diken diken oluyorum o kadının adını duyunca
iyi akşamlar kızlarrbugün bakırköy fincan cafeye gidip arzu hanıma fal baktırdım.. kahve ve tarot falı baktı.. var olan durumumla ilgili çok doğru tespitler yaptı geleceğe yönelik ise olumlu konuştu seri ve kendinden emindi ... beğendim
ben de gittim arzu hanıma. fincana bakıp söyledikçe söyledikleri şeyler benim hayatımda olan şeylerdi. fakat hep tam tersini söylüyordu. ama bildiği şeyler çoktu. gelecek konusunda söyledikleri de hem makul mantıklı hem de artık umudumu kestiğim türde şeylerdi. yani bi yandan da olmasını beklemiyorum. bakalım. artık işallah söyledikleri çıkar bile diyemiyorum. çok sıkıldım artık
ben de arzu hnma baktırdım soyledikleri öyle çok uçuk şeyler şeyler değil tabi de benim umudu kesip olmicak dediğim şeyler o yuzden bi tarafım umudetmeye devam ediyo ama inanıp da sonra uzulmek istemiyorum. şenay bugunle ılgılı bışı solemişti arzuda bugun ya da en geç 23ü demişti bugunku olmazsa şenay tarih yuzunden fossladı arzuya ayın 23une kadar zaman verdim :)
Herkese Merhaba:) melekler kahvesi gülşen'e fal baktıran varsa yorumlarını bekliyorum?
Herkese Merhaba:) melekler kahvesi gülşen'e fal baktıran varsa yorumlarını bekliyorum?
iyi akşamlar kızlarbir süredir burayı okuyorumda bana yakın olarak bakırköy fincan cafe var bende orda arzuya fal baktırmak istiyorum:18: bana yerini tarif edebilir misiniz bide emine diye bi bayan varmış kartal soğanlıkta mümkünse onunda telini özelden biri atabilir mi? ayy bende amma çok şey istedim yaa ama isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler
Sen övdüğün o coşkun bey dediğin adammı dobra virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusin biri para tuzağı insanlara üçkağıtçılar.resmen adam 4 fala birden bakıyorum diyip para kopartıyor onun bildiini her falcı biliyor , daha sonra hemen büyü işine giriyor bu seni terk etmiş hadi gerigetireyimmi sana nikah bassın ulan varmı böyle bir salaklık sen kimsin insanların hayatına yönveriyorsun.ben tepki verince ozaman yenisine yapalım biri etrafında bununla başlamadna yapalım bak sonra zorlanıcam 300 tl getir sende nazar büyü var açıcam bakbaşkası 1000 yapmaz wallaha.adam nededi biliyomusunuz yaa adamı geri nasıl getircen dedim çok özürdiliyorum arkadaşlar (zevk suyuyla getircekmiş bievde buluşuyormuş ilişkiye giriyomuş insanlarla zevk suyuylada karşıtarafı döndürüyormuş senden başkasını göremez olurmuş başka kadını istemezmiş senin kokunu duyarmış hep ) adam resmen ilişkiye giriyormuş ve anlattığına göre bugüne kadar 10 kişide denedim 10da geri dönüp evlendi biri boşndı malını mülkünü aldık diyor yaa inanabiliyormusunuz virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusliğidiyorki bu geri dönüş 1 gündede olabilir 1 aydada senin vereceğin elektriğe bağlı diyor yani adam bıkana kadar insanlarla yatıyor demekki virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus pisluukk arkadaşlar kanmayın sakın lütfen yaa teşekkür edip 30 tl verip uzaklaştım ordan allahından bulsunlar büyü yapanlar kendileri cinnet geçirsin inşşallah yaparken.arkadaşlar burası falcı dolu hepsi yada kafelerde çalışan insanlarla dolu inanmayın lütfen [/QUO
Arkadasım bu yazıyı banamı yazdın yanlış olmuş olması lazım:)ben coskunu falan tanımam hatta kontesa idi sanırm epeyce atıştık onunla burada:)bencede iyi yapmışsın hatta bence o duruma düşenler varsa şikayet etsinler o tür şarlatanları.zaten oldum olası korkmuşumdur o tür insanların şerrinden.dikkatli olmak lazım.
takipteyim seni :) yalnız bana da 23 ünü verdi arzu hanım :)
alla allaaa bu kadın 3lere mi taktı yoksa sallıyo mu anlamadımki offf ya ztn biri bana bişey tuttursa şaşırcam :)
astrolojik şeyler olabilir. jupiter yine bir yerlere girmiş :)
hee olabilir, bana 3 saat ya da ayın 13de olabilr demişti en geç 23 demeden once ama 3 saat içinde bişey olmadı bugun de ayın 13ü bugun de olmadı bakalım 23üde olmazsa artık yapcak bişey yok, bi gezegen ters hareketine başlamadan bişeyler olsa iyi olcaktı
,hayırlısı artık. ben artık inanmıyorum hiçbirine. karşı tarafla iletişimimi de kestim. naptığını düşünmüyorum bile :)
ben ona baktırdım adı gülşah diye geçiyo dimi asıl adı gülşen mi beyaz tenli renkli gözlü kıvırcık saçlı bi bayan. ben iki kez gittim ilk gittğimde de ikinci gittğimde de şu anki durumlara dair tutarlı yorumları oldu gelecek için söylediği bir şey çıktı bi arkadaşınla kopacaksın demişti hakikaten de öyle oldu çok da olası bir şey değildi. fakat aşk konuları henüz çıkmadı ilk falda verdiği tarih örneğin,ikinci gittiğimde verdiği tarihe daha var ama ama pek umudum yok benim. genel falcılar gibi şuanı iyi yorumluyor kısaca.
moralim bozuk olduğunda terapi niyetine gidebileceğin biri.ilkinde çok beğendiğim için ikinci kez gitmiştim sinirlerimin bozulduğu bir an.sizin yorumlarınız nasıl?
ben melekler kahvesi gülşene baktırmıştım, bana göre çok iyi değil,, fikrinizde olsun..
aynı şekilde kapris cafedeki roza da öyle, falıma giremediğini söyledi başkasına yönlendirdi,
her ikisi içinde çok güzel yorumlar vardı, o yorumlar üzerine gitmiştim ama memnun kalmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?