İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköyde en iddaalı falcı bana göre nagehan dejavu cafe de, gittinizmi hiç, gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim, hiç pişman kalmayacaksınız, sevgiler

yok ona hiç gitmedim, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu ve hangi günler saat kaça kadar bakıyor bilgilendirirsens evinirim belki denerim en kısa zamanda .)

Bakırköyde en iddaalı falcı bana göre nagehan dejavu cafe de, gittinizmi hiç, gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim, hiç pişman kalmayacaksınız, sevgiler

negahının bana soylediği bazı şeyler çıkmıştı. geçmişi benimde tutturdu. ama soylediği şeylerle ilgili zaman gecti. ama genede denenebilir tabi ki

ben emine ablaya daha öncede gittim. çoğu şeyi tutturdu geçmişle ilgili gelecekle ilgili soylediklerinide bekliyorum buyuk bir umutla. ama bugünde baktırıcam dayanamadım :)))

sen 2.ye baktircan ben daha 1 kere bile gidemedimm ya ben Şenay için çok umutlanmıştm bişeyi çok net söylemişti bide cok net tarih vermişti belki olur ya dedim olmadı tuh . belki biri bnişi soyler olumlu yada olumsuz o olur ne bilim :)

yok ona hiç gitmedim, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu ve hangi günler saat kaça kadar bakıyor bilgilendirirsens evinirim belki denerim en kısa zamanda .)

Salı günleri harici hergün cafede, randevü alırsanız daha iyi olur yoğun oluyor, 20 tl ye bakıyor, benim şu ana kadar istanbulda baktırdığım falcıların en tutarlısı, dediklerini zaman zaman aynen yaşadığım ve çok şaşırdığım olmuştur. gelecekle ilgili olanlarıda gayet iyi tahmin edebilen ve çok moral veren bir bayan, dene bence, ama mutlaka paylaş bizimle :)), bu arada deniz otobüsüne yakın olan dejavuda idi en son, nette telefonları var cafenin, sevgiler

kızlar merhaba, emine abla nerede bakıyor fala ve tarot mu bakıyor bir de ne kadar fiyatı?:26:

ben bostancıda oturuyorum bana önerebileceğiniz bir yer var mı???

yeşilköyde (cafe ismini hatırlamıyorum tilbe cafe olabilir) güldeni denedin mi?
ben güldeni fena bulmam...istersen sana özelden nosunu atabilirim.
telefonda da bakio bildiğim kadarıyla.

kızlar, olgu ve emine ablanın adresi var mı? baktığı kafelerin adı vs.. telefonu

falları çıkıp ta mutlu olan hanımlar,

Allah daha mutlu etsin ve tamamına erdirsin inşallah...
DARISI BAŞIMIZAAAA, hepimiz çok çok mutlu olalım :)

emine abla dışında birde kadıköyde olgu var. ben onuda öneririm açıkcası.

kızlar burada okudum apar topar gittim olguya ama tam bi hayal kırıklığı başndan savuo resmn soru sormak için yalvaldım... yok işte çok sıra varda daha fazla zaman ayıramam... sen sonuçta para veriosun adam gibi bakması lazm... çok moralm bozldu analatamam...:84:

kızlarr dün itabiriyle olgu ablanın bir dediği çıktı ve tarihiyle beraber zaten çok tutarlı konuşmuştu 2 kere gitmiştim ikisindede aynı tarihi vermişti deneyin derim benn.....

ben de şansa pazar günü olguya gitme fırsatı buldum.
neyse eğer soğanlık emine ile olguyu kıyaslarsak (ki bence paralel di falları) emine çok daha net ve iyi. ama olgu için de kötü falcı asla denilmez, hakkını yemeyeyim.
sadece paylaşayım dedim.

alla alla çok şaşırdım inan olgu hep pozitiftir halbuki... belki soyledikleri çıkarsa memnun kalmış olursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…