ben de şansa pazar günü olguya gitme fırsatı buldum.
neyse eğer soğanlık emine ile olguyu kıyaslarsak (ki bence paralel di falları) emine çok daha net ve iyi. ama olgu için de kötü falcı asla denilmez, hakkını yemeyeyim.
sadece paylaşayım dedim.
kızlar, olgu ve emine ablanın adresi var mı? baktığı kafelerin adı vs.. telefonu
[/QUOTE]Pinokyo Kafe İstiklal caddesinde Benetton'un karşı sokağında. Orada Olga süper kahve ve tarot bakıyor.Herkese tavsiye ederim.Saat 18:00'e kadar giderseniz sakin oluyor,daha rahat fala baktırırsınız.::Arkadaşıma tüm söyledikleri gerçekleşti.Bana söylediklerinin bazıları çıktı,bazılarının da henüz zamanı gelmedi,umarım onlarda çıkar.
arkadaşım senle ilgilimi bilemiyorum ben ancak coşkun adını ilk gördüğüm mesaja yazdım ... Tabiki şikayet edeceğiz arkadaşlarımızda edecek , arkadaşlarımda gittiler bugün onlarada yaklaşım aynı .durumu oraya getirene kadar bilgileri alıyo zaten anladınızmı?...ben şikayet edeceğim arkadaşım babasi emniyet müdürü ona bilgileri verdik ve takip edecekler.şey düşünüyodum ben eskiden büyü yaptıranlar varmıacaba ne kadar acizlik nasıl bir sıfatsızlık diye ama bu yapan insanlar bunu meslek haline getirmişken ve cafelere kadar düşşkenn çaresizliklerini kullanıp insanların hayatlarına yönveriyor bu şarlatanlar.para karşılığında cinsel istismarlık yaparak hemde .allah ıslah etsin alah bu insanları ok etsin bugün söze benim sevgilimi geri getirmek için yapana adam yarın öbürgün takıntılı bi insanın bana yaptıracağı büyüye de el atacak bunlar ortadan kalkmalı kii amacını aşmış durumda çünki .burda ki hiç bir arkadaşımın acizlikten dolayı falcı falcı gezdiğini sanmıyorum eyyy ağaliiii kendine gell yaptığın işe saygılıyız kahvemizi içiyoruz keyfimiz yerinde ise fal baktırıyoruz.senşin ne haddine insanların hayatına yön vermek....ben çok sinirlendimm bu adama ve ounu mahvedicem :):):)...arkadaşlar lütfen para tuzağı insanlara ödün vermeyinn burdaki falcı üyelerimiz sizde çekilin kenara bakalım :):):):)temizlik yapıyoruzzz...
Bakırköyde en iddaalı falcı bana göre nagehan dejavu cafe de, gittinizmi hiç, gitmediyseniz mutlaka tavsiye ederim, hiç pişman kalmayacaksınız, sevgiler
kıme göre iddialı acaba nagehan...
a yada e varmı b yada d vvar mı c yada ç varmı deyıp tum alfeyı saydı dedım allah rızası ıcın ugrasma ısımle falan sen falı anlat ee bu seferde bosanmıs anne babamı bırlestırdı
o sebepten kıme göre iyi şahsen bana göre 1 daha asla gidilmiycek biri.....
peki senin bakırkoyde onerebilecegin biri var mi ? ben birine gitmek istiyorum biraz kafa dagitayim diye yaaama yok işte yokk
Kızlar merhaba cumartesi Emine'ye gidicem. bu ara cok baktırdım sizce biraz araya zaman koymak mantıklımı? bir de bi çok falcıya gittim simdiye kadar ama çoğunu kaydadeğer bulmadım o yüzden burayya yorum yazmadım. Emine çok methediliyor gidince yazıcam
dejavuda yiğit iyidir,ben begenırım...
peki senin bakırkoyde onerebilecegin biri var mi ? ben birine gitmek istiyorum biraz kafa dagitayim diye yaaama yok işte yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?