:)) canım beni de tanıı heheheh.. Bende almirayı ve emine ablayı son kez deneyip bu konuyu kapatacağım. :)
seni yakiiinnnennn tanıyorummcx akşama neler olacak bakalım
bu aksam birine mi baktırcaksınız yoksa baktırdıgınız biri bu aksam bişey mi olcak dedi :)
emine ablaya gidicez canım bu akşam :))
ben de olgu ve enfal arasında kaldım enfal daha yakın aslında onu denemeliyim belki :)
Bakırköyde en iddaalı falcı bana göre nagehan dejavu cafe de, gittinizmi hiç, gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim, hiç pişman kalmayacaksınız, sevgiler
keşke bende gidebilsem yaahemen paylaşın yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz :)
Bakırköyde en iddaalı falcı bana göre nagehan dejavu cafe de, gittinizmi hiç, gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim, hiç pişman kalmayacaksınız, sevgiler
ben emine ablaya daha öncede gittim. çoğu şeyi tutturdu geçmişle ilgili gelecekle ilgili soylediklerinide bekliyorum buyuk bir umutla. ama bugünde baktırıcam dayanamadım :)))
yok ona hiç gitmedim, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu ve hangi günler saat kaça kadar bakıyor bilgilendirirsens evinirim belki denerim en kısa zamanda .)
kızlar merhaba, emine abla nerede bakıyor fala ve tarot mu bakıyor bir de ne kadar fiyatı?:26:
ben bostancıda oturuyorum bana önerebileceğiniz bir yer var mı???
kızlar merhaba, emine abla nerede bakıyor fala ve tarot mu bakıyor bir de ne kadar fiyatı?:26:
ben bostancıda oturuyorum bana önerebileceğiniz bir yer var mı???
ya onu denemek istiyorum da uzak bana cok işten cıkınca çok geç oluyoo tarafa geçmek falan anca bi haftasonu gidebilirim o da çalışmadığım bi hftasonuna denk gelmesi lazım. o yuzden bakırköyde arıyorum ya yakın olsun diye
canım çok teşekkür ederim.evet dün itibariyle fallarım kesin kesin çıktı :) şimdilik herşey yoluna girdi gibi mutluyum mutlu
bu arada emine ablaya yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşımın arkadaşı fal baktırmıştı o tarihte kıza sen kaçarak evleneceksin ve kız çocuğun olacak demiş emine abla dün öğrendim kız kaçarak evlenmiş geçtiğimiz yaz ve şuan bebek bekliyormuş hemde kız çocuğu olacakmış.hadi buyur burdan yak bu kadın işi biliyor bence
emine abla dışında birde kadıköyde olgu var. ben onuda öneririm açıkcası.
kızlarr dün itabiriyle olgu ablanın bir dediği çıktı ve tarihiyle beraber zaten çok tutarlı konuşmuştu 2 kere gitmiştim ikisindede aynı tarihi vermişti deneyin derim benn.....
kızlar burada okudum apar topar gittim olguya ama tam bi hayal kırıklığı başndan savuo resmn soru sormak için yalvaldım... yok işte çok sıra varda daha fazla zaman ayıramam... sen sonuçta para veriosun adam gibi bakması lazm... çok moralm bozldu analatamam...:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?