İstanbul'da Fal - Falcılar

şok geçirtcek bir falcı bulman zor açıkcası :) ama gene de içlerinde iyi olanlar. bunlardan biri bence olgu, diğeri ise emine abla. dene istersen.

arkadaşlarrrr mari'nin nosunu rica ediyorumm olan verebilir mi bana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92:

sherry arkadaşım,

siz soğanlık emine hanım'a gitmiştiniz...

toplu taşıma ile gideceksek soğanlık vakıfbankın orda mı inecektik minibüsten?

sherry arkadaşım,

siz soğanlık emine hanım'a gitmiştiniz...

toplu taşıma ile gideceksek soğanlık vakıfbankın orda mı inecektik minibüsten?

sbb'cim :))) emine ablayı arayın kendisi tarif etsin size yolu. ben şimdi yanlış fln tarif ederim kaybolmayın oralarda :)

sen nezaman gidiyorsun emine ablaya? yorumlarını bekliyoruz :))

pazar günü gideceğiz inşallah.
ben daha önce emine ablaya baktırdım lakin toplu taşıma kullanmamıştım. size bi sorim dedimdi...
dediği bi iki şey oldu, ama o zaman üstünde durmayıp o anlatırken geçiştirttiğim bi iki konu vardı ki bugün önemli benim için.
haftasonu konuyu netleştirmek amaçlı bi çıkarma yapmam lazım kendisine
Allahın izniyle o konu hallolursa 60-70-80-90-yüüüüz yandan
kyernia ile beraber gidiyoruz sizinle son durumu paylaşırız şekerler

merhaba cnm falı çıkmış biri olarak öncelikle tebrik ederm:) ne kadar zamanda bir baktırıyosun öğrenebilirmiyim

selam canim,

özelden cevap yazamiyorum maalesef msj hakkim dolmamis daha... istersen bana özelden e mail adresini at oradan yazayim

silentblood iz peşindeyim bebişim bulcam marinin telini :))))

farkettim hayatım: ) başarıların devamını dilerim....ee benimde yorumlama zamanım gelmiş..

gittik emine hanıma şükür gecenin bir vakti ve ben fal faslını kapattım dün...Neden derseniz bıktım ve birşeyler görmem lazım...benim falcım olgu hep diyorum ama emine hanımdan memnun kaldım yalan yok..

ama bu kdr keskin konuşması biraz tuhaf yaptı beni...ve şu kadar diyeyim bu beklediğim adam bu fallara göre bana yüzükle dönecek....bu adam dönsün bu fallar çıksın herkesin falı çıkar o kadar diyim!

benden haber bekleyin...

he emine bana temmuz dedi...bakacaz temmuza kadar neler olacak....

ya dönsün eşşek de temmuzada razıyım ben :) allah buyuk elbet olacak. ama şu mari ye bi ulaşsaydımm içim rahat etcekti valla konstre olamıyorum hiiçbişeye şuan takılı kaldım orda :))

benim mesajımıda eklemişsin hayırdır tanıyormusun coşkun bey ' ii bu arada pinokyo kafedekiler iyidir gerçekten .bende olga ve meteye bakıtırırım sürekli

pinokyo cafe nerede acaba? yerini tarif edebilir misiniz rica etsem?[/QUOTE]

TABİKİ taksim benetton karşı sokağında 100 metre ilerledikten sonra sağ tarafta göreceksin 2.kat ben meteyide olgayıda seviyorum.umarım sende beğenirsin.

merhaba cnm falı çıkmış biri olarak öncelikle tebrik ederm:) ne kadar zamanda bir baktırıyosun öğrenebilirmiyim

Tşk. ederim:)
walla benim fallarımın çıkması genelde çook zaman alır veya olmas...o nedenle enteresan geldi.
misal genelde bu grupta beğenilmeyen inci cafe'den emine nin baktığı fallar bende 2 sene sonra falan çıktı. ama çıktı yani hakkını yiyemem. çok dalga geçtim zamanında gidip tşk. etmem lazım bi ara :)

diğerlerine gelince, soğanlık emine, rita ve olgu paralel şeyler sölediler (hemde şaşılacak kadar)
temmuz ve ağustosa kadar bazı konularda beklemem lazım.
fakat hayatta olmas diyip lafını bile etmeyip herkesin ağzına tıktığım bi-iki konuda yanlış yaptığımı anladım. (özellikle soğanlık emineye tekrar gitmek isteme nedenim bu)

Benim fal sendromum gelince mani olamıyorum. gidip baktırıyorum, ama herkese değil. iyi olanlar ve denenecekler listesi yaptım. ona göre baktırıyorum:)
genelde ayda 1 falan. o da eğer bunalımda değilsem bunalımına göre işte...
misal ritaya senede 2 kere falan giderim.
herkes söler sık fal baktırmak olumsuz etkiler die ki doğrudur ama insanın canı sıkılınca nereye saldıracak bilemio fal da geçici de olsa rahatlatıyor

temmuz-Ağustos sonrası burda tüm falcılarla ilgli yorumumu yazcam...bekliorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…