İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba,
Ben bugün Nostradamus Olgu'ya gittim. Memnun kaldım. Mevcut durumlarımı bildi. İşle alakalı olumlu gelişmeler için Nisan ayını, özel hayatımla ilgili de Temmuz ayını verdi. Gelecekle ilgili bahsettiği şeyler olmayacak, ütopik şeyler değil. Ancak yine de bekleyip görmek gerekiyor. Umarım dedikleri gerçekleşir. Ben kendisini beğendim, denenebilir.

inşallah canımmmm bende şuan memnunum bakalım çıksada çıkmasada paylaşıcam

angel's burcu'nun diğer dedikleri çıktı mı peki :)

ben burcuya 3 kere fal baktırdım hepside diğer fallarıyla tutarlıydı evet burcunun söyledikleride çıkıyor ben aynı falcıya çok sık gidilmemesi gerektiğini düşünmekteyim uzun aralıklarla gidersen daha tutarlı ve daha güzel sonuçlar veriyo bence

tamam aldın tadını sen onun. ne kadara bakarsın?? :)

para karşılığı bakmıyorum canım arkadaş ortamında bakıyodum ondan da bunaldım artık.ama falcıların süper yetenekleri olmadığını farkettim,sonuçta ben de normal bir üniversite öğrencisiyim,fal bakınca söylenen herşeyi ucundan kıyısından hayatımızda yaşadığımız bişeye bağlıyoruz ve çıktığını düşünüyoruz bence.

Bu arada döneceğini ve herşeyin güzel olacağını Tarık, Elmira, Rana, Hasan ve Aslı da söylemişti :) Bekliyorum bakalım; zaman da verdiler ama zamana takılmıyorum...

:) Döndü, şimdi yaşadıkça göreceğim süreç : her şey güzel olacak :) Sevgiler... Hepinizin istediklerinin olmasını diliyorum yürekten

Arkadaslar Emine abladan ciktim. Gecmisi tamamen tutturdu suanki durumu aynen. Bildi. Olguyla ayni seyleri soledi gelecekle ilgili herkese oneririm Emine ablayi ayrica cok tatli kadin :))

bana da sölediklerinden çıkanlar oldu, bazı konuları ise beklemekteyim, ama beğendim ben burcu'nun falını, iyi bakıyor

Arkadaşlar merhaba...bende yeni katılanlardanımm...:)
yazdıklarınız okudum da olgu hanıma gitmeye karar verdimm..yarın heralde gidicem.
Birde angels burcu o da kadıköyde dimi?

Arkadaslar Emine abladan ciktim. Gecmisi tamamen tutturdu suanki durumu aynen. Bildi. Olguyla ayni seyleri soledi gelecekle ilgili herkese oneririm Emine ablayi ayrica cok tatli kadin :))

olgu adına sevindim oozamann olgu bana yakınnn ama emineyide burdan bi arkadaşla deniycez inşallahhhh (

Merhaba kızlar. Kıbrısta Fatoş adında bir kadın varmış. dediği herşey harfiharfine çıkıyormuş.Ve teldede bakabiliyormuş bu kadını duyan bilen varsa yazsın lütfen onu arıyoruz ne zamandır :)

bu arada arkadaşlar bugün ile ilgili size bir şey anlatmak istiyorum. benim çok yakın bir arkadaşım var 2 3 sene once memleketinde bir falcıya gidior. o kadın fal baktırdıgı gunden beri surekli diyorki bizim orda bir kadın var super fal bakıo ama evlenip istanbula taşınmış. kadın ne dediyse çıktı vs.. die solerdi sürekli. bugün gittiğim emine abla o kadındı arkadaşlar :)) bukadar tesadüf olur...

[Emine ( cadı kahve) den m, bahsediyorsun?
Ben 2 kere gittim.
Ozellikle bir konu için gittim. Olacak dedi olmadı. Artı sorunlar yaşadığım ev sahibesiyle ilgili de birseyler sordum. Onu da bilmedi.
Arkamdan çok yakın bir arkadasım girdi. Onları bildi.
Merakımdan 4 hafta once yine gittim. Daha falın gelmemıs dedi beni gonderdi.
Gelecek persembe gel dedi.Gittim. Bu sefer yine yuvarlak birseyler dedi.
Durumla ilgili birseyler soyledi. Hersey Mayıs itibariyle dedi goreceğiz bakalım.
Bir de baba soyuna büyü dedi .Hocaya git dedi. Ben de hic oyle hoca falan tanımıyorum.Hayrına ben sana bedava birini oneririm dedi. Orda Rodos diye bir genç adam var. ( o da fal bakıyormus=
Rodos gitti bir adamı aradı. Adam o an benden 1000 tl istedi. Ben olsam hemen veririrm, adam 90 yasında bir hoca, sağı solu belli olmuyor bir dahaki sefere 2.500-3.000 isteyebilir dedi.
Ben düşünürüm deyip çıktım.
2. gidişim yani bana bakmadığı zaman ROdos birine yine 2.500 tl ye birini bağladı.
Bence ne kadar umutsuz olmanıza veya potansiyel paralı olarak görünmenize göre durum değişiyor.
Neyse, Emine nin bildikleri var. Ama ne kadar biliyor, bilmiyor ben anlamadım.
Arkadaşlarımın annelerine de birseyler soyledi. O anki durumu bildi. Ama gelecekle ilgili bekliyoruz. Hatta bahsettiğim arkadaşım odasına girer girmez ikiz kardeşinin ismini soylemis. Kim bu diye? o da kız kardeşim demiş. Buna şahidim. Çünkü o an ordaydım ve ilk falımıza gitmiştik.
Neyse, su anı biliyor. Ama OLACAK dediği şey ( INATLA BIR KONU ICIN GITTIM) OLMADI.
Test için 1 aya kadar tekrar gideceğim.

Sherrycil,
o zaman sen başka bir emine den bahsediyorsun. emine akkaya değil.
Bu emine nerede acaba? Bana bilgilerini yollayabilir misin ozelden?
merci

Sherrycil,
merci

yok hayır cafede bakmıyor. evinde bakıyor.

Sherrycil,
merci

canım ben ozelden mesaj atamıyorum henüz ama burada çok arkadaşda var numarası akşama doğru biri mutlaka okuyup sana gönderir nosunu. kartal soğanlıkta oturuo emine abla. genc bi kadın zaten 30 35 yaşlarında en fazla. 20 tl ye bakıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…