İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de gittim arzu hanıma. fincana bakıp söyledikçe söyledikleri şeyler benim hayatımda olan şeylerdi. fakat hep tam tersini söylüyordu. ama bildiği şeyler çoktu. gelecek konusunda söyledikleri de hem makul mantıklı hem de artık umudumu kestiğim türde şeylerdi. yani bi yandan da olmasını beklemiyorum. bakalım. artık işallah söyledikleri çıkar bile diyemiyorum. çok sıkıldım artık

ben de arzu hnma baktırdım soyledikleri öyle çok uçuk şeyler şeyler değil tabi de benim umudu kesip olmicak dediğim şeyler o yuzden bi tarafım umudetmeye devam ediyo ama inanıp da sonra uzulmek istemiyorum. şenay bugunle ılgılı bışı solemişti arzuda bugun ya da en geç 23ü demişti bugunku olmazsa şenay tarih yuzunden fossladı arzuya ayın 23une kadar zaman verdim :)

takipteyim seni :) yalnız bana da 23 ünü verdi arzu hanım :)

Son düzenleme:
Herkese Merhaba:) melekler kahvesi gülşen'e fal baktıran varsa yorumlarını bekliyorum?

ben ona baktırdım adı gülşah diye geçiyo dimi asıl adı gülşen mi beyaz tenli renkli gözlü kıvırcık saçlı bi bayan. ben iki kez gittim ilk gittğimde de ikinci gittğimde de şu anki durumlara dair tutarlı yorumları oldu gelecek için söylediği bir şey çıktı bi arkadaşınla kopacaksın demişti hakikaten de öyle oldu çok da olası bir şey değildi. fakat aşk konuları henüz çıkmadı ilk falda verdiği tarih örneğin,ikinci gittiğimde verdiği tarihe daha var ama ama pek umudum yok benim. genel falcılar gibi şuanı iyi yorumluyor kısaca.
moralim bozuk olduğunda terapi niyetine gidebileceğin biri.ilkinde çok beğendiğim için ikinci kez gitmiştim sinirlerimin bozulduğu bir an.sizin yorumlarınız nasıl?

Herkese Merhaba:) melekler kahvesi gülşen'e fal baktıran varsa yorumlarını bekliyorum?

ben melekler kahvesi gülşene baktırmıştım, bana göre çok iyi değil,, fikrinizde olsun..

aynı şekilde kapris cafedeki roza da öyle, falıma giremediğini söyledi başkasına yönlendirdi,

her ikisi içinde çok güzel yorumlar vardı, o yorumlar üzerine gitmiştim ama memnun kalmadım..

caruoselln asagısında balık restrları var orda fincan cafe

astrolojik şeyler olabilir. jupiter yine bir yerlere girmiş :)

hee olabilir, bana 3 saat ya da ayın 13de olabilr demişti en geç 23 demeden once ama 3 saat içinde bişey olmadı bugun de ayın 13ü bugun de olmadı bakalım 23üde olmazsa artık yapcak bişey yok, bi gezegen ters hareketine başlamadan bişeyler olsa iyi olcaktı

hayırlısı artık. ben artık inanmıyorum hiçbirine. karşı tarafla iletişimimi de kestim. naptığını düşünmüyorum bile :)

iyi akşamlar arkadaşlar. aslında bunu yazıp yazmama konusunda bugün çok düşündüm. deneyeceğim sanırım ben bu kadını.
bugün bir arkadaşımın tanıdığı taksimde bir falcıya gidiyormuş. kadın çok şey bilmiş. yıllardır o kadına gidermiş. tarihleri tuttururmuş vs... kadının adı emine. 45 tl'ye bakıyormuş. kendi ofisi varmış. bu kadını duyan ve baktıran varmı daha once. varsa düşüncelerini paylaşabilir mi lutfen???

hayırlısı artık. ben artık inanmıyorum hiçbirine. karşı tarafla iletişimimi de kestim. naptığını düşünmüyorum bile :)
,

sanırım ben de inanmıyorum hiçbirine, karşı tarafla ben de iletişimimi kestim, naptigini da düşünmüyorum desem yalan olur arada düşünüyorum ama yakında düşünmicem inşallah :)

Ben melekler kahvesinde baktırdığım gülşen esmer tenli, kısa kıvırcık saçlı ve zayıf biriydi. Adını boynunda taktığı kartta gülşen olarak yazıyor. Bayağı uzun baktı diyebilirm. Ve kendini kasmadan rahat bakıyor. Falda 'kesinlikle bu olur şu olur' gibi konuşmaları yok. Yüksekten çok atmıyor yani. Şu anki durumu gerçekten iyi yorumladı ve bana adı konmayan ama konuşacağım kişinin yüzünü tarif etti ve dediği gibiydi. Daha baktıralı 1 hafta olduğu için bayağı uzun zaman verdi. Ben hisleri kuvvetli biri olarak hisseetim kendisini. Ve orada galiba randevu ile baktıran nadir kişilerden. Çünkü genelde hafta sonuna randevu almazlar ancak. Gülşen'e aldılar. Çok kişi vardı. Bakalım daha zaman var. Geçmişi ve anı birebir hissetmesi bile güzeldi. Umarım çıkar. Peki orada Şengül'e baktırdın mı? mı?

Ben o gün baktıran ilk kişiydim, yani ilk sırada ben vardım. Bana göre iyiydi. Belki de ilk kişi olduğum için. Ama tabi herkese göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…