valla ben şahit oldum çat diye söyledi kötü gördüğünü....Bana beklediğim birşeyin beklediğimden daha uzun süre de olacağını söyledi ay olarak be orda tabi hüngür şakır bir anda evlere şenliktimonun için merak etme söylüyor...
hayatta cok ilginc seyler olabiliyo malesef, bende bu yıl içinde evli olcam sanıyodum ama bi anda bitiverdi. kaderim oysa onunla olur eninde sonunda, o degilsede umarım bi an once icimdeki herşey biter gider. emine ablanın olumlu olumsuz neler soyleyecegini cok merak ediyorum bi an once gitmek istiyorum :) çook saol sorularımı cevapsz bırakmadığın icin
emıne hanım soganlıkta canım kartal soganlık olarak gecıyo kendı evınde fal bakıyo. 20 tl kahve falı bakıyor.
şekerim beni ilgilendirmez belki ama cidden ben özellikle hamileyken fal baktırılmaz diye bilirim.
bebek olumsuz etkilenirmiş... istersen soruştur, doğrumudur bilmem ama gene de paylaşiim dedim.
gereksiz burnumu soktuysam özür dilerim.
emine hanımın bilgileri
göndericek biri var mı?
sorun degıl sekerım aslında suan fal baktırcak bı durumumda yok kı hayatımda hersey olmadıgı kadar normal gıdıyo demetın sarkısı dılımde evlı mutlu cocuklu :) fal baktırsam falcıya ne sorcam onuda bılmıyorum gercı :) bebegın olumsuz etkılenmesıne gelınce bılmıyorum belkı dedıgınde haklı olabılırsın. ama ben suan ıstanbul dısında yasadıgım ıcın hanıde ıstanbula annemlere gıdınce gıtmısken bı falda baktırayım modundayım :) yanı yatıp kalkıp fal baktırma modunda degılım :) zaten evlendıgımden berı fal baktırma ısıne ara verdım 5 ay gıbı bı zaman oldu hıc fal baktırmıyorum daha :) belkı sımdıde baktırmak bendekı olesıne laf ıste :)
bu arada burnunu soktugun ıcın tsk ederım canım lafı bıle olmaz ben takmam fıkrı olan herkes soylesın hayatım :) opuldun sekerparem :)
evet gönderdiler.
arkadasımı aradım o müsait gününü sölicek bende ona göre emine hanımı arıcam.
fala takılıp yaşamıcam hayatımı tabi ki ama insan bişiler duymak istiyor.
hele ki moralsiz olduğu dönemlerde.
canım gidince gelişmelerden, memnun kalırsan memnuniyetinden bizi de haberdar et :) topiki takip etcemm.)
eger barisirsak bi daha falciya gitmicem diye soz vermistm kendime, cokda sverm fal baktrmayi ama barisalm birakcm demistm smdi asla barismicamz kesinlesti smdiye kdr baklan fallar bos cikti fln smdide fal olayini brakmaya karar verdm bosyna umtlanp kafami bulandrmamak icin sonuc ben bi sekilde fal olayini birakiyorm ama elde var 0 :):44:
valla pink sen böyle takmaya ve sormaya dvm ettikçe çıkmıcak ben sana diim.....biraz dağıt kafanı enerjini sürekli yönlendirme ayrıca sana arabada bişey demiştim....piyango istiyorsan önce bilet almak lazım...bişeyler olsun istiyorsan bir adımda senden gelmeli....
sherry bilir bir çok falımız önce bizim attığımız adımlarla çıktı
canım bu kadar karamsar olma fal biraz terapi gibi birazda moralimizi yüksek tutmamızı sağlıyor heleki istediğimiz şeyleri duyarsak dünyanın en mutlu insanı oluveriyoruz fal'a çok bel bağlamamak lazım birazda bizim elimizde sen her zaman olumlu düşün,olumsuz birşeyler düşündüğünde hemen kendine gel ve bu düşünceyi iptal ediyorum de,inan çok işe yarıyor umudunu yitirme,inancını kaybetme ve hep olumlu düşün.olmayacak bitti gelmeyecek dönmeyecek öf pöf dersen iyie çıkmaza sokmuş olursun bunu asla asla yapma.iyi düşün iyi şeyler olsun
burada tecrübe konuşuyoooorrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?