İstanbul'da Fal - Falcılar

eheh olsun boşa umut vercene çat çat soylesin, zaten bu aralar dokunsalar aglicak moddayım iyi de soylese kotu de soylese ben moda girip ağlarım kesin

rica ederim lafı bıle olmaz ınsallah hersey senın ıstedıgın sekılde gonlune gore gelısır ve sende cok mutlu olursun canım ...

emıne hanım soganlıkta canım kartal soganlık olarak gecıyo kendı evınde fal bakıyo. 20 tl kahve falı bakıyor.

şekerim beni ilgilendirmez belki ama cidden ben özellikle hamileyken fal baktırılmaz diye bilirim.
bebek olumsuz etkilenirmiş... istersen soruştur, doğrumudur bilmem ama gene de paylaşiim dedim.

gereksiz burnumu soktuysam özür dilerim.

sorun degıl sekerım aslında suan fal baktırcak bı durumumda yok kı hayatımda hersey olmadıgı kadar normal gıdıyo demetın sarkısı dılımde evlı mutlu cocuklu :) fal baktırsam falcıya ne sorcam onuda bılmıyorum gercı :) bebegın olumsuz etkılenmesıne gelınce bılmıyorum belkı dedıgınde haklı olabılırsın. ama ben suan ıstanbul dısında yasadıgım ıcın hanıde ıstanbula annemlere gıdınce gıtmısken bı falda baktırayım modundayım :) yanı yatıp kalkıp fal baktırma modunda degılım :) zaten evlendıgımden berı fal baktırma ısıne ara verdım 5 ay gıbı bı zaman oldu hıc fal baktırmıyorum daha :) belkı sımdıde baktırmak bendekı olesıne laf ıste :)

bu arada burnunu soktugun ıcın tsk ederım canım lafı bıle olmaz ben takmam fıkrı olan herkes soylesın hayatım :) opuldun sekerparem :)

evet gönderdiler.
arkadasımı aradım o müsait gününü sölicek bende ona göre emine hanımı arıcam.
fala takılıp yaşamıcam hayatımı tabi ki ama insan bişiler duymak istiyor.
hele ki moralsiz olduğu dönemlerde.

:116::116:
:116:

canım gidince gelişmelerden, memnun kalırsan memnuniyetinden bizi de haberdar et :) topiki takip etcemm. )

canım gidince gelişmelerden, memnun kalırsan memnuniyetinden bizi de haberdar et :) topiki takip etcemm. )

tabi ki ederim.
hayatımda kilit bi nokta var. aşırı fal baktıran bi tip değilim son bir yılda 2 kere felan ya da 3 tür. özellikle birine kolay kolayda gitmem. bakanlar bilemedi o noktayı.
emine hanım bilirse o zaman şaşırırım işte.
bakalım ne zaman gidebilirim. bi an önce gitmek istiyorum.

tşkr ederim diorrissimo,iyi dileklerin için,
ben sıramı saldım,köşeme çekildim :) şimdik güzel haberlerin devamını sizlerden bekliyorum allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhhhhh:90:

canım bu kadar karamsar olma fal biraz terapi gibi birazda moralimizi yüksek tutmamızı sağlıyor heleki istediğimiz şeyleri duyarsak dünyanın en mutlu insanı oluveriyoruz fal'a çok bel bağlamamak lazım birazda bizim elimizde sen her zaman olumlu düşün,olumsuz birşeyler düşündüğünde hemen kendine gel ve bu düşünceyi iptal ediyorum de,inan çok işe yarıyor umudunu yitirme,inancını kaybetme ve hep olumlu düşün.olmayacak bitti gelmeyecek dönmeyecek öf pöf dersen iyie çıkmaza sokmuş olursun bunu asla asla yapma.iyi düşün iyi şeyler olsun
burada tecrübe konuşuyoooorrrrr :)

evet ya çok haklısın,herşeyi karşı taraftan beklemeyin azıcık sizde kıpırdanın dürtün adamları arada :)
ilk o arasın,o dönsün,o mesaj yazsın,o görüşelim desin diye beklemek bence zaman kaybı tabii çok ciddi bi problem yoksa ortada
aşkta sevgide gurur yoktur bencede seviyorsan elinden gelen mücadeleyi vereceksin en azından geriye dönüp baktığında ben elimden geleni yaptım dersin

