selam herkese,
forumu takip ederek gittiğim falcılar;
angels cafe burcu (kötü)
cafein semra (orta) ama ikinci gitmemle birinci gitmem arasında alakasız şeylr söyledi.
taxim tasula (kötü ötesi)
nostradamus cafe bihter (aşk bildi aile eh işte bildi, iş vs bilemedi)
en çok tasulaya merakla gitmiştm ama fos çıktı
ya problem bendemi böyle beni şok geçirtcek bi falcı arıyorum ama yok yok
arkadaşlarrrr mari'nin nosunu rica ediyorumm olan verebilir mi bana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92:
sherry arkadaşım,
siz soğanlık emine hanım'a gitmiştiniz...
toplu taşıma ile gideceksek soğanlık vakıfbankın orda mı inecektik minibüsten?
sen nezaman gidiyorsun emine ablaya? yorumlarını bekliyoruz :))
canım çok teşekkür ederim.evet dün itibariyle fallarım kesin kesin çıktı :) şimdilik herşey yoluna girdi gibi mutluyum mutlu
bu arada emine ablaya yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşımın arkadaşı fal baktırmıştı o tarihte kıza sen kaçarak evleneceksin ve kız çocuğun olacak demiş emine abla dün öğrendim kız kaçarak evlenmiş geçtiğimiz yaz ve şuan bebek bekliyormuş hemde kız çocuğu olacakmış.hadi buyur burdan yak bu kadın işi biliyor bence
ben buldum birini inanılmaz bakıyor yaaa..bakırköyde gezmedigim falcı kalmamıştı ama aydan abla muhteşem...
arkadaşlar emine abla arkadaşıma 4 ay içinde ama sanki 4 ay sonra iş bulacaksın demişti. B yada M harfi var iş bulacağın iş yerinin adında demişti. cumartesi günü. arkadaşımı bugün iş görüşmesine çağırdılar. iş olur yada olmaz bilmiyorum. çağrıldığı yerde M harfi var.
olgu iş bulmasında en fazla 8hafta vermişti.
paylaşmak istedim.
selam canim,
özelden cevap yazamiyorum maalesef msj hakkim dolmamis daha... istersen bana özelden e mail adresini at oradan yazayim
ben buldum birini inanılmaz bakıyor yaaa..bakırköyde gezmedigim falcı kalmamıştı ama aydan abla muhteşem...
silentblood iz peşindeyim bebişim bulcam marinin telini :))))
farkettim hayatım: ) başarıların devamını dilerim....ee benimde yorumlama zamanım gelmiş..
gittik emine hanıma şükür gecenin bir vakti ve ben fal faslını kapattım dün...Neden derseniz bıktım ve birşeyler görmem lazım...benim falcım olgu hep diyorum ama emine hanımdan memnun kaldım yalan yok..
ama bu kdr keskin konuşması biraz tuhaf yaptı beni...ve şu kadar diyeyim bu beklediğim adam bu fallara göre bana yüzükle dönecek....bu adam dönsün bu fallar çıksın herkesin falı çıkar o kadar diyim!
benden haber bekleyin...
he emine bana temmuz dedi...bakacaz temmuza kadar neler olacak....
benim mesajımıda eklemişsin hayırdır tanıyormusun coşkun bey ' ii bu arada pinokyo kafedekiler iyidir gerçekten .bende olga ve meteye bakıtırırım sürekli
merhaba cnm falı çıkmış biri olarak öncelikle tebrik ederm:) ne kadar zamanda bir baktırıyosun öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?