İstanbul'da Fal - Falcılar

şimdi dicem ki beter olsun... ama kıyamam ki aşkıma bitaneme... oyuzden hep dualrım sevgilimle. allah ayağını taşa deyirmeden bana geldiği günleri görmemi nasip etsin... bu kadar sevilirken ve beklenirken gidemez başkasına...

Töbee yarabbim bu ara ajanlığım tuttuuuuuuuuuuuuu allah ta gösteriomu nedir emine dediki bu yurt dışına gitcek gelicek nisan gibi olabilirr gidip geldikten sonra nisan mayıs kesin konuşucaksınız bii yüzyüze geliceksiniz az önce gördümkiii nisanda yurt dışına gidio amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn olgu emine gözünüzü sevimmm yaaaaaaaaaa kendimden hayır yok sizden olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

ee bu yurt dışı mevzunu sana hangisi soylemişti?? :)) ondan hbr ver senn

ee bu yurt dışı mevzunu sana hangisi soylemişti?? :)) ondan hbr ver senn

emineeeeee (= bu ara ajanlığım tuttu vallahi ne hallerdeim yaaaaa
arkadaşlarımdan uyarı alıyorum kafayı yedin kendine gell hayata dön diye alışık diiller tabi bu hallerime emine 2 şey çıktı iştee kel adam muhabbeti oda dün dank etti heeeeeeeeee kızlar yarın ablamla arkadaşını götürücem emineye onlar baktırsın burdan ben paylaşırım çıktıkçaa inşallahhhh

:))) boyle tutulup kalma kızım sonra bize donersin ahahahahhahahah ağlancak halime gülüorum ahhh ahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…