İstanbul'da Fal - Falcılar

tugba kim nerde?

rkadaslar besiktas taksim civarinda Falci kimi onersnz acilll :))

beşiktaş sembol nihal iyidir...analizleri gayet başarılı..gelecek bende kısmen çıkmıştı...taksim sembol de de tarığı önerebilirim...ama tarık dan hem çok memnun kalan var...hemde beğenmeyen de var...
ben beğenmiştim:)

Kızıltoprakta Caffe Nu var orada fal bakan birilerini görmüştüm. Gideniniz varmı? Varsa lütfen yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz.

söyledikleri çıktı mı :)) önemli olan bu :))

Evet söylediği herşey çıktı ...inan çok şaşirdim...erkek arkadaşimla barişacağimi söyledi.imkansizdi.tarih verdi.günü gününe gerçekleşti...inanamiyoruuum şimdi evlilik hazirliği içerisindeyiz.Kosturuyoruz sevinçli sevinçli...Ben kendim bile inanamiyorum hala...hersey gönlünce olsun canim..

orda bir durr kim bu yaaa dedikleri çıkan

kizlar haberler kotu.. yani cok degil ama biraz..
az once saatler suren yolculugumun ardindan olgu dan dondum. yani.. zamaniniz varsa, paraya da acimayacaksaniz olabilir ama onun disinda sisli den kalkip gitmeye degmedi. kismen bildi diyebilirim ama 10 uzerinden 6 veririm. 6 icin de bu kadar yol yapmis olmaktan sikintiliyim.. paylasayim istedim.

cafe falcılarını bu yüzden sevmiyorum 10-15 dk.ile sınırlandırıyolar,eşeden köşeden yallah hepsi bu.
olguya geçtiğimiz günlerde baktırdım durum değerlendirmesi falan iyi söyledikleri çıkarmı bilmem ama zaten çok kesin konuşmuyo olabilirde/olmayabilirde gibileriden ucu açık bi fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…