emine abla geçmişle ilgili pek bişey demedi diyebilirim. enfal suanı soler. olguda suanı yorumlar. kartla bakıo ztn olgu. ama emine ablaya soru sorunca soluo şuanı. ama sole bişey var emine abla 5 sene sonrasını solemio mesela dioki birini bekliosun sole olcak bole olcak dio. suanı soluo yani.
:)) pardonnnnn ben yanlış anladım
:) Döndü, şimdi yaşadıkça göreceğim süreç : her şey güzel olacak :) Sevgiler... Hepinizin istediklerinin olmasını diliyorum yürekten
sabun1, kimden bahsediyorsun tam olarak? isim ve tarif verirsen numarasını bulabilirim belki....tuzlada çok tanınan biri var yıllardır su falına bakan. acaba o mu. şu anda tabiki yaşlanmış duyduğuma göre.
eğer gerçekten iyi bakıyorsa uzaklarda aramıyayım...
rose007 tuzladaki kadının telini bulursan bana da gönderebilir misin canım?ben de çok duydum tuzlada suya bakan medyum kadının methini.bir arkadaşım gitmişti,boşanacağına kadar her şeyi bilmiş.ancak izini kaybetti.
kızlar elmira'nın teliiii olan varsa alabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rose007 tuzladaki kadının telini bulursan bana da gönderebilir misin canım?ben de çok duydum tuzlada suya bakan medyum kadının methini.bir arkadaşım gitmişti,boşanacağına kadar her şeyi bilmiş.ancak izini kaybetti.
Handekukacım Mari'nin teli acil bana lazım.Beni unutma ne olur...Çok teşekkürler...
elmirayı beğenmedim hem çok tutarsızdı hemde söylediği hiçbirşey söylediği gibi olmadı ona o parayı verene kadar 20 liraya cafe falcılarını tercih ederim.
aynı yorumu bende yaptım ama genede telı gonderdım....
ben elmıranın yerınde olsam o parayı benden almaz bıraz utanırdımm
bi de symbol cafe nişantaşında fulyaya gidenler yorum yazabilirler mi...
arkadaşlar emine hnmını telini bende alabilirmiyim lüütfen
medyum bey bınım falcım senın veya baskasının degıl coskun bey dobra acık konusan bır medyumve ben senın kıskancısını anlamıyorum sunway cafedekı coskun beyı kıskanmanı asıl gelde gotureyım senı doktora fal konusunda hep yalan lar soyledıler ama coskun bey bana verdıgı tarıhler oturdu catla sekerım sen gıt kaldır geldını acemı falcılarlazavallısın
Sen övdüğün o coşkun bey dediğin adammı dobra virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusin biri para tuzağı insanlara üçkağıtçılar.resmen adam 4 fala birden bakıyorum diyip para kopartıyor onun bildiini her falcı biliyor , daha sonra hemen büyü işine giriyor bu seni terk etmiş hadi gerigetireyimmi sana nikah bassın ulan varmı böyle bir salaklık sen kimsin insanların hayatına yönveriyorsun.ben tepki verince ozaman yenisine yapalım biri etrafında bununla başlamadna yapalım bak sonra zorlanıcam 300 tl getir sende nazar büyü var açıcam bakbaşkası 1000 yapmaz wallaha.adam nededi biliyomusunuz yaa adamı geri nasıl getircen dedim çok özürdiliyorum arkadaşlar (zevk suyuyla getircekmiş bievde buluşuyormuş ilişkiye giriyomuş insanlarla zevk suyuylada karşıtarafı döndürüyormuş senden başkasını göremez olurmuş başka kadını istemezmiş senin kokunu duyarmış hep ) adam resmen ilişkiye giriyormuş ve anlattığına göre bugüne kadar 10 kişide denedim 10da geri dönüp evlendi biri boşndı malını mülkünü aldık diyor yaa inanabiliyormusunuz virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusliğidiyorki bu geri dönüş 1 gündede olabilir 1 aydada senin vereceğin elektriğe bağlı diyor yani adam bıkana kadar insanlarla yatıyor demekki virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus pisluukk arkadaşlar kanmayın sakın lütfen yaa teşekkür edip 30 tl verip uzaklaştım ordan allahından bulsunlar büyü yapanlar kendileri cinnet geçirsin inşşallah yaparken.arkadaşlar burası falcı dolu hepsi yada kafelerde çalışan insanlarla dolu inanmayın lütfen
sonunda beklediğim an geldi :) ve aylardır beklediğim olay gerçekleşti
esas oğlan aradı haftasonu müsaitsem görüşmek istiyormuşbende müsait olmadığımı söyledim azıcık burnu sürtsün bakalım
konuyla ilgili kafam karışık soru işaretleri çok gelecek günler ne getirir bilinmez ama şuan için çok mutluyum.bu durumu çok iyi analiz eden nasıl gelişeceğini ne zaman gelişeceğini tahmin eden emine ablam oldu,tam tarihiyle nokta atışı yapan mari oldu ve yine bu tarihlerde gelişmeler olacak diyenler serhan abla,angels cafe burcu,fincan cafe melis oldu.
umarım sizin fallarda çıkar sizlerdende güzel haberler duyarız hepimiz mutlu mesut oluruz :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?