merhaba cnm falı çıkmış biri olarak öncelikle tebrik ederm:) ne kadar zamanda bir baktırıyosun öğrenebilirmiyim
eveeeet, muhtelif caddeler için dinamit lokumu, fal cafeler için ucuzundan mazot, kar maskesi, rehin alınan falcılara dinletilmek ve kaderlerine terkedilmek üzere için 2 saat kesintisiz "bir daha fal bakmayacağım" ses kaydı ve k.kahveci m. efendiden 100 kilo kahve (damar yoluyla verilecek), kamikaze dalışı için vecihi modeli uçak...3 vakte kadar istanbul'un kimi bölgelerine aydınlanmagözüküyor. yer yer heyecan gözüküyor. aradan çıkarmamı istediğiniz ex sevgili, onun kırıkları da varsa belirtiniz, itinayla temizlenir
beni içeri almasınlar ciddiye alıpçıkacaksa çıksın artık yetti yahuu...fala verdiğim parayla karaköy meydanına şaşaalı bir çeşme yaptırır en azından hayır duası alırdım.
ona belki ben yarın giderim eğer arzu ordaysa
özel mesaj attım canım
fufuuk msj attım canım
hahaha alemsin ya çok güldüm bu nasıl bi mizah :) anadolu yakasını rahat bırak nolar,daha gencim toz pembe hayallerim var
hayal dünysam gereksiz geniş bu aralaruyarı mesajı atıcam hepinize, tahliye için zamanınız olacak, tehlikeli noktaların krokisini de vericem merak etme arkadaşım
eminelerden biri taksimde. emine akkaya sanırım. onun iyi olmadığını soylemişlerdi pink7 :) onunda nosu var bende isteyen olursa veriyim :)))
bizim emine abladan herkes memnun burada soylediği tutarsız olan yok deniyor
Olmalıı dedikleriiiiii hofffffffff banada çıksınnnnn sizede çıksın iyii şeylerr herkese çıksınnnnn aşıklar kervanına girdim sanırımmm yaaaa nefret ediyorummm kimyam bozuluyoooooooooooooooooooooooooooooooo :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
pink7 hoş geldin aramza :))
Yani bunca zaman kaç kaçççç gel toslaaaaa :78: :78: :78: :78: :78:
:90:
facebookta çok fena bişeyy yaptım umarım hata yapmamışmdır :))
aşk iiidir butun delilikleri yaptırır insana izra ben yaptım, hemde sonuna kadar hiç pişman değilim :))
Ya şimdi dank ettiiiiiiiiiiiii aman yarabbim emine biriyle ilgili bişi demiştiii bu adamı sende tanıyosun vs evettt orda dank etmedi yuhhh gerçi gerçeklik payını şuan bilmiorm dediği şey olmuşmudurda olması büyük ihtimal yakın geçmişle ilgili ahauahauahauahuahau
arkadaşlar taksimde de birini önerdiler bana kendisi ofisinde bakıyormuş. 45 tl. ilgilenen varsa nosunu verebilirim. ama ben gitmedim. giden kadına verdiği tarihler hep tutumuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?