merhaba arkadaslar,
fallik oldugum bi anda uye oldum siteye, gunlerdir de okuyorum, karar verebilmek icin.
kendi deneyimlerimi yazmak istedim..
-yillar once rita ya gittim, bilmem, ilki fena degildi, sonrakilerse kotuden de kotu.. hatta yonlendirdigim hickimse memnun ayrilmadi diyebilirim. evdeki agir sogan kokusu buna neden olmus olabilir. kurtulus ta evinde bakiyor ama 35 lira vermeye degmez (gecen yil 35 di..)
-cafe bi melek sevgi. cok pozitif biri, bence iyi de bi falci, daha once soyledikleri cikti bana ve arkadaslarima. yalniz sonki falindan bi randiman alamadim, daha dogrusu henuz olumsuz bir gelisme olmadi ama olumlu da olmadi, dolayisiyla eger cikarsa tescillemis olacagim kalitesini
-kadikoy tiryaki cafe, sanirim ogrenciligim zamaninda karsida oturuyor olmamdan dolayi gereginden fazla sans verdim oraya ama ugramayin derim, zamaniniza yazik
simdi olgu yu deneyecegim bugun, usenmeyecegim kalkip kopru gececegim.. bakalim insallah deger.. bir seyler duymaya cok ihtiyacim var bu aralar..
sonucu aktaririm..
sevgiler!
:82:

kavga yada gurur meselesi olsa doncek diye umut edeyimde insanın kararını değiştircek hiçbişey bulamıyosan boşuna umut etmiş oluyosun işte döncek falan diyodu falcılar ii geliyodu banada ama dank etti artı dönemyecegi ne diim saglık olsun. guzel şeyler dusuncem tabi ki bundan sonra ama mutlu olcam vs gibi şeyler olack sanırım bunlar bilmiyorumki bakalım zamanla duzelcek herşey yavas yavas :)

sherry83 ve sbb'ye emine hanımın numarasını ilettikleri için tşkler :)
sherry83 ün de önerisiyle önce olgu ya gitmeye karar verdim
çünkü düşündüğüm biri var o benle ilgili neler düşünüyor bilmek istiyorum
nostradamus da bihter vardı hala var mı bilmiyorum ama o çok iyi değildi bakalım olgu nasıl olucak
gidince paylaşacağım :)

Slm kizlar :)) ozlediniz mi bni ) o ozlemio bari siz ozleyin :))neyse geyigi birakayim bn gene dayanamayip olguma gidicem icin skilioda handeninde dedigi gbi olumsuz dusuncelri siliorum. Bsyler duymaya ihtiyacim varsa...

Son dönemdeki falcıların yorumlarına göre bana en cok tutturan Elmira. Birkac bişey daha var söyledigi olursa olur bilemiyorum ama bugune kadar 3 kere baktırdım, 3 ü de oldukca isabetli.

Soğanlık Emine bir sürü sey soyledi , olmaz gibi gorunuyor ama oylesine soyledigi bir sey sanırım olacak. Gerci ben burdaki yorumlara bakarak onun daha fazla tutturmasını beklerdim ama simdilik durum bu. Kuzenime sevgilisi ile ilgili sey olmadı malesefe.

Bakırköy Tugba var, onun dedikleri cıkıyor yavas yavas. Arkadasımın ilişkisi aynen Tugba'nın anlattgıgı sekılde bıttı kı pek bıtme ıhtımalı olan bır ılıskı degıldı.

Ha bir de Gül'e sadece 1 kere gittim ben, onun falının da cıktıgını soyleyebılırım. Daha ilerisi icin duurm ne olur bılemem. sımdılık bu. ama kuzenıme cıkmadı gulun falı.

mercan'ın falını okudum, onun dogruuk payı %50 dir benim icin. eger sadece ask hayatını baz alacaksam bu oran %70.

benım ıcın son durum budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…