İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar Emine Hanım a Zincirlikuyu metrobusden inince nası gidilir. Biri tarif etse ya bana, ben de mutlu olsam

amannnn ne diyosun bi kaç gün önceden söyle bari terk edelim anadolu yakasını
sanada çıkacak az kaldı az hissediyorum ben, büyük puntolarla yazacaksın buraya mutlu son diyeee :90:

bi bana çıkmicak heralde. kim ne dediyse olmuyo işte . artık hiç baktırmiyim en iyisi boşa umutlanıp duruyorum

Evet emineye sherry83 sayseinde bugn bende gittim beraberdik :))) dedikleri çıkarmı bilmiyorum ama çıksın vakit var dediği şeyler için ama diyebileceğim olguyla hemen hemen pareleldi sadece emine daha iddalı konuştu olgu açık kapı bıraktı

evet sonunda gittik herkes ağzı kullakrında ayrıldı :)))

umarım herşey yoluna girer hepimizin hayatıı

selintortum ve sbb nickli arkadaşlarım bana eminenin numarasını özelden yolladığınız için çok teşekkür ederim gidince yorumları iletirim inşallah

bu arada enfale gitmek isteyen arkadaşlar yorum istemişler
ben arkadaşımla gitmiştim ikimizde hiç memnun kalmadık
ne geçmişi ne de o anı tutturmuştu bu da benim yorumum

sevgili Pink Olgu ve Emineyi deniyen biri olduğuna göre hangisine gitmemi tavsiye edersin yarın karşıya geçicem çünkü gittiğime değsin bari bu arada bende tel.no. yok bana gönderirsen sevinirim

sevgili Pink Olgu ve Emineyi deniyen biri olduğuna göre hangisine gitmemi tavsiye edersin yarın karşıya geçicem çünkü gittiğime değsin bari bu arada bende tel.no. yok bana gönderirsen sevinirim

canım 2 sinede okadar yeni baktırdımki ne sölesem yalan olur ama paralel sölediler sadece emine daha kesn konuşuo olgu açık kapı bırakıo tek diyebileceğim bu eminenin yeri biraz karışık bulabilirsen onada gidebilirsin olguyu bulmak daha kolay :)

tarif tarifff tariff istioruuuuuummm

canım teşekkürler telefonu göndermişsin bana benim durumum biraz karışık benim geçmişimle ilgili durumumu şu ana kadar en iyi Gül ve Enfal bilmişti. Bakalım yarın Kadıköydeyim vaktime göre birine gidicem tekrar çok sağoll

Bana da eminenin telefonunu ve tarif edebiliyorsanız yerini yazabilirmisiniz :)
Sevg.

selam herkese,
forumu takip ederek gittiğim falcılar;
angels cafe burcu (kötü)
cafein semra (orta) ama ikinci gitmemle birinci gitmem arasında alakasız şeylr söyledi.
taxim tasula (kötü ötesi)
nostradamus cafe bihter (aşk bildi aile eh işte bildi, iş vs bilemedi)
en çok tasulaya merakla gitmiştm ama fos çıktı
ya problem bendemi böyle beni şok geçirtcek bi falcı arıyorum ama yok yok

arkadaşlar emine abla arkadaşıma 4 ay içinde ama sanki 4 ay sonra iş bulacaksın demişti. B yada M harfi var iş bulacağın iş yerinin adında demişti. cumartesi günü. arkadaşımı bugün iş görüşmesine çağırdılar. iş olur yada olmaz bilmiyorum. çağrıldığı yerde M harfi var.

olgu iş bulmasında en fazla 8hafta vermişti.

paylaşmak istedim.

bende ogluya gitcem bugun Pink'e ulasabilrsem :) bugun ordadır dimi?

Senay hnm ozel hayatla ilgili tarih vermişti tutmadı, iş gorusmesine gidecegm yeri bilmişti olcak dedi olmadı. şimdiyi ii yorumluyo da gelecek konusunda tutturamıyor. Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…