cumartesi fincandaki arzuya baktırdık arkadaşlar , iyiydi
şuanki durumumu bildi, geleceğe yönelik umutlu konuştu
bakalım görücezz
bende baktırdım arzuya guzel şeyler soyledi ama pek olcak gibi gelmiyo bana nedense tarih falan verdi bakalım 10 gün içinde görecegiz. bi arkadasa daha 23 mart demiş :)
Kızlar bende yaklaşık 2 hafta önce tarot baktırmıştım.
ama emineyede gitmeyi çok istiyorum,gel görki korkuyorum.
bu kadar sık baktırınca bi bela bulaşmasından korkyorum:
sonuçta günah fal bakmak ve baktırmak.
lanetlenmiyelim sonra:44::44:
sherry kaçta beşiktaşta buluşucaksınız özel 10 dkka bekletio burdan sorim dedim birde beşiktaştan nereye geçiceksiniz yada neye biniceksiniz
kıme göre iddialı acaba nagehan...
a yada e varmı b yada d vvar mı c yada ç varmı deyıp tum alfeyı saydı dedım allah rızası ıcın ugrasma ısımle falan sen falı anlat ee bu seferde bosanmıs anne babamı bırlestırdı
o sebepten kıme göre iyi şahsen bana göre 1 daha asla gidilmiycek biri.....
bir sorun olmazsa sherry nin peşine takılıp denemek istiyorummm (= çatlıycam meraktan
bir sorun olmazsa sherry nin peşine takılıp denemek istiyorummm (= çatlıycam meraktan
git bakalım anlatırsın bana gelir gelmez hatta sor baskası yerıne baktırabiliyoasan benim yerime de iç bi kahve dileğimi zaten biliyosun ona göre kapatirsin :)
başkasına bakmıo ne yazik ki :)
bu dejavu nerde peki deniz otobusune mi yakın meydana mı? bide yiğitin söylediklerinden gelecekle ilgili bu çıktı dediğin bişi var mı çok merak ettim yine çok soru sordm :)
sen bı tel ac sor en son meydana yakın olan dejavudaydı....bana cıkıyor falları ben memnunum,bır arkadasıma daha cıktı ama senı bılemem gıt denee...
canım çok teşekkür ederim.evet dün itibariyle fallarım kesin kesin çıktı :) şimdilik herşey yoluna girdi gibi mutluyum mutlu
bu arada emine ablaya yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşımın arkadaşı fal baktırmıştı o tarihte kıza sen kaçarak evleneceksin ve kız çocuğun olacak demiş emine abla dün öğrendim kız kaçarak evlenmiş geçtiğimiz yaz ve şuan bebek bekliyormuş hemde kız çocuğu olacakmış.hadi buyur burdan yak bu kadın işi biliyor bence
rica ederim canım ne demek lafı bıle olmaz mutluluklarımızı da paylasmasak neden burdayız kı :) walla canım emıne abla bu zamana kadar bana ne dedıyse hepsı cıktı teker teker. bakalım bende suan beklemedeyım erkek bebegın olcak dedı ıkı aylık hamıleyım suan bır yada ıkı ay sonra bebısımın cınsıyetını ogrencem bakalım emıne ablanın dedıgı cıkıcakmı :) benım hamılelıgımle ılgılı serhan ablanın bu zamana kadar dedıklerı harfı harfıne cıktı cok zor bı hamılelık gecırıceksın dedı gercekten de cok zor gecıyo mıde bulantısından kafamı kaldırmıyorum hep basım dönuyo mıdem bulanıyo yerımden kalkamıyorum bakalım serhan kız olabılır bebegın dıyo ama kesın konusmuyo :) ama emıne abla ısrarla oglun olcak gorursun dıyo :) bende beklemedeyım cınsıyetı bellı oldugunda burdan paylasırım sızlerle :) bu arada canım mari nın telefonunu bana ozelden atabılırmısın lutfenn handecım. opuyorum senı kendıne cok ıyı bak canım sevgıler ...
rica ederim canım ne demek lafı bıle olmaz mutluluklarımızı da paylasmasak neden burdayız kı :) walla canım emıne abla bu zamana kadar bana ne dedıyse hepsı cıktı teker teker. bakalım bende suan beklemedeyım erkek bebegın olcak dedı ıkı aylık hamıleyım suan bır yada ıkı ay sonra bebısımın cınsıyetını ogrencem bakalım emıne ablanın dedıgı cıkıcakmı :) benım hamılelıgımle ılgılı serhan ablanın bu zamana kadar dedıklerı harfı harfıne cıktı cok zor bı hamılelık gecırıceksın dedı gercekten de cok zor gecıyo mıde bulantısından kafamı kaldırmıyorum hep basım dönuyo mıdem bulanıyo yerımden kalkamıyorum bakalım serhan kız olabılır bebegın dıyo ama kesın konusmuyo :) ama emıne abla ısrarla oglun olcak gorursun dıyo :) bende beklemedeyım cınsıyetı bellı oldugunda burdan paylasırım sızlerle :) bu arada canım mari nın telefonunu bana ozelden atabılırmısın lutfenn handecım. opuyorum senı kendıne cok ıyı bak canım sevgıler ...
bu emine falları çıkmaya başladı. bana da bana daaa çıksııın.çıkmazsa tüm anadolu yakasını tutuştururum, kadıköy'den soğanlık'a kadar, neron bile kalkar yattığı yerden
bu arada sherry senin bahsettiğin emine akkaya, bende ona son anda gitmekten vazgeçmiştim iyi ki de öyle olmuş. yorumlar pek iç açıcı değildi onunla ilgili. 2 kişi beğendiyse 6 kişi beğenmemişti. verilen paraya değmez deniyor bilgine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?