İstanbul'da Fal - Falcılar

eger barisirsak bi daha falciya gitmicem diye soz vermistm kendime, cokda sverm fal baktrmayi ama barisalm birakcm demistm smdi asla barismicamz kesinlesti smdiye kdr baklan fallar bos cikti fln smdide fal olayini brakmaya karar verdm bosyna umtlanp kafami bulandrmamak icin sonuc ben bi sekilde fal olayini birakiyorm ama elde var 0 :):44:

yahu nolduda cıkmıcak kesin diosun cocuk evlenmişmi:s bu ümitsizlik nie:S

yahu nolduda cıkmıcak kesin diosun cocuk evlenmişmi:s bu ümitsizlik nie:S

yoo evlenmemis sadece oturup sakin sakin konusunca donmeme konusunda ne kdr karali oldgnu ve fikrini degistreblck hicbsi olmadgni gordm ve kendimi kandrmaktn vazgctm o kdr .. falciya gidip sorcagma ona sordm sorularimi boylece bisy olck mi olmick mi die beklemeye gerek kalmadi .

hmmm o zaman cnmcımm daha bişey görmemişsinnn seni ümitlendirmek istemem ama sakin sakin de olsa sen ona sordugun için hala cantada kekliksin sen ne zaman kendine gelip geldi yaz ayları gevser gönül yayları der baska bakarsın bi bakmıssın hopp gelmiş:S itlerr! umarım zaman konusunda yanılıodur falcılar yoksa verdiğimiz paralar yüzünden yamulsunlar diorum

keske dedgn gibi biri olsaydi da beraber olmasak bile bu kararndn pismn oldnu bilsydm o bile rahatlatabilrdi biraz. mantkli die dusunp verdgi karara gore ztn donmeyecegni evlenmeyecegmzi vs soylemsti ama falcilar grdi kanima belki dedim umutlandm, sonrada bi kez daha dogruladm olmicani. burdan smdiye kdr fal baktrdgm butun falcilara sesleniyorum nooldu hani evleniyoduk?bide utanmadan tarih veriodunuz tuh size :) oh icimi doktum .

cnm ya hayırlısı herşeyin biliyorum demek kolayda yapmak zor peki sana geri dönecek diyen falcılar kimdi? bide sen bilirsin ama emine ablaya git bakalım ne dicek

cnm ya hayırlısı herşeyin biliyorum demek kolayda yapmak zor peki sana geri dönecek diyen falcılar kimdi? bide sen bilirsin ama emine ablaya git bakalım ne dicek

valla şimdiye kadar 6 yıl içinde kime gittiysem evlenceksin dedi, ayrıldıktan sonrada kime gitsem döncek dedi. onunla evlenmiceksin ama sana doncek sen istemiceksin diyen de oldu ama onlar bile tutturamadı demekki, çok kişi oldugu icin isim sıralayamıyorum da hiç bilen olmadı kısaca. gitmedigim bi tek emine abla var yani aklmdakı kişilerden o da olumlu derse umutlanmicam inanmamayı dusunuyorum cunku olacakları gorebiliyorum artik,sadece içimde kalmasın ona da baktırayım diye gitcem, olumsuz bişey derse de zaten görüyoda soyluyo derim :) öyle işte.

ayyyyyyyyyyyyyy bana fenalıklar bastı... allahım duy sesimi çok özledim sevgilimi yaaaaaaaaaaa................. bilmediğim tanımadığım falcı kalmadı. ahhh aşk ahhh

sen ne zaman konuştun eski erkek arkadaşınla. sanırım 23 ünden önce arıyacak diyenler vardı de mi?
bi de şunu diyim. 6 sene beraber olmuşsan onun için de çok kolay değildir vazgeçmek. bence biraz istekli görünmekten vazgeçip onsuz hayatını geçirebileceğini hissettir. handekukadan ders al biraz

yani demem o ki evlenemeyiz dediğinde. ben de artık düşünmüyorum evlilik için yola çıkacağım adam sağlam durmalı diyebilseydin en azından. en azından hem ona düşündürür hem de içinde kalmazdı bir takım şeyler diye düşünüyorum.

