İstanbul'da Fal - Falcılar

Olgunun 2 küçük detayı çıkmış bulunmakta önemli olanlar sırada allahım çıksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (=

Kadınlar kulübünün yeni eski ama tatlı mı tatlı kızları merhaba... Hepimiz ex sevgililerden ve fal baktırmaktan kafayı yemeden nihayet bahar da geldi, çiçekler de tomurcuklanmaya başladı, hayaller de kuruluyor artık.... Ee daha ne olsun. Fallara gelinceeeee; ben çok uzun aralıklarla yorum yapan ama çok sık fal baktıran biri olarak sizlerle nacizane yorumlarımı paylaşayım bir dedim.

O kadar sık baktırdım ki son 3 aydır günde 3 falcıya denk düşüyor bu yoğunluk. Nüfus patlaması gibi bişey oldu yani. Ama çoooook rahatladığım da bir gerçek çünkü gelecek beklentisi fazlaca olmadığı ve yaşananlar yani benim dışımda beni ilgilendiren yaşanmışlıklar, karakter analizi ve de düşünce tahlili olduğu için merak ettiklerim ve de bunları iyi diye nitelediğimiz fal bakanlar bildiklerinden ben de fal baktırmayı bütün bunlar için çok seviyorum. E tabii gelecekle ilgili de % 10 luk kadar bir beklentim oluyor ne yalan diyeyim. (Amma uzun bir cümle yazdım yahu bir nefeste)

Favori falcılarım 5 tane benim. Ama bu demek değil ki duyduğum yenilere de baktımayacağım. Şİmdi 5 ayrı denenleri sizlerle paylaşmak isterim:

1- Gümüşpınar Emine: (Soğanlık deniyor ama sapak Gümüşpınar sapağı ya yani o bakımdan :_)) Emine çok tatlı, pozitif, özellikle geçmişi, kişileri, isimleri çok iyi bilen birisi. Hem de iddialı oluşu bana ayrı bir güven veriyor.
2- Angels Burcu: Emine ile pararlel şeyler söylüyor aslında hepsi de birbiriyle paralel şeyler söylüyor. Burcu'nun en çok fincanı açmadam görmesi hoşuma gidiyor. O da olmuş olan şeyleri çok net görüyor ve gelecekle ilgili dediklerini önceleri çok yaşamışlığım var
3- Nişantaşı Symbol Hande: Benim tatlişkom O. O kadar pozitif, o kadar şeker ki. Çooook dediklerini yaşadım. O da derin görenlerden.
4- Nişantaşı Symbol Meryem: Yine O'da çok isbatli şeyler der. Kötüleri de söyler ve yaşadığım çok şey oldu. Özellikle de var olan durum değerlendirmesi çok yerindedir.
5- Caddebostan Zeynep: Artık çok arkadaşım benim hatta ahret kardeşi olduk. Zeynep çok farklı bir moodda bakıyor zaten. Sanki birileriyle konuşur gibi ve hatta ben o konuştuğunu sandıklarıma isim bile takım"Şu ile Pu"... Şaka bir yana ben bu saydığım tatlılardan çook memnunum.

Handeciğim, senin adına çoook sevindim umarım mutluluğun daim olur. Katre'ciğim, umutsuzluğa kapılma tatlım bizim de olacak elbet. Angel cadısı sen nasılsın bakiiim?

Hepinizi seviyorum ben....:93::79:

selam tekrar:)

şimdi emine hakkında bende yorum yapmak istiyorum:)..hee bir ben eksiktim zaten:) neyse..yapalım.ben emine'ye 2 kere gittim ve ilk faldan sonra...heyyy...süper dedim.iyi analiz yapıyor.kişileri iyi tanımlıyor ve gelecek için söyledikleri mantıklı.iyiler kategorisine eklemiştim...belli bir zaman sonra tekrar gittim.arkadaşımı götürdüm ve tabii bende baktırdım.2.nci kez neden gittim??bende bir takıntı var.tutarlıklık takıntısı.bir falcıyı çok beğensem ve söyledikleri çıksa bile..söylenenler tutarlı mı diye...gene giderim.takıntı demiştim:)

2.nci fal maalesef hayal kırıklığı oldu

ilk falda çok iddialı konuştuğu konudan hiç bahsetmedi ve çok farklı bir yön çizdi.ben..israrla..siz böyle demiştiniz dedikten sonra...hımm evet...doğru ..bunu da görüyorum gibi laflar ile yuvarladı...
..ve bu sefer inanılmaz çook soru sordu...belki de kötü gününe denk geldim

bende ki yorumlar bunlar!biraz olumsuz oldu.. amaa... paylaşmak istedim.

soğanlık eminemi artık emineler çoğaldı forumda

soyledikleri çıktı mı peki :)) önemli olan buuu

bana soyledikleri çıktı sevgilimle ayrılmıstık 2 hafta içinde tekrar barışacagımızı iş bulacagımı bildi. Hatta şehir dışına cıkacaksın dedi ki benim için o ara imkansız bir şeydi fakat iş eğitimi için bursaya gittim :)

Soğanlık eminenin gelecekle ilgili dediği şeyler çıktımı pekii evet iddalı konuşuyor kendisii

Canım merhaba,
en son 1 ay oldu emıneye baktıralı bır daha da baktırmadım fal,hiç baktırasım da yok acıkcası
bu fal cıkacaksa cıksın pek cıkarı yok gercı ama zaten artık da ümidim yok...emıne verdı bana gazı yolladı benı vallaaa

ben artık inancımı kaybettim hiçbiri hiç bişey bilemio! aylar oldu 5 aydır ha bugün ha yrn derken ümit dağıtmaktan baska bi sey yok offfffff!!!:95:

canım sende baktırdınmı soğanlık emineyee ???

hyr cnm ama denemediğim kalmadı bi soğanlık emine bi olgu diğer ne kdr kişi varsa gittim gayri safi milli hasılamı akıttım yok yokkkkk! kör olasıcalar:S olmıcak herhalde biride cıkıp olmıcak olumsuz demedi bi halt bilmiolar!

hımmmm anladım canımmm ay ne bilim artık biraz beklicem ama olgu ve emine önceliklerim oldu özelliklede olgu ama dediğim gibi çok sık gitmem onlarında kafa karışıo sanırım öyle olunca :)

Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim 3 kelime
O da şöyle;
(burası hep beraber kıslar...:) EVLİ, MUTLU,ÇOCUKLU
:)))

ay cidden bu moddayız, Allah sonumuzu hayır etsin:)

Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim 3 kelime
O da şöyle;
(burası hep beraber kıslar...:) EVLİ, MUTLU,ÇOCUKLU
:)))

ay cidden bu moddayız, Allah sonumuzu hayır etsin:)

ahahahah ben bu şarkıyı en son karaoke barda sölüyodum

ahahahah ben bu şarkıyı en son karaoke barda sölüyodum

daha da kötüsü ne biliomusunuz?

kendimize bile sölemiyoruz ama o zaman da başka sorunlar çıkcak
(mecbur insanız hepimiz,etraftaki evlilikler de buna örnektir)
biz bu sefer bu sorunlar için falcı kapısı aşındırmayız inşallah...

bu nedenle Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ya...Bu durumun bi sonu yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…