegımı yazarmısın lütfen!!!!

banada olgu nun telını nasıl ulasabılecegımı yazarmısın lütfen!!!!

olgu randevulu çalışmıyor. kadıköyde boğanın ordan bahariyeye inerken boğanın 500 mtre ilersinde sol tarafta starbucks cafe var. onun hemen yanında nostradamus cafe var orda bakıo fala. 25 tly akşam 8e kdr fln orda

canım cok sevındım senın adına umarım guzel seyler olurr...

iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma tşkr ederim.umarım sizler içinde güzel şeyler olur hepimiz mutlu mesut oluruz.
marinin telini isteyen arkadaşlar en kısa zamanda mail atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…