cafe falcılarını bu yüzden sevmiyorum 10-15 dk.ile sınırlandırıyolar,eşeden köşeden yallah hepsi bu.
olguya geçtiğimiz günlerde baktırdım durum değerlendirmesi falan iyi söyledikleri çıkarmı bilmem ama zaten çok kesin konuşmuyo olabilirde/olmayabilirde gibileriden ucu açık bi fal
sen dinlerken bende okudum :) çıkmış bana öyle ufak tefek söylediği bi kaç şey
sorma.. ben boyle beni sasirtacak birini ariyorum handekuka.. acikcasi isle ilgili bir beklentim var. olacak mi olmayacak mi olursa ne zaman olacak, olmayacaksa baska bir alternatif var mi gibi sorularima cevap verecek biri.. piskopata dondum, kac liraysa sacmaya raziyim su anda.. dusun artik!offffffffff! bu arada forumdan okudugum kadariyla sanirim sevgiliyle barismissin, mutluluk sebebin o :) masallah! allah ayirmasin hic..
ben hiç yazmıyorum ya sonrada unutuyorum zaten :)
tuğba yıldız falı mı bişey daha bakıyomuş sanırım çizip bide el falı mı demişlerdi yoksa sallıyo muyum bilmiyorum :) sadece ufak tefek şeyler çıkıyosa çok memnun kalmamılşsın sanırım sen canım, ben emine abladan şaşmiyim en iyisi kapanışı onunla yapiym :)
çok tşkrler aminnnn
şimdik ben bi düşeneyim para saçtığım falcıları :)öyle senin soru işaretleri cvp verebilecek tutarlı falcı kim var bi düşüneyim sana yazarım, emine ablayı denedin mi ona git istediğin kadar soru sor rahat ayrılırsın yanından ama uzak sana galiba keşke kadıköye kadar gelmişken bi gitseydin
ben yazıyorum :)) yazmazsam hemen unutuyorum çünkü,
benim biraz sinirimi bozdu o kısmetlerin doğuştan kapalı,bağlı vs.söyledi 3 gün kendime gelemedim sonra öğrendim ki anneside ordaymış oda hacı hoca işlerine bakıyomuş ben tüh tüh vah vah nolcak benim bu halim deseydim annesine pas edecekti beni demek ki.
diyorum ki acaba bi yere bir excel sheet mi hazirlasak.. herkes alt alta gittigi falcilari ve kac puan verdigini yazsa.. bence bu sekilde en dogru falciyi bulabiliriz. :) Acaba bu dosyayi koyabilecegimiz bir alan var mi? bilginiz var mi?
mesela benim alt alta yazacaklarim:
olgu:6
Rita:4
sevgi:7 *ma benim icin cok onemli bir konuya kesin olacak dedi, olmadi.. o yuzden 5
ya da herkes kendi cetelesini gondersin ben usenmem tablo yaparim herkesinkini toplayip? zaten hic calisasim yok bugun, bari bi ise yarayayim..:85:
bu emine soganlik emine di mi? sanirim en cok ratingi de o aldi icimizden.. gidenlerden mutsuz donenler var ama cogunluk begenmis.. bilmem ki .. aksam bakiyor mu bugun de kalkip oraya gideyim bari? binerim cift katliya.. artik giderim 2 saat hi? napiim artik..
aaa cok kızdım şimdiinsanın sinirini bozuyolar boşu boşuna. bu durumda o sana barişcanizida soylememiştir bu kadar olumsuz konuştuysa :)
emine abla genel olarak beğeniliyo,gece geç saate kadarda müşteri kabul ediyo ama sen beğenirmisin bilmem taa oralardan kalkıp gelicen/gidicen bi düşün taşın bakalım,olgudaki gibi hüsran olmasın sonu senin için
hehehehe :) barışırsınız ama sende bu kapalılık varken hiç bişey olmaz ahmet gider mehmet gelir demişti ayyy nerden hatırladım sabah sabah sinirim bozuldu.
minikdepresif;kardeşinle gitmende sorun olmaz erkeklerede fal bakıyo haftasonu eşi evde zaten o evdeyken erkek müşteri kabul ediyo
ben gideyim ona bu aksam.. bu kadar yola ragmen memnun kalirsam sanirim herkese tum kalbimle tavsiye edebilirim. kendimi kurban ilan ediyorum. en azindan bilirse bildi derim bi falci kazaniriz, bilmezse de paylasirim burda, herkes kendi gitme kararini tartar ona gore.. telefonu var mi sende? ya da olan biri rica etsem gonderebilir mi? la havle! yarabbi affet beni, halime bak.. o yolda gecirecegim saati duaya adasam olurdu zaten belki de.. dua da ediyorum ama, cok darlandim kizlar, bana bi destek olun. koseye sikismis kucuk bir kedi yavrusu gibiyim su anda.. nefes alamiyorum, oyle ki iki kurban adadim su bekledigim sey icin..
ben gideyim ona bu aksam.. bu kadar yola ragmen memnun kalirsam sanirim herkese tum kalbimle tavsiye edebilirim. kendimi kurban ilan ediyorum. en azindan bilirse bildi derim bi falci kazaniriz, bilmezse de paylasirim burda, herkes kendi gitme kararini tartar ona gore.. telefonu var mi sende? ya da olan biri rica etsem gonderebilir mi? la havle! yarabbi affet beni, halime bak.. o yolda gecirecegim saati duaya adasam olurdu zaten belki de.. dua da ediyorum ama, cok darlandim kizlar, bana bi destek olun. koseye sikismis kucuk bir kedi yavrusu gibiyim su anda.. nefes alamiyorum, oyle ki iki kurban adadim su bekledigim sey icin..
join the club! canim :) ayni şeyleri dusunuyorum seninle ve birebir ayni hissediyorum :) ben de yarın yada pazar gidecegim sanırım emine ablaya şuan elimden başka da bişey gelmiyo zaten
telefonunu mesaj atıyorum sana,Allah gönlüne göre versin inşallah,umarım herşey yoluna girer.
tesekkur ederim canim! aradim aksam musait, yalniz yagmur yagiyor kiyamam ben sana dedi.. boyle sevdim birden :) bilsin, dedikleri ciksin, dilesin benden ne dilerse :)
Goddess kulube davetin icin sagol canim :) sen asktan mi isten mi muzdarip olanlar takimindansin? :) ben is magduru.. icim sisti.. bu is iskenceye donusmeye basladi.. zaman kaybi, emek kaybi, zaten kulliyen sakat bi is.. off! kendimi hic iyi hissetmiyorum! bi sayfaya 1000 kere yazabilirim : kendimi hic iyi hissetmiyorum diye :) cok sukur canimiz sag ama iste insan oglu istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?