İstanbul'da Fal - Falcılar

pardon ya karıştırdım kadınlar kahvesi gülşaha baktırmıştım ben ona da gülşen dediklerini duydum da aklım oraya gitti.melekler kahvesi şengül'e baktırdım şok olmuştum sadece tarot falından burcu nasıl bilebilir insan demiştim hayatımdaki kişinin burcunu iki kere falan kartlarla çıkartmıştı arkadaşımla gitmiştik o da çok şaşırmıştı burç tahminlerinde falan iyiydi.geçmişi ve şu anı güzel yorumları kadın bildi yani neler olduğunu resmen. ve olumlu şeyler söylemişti gelecek için ama ııh onun da verdiği tarihler geçti :/ yani olanı herkes şakır şakır döküyo ama geleceği tutturan bi tane görmedim :S

bende goremedim gelecegi tutturanı :)

ayni şeyi gecen gun bende soyledm psikologa gitsem daha pahalı olcaktı boyle idare ediyorum demiştim :)

ayni şeyi gecen gun bende soyledm psikologa gitsem daha pahalı olcaktı boyle idare ediyorum demiştim :)

:))) senin yorumun okumamıştım ama aklın yolu bir sanırım. haklısın psikolg daha pahalı olunca bole rahatatıyoruz kendimizi. beni bu hale getiren sevgilim utansın. ne diim :)

:))) senin yorumun okumamıştım ama aklın yolu bir sanırım. haklısın psikolg daha pahalı olunca bole rahatatıyoruz kendimizi. beni bu hale getiren sevgilim utansın. ne diim :)

yok buraya yazmamıstım zaten canım cevremdekılere diyodum da hemen hemen hepimiz aynı seyleri dusunuyoruz heralde. hersey olucana varir diyerek beklemek lazım da merak işte :)

yok buraya yazmamıstım zaten canım cevremdekılere diyodum da hemen hemen hepimiz aynı seyleri dusunuyoruz heralde. hersey olucana varir diyerek beklemek lazım da merak işte :)

:)) allah buyuk belki sevgilim de okuyodur burayı :))) duysun sesimi senn yuzunden falcı falcı geziommmmmm :)))))))

aman kolayını bulduk işte. napalım ohh sefam ossun :))

caruoselln asagısında balık restrları var orda fincan cafe

ayy sesimi duyan olduuu çok saol tatlım bide kızlarr şu forumdaki meşhur eminenin telini bende istiyorummmmm:84: bilen birisi bana özelden atabilir mi mesaj sayım yeterli olmadığı için ben kimseye özelden ulaşamıyorum ki

emineye gidersen yorumlarını bekliyoruz :))) bende var nosu ama ne yazik ki bende henüz özelden msj atamıyorum 100ü tamamlamaya çalışıyorum :))

B.MİNE sanırım senin sevgilin dönmüş. çok sevindim :) sen hangi falcılara gitmiştin? hangilerini önerirsinn. online isen acil cevp bekliyorum :))))

cnm bütün falcılar aynı seyi falanmı sölemişlerdi aydınlatırmısın kimlerin falı tutarlı cıktı zamanları bildilermi vs vs=) hayırlı olsun bu arada=)

:) teşekkürler; evet Tarık, Rana abla, Elmira, Hasan ve Emine (soğanlık) aynı şeyi söylemişlerdi. Elmira, Aslı, Rana abla, Emine ve Tarık zaman da vermişlerdi (doğru zaman). Hasan hariç hepsini tavsiye edebilirim; Hasan da bildi ama Hasan'u çok sevmedim bir de büyü var baba tarafından demişti, hoşuma gitmemişti. Nitekim bir çok kişiye de aynı şeyi söylemiş. Bu arada ben Elmira'ya yaklaşık 1'er ay arayla 3 defa telefonda baktırdım. Tek kelime bile değişmedi diyebilirim. Hatırlamıyordu beni, ama yaşadıklarım ve olacaklar ilgili söylediklerinde her defasında aynı şeyleri tekrarladı, en ufak bir tutarsızlık yoktu

B.MİNE sanırım senin sevgilin dönmüş. çok sevindim :) sen hangi falcılara gitmiştin? hangilerini önerirsinn. online isen acil cevp bekliyorum :))))

Az önce bir başka soruya cevaben de yazmıştım tatlım, belki okumuşsundur. Tarık, Rana abla (ki burada pek bilinmiyor), soğanlık emine, elmira, hasan, kadıköy aslı'ya gittim; hepsi de bildi, zamanı da bildiler. Bir tek Hasan'la yıldızım çok barışmadı.. Bir de o TV programına giden Emine benim için "0"; ama forumda ondan memnun kalanlar var. Sevgiler..

teşekkürler canım. allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah :) DARISI BAŞIMIZAAAAAA. RANA ABLAYA NASIL ULAŞABİLİRİM PEKİ SENDE TELİ VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…