İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya kızlar soğanlık eminenin bakıpta bilmediği tam tersi durumla karşılaşan oldumu ???
Her dediği çıkıyomu yaaa :85:

Ya kızlar soğanlık eminenin bakıpta bilmediği tam tersi durumla karşılaşan oldumu ???

valla pink sen böyle takmaya ve sormaya dvm ettikçe çıkmıcak ben sana diim.....biraz dağıt kafanı enerjini sürekli yönlendirme ayrıca sana arabada bişey demiştim....piyango istiyorsan önce bilet almak lazım...bişeyler olsun istiyorsan bir adımda senden gelmeli....

sherry bilir bir çok falımız önce bizim attığımız adımlarla çıktı

fırsat çıkarsa deniiycemm

taksimde fal evi diye bir yerde fal baktırdık daha dogrusu eşim baktırdı ben sürekli baktırcasgım ıcın kadın esıme sende çift nikah var bosancaksınız falan demiş artı hep kötüledi beni birebir baktıgı ıcın yanına oturamadım ama duydum şimdi oda huzursuz bende

ayyyyyyyyyyyyyy bana fenalıklar bastı... allahım duy sesimi çok özledim sevgilimi yaaaaaaaaaaa................. bilmediğim tanımadığım falcı kalmadı. ahhh aşk ahhh

Selamlar Sherry / Selamlar Goddess ve tüm desperatelar ( ben dahil)

Ben Aralık'ta eve gelen birine baktırdım, bir daha bu pazar baktırdım.
Daha evvel kısa vadede pek soru sormadımdı. Halen çıkmasını bekliyorum.
Şu an tek birşey soyleyebilirim, bu kız tam biR PSİŞİK. Gerçek bir PSİŞİK.
Fakaaaaat , bu geleceği bilmeyle birşey biliyor demek değil.
Kimseye de boş ümit vermek istemiyorum. Bu Mayıs 'ı bekliyorum. Yani 1,5-2 ay daha zaman var.
Amaaaaa, çıkarsa hepinize yollıcam numarasını ( 100 mesajı bulursam).
Bekleyip görelim.

Bu Mayıs olayını Emine( akkayada) soylemişti. Emine Akkaya ya giden var mı şimdiye dek? Çıktı mı?:84::84:

walla pinkcim canım benım emıne hanım bu zamana kadar bana ne dedıyse harfı harfıne cıktı :) zaten bu forumda emıneyı tavsıye eden ve ılk kesfeden benım :) suanda emınenın dedıklerı hala teker teker cıkıyo haftaya yenıden ıstanbula gelıcem ve emıneye gene baktırcam :) hayatım ne alemde gıdıyo bak bakalım hatun dıycem :) ama ben herseyden cok emınenın tok gozlu olmasını ve olumlu enerjısını sevıyorum. hıc unutmuyorum ılk gun ona para vermeyı unutmusum kapıdan cıktım gıttım yolun yarısında parasını vermedıgımı hatırladım apar topar gerı döndum ya abla kusura bakma valla anlattıklarının etkısınden unutmusum dedım bana lafı bıle olmaz olsun nıye gerı döndun kı ne gerek vardı dıyecek kadar gonlu tok bırı. ben bu ısı parayla yapanlara kızmıyorum olabılır maddı olarak kazanc saglamak ısteyebılırler ama bunu barız bellı edenlerden nefret edıyorum. emıne o yuzden benım gozumde bır numaradır. ve gercekten sımdı burdan anlatmak cok uzun surer ama cogu falcının bılemedıgı seylerı takır takır bılıp bana soylemıstır. bana evlencegım ayı bıle soyledı ve gercekten ben dedıgı ay da evlendım hemde hıc umulmadık bı anda 12 sene sonra eskı erkek arkadasımla yenıden karsılasıp apar topar evlendım. ve benım sehır degısıklıgı yapıcagım gıbı vs hayatımda dönum noktası olcak cogu seyı bıldı dedıklerı halada cıkmaya devam edıyo. ben emıneye hem falcı hemde ön sezılerı kuvvetlı bı ınsan oldugu ıcın cok guvenıyorum. ara ara telde konusuyoruz sımdı ıstanbula gelıncede gıdıcem onla gorusmeye:) sana dıyceklerım sımdılık bu kadar gonlunu ferah tut olumlu enerjını hıc kaybetme. opuyorum senı kendıne ıyı bak sevgıler canım ...

