özel mesaj hakkım yok maalesef canıme-mail adresini verirsne oraya gönderebilirim...
Sen övdüğün o coşkun bey dediğin adammı dobra virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusin biri para tuzağı insanlara üçkağıtçılar.resmen adam 4 fala birden bakıyorum diyip para kopartıyor onun bildiini her falcı biliyor , daha sonra hemen büyü işine giriyor bu seni terk etmiş hadi gerigetireyimmi sana nikah bassın ulan varmı böyle bir salaklık sen kimsin insanların hayatına yönveriyorsun.ben tepki verince ozaman yenisine yapalım biri etrafında bununla başlamadna yapalım bak sonra zorlanıcam 300 tl getir sende nazar büyü var açıcam bakbaşkası 1000 yapmaz wallaha.adam nededi biliyomusunuz yaa adamı geri nasıl getircen dedim çok özürdiliyorum arkadaşlar (zevk suyuyla getircekmiş bievde buluşuyormuş ilişkiye giriyomuş insanlarla zevk suyuylada karşıtarafı döndürüyormuş senden başkasını göremez olurmuş başka kadını istemezmiş senin kokunu duyarmış hep ) adam resmen ilişkiye giriyormuş ve anlattığına göre bugüne kadar 10 kişide denedim 10da geri dönüp evlendi biri boşndı malını mülkünü aldık diyor yaa inanabiliyormusunuz virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusliğidiyorki bu geri dönüş 1 gündede olabilir 1 aydada senin vereceğin elektriğe bağlı diyor yani adam bıkana kadar insanlarla yatıyor demekki virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus pisluukk arkadaşlar kanmayın sakın lütfen yaa teşekkür edip 30 tl verip uzaklaştım ordan allahından bulsunlar büyü yapanlar kendileri cinnet geçirsin inşşallah yaparken.arkadaşlar burası falcı dolu hepsi yada kafelerde çalışan insanlarla dolu inanmayın lütfen [/QUO
Arkadasım bu yazıyı banamı yazdın yanlış olmuş olması lazım:)ben coskunu falan tanımam hatta kontesa idi sanırm epeyce atıştık onunla burada:)bencede iyi yapmışsın hatta bence o duruma düşenler varsa şikayet etsinler o tür şarlatanları.zaten oldum olası korkmuşumdur o tür insanların şerrinden.dikkatli olmak lazım.
arkadaşım senle ilgilimi bilemiyorum ben ancak coşkun adını ilk gördüğüm mesaja yazdım ... Tabiki şikayet edeceğiz arkadaşlarımızda edecek , arkadaşlarımda gittiler bugün onlarada yaklaşım aynı .durumu oraya getirene kadar bilgileri alıyo zaten anladınızmı?...ben şikayet edeceğim arkadaşım babasi emniyet müdürü ona bilgileri verdik ve takip edecekler.şey düşünüyodum ben eskiden büyü yaptıranlar varmıacaba ne kadar acizlik nasıl bir sıfatsızlık diye ama bu yapan insanlar bunu meslek haline getirmişken ve cafelere kadar düşşkenn çaresizliklerini kullanıp insanların hayatlarına yönveriyor bu şarlatanlar.para karşılığında cinsel istismarlık yaparak hemde .allah ıslah etsin alah bu insanları ok etsin bugün söze benim sevgilimi geri getirmek için yapana adam yarın öbürgün takıntılı bi insanın bana yaptıracağı büyüye de el atacak bunlar ortadan kalkmalı kii amacını aşmış durumda çünki .burda ki hiç bir arkadaşımın acizlikten dolayı falcı falcı gezdiğini sanmıyorum eyyy ağaliiii kendine gell yaptığın işe saygılıyız kahvemizi içiyoruz keyfimiz yerinde ise fal baktırıyoruz.senşin ne haddine insanların hayatına yön vermek....ben çok sinirlendimm bu adama ve ounu mahvedicem :):):)...arkadaşlar lütfen para tuzağı insanlara ödün vermeyinn burdaki falcı üyelerimiz sizde çekilin kenara bakalım :):):):)temizlik yapıyoruzzz...
:98:arkadaşlar serhan diye birinden bahsediliyor. bu serhan nerde bakıyor fala acaba? bana yardımcı olabilir misiniz??
emineye gidersen yorumlarını bekliyoruz :))) bende var nosu ama ne yazik ki bende henüz özelden msj atamıyorum 100ü tamamlamaya çalışıyorum :))
numarası var ise alabilirmyim acaba sizden?
yaaaa pen cafe yeter e giden yokmuuuu
ben yeter ile ilgili pek iyi yorumlar okumamıştım sanki. Taksimdeydi değil mi bu yeter?
evet taksimde ama ben yorum göremedim pek:S
yanlış hatırlıyo olabilirim tabi ama sanki yeter pek iyi değildi die kalmış aklımda. umarım yanlış hatırlıyorumdur güzel şeyler soylediyse sana
iyi akşamlar kızlarbir süredir burayı okuyorumda bana yakın olarak bakırköy fincan cafe var bende orda arzuya fal baktırmak istiyorum:18: bana yerini tarif edebilir misiniz bide emine diye bi bayan varmış kartal soğanlıkta mümkünse onunda telini özelden biri atabilir mi? ayy bende amma çok şey istedim yaa ama isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler
Kızlar artık fal baktırıp beklemekten olmadıgında da uzulmekten cok sıkıldım ama bu huyumdan vazgeçemiyorum hala olumlu bieşyler duyasım var herhalde.
Bakırköyde öyle çok iyi dediginiz kimse çıkmadı glb Enfal'in konusu geçti bi ara ama kararsız kaldım memnun kalmayanlar da vardi. O da randevuyla çalışıyo tabi. şimdi Enfale randevu mu alsam yoksa o cok iyi degil bu daha iyi diyebileceginiz biri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?