Eminenin telini gönderebilir misin bana? hakkında gayet olumlu yorumlar yapmışsın.
Ben henüz özelden mesaj gonderemiyorum.
kendisini aradığında yolu tarif ediyor kadın. gayet tutarlıydı. umarım sizde memnun kalırsınız :)
biri bana emine hanımın numarasını verebilir mi:)))?? acil:)
canım özelden mesaj attım sana cewap yazarsan buraya ya da özele cok sewinirim...
[Emine ( cadı kahve) den m, bahsediyorsun?
Ben 2 kere gittim.
Ozellikle bir konu için gittim. Olacak dedi olmadı. Artı sorunlar yaşadığım ev sahibesiyle ilgili de birseyler sordum. Onu da bilmedi.
Arkamdan çok yakın bir arkadasım girdi. Onları bildi.
Merakımdan 4 hafta once yine gittim. Daha falın gelmemıs dedi beni gonderdi.
Gelecek persembe gel dedi.Gittim. Bu sefer yine yuvarlak birseyler dedi.
Durumla ilgili birseyler soyledi. Hersey Mayıs itibariyle dedi goreceğiz bakalım.
Bir de baba soyuna büyü dedi .Hocaya git dedi. Ben de hic oyle hoca falan tanımıyorum.Hayrına ben sana bedava birini oneririm dedi. Orda Rodos diye bir genç adam var. ( o da fal bakıyormus=
Rodos gitti bir adamı aradı. Adam o an benden 1000 tl istedi. Ben olsam hemen veririrm, adam 90 yasında bir hoca, sağı solu belli olmuyor bir dahaki sefere 2.500-3.000 isteyebilir dedi.
Ben düşünürüm deyip çıktım.
2. gidişim yani bana bakmadığı zaman ROdos birine yine 2.500 tl ye birini bağladı.
Bence ne kadar umutsuz olmanıza veya potansiyel paralı olarak görünmenize göre durum değişiyor.
Neyse, Emine nin bildikleri var. Ama ne kadar biliyor, bilmiyor ben anlamadım.
Arkadaşlarımın annelerine de birseyler soyledi. O anki durumu bildi. Ama gelecekle ilgili bekliyoruz. Hatta bahsettiğim arkadaşım odasına girer girmez ikiz kardeşinin ismini soylemis. Kim bu diye? o da kız kardeşim demiş. Buna şahidim. Çünkü o an ordaydım ve ilk falımıza gitmiştik.
Neyse, su anı biliyor. Ama OLACAK dediği şey ( INATLA BIR KONU ICIN GITTIM) OLMADI.
Test için 1 aya kadar tekrar gideceğim.
bu arada arkadaşlar bugün ile ilgili size bir şey anlatmak istiyorum. benim çok yakın bir arkadaşım var 2 3 sene once memleketinde bir falcıya gidior. o kadın fal baktırdıgı gunden beri surekli diyorki bizim orda bir kadın var super fal bakıo ama evlenip istanbula taşınmış. kadın ne dediyse çıktı vs.. die solerdi sürekli. bugün gittiğim emine abla o kadındı arkadaşlar :)) bukadar tesadüf olur...
Arkadaslar Emine abladan ciktim. Gecmisi tamamen tutturdu suanki durumu aynen. Bildi. Olguyla ayni seyleri soledi gelecekle ilgili herkese oneririm Emine ablayi ayrica cok tatli kadin :))
ben ne yazik ki ozelden mesaj atamıyorum. ben 3 falcı oneririm. birinci sırada olgu var. ikinci sırada amine abla. üçüncü sırada enfal var.
olgu, randevu ile çalışmıyor. kadıköy bahariyede starbucks var hemen onun yanında nostradamud cafede bakıo. akşam 8e kadar orda. 25 tl ye bakıyor.
emine abla kartal soğanlıkta. evde bakıo. randevlu. ama ben telini gönderemiyorum henüz. 20 tly bakıo.
enfal bakırköyde. oda randevulu çalışıo. almira cafe bakırköy meydandan sahile inen yoldan aşağıı bayağı bir yuruorsun. kiliseler fln var. kiliseleri geçince sol tarafta kemal tanca var. kemal tancayı geçince ilk soldan donunce 200 mtre fln ilerde almira ev yemekleri cafe die bi yer var. orda bakıo.
teşekkür ederim cnm önerin için enfalle emineyi de merak ediyorum ama boyle ben gelecek için deil suan için gidiyorum yani gecmişi ve suanı bilmesi bnm için daha onemli enfal mi emine mi daha cok gecmişten ve suandan bahsedio acaba???
olgu hanıma gittim bugun geçmişi tam boyle net olarak soylemedi gelecekle ilgili yorum yaptı genelde guzel seler soledi ama bakalım çıkacak mı. aslında inanmak istemiyorum sonucta Allah'tan baskası geleceği bilemez ama anlık sıkıntılardan kurtulmak için gidiyorum desem doru olur:) psikolojik terapi gibi yani:) pozitif seler duyup ayrılmak gercek olacaını bilip bilmesen de insanı 1 nebze rahatlatıyor diyebilirim:)
kızlar elmira'nın teliiii olan varsa alabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
elmira değil almira cafe :)
yok ben cafe ismi değil telefonda bakan elmiranın telefonunu istemiştim bi yerde bakmıyo zaten bildiğim kadarıyla... o yüzden telefonunu istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?