İstanbul'da Fal - Falcılar

Eminenin telini gönderebilir misin bana? hakkında gayet olumlu yorumlar yapmışsın.
Ben henüz özelden mesaj gonderemiyorum.
 
biri bana emine hanımın numarasını verebilir mi:)))?? acil:)

ben ne yazik ki ozelden mesaj atamıyorum. ben 3 falcı oneririm. birinci sırada olgu var. ikinci sırada amine abla. üçüncü sırada enfal var.

olgu, randevu ile çalışmıyor. kadıköy bahariyede starbucks var hemen onun yanında nostradamud cafede bakıo. akşam 8e kadar orda. 25 tl ye bakıyor.

emine abla kartal soğanlıkta. evde bakıo. randevlu. ama ben telini gönderemiyorum henüz. 20 tly bakıo.

enfal bakırköyde. oda randevulu çalışıo. almira cafe bakırköy meydandan sahile inen yoldan aşağıı bayağı bir yuruorsun. kiliseler fln var. kiliseleri geçince sol tarafta kemal tanca var. kemal tancayı geçince ilk soldan donunce 200 mtre fln ilerde almira ev yemekleri cafe die bi yer var. orda bakıo.
 

bu emıne burda bahsedılen emıne degıl......
 

bızım soganlık ta kı emıne mı yanııı
 
Arkadaslar Emine abladan ciktim. Gecmisi tamamen tutturdu suanki durumu aynen. Bildi. Olguyla ayni seyleri soledi gelecekle ilgili herkese oneririm Emine ablayi ayrica cok tatli kadin :))

memnun kalmana sevindim umarım sizede çıkar söyledikleri ben bugün konuştum emine ablayla o sırada siz oradaymışsınız söyledi beğendiğinizi :)
 
Handekukacım Mari'nin teli acil bana lazım.Beni unutma ne olur...Çok teşekkürler...
 
olgu hanıma gittim bugun geçmişi tam boyle net olarak soylemedi gelecekle ilgili yorum yaptı genelde guzel seler soledi ama bakalım çıkacak mı. aslında inanmak istemiyorum sonucta Allah'tan baskası geleceği bilemez ama anlık sıkıntılardan kurtulmak için gidiyorum desem doru olur:) psikolojik terapi gibi yani:) pozitif seler duyup ayrılmak gercek olacaını bilip bilmesen de insanı 1 nebze rahatlatıyor diyebilirim:)
 

teşekkür ederim cnm önerin için enfalle emineyi de merak ediyorum ama boyle ben gelecek için deil suan için gidiyorum yani gecmişi ve suanı bilmesi bnm için daha onemli enfal mi emine mi daha cok gecmişten ve suandan bahsedio acaba???
 

emine abla geçmişle ilgili pek bişey demedi diyebilirim. enfal suanı soler. olguda suanı yorumlar. kartla bakıo ztn olgu. ama emine ablaya soru sorunca soluo şuanı. ama sole bişey var emine abla 5 sene sonrasını solemio mesela dioki birini bekliosun sole olcak bole olcak dio. suanı soluo yani.
 

olgu geçmişle ilgili pek bişey solemez daha çok şimdiyi ve gelecei yorumlar :) umarım olur ya hepimizin beklentisi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…