goddess, canım allahtan başkası tabiki geleceği bilemez. seni umutlandırmak filanda istemem açıkcası. ama ben hep şöyle düşünürüm. her ilişkinin bir sınanma dönemi olur. sen seviyorsan bu adamı beklemeyide tercih ediyorsan bekleyeceksin. kaldı ki sen beklemeyeceğim ben desende bu adam nasibinse eninde sonunda önüne gelecektir. ki dualrım snnle inan. umarım herşey gönlüne göre olur...

o kadar değişik bir durum ki sevgi, aşk... bende anlamış oldum sonunda :) baksana falcı falcı gezer hale düştüm... :)

emine ablaya bir git bakalım ne diyecek. yorumlarınıda bekliyoruz

bu arada benimde sevgilim neler dedi de gelmişti gene de benim yanıma. o soylenenlere çok bakma sen kalbini dinleee :)

23une kadar barıscaksınz demişti arzu da ben aradım bi kez daha duymak istedm aynı şeyleri. onun içinde kolay degildir biliyorum gorebiliyorum ama mantıklı bi karar verdigine inanıyo o yuzden isteklide gorunsem isteksizde gorunsem bu saatten sonra olcak iş değil :) en iyi falcıya da gitsem kesin barişcaksınız da dese artık inanmam. yalan derim :)

zaten o şekilde gelişti olay hemen hemen :)

beklencek bi durum kalmadı ama gercekten de kaderim oysa bi şekilde eninde sonunda onunla olur. değilse de şuanki durumda bi hayır vardır.

emine ablaya sırf içimde kalmasın diye gitcem çok istiyodum 2 haftadır gidemedim diye ama baktırdıktan sonra anlatırım neler dediğini ..

ne laflar diyenler gördük,ne terk edipte sürüne sürüne gelenler....bütün iş ne yazık ki sağlam durmaktan...hayatı olağan akışına bırakmakta....falcıya git ki ben kapadım o defteri bir süre hatta bugun sherry ile sırf iş olsun die ciddiye almadığımız birine kahve kapadık inanın istemedikten sonra sallamıyorsun..
elle tutulur,gözle görülür bir de hayat var....enerji var,dua var....siz varsınız...yaşanmışlıklar,anılar,kokular var.....empati kurun...bu ilişkiler 2 kişilik yaşanıyor...kimse kimseden iyi değil...herkes aynı şeyleri yaşıyor sadece belli etme duurmları farklı..ben ağlayıp tepindim...sevdiğim adam içti..ben içime kapandım, o önüne gelenle başka bişeyler yaptı..ama sonra ne oldu...seni seviyorum dedi...derler...demezlersede siz hissedersiniz...

acıyorsa insanın kalbi...bir anda kesiliyorsa nefesi ve düşüyorsa sevdiği aklına bilinki siz de onun aklına düştüğünüzdendir..

kaybettikten sonra anlıyor insan ama biz onların bizi kaybetmelerine hiç izin vermedik ki...hep bildiler....sizde emin olduğunuz birşeyi üstelemezsiniz...canınız sıkılır hevesiniz biter ve onu ararsınız....

dünyanın çarkı hep aynı....

falcılar benim gözümün nuru, nefes alma sebebimin bana döneceğini söyledikleri için değil ben onu hala canımdan çok sevdiğim için bekliyorum....istiyorsan sen bekle...hiçkimse birinin sevgisine müdahale edemez....kim yasak koyabilir onu sevmeme,özlememe,beklememe...

tercihlerimizi yaşıyoruz....sınanıyoruz...sabrın sonu bilgidir,erdemdir....siz iyi düşünün,iiçinizi temiz tutun....beraberken size söylediklerini,verdiği sözleri düşünün..onlardır gerçek olan ve unutmayın kalbinizi acıytıyorsa biri onunda acıyordur kalbi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…