İstanbul'da Fal - Falcılar

tesekkur ederim cnm:)

iyi akşamlar kızlarr bugün bakırköy fincan cafeye gidip arzu hanıma fal baktırdım.. kahve ve tarot falı baktı.. var olan durumumla ilgili çok doğru tespitler yaptı geleceğe yönelik ise olumlu konuştu seri ve kendinden emindi ... beğendim

:) Döndü, şimdi yaşadıkça göreceğim süreç : her şey güzel olacak :) Sevgiler... Hepinizin istediklerinin olmasını diliyorum yürekten

cnm bütün falcılar aynı seyi falanmı sölemişlerdi aydınlatırmısın kimlerin falı tutarlı cıktı zamanları bildilermi vs vs=) hayırlı olsun bu arada=)

bana bu tuzladaki bayanın numarasını ve ismini söylermisiniz...

banada numarasını gönderirseniz çok sevinirim annemin arkadaşı söylemişti çok meşhur biliyor diye...

banada gönderirsiniz çok sevinirim 2 senedir gitmek istiyorum o bayana methini çok duydum bir türlü gidemedim..

iyi akşamlar kızlar bir süredir burayı okuyorumda bana yakın olarak bakırköy fincan cafe var bende orda arzuya fal baktırmak istiyorum:18: bana yerini tarif edebilir misiniz bide emine diye bi bayan varmış kartal soğanlıkta mümkünse onunda telini özelden biri atabilir mi? ayy bende amma çok şey istedim yaa ama isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler

bi de symbol cafe nişantaşında fulyaya gidenler yorum yazabilirler mi...

fulya ya ben 3 kere baktırdım. İlkini hatırlamıyorum.Yurtdışından bir arkadaşıma baktı. Oyle kayda değer iz bırakan birsey soylememişti. Benim erkek arkadasımdı. ve soyleyemedi bile. Şu an yok biri falan dedi ona.
Ikıncı kere 2 sene sonra baktırdım. Çooook guzel seyler soyledi . Olmadı. O an olanları eh eh bildi.
3. kere test idi. maalesef sıfır.

Bu arada arkadaşlar SOĞANLIKTAKİ EMINENIN TELINI BANA OZELDEN ATABILIR MISINIZ? ÇOK ÇOK MERCI

handecim canım cok mutlu oldum falının cıkmasına sımdı okudumda. bılıyorum zaten emıne ablayla serhana cok guvenıyorum ve dedıklerının hepsı banada cıkıyo bu ıkı falcının :))) umarım dıger dedıklerı guzel seylerde gerceklesırde her zaman mutlu mesut oluruz :))) bu arada banada marinin telefonunu msj atarmısın canım lutfen tskler sımdıden opuyorum senı kendıne ıyı bak sevgıler ....

Arkadaşlarrr iyi pazarlar;

Ve sonunda dün Emine ve Rita'ya gittim.

Emine:

Annemin adını ve yaşadıklarını birebir anlattı.
Benim erkek arkadaşımla ilgili olarak yaşadığım bazı üzüntüler vardı. Bunlarla ilgili sen boş yere evhamlanmışsın, ve çok üstüne gidiyorsun birşey oldu mu çok uzatıyorsun dedin, bu doğtu erkek arkadaşımın hep şikayetçi olduğu konu, ancak sorun başka bir kıza mailini görmemdi ve bundan bahsetmedi. Aılesı bu cocukugu cok sıkıyor dedı, dogru annecıgıne mesaj atmasa 10 dk da bır kadın delırıyor ....

Eylül Ekim gibi evleneceksiniz dedi.. Ve evlendikten 3 sene sonra ev alacaksınız dedi..

Bu çocuk aslında çok iyi bir çocuk ama eskı kız arkadaşı bunu aldatmış dedi. Ara sıra garipleşiyor ama senden vazgecemez dedi.

Bizim şu an oturdugumuz dışında bir evimiz var ve o ev hakkında size sıkıntı olmus dedı satmak ıstıyorsunuz dedı ki oyle, ancak içindeki esyaları ne yapacagımıza karar veremedıgımız ıcın ne kıraya verebıldık ne satabıldık bunu da bıldı. 1 sene ıcınde satılacak dedı.

Sen cok falcı falcı gezıyorsun dedı yanlıs kı ılk gıttıgım ınsan kendıydı..

2 erkek ısmı verdı ama tanıyamadım sıze yardımı olacak bu ıkı kısının dedı.

Sen erkek gıbısın ısınde cok azımlısın hırslısın dedı ve dogru erkeklerın yaptıgı bır ısı yapıyorum ve ıs arkadaslarımın hepsı erkek :)

Kardesım zaten yurt dısında, kardesın yurt dısına gıdecek dedı, zaten orda dıyınce o zaman egıtımıyle ılgılı orda kalmaya devam edecek dedı kı doktoraya devam etmek ıstıyor, umarım olur.

Rıta:

Erkek arkadasımın cok uzun boylu oldugunu soyledı dogru.

Senı sevıyor, yuzuk takmak ıstıyor dedı, dogru nısanda soz olsun ıstıyor.

Baska hıcbır sey yokkkk Rıtadan cok buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım.. Memnun olanlar elbet vardır ama sanırım bizim frekansımız tutmadı.

Ben artık arada gıdersem Emıne Ablaya gıderım, hem bıldı hem cok pozıtıf elektrık verdı bana sevdım kendısını.

Orada kızlar vardı bekleyen, 1 hafta once besyuzevlerde bır kadına gıttık, kadın cok urkutucuydu, hatta uzerınde sadece kulotlu corap varmıs.. Ama herseyı bılmıs, bılemıyorum ben gıtmem ama sızlere bılgı vereyım dedım.

Sevgıler..

mari de kim? nerde kaça bakıyor? ne falı bakıyor? dedikleri çıkıyor mu?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…