amannnn ne diyosun bi kaç gün önceden söyle bari terk edelim anadolu yakasını
sanada çıkacak az kaldı az hissediyorum ben, büyük puntolarla yazacaksın buraya mutlu son diyeee :90:
Evet emineye sherry83 sayseinde bugn bende gittim beraberdik :))) dedikleri çıkarmı bilmiyorum ama çıksın vakit var dediği şeyler için ama diyebileceğim olguyla hemen hemen pareleldi sadece emine daha iddalı konuştu olgu açık kapı bıraktı
evet sonunda gittik herkes ağzı kullakrında ayrıldı :)))
umarım herşey yoluna girer hepimizin hayatıı
sevgili Pink Olgu ve Emineyi deniyen biri olduğuna göre hangisine gitmemi tavsiye edersin yarın karşıya geçicem çünkü gittiğime değsin bari bu arada bende tel.no. yok bana gönderirsen sevinirim
canım 2 sinede okadar yeni baktırdımki ne sölesem yalan olur ama paralel sölediler sadece emine daha kesn konuşuo olgu açık kapı bırakıo tek diyebileceğim bu eminenin yeri biraz karışık bulabilirsen onada gidebilirsin olguyu bulmak daha kolay :)
canım 2 sinede okadar yeni baktırdımki ne sölesem yalan olur ama paralel sölediler sadece emine daha kesn konuşuo olgu açık kapı bırakıo tek diyebileceğim bu eminenin yeri biraz karışık bulabilirsen onada gidebilirsin olguyu bulmak daha kolay :)
arkadaşlar emine abla arkadaşıma 4 ay içinde ama sanki 4 ay sonra iş bulacaksın demişti. B yada M harfi var iş bulacağın iş yerinin adında demişti. cumartesi günü. arkadaşımı bugün iş görüşmesine çağırdılar. iş olur yada olmaz bilmiyorum. çağrıldığı yerde M harfi var.
olgu iş bulmasında en fazla 8hafta vermişti.
paylaşmak istedim.
bende ogluya gitcem bugun Pink'e ulasabilrsem :) bugun ordadır dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?