ne laflar diyenler gördük,ne terk edipte sürüne sürüne gelenler....bütün iş ne yazık ki sağlam durmaktan...hayatı olağan akışına bırakmakta....falcıya git ki ben kapadım o defteri bir süre hatta bugun sherry ile sırf iş olsun die ciddiye almadığımız birine kahve kapadık inanın istemedikten sonra sallamıyorsun..
elle tutulur,gözle görülür bir de hayat var....enerji var,dua var....siz varsınız...yaşanmışlıklar,anılar,kokular var.....empati kurun...bu ilişkiler 2 kişilik yaşanıyor...kimse kimseden iyi değil...herkes aynı şeyleri yaşıyor sadece belli etme duurmları farklı..ben ağlayıp tepindim...sevdiğim adam içti..ben içime kapandım, o önüne gelenle başka bişeyler yaptı..ama sonra ne oldu...seni seviyorum dedi...derler...demezlersede siz hissedersiniz...
acıyorsa insanın kalbi...bir anda kesiliyorsa nefesi ve düşüyorsa sevdiği aklına bilinki siz de onun aklına düştüğünüzdendir..
kaybettikten sonra anlıyor insan ama biz onların bizi kaybetmelerine hiç izin vermedik ki...hep bildiler....sizde emin olduğunuz birşeyi üstelemezsiniz...canınız sıkılır hevesiniz biter ve onu ararsınız....
dünyanın çarkı hep aynı....
falcılar benim gözümün nuru, nefes alma sebebimin bana döneceğini söyledikleri için değil ben onu hala canımdan çok sevdiğim için bekliyorum....istiyorsan sen bekle...hiçkimse birinin sevgisine müdahale edemez....kim yasak koyabilir onu sevmeme,özlememe,beklememe...
tercihlerimizi yaşıyoruz....sınanıyoruz...sabrın sonu bilgidir,erdemdir....siz iyi düşünün,iiçinizi temiz tutun....beraberken size söylediklerini,verdiği sözleri düşünün..onlardır gerçek olan ve unutmayın kalbinizi acıytıyorsa biri onunda acıyordur kalbi....
Töbee yarabbim bu ara ajanlığım tuttuuuuuuuuuuuuu allah ta gösteriomu nedir emine dediki bu yurt dışına gitcek gelicek nisan gibi olabilirr gidip geldikten sonra nisan mayıs kesin konuşucaksınız bii yüzyüze geliceksiniz az önce gördümkiii nisanda yurt dışına gidio amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn olgu emine gözünüzü sevimmm yaaaaaaaaaa kendimden hayır yok sizden olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
Soğanlık neresi bayanlar?
ee bu yurt dışı mevzunu sana hangisi soylemişti?? :)) ondan hbr ver senn
kartal çok uzak ya
iyi bi falcıya cok ihtiyacım var
olgu diye biri var. aklında olan biri varsa ve ona yonelik baktırcan olguyu dene. olguda kadıköyde.
sen baktırdın mı ?
evet bi kişiye yönelik
avrupa yakasındayım ama kadıköye geçerim
emineeeeee (= bu ara ajanlığım tuttu vallahi ne hallerdeim yaaaaa
arkadaşlarımdan uyarı alıyorum kafayı yedin kendine gell hayata dön diye alışık diiller tabi bu hallerime emine 2 şey çıktı iştee kel adam muhabbeti oda dün dank etti heeeeeeeeee kızlar yarın ablamla arkadaşını götürücem emineye onlar baktırsın burdan ben paylaşırım çıktıkçaa inşallahhhh
yoldaş bulmaya çalışayım yanıma
çevremde fal baktıran kimse yok sevmiyolarda
kendin git ozmn bize de rastlarsın orda mutlaka hehehehhehhe
tek gitmeyi sevmiyom.
bide tee karşıya yalnız geçmek.
bulurum elbet birini yani inşallah
bulursun bulursun olmadı ara bizi biz eşlik edelim sana :)) dert etme bukadar herşey olacağına varıo tatlım şaka bi yaana...
bulursun bulursun olmadı ara bizi biz eşlik edelim sana :)) dert etme bukadar herşey olacağına varıo tatlım şaka bi yaana...
olgu arzu ve eminee neredeler hepsi anadolu yakasnda mı
lem şeri şeri lady nfes al kızımne oldu tefriciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?