İstanbul'da Fal - Falcılar

bilemedim ki Enfal'e mi Nagihan hmna mı gitsem. ya bakırköyde bu çok iyi dedikleri kimse niye yok ya
bana simdiye kadar hiçbi falcının söylediği çıkmadı. ben de istiyorum biri bişeyler soylesin sonra bende aa dedigi cıktı diyebileyim

soğanlıkta oturan emine ablayıda öneririm eğer gidebilirsen. ben ondan çok memnun olan kişi duydum sdc forumda diil. emine abla, memleketinde yaşarken evlenmeden önce oranın bir numaralı falcısyımış. ben daha öncede duymuştum ama bu eminenin o emine olduğunu bilmiodum.

ya onu denemek istiyorum da uzak bana cok işten cıkınca çok geç oluyoo tarafa geçmek falan anca bi haftasonu gidebilirim o da çalışmadığım bi hftasonuna denk gelmesi lazım. o yuzden bakırköyde arıyorum ya yakın olsun diye

canım çok teşekkür ederim.evet dün itibariyle fallarım kesin kesin çıktı :) şimdilik herşey yoluna girdi gibi mutluyum mutlu
bu arada emine ablaya yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşımın arkadaşı fal baktırmıştı o tarihte kıza sen kaçarak evleneceksin ve kız çocuğun olacak demiş emine abla dün öğrendim kız kaçarak evlenmiş geçtiğimiz yaz ve şuan bebek bekliyormuş hemde kız çocuğu olacakmış.hadi buyur burdan yak bu kadın işi biliyor bence

maşşallahhhhhhh allah hep böyle mutlu etsin inaşşalh :) darısı başımıza... Emine abla arkadaşıma akşama sabaha evlenme teklifi alacksın demişti cumartesi günü. Cumartesi gecesi evlenme teklifi aldı :))))) hemde ummadığın birinden demişti çünkü sevgilisi yok arkadaşımın. Gerçektende ummadığı birinden aldı :)

kızlarr dün itabiriyle olgu ablanın bir dediği çıktı ve tarihiyle beraber zaten çok tutarlı konuşmuştu 2 kere gitmiştim ikisindede aynı tarihi vermişti deneyin derim benn.....

bu arada mari'nin telini rica etsem sizden?

kızlarr dün itabiriyle olgu ablanın bir dediği çıktı ve tarihiyle beraber zaten çok tutarlı konuşmuştu 2 kere gitmiştim ikisindede aynı tarihi vermişti deneyin derim benn.....

süperr :) olgunun soylediklerinin çoğunu bende yaşadım. şimdi tek bir şey kaldı onu bekliyorum umarım o soylediği olur. Zaten tek beklediğim şey oydu :)

cok sevindim canım falının cıkmasına. bana şimdiye kadar kim ne dediyse çıkmadı ama daha emine ablayı denemedim fırsat olursa denicem belki bana da bişeyler soyler de çıkar :)

süperr :) olgunun soylediklerinin çoğunu bende yaşadım. şimdi tek bir şey kaldı onu bekliyorum umarım o soylediği olur. Zaten tek beklediğim şey oydu :)

ya birilerine bieşyler hep çıkıyo bana cıkmıyo ben yanlıs kişielre gidiyroum herhalde :) şimdi kime gideceğimi şaşırdım zaten zaman yok hafta ici birini secip karar verip ona zaman ayarlamam lazım ama kimm :) bu arada kime istedikleri çıktıysa onlar adına çok sevindm cok mutlu oldumm

ozaman enfali dene canım. Umarım oun soyledikleri çıkar. Enfalde değişik bi adamdır. Madem yakın biri olsun istiyorsun. Enfali dene. Denersende yorumlarını paylaş canım :)
ben bu arada düşünüp başka falcı varsa o tarafta iletirim sana...

bakalım yarına randevu alırsam enfali deneyebilriim ya da bi an gaza gelip kadıkoye gecsem olguya o da guzel olabilir yine fal çılgınlığım başladı nolcak bu halim bilmiyorum. aklınıza biri gelirse iletin bende birine gidersem yorumlarımı paylaşırım .

tşkr ederim darısı sizlerin başına inş.şimdi güzel haberleri sizlerden bekliyorum :)
bende bugün olguya gidiyorum hiç baktırmadım ona bi deneyeyim bakalım

cok sevindim canım falının cıkmasına. bana şimdiye kadar kim ne dediyse çıkmadı ama daha emine ablayı denemedim fırsat olursa denicem belki bana da bişeyler soyler de çıkar :)

tşkr ederim,inş.sizler içinde güzel şeyler olur onlarıda duyarız,emine ablayı dene bence sana biraz uzak galiba bu arada ben şuna karar verdim bir konuya çok fazla odaklanıp onun için falcı falcı dolaşmak çok daha fazla karmaşaya neden oluyor içinden çıkılmaz hale getiriyor ne kadar uzun aralıklarla fal baktırırsan o kadar iyi .bişeyler daha çabuk gelişiyo diye düşünmekteyim.

aynen katılıyorum ben bugun emine abla ve son kez olgumla kapatıyorum bu konuyu...çok sıkıldım bunaldım ve yıprandım....saat kaçta ordasın belkim tanırım seni

bi kerecik tutturan olsaydı ztn baktırmazdım da işte tutturabilcek birinin umuduyla oyle gidiyorum bide gittikçe alışkanlık yapıyo.eskidende giderdik yada kuzene falan baktırırdım da gittikçe saplantı oldu nerdeyse bide net tarihler falan veriyolar ya bekliyosun mesela dün bişey olmadı yine gidesm geliyo şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…