merhaba arkadaslar, eski gemi cafe deki dilek in nerde olduguna dair bilgisi olan var mı ?:97:
selam herkese,
forumu takip ederek gittiğim falcılar;
angels cafe burcu (kötü)
cafein semra (orta) ama ikinci gitmemle birinci gitmem arasında alakasız şeylr söyledi.
taxim tasula (kötü ötesi)
nostradamus cafe bihter (aşk bildi aile eh işte bildi, iş vs bilemedi)
en çok tasulaya merakla gitmiştm ama fos çıktı
ya problem bendemi böyle beni şok geçirtcek bi falcı arıyorum ama yok yok
Selamlar,
dün akşam itibariyle, şimdiye kadar baktırdığım hiçbir falın çıkmayacağını anladım. geleceği Allahtan başka kimse bilemez tabiki ama bazı gerçekleri görünce de kendini yalana inandırmamak lazım. yalan olmasın şimdi gunun birinde biri olumsuz bişey soylemişti inanmamıştım ne dediğini bile hatırlamıyorum ama olumlu konuşanların hiçbiri tutturamamış demekki bi o tutturmus heralde. Sırf meraktan içimde kalmasın diye soğanlık emineyi deneyip, ha olumlu şeyler soylerse inanmayıp, fal oalyını kapatıyorum. Yine sizleri burda takip ederim ama kolay kolay gidip fal baktırmam artık. bunca zaman boşa umutlanmışım. umarım size söylenen iyi şeylerin hepsi çıkar ve çok mutlu olursunuz. Sevgiler ..
gemi cafedeki dilek i bende arıyorum. nereye geçtiğini bilen varsa lütfen bildirsin.
sherry şuan öğrenmem imkansız birşey ama ısrarla bana kel bi adam tanıyosun bunu diyo bende yoo diormtanıyosun yooo tanıyosun bilmiyorum dedim diyalogda şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çaktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olayıııı bu emineden korkulur vallahi ayyyyyyyy
arkadaşlar aklıma gelmişken bunu da paylaşmak isterim sizinle. olgu ablam ile ilgili bir şey solemişti. o donem için soylediğinin olma ihtimali çok yuksekti. sonra iş terse dondu olgunun soylediği o dönem olmamıştı. bende dedim ki kendi kendime demek çımayacak bu soylediği. ama 1 ay once soylediği şey bugün itibariyle çıktı. bilginiz olsun...
bunun dışında bana sevgilimle ilgili bir yorum yapmıştı ve bunu duyacaksın demişti bir kadından. o soylediği şeyi de duydum. hemde pek ihtimal vermediğim bir şeydi.
eminelerden biri taksimde. emine akkaya sanırım. onun iyi olmadığını soylemişlerdi pink7 :) onunda nosu var bende isteyen olursa veriyim :)))
bizim emine abladan herkes memnun burada soylediği tutarsız olan yok deniyor
WELCOME canım benim:)Olmalıı dedikleriiiiii hofffffffff banada çıksınnnnn sizede çıksın iyii şeylerr herkese çıksınnnnn aşıklar kervanına girdim sanırımmm yaaaa nefret ediyorummm kimyam bozuluyoooooooooooooooooooooooooooooooo :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
bu dediğin emine akkaya olan mı?? bunun soyledikleri oldu mu bari hehehehehhe
burda önceden adı bi kaç geçmiş gerçi imam adnan sokaktaki inci cafe deki emine hanımdan bahsediyorum.
ben ilk gittiğimde ciddiye almamıştım ve memnun kalmadığımı düşündüm kendine de söyledim ama kadının falı 2 yıl gecikmeli tıkır tıkır çıkıyo.
inşallah diğer sööledikleri de bööle çıkar yahu:)))
ozamn hemen düzeltiyorum.
1. emine,soğanlıkta oturan.
2. emine,akkaya kendi ofisinde bakıyor. 45 tlye taksimde. bununla ilgili kötü yorumlar okumuştum.
3. emine,inci cafe. bunun soledikleri çıkmaya başlamış
peki bu emine sana zaman vermişmiydi :) yoksa 2 yıl rotarlı mı cıkmaya başladı
evet 3 eminemiz oldu heheheheh :))
walla olcak dediği şeylerin çoğu 2 yıl rotarlı çıkıyo şaka gibi ama hiç ciddiye amamıştım o vakitler...
hımm bir denesem mi :)) ay kızlar yeni falcılar çıkarmayın piyasaya zira ben fenayım kim duysam gidesim gelior :))
Bende arıyorum o şok geçirtecek falcıyı . En son isimler konusunda Belgin Kostak şok geçirtmişti herşeyi bilerek ama onunda şubatta olacak dediği hiç bir şey olmadı. Geleceği bilen çıkmıyo kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?