İstanbul'da Fal - Falcılar

Pinokyo Kafe İstiklal caddesinde Benetton'un karşı sokağında. Orada Olga süper kahve ve tarot bakıyor.Herkese tavsiye ederim.Saat 18:00'e kadar giderseniz sakin oluyor,daha rahat fala baktırırsınız.::Arkadaşıma tüm söyledikleri gerçekleşti.Bana söylediklerinin bazıları çıktı,bazılarının da henüz zamanı gelmedi,umarım onlarda çıkar.

arkadaşım senle ilgilimi bilemiyorum ben ancak coşkun adını ilk gördüğüm mesaja yazdım ... Tabiki şikayet edeceğiz arkadaşlarımızda edecek , arkadaşlarımda gittiler bugün onlarada yaklaşım aynı .durumu oraya getirene kadar bilgileri alıyo zaten anladınızmı?...ben şikayet edeceğim arkadaşım babasi emniyet müdürü ona bilgileri verdik ve takip edecekler.şey düşünüyodum ben eskiden büyü yaptıranlar varmıacaba ne kadar acizlik nasıl bir sıfatsızlık diye ama bu yapan insanlar bunu meslek haline getirmişken ve cafelere kadar düşşkenn çaresizliklerini kullanıp insanların hayatlarına yönveriyor bu şarlatanlar.para karşılığında cinsel istismarlık yaparak hemde .allah ıslah etsin alah bu insanları ok etsin bugün söze benim sevgilimi geri getirmek için yapana adam yarın öbürgün takıntılı bi insanın bana yaptıracağı büyüye de el atacak bunlar ortadan kalkmalı kii amacını aşmış durumda çünki .burda ki hiç bir arkadaşımın acizlikten dolayı falcı falcı gezdiğini sanmıyorum eyyy ağaliiii kendine gell yaptığın işe saygılıyız kahvemizi içiyoruz keyfimiz yerinde ise fal baktırıyoruz.senşin ne haddine insanların hayatına yön vermek....ben çok sinirlendimm bu adama ve ounu mahvedicem :):):)...arkadaşlar lütfen para tuzağı insanlara ödün vermeyinn burdaki falcı üyelerimiz sizde çekilin kenara bakalım :):):):)temizlik yapıyoruzzz...[/QUOTE]

emineye gidersen yorumlarını bekliyoruz :))) bende var nosu ama ne yazik ki bende henüz özelden msj atamıyorum 100ü tamamlamaya çalışıyorum :))

sherry emine bana biraz uzak buaralar gidemem ama saolsun selintortum arkadaşımız bana telini göndermiş gittiğim zaman hiç merak etmeyin yorumları buraya yazarım ben en kısa zamanda bana yakın olan arzuya gidicem gidince onuda aktarırım size kızlar

Son düzenleme:
numarası var ise alabilirmyim acaba sizden?

Mesaj hakkım yok ne yazık ki ama zaten kendisini de cok tavsiye edemeyeceğim, cok memnun kalanlar da var elbette ki ama benim bariz olarak bildiğim seylere bile ısrarla yok oyle bisey falan dedi, ben cok net bildiğimi soyleyince de ha var ama oyle degil boyledir falan gibi bi acıklamalar yaptı. olmasını istediğim guzel seyler soyledi ama su anı benim için bilememis olması, gelecegi nerden bilcek dedirtti tabiki de. :44:

:QUOTE=slea;18149970]Mesaj hakkım yok ne yazık ki ama zaten kendisini de cok tavsiye edemeyeceğim, cok memnun kalanlar da var elbette ki ama benim bariz olarak bildiğim seylere bile ısrarla yok oyle bisey falan dedi, ben cok net bildiğimi soyleyince de ha var ama oyle degil boyledir falan gibi bi acıklamalar yaptı. olmasını istediğim guzel seyler soyledi ama su anı benim için bilememis olması, gelecegi nerden bilcek dedirtti tabiki de. :44:[/QUOTE]

anlaşıldı :))) serhandan vazgeçtim. elmiranın nosunu istemekteyim. elmiranın nosu olan arkadaşlar lutfen banada gönderir misiniz nosunuuuu?????

Arkadaşlar elmiranın nosunu bana gönderebilecek bir arkadaş yok mu? Rica ediyorum elmiranın nosu olan bana göndersin lütfen??

Şenay hnm 13 mart demişti, 13 dk sora gun bitiyor ve dedigi şeyin olma ihtimali kalmadı. şu dakika itibariyle şenay gün konusunda fossladı e günü salladıysa geriside olmayabilir tabi.

diğer konu icinde 2 gun beklemem lazm ama bugunde fos çıkınca diğerine de inanasım gelmiyor tabi.

belki size tutturur :) öyle bilgilendireyim dedim. iyi geceleeer

selintortum nickli arkadaşım bana soğanlık eminenin nosu diye bir mail adresi yollamışın anlamadım ben ne yapmam gerektiğini =)

merhaba arkadaşlar; ben çok nadir katılabiliyorum aranıza ama vakit oldukça tüm yorumlarınızı keyifle takip ediyorum.
geçenlerde bir soru sormuştum ama cevap alamadım. bilen arkadaşlar cevaplayabilirse çok çok mutlu olurum, benim için cidden önemli bir mevzu.
flash'ta çıkan emine akkaya'ya fal baktıran ya da rüya yorumlatan oldu mu son zamanlarda? ben 2 ay önce aradığımda telefonla 200tl'ye baktığını öğrenince şok oldum. ben ankaradayım tel. haricinde gelmem zor ist.a ama tel. ile bile bu fiyat çok geldi. ama çok merak ettiğim bir-iki konu var illaki güvenilir birinden yorum almak istiyorum.

gidip baktıran varsa ve paylaşırsa sevinirim, çünkü boşuna verilecek bir para değil sözkonusu olan.
şimdiden teşekkür ederim. sevgiler...

Gunaydinn. Arzu hanıma baktırdıktan sonra yorumlarını burda paylaşır mısın. ben de baktrdm da o anla ilgili dogru tespitler yapti ama gelecek ile ilgili umutsuzum. merak ediyorum aslinda simdiye kadar giden ve gelecekle ilgili dedikleri çıkan var mı diye.

Kızlar artık fal baktırıp beklemekten olmadıgında da uzulmekten cok sıkıldım ama bu huyumdan vazgeçemiyorum hala olumlu bieşyler duyasım var herhalde.

Bakırköyde öyle çok iyi dediginiz kimse çıkmadı glb Enfal'in konusu geçti bi ara ama kararsız kaldım memnun kalmayanlar da vardi. O da randevuyla çalışıyo tabi. şimdi Enfale randevu mu alsam yoksa o cok iyi degil bu daha iyi diyebileceginiz biri var mı?

enfalden ben memnun kalmıştım. hatta yakın bir zamadan tekrar gitmeyi düşünüyorum. ama enfalden dediğin gbi memnun kalmayanlarda var... benim bakırköyde bir falcım vardı ama kız resmen kayboldu. almiradan çok memnun kalanlar olmuş bende onun telini arıyorum. eğer denemek istersen enfale ben git derim. bakırköyde nagihan hnm de biri var dejavu cafede isimleri fln bilior ama pek tutturamdı. bildiği ve cıkanlarda oldu soylediklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…