acaba biz de 10-15 sene sonra biyerde karşılaşıp apar topar evlenir miyiz :) senin kaderin oymus demekki ne guzel. emine ablayı ben de denemek istiyodum cok icimde kaldı kapanışı onunla yapcam galiba, olumlu olumsuz ne der bilmiyorum suan sadece merakala bekliyorum, olumsuz bişey gorunce onu da soyler dimi? bazıları gorse de soylemiyo ya karsitarafi uzmemek icin falan merak ettim sorayım dedim :)

bogadan yukarı bahariye caddesine doğru çık 300 metre kdr sonra sol tarafında starbucks göreceksin onun bitişiğindeki nostradamus cafe de 12 de geliyor 8 de çıkıyor canım.

teşekkürler canım.
tek başımada olsa gidicem h.sonu.
bi arada emine hanıma gideyim
ama kartalı hiç bilmiyom kaybolurum diye korkuyorum
keşke fala meraklı tanıdıklarım olsa ben hariç kimse baktırmıyo

Olgu'ya gittiğinde oralar da olabilirsem haber veririm merak etme...Emine hanıma gelince biraz sapa bir yerde gündüz gitmeni tavsiye ederim...Olmazsa kartala kadar git oradan taksiye bin emine abladan direk yol tarifi iste yeni soğanlık diye geçiyor zaten...Emine ablanın evinin orada da taksi durağı var zaten...

valla ben şahit oldum çat diye söyledi kötü gördüğünü....Bana beklediğim birşeyin beklediğimden daha uzun süre de olacağını söyledi ay olarak be orda tabi hüngür şakır bir anda evlere şenliktim onun için merak etme söylüyor...

emineyi tatilden sonraya bırakayım.
h.sonu bakıyor mu ?
bi arkadasım oturuyor kartalda onla giderim o kapıda bekler.( yani inşallah:) )
20 tl gayet makul bi ücret
iletişim bilgilerini alabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:

bak canım kader bu haklısın ama :) benım hayatım cok farklı yonde gıdıyodu o sırada. yanı benım baska bı erkek arkadasım vardı baska bırısıyle gorusuyodum ve onla evlılık uzerıne dusunuyodum ama bı turlu kesın emın olamıyordum hep beklemedeydım ve uzun bır zaman olmustu artık. bu 12 sene oncekı sevdıgım adamın karsıma cıkıcagından haberım yoktu cunku o baska bır sehırde yasıyordu ve ben ondan hıc bır haber almıyordum gormemıstım adını dahı unutmustum emıne bana onu tarıf ettı eskılerden geldıgını soyledı ve burcunu soyledı once anlamadım aman falcı ıste demıstım. daha sonra eskı bır arkadasımla karsılastım ve tesaduf eserı o bızı bulusturdu once telefonda konustuk sonra seker bayramında benı gormeye geldı ıstanbula ve dusun artık bız ekımde evlendık apar topar. bayram eyluldeydı bız ekımde evlendık emıne de bana aynen boyle demıstı karsılasıcaksın apar topar evlenıceksın yılbasından sonra baska bır sehırde bambaska bır hayata baslıycaksın demıstı ve ben cıdden kadını ti ye almıstım. cunku ıyı bır ısım ve sevgılım vardı aklımın ucundan dahı gecmıyordu ıstanbul dısına cıkıp hele kı bır ay ıcınde apar topar evlenmeyı. bana bu durumu bırde bakırkoydeyken gul soylemıstı ama emıne kadar ayrıntılı anlatmadı tabıkı dısarıda bı kuyruk oldugunu dusunursek gul sadece cıtlatmıstı bana :) bu arada arkadasım evet hayatında olumsuz bıse gorurse soyler. ben oraya bı kız arkadasımla gıtmıstım ve ona dırek demıstı hayatındakı erkegı cıkar sana gozyası ve kalp kırıklıgından baska bıse vermemıs bosa kurek cekıyosun psıkolojını bozdugunla kalıyosun yol yakınken dön demıstı ve gercekten haklıydı arkadasım ondan ayrıldıktan sonra onun bı kızla daha 5 senedır cıktıgını ogrendı yanı emıne abla gorunce soyler cunku kımsenın uzulmesını ıstemez umut tacırı degıldır bedava umut dagıtmaz kotuyse guzel bır dılde anlatır sana gonlunu ferah tut canım sevgıle opuldun tatlım :)

hayatta cok ilginc seyler olabiliyo malesef, bende bu yıl içinde evli olcam sanıyodum ama bi anda bitiverdi. kaderim oysa onunla olur eninde sonunda, o degilsede umarım bi an once icimdeki herşey biter gider. emine ablanın olumlu olumsuz neler soyleyecegini cok merak ediyorum bi an once gitmek istiyorum :) çook saol sorularımı cevapsz bırakmadığın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…