İstanbul'da Fal - Falcılar

cumartesi fincandaki arzuya baktırdık arkadaşlar , iyiydi
şuanki durumumu bildi, geleceğe yönelik umutlu konuştu
bakalım görücezz

bende baktırdım arzuya guzel şeyler soyledi ama pek olcak gibi gelmiyo bana nedense tarih falan verdi bakalım 10 gün içinde görecegiz. bi arkadasa daha 23 mart demiş :)

Kızlar bende yaklaşık 2 hafta önce tarot baktırmıştım.
ama emineyede gitmeyi çok istiyorum,gel görki korkuyorum.
bu kadar sık baktırınca bi bela bulaşmasından korkyorum:
sonuçta günah fal bakmak ve baktırmak.
lanetlenmiyelim sonra
:44::44:

bende baktırdım arzuya guzel şeyler soyledi ama pek olcak gibi gelmiyo bana nedense tarih falan verdi bakalım 10 gün içinde görecegiz. bi arkadasa daha 23 mart demiş :)

banada tarih verdi canım, nisan sonuna kadar kalıbımı basarım sevgilinden çok ciddi bir adım gelecek sana karşı dedi :26: ama benim sevgilim askerde dedim :44: 2ayı kalmış ama dedi onu bildi

bu cumarteside emineye gidiyorum inşallah :92:
emineye gitme hevesimden dolayı şu an gözüm lanetlenmeyi falan görmüyor
günah ama evet

sherry kaçta beşiktaşta buluşucaksınız özel 10 dkka bekletio burdan sorim dedim birde beşiktaştan nereye geçiceksiniz yada neye biniceksiniz

bende zaten bana göre iyi dedim, sanırım frekans meselesi, ben şu ana kadar gittiklerim içinden iyi diyeceğim nagehan, söylediklerini yaşadığım ve memnun kaldığım için paylaşmıştım, herkesin kararına saygı duyarım bana göre 1 numara, ve bir çok arkadaşıma görede ,

sevgiler

bu dejavu nerde peki deniz otobusune mi yakın meydana mı? bide yiğitin söylediklerinden gelecekle ilgili bu çıktı dediğin bişi var mı çok merak ettim yine çok soru sordm :)

sen bı tel ac sor en son meydana yakın olan dejavudaydı....bana cıkıyor falları ben memnunum,bır arkadasıma daha cıktı ama senı bılemem gıt denee...

rica ederim canım ne demek lafı bıle olmaz mutluluklarımızı da paylasmasak neden burdayız kı :) walla canım emıne abla bu zamana kadar bana ne dedıyse hepsı cıktı teker teker. bakalım bende suan beklemedeyım erkek bebegın olcak dedı ıkı aylık hamıleyım suan bır yada ıkı ay sonra bebısımın cınsıyetını ogrencem bakalım emıne ablanın dedıgı cıkıcakmı :) benım hamılelıgımle ılgılı serhan ablanın bu zamana kadar dedıklerı harfı harfıne cıktı cok zor bı hamılelık gecırıceksın dedı gercekten de cok zor gecıyo mıde bulantısından kafamı kaldırmıyorum hep basım dönuyo mıdem bulanıyo yerımden kalkamıyorum bakalım serhan kız olabılır bebegın dıyo ama kesın konusmuyo :) ama emıne abla ısrarla oglun olcak gorursun dıyo :) bende beklemedeyım cınsıyetı bellı oldugunda burdan paylasırım sızlerle :) bu arada canım mari nın telefonunu bana ozelden atabılırmısın lutfenn handecım. opuyorum senı kendıne cok ıyı bak canım sevgıler ...

mari'nin telini bende istiyorum lütfen banada gönderebilir misniz? birde elmira nın teli lütfennn??

bu emine falları çıkmaya başladı. bana da bana daaa çıksııın. çıkmazsa tüm anadolu yakasını tutuştururum, kadıköy'den soğanlık'a kadar, neron bile kalkar yattığı yerden

bu arada sherry senin bahsettiğin emine akkaya, bende ona son anda gitmekten vazgeçmiştim iyi ki de öyle olmuş. yorumlar pek iç açıcı değildi onunla ilgili. 2 kişi beğendiyse 6 kişi beğenmemişti. verilen paraya değmez deniyor bilgine...

sağol canım benim bende seni öpüyorum dikkat et fazla yorma kendini yarın atacağım marinin telini hepinize

bugün bizde kavrak'la birlikte olguya gittik iyiydi mevcut durumları vs.bildi bence gidilebilecek falcılardan biri oda her ikimizde memnun kaldık

amannnn ne diyosun bi kaç gün önceden söyle bari terk edelim anadolu yakasını
sanada çıkacak az kaldı az hissediyorum ben, büyük puntolarla yazacaksın buraya mutlu son diyeee :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…