İstanbul'da Fal - Falcılar

bana ikiside aynı şeyi soledi hatta tarih olarak bile birbirne yakın aralıklar verdiler. umarım soyledikleri çıkar çünkü ben bir tek şey için fal baktırıyorum. başka bir olumsuzluk yok çünkü hayatımda ...

kızlar, olgu ve emine ablanın adresi var mı? baktığı kafelerin adı vs.. telefonu

olgu, kadıköy boğanın ordan bahariyeye inerken 500 mtre fln ilerde solda starbucks cafe var onun hemen yanında nostradamus cafe var. orda fal bakıo. 25 tl. 8e kadar fln orda olur. genellikler çarşambaları çalışmıo.

emine ablada soğanlıkta ama açık adres veremem. e-5tn gidern careforu geçtikten sonra sola soğanlık sapağı verio ordan dönünce dümdüz gidilio evine.

zonox bir kişi ile ilgili baktırıp düşüncelerini merak ediosan olguya git. ama yok ben herşeyi bir bir duyyıım diosan emine ablaya git.

arkadaşlar taksimde de birini önerdiler bana kendisi ofisinde bakıyormuş. 45 tl. ilgilenen varsa nosunu verebilirim. ama ben gitmedim. giden kadına verdiği tarihler hep tutumuş.

[/QUOTE]

benim mesajımıda eklemişsin hayırdır tanıyormusun coşkun bey ' ii bu arada pinokyo kafedekiler iyidir gerçekten .bende olga ve meteye bakıtırırım sürekli

benim mesajımıda eklemişsin hayırdır tanıyormusun coşkun bey ' ii bu arada pinokyo kafedekiler iyidir gerçekten .bende olga ve meteye bakıtırırım sürekli[/QUOTE]

pinokyo cafe nerde acaba?

benim mesajımıda eklemişsin hayırdır tanıyormusun coşkun bey ' ii bu arada pinokyo kafedekiler iyidir gerçekten .bende olga ve meteye bakıtırırım sürekli[/QUOTE]

pinokyo cafe nerede acaba? yerini tarif edebilir misiniz rica etsem?

Bakırköyde en iddaalı falcı bana göre nagehan dejavu cafe de, gittinizmi hiç, gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim, hiç pişman kalmayacaksınız, sevgiler

kıme göre iddialı acaba nagehan...
a yada e varmı b yada d vvar mı c yada ç varmı deyıp tum alfeyı saydı dedım allah rızası ıcın ugrasma ısımle falan sen falı anlat ee bu seferde bosanmıs anne babamı bırlestırdı

o sebepten kıme göre iyi şahsen bana göre 1 daha asla gidilmiycek biri.....

peki senin bakırkoyde onerebilecegin biri var mi ? ben birine gitmek istiyorum biraz kafa dagitayim diye yaa ama yok işte yokk

Kızlar merhaba cumartesi Emine'ye gidicem. bu ara cok baktırdım sizce biraz araya zaman koymak mantıklımı? bir de bi çok falcıya gittim simdiye kadar ama çoğunu kaydadeğer bulmadım o yüzden burayya yorum yazmadım. Emine çok methediliyor gidince yazıcam

yorumlarını bekliyoruz :) bende bgn tekrar gidicem bir arkadasımı götürücem yorumları yazarız.

bende bugün olgunun soylediği bir şeyi daha yaşadım. benim için önemsiz ama söylediği bir şeydi. sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar...

birşey sorucam haftasonu emine çok kalabalık oluyormu ?
herkes çalıştığından dolayı haftasonu gidiyor olsa gerek :26: tıklım tıklım bir yerde baktırmak istemiyorum , işi aceleye getirmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…