İstanbul'da Fal - Falcılar

tesekkur ederim canim! aradim aksam musait, yalniz yagmur yagiyor kiyamam ben sana dedi.. boyle sevdim birden :) bilsin, dedikleri ciksin, dilesin benden ne dilerse :)

yorumları bekliyoruz hemen faldan sonra :) çok sevecen biri gerçekten falı çıkar çıkmaz bilemem Allah bilir ama en azından iyi niyetli paragöz kesinlikle değil

Emine ablanın sana söyleyeceklerini emin ol senin kadar merakla bekliyoruz gittiğinde hemen paylaş lütfen umarım herşey gönlünce olur :)

insallah isleri degisiyoruz goddess! umarim ayni is icin gorusmeye gitmeyiz :) gidersek de kimin icin hayirli olacaksa ona nasip olsun.. ask isine gelince, barismazsaniz barismayin. belki hayirlisi odur? benim kac iliskim bitti, yikildim defalarca, sonra buldum bi gul yuz, huysuz, nazli, bazen delirtiyor ama iste gecinip gidiyoruz simdi. cok sukur. yani diyecegim o ki, biten bi iliski baslayacak daha guzel bir iliskinin isareti olabiliyor.. ama isleri degiselim! iste mutluluk cok onemli, saatlerimiz geciyor bu stresin icinde..:84:

ben gittim gorusmeye canım olumsuz döndüler merak etme ztn cok kisi alıncaktı oraya :) yine değiştirmek istiyorum da yakında görüşmem yok çakışmayız yani :) aşk konusuna gelince de evet belki hayırlısı boyledir ama gel de anlat bunu anlatabilirsen, off işte off zaten barışmicaz da belki emine abla falımda hayırlı birini falan görür belki ne bilim öyle sallıyorum şuan işte.

Ben VARIM bu excell de puanlama hazırlamasına !!

Ben VARIM bu excell de puanlama hazırlamasına !!

canım sana tesekkür ederim mercanın bilgileri için.. mercan a baktırdım inan çok memnun kaldım.. ne kadar mantıklı acıklayıcı düzgün anlatıyor hayran kaldım. kendimi terapiden cıkmış da cok rahatlamış hissettim.gecmişi tam şimdiki zamanı tam, gelecek için de söyledikleri hiç mantıksız değil zaten cıktıkca yada cıkmazsa paylaşacagım.. çok memnun kaldım tavsiye edebilirim.

bende gitmiştim tuğba ya resmen tuzak yok büyü var yok kısmetin kapalı içim daralmıştı annesine benide paslamaya calıştı da ben inanmam o tür seylere diyince geri adım attı:)

aaa....belgin kostak şok geçirtecek bir falcı amaa:)..sölediklerinin tam tersi çıkması nedeniyle...ŞOK geçirirsin:)

Evt gelecekle ilgili dediklerinin hiç biri çıkmadı ama isimleri falan direk öyle bir söylediki şaşırmıştım hatta çıktıktan sonra süper bir falcı demiştim ama şimdi anlıyorumki hiçbirşey bilemiyor.

bende gittim evet isimler konusunda şok benim bi arkadaşıma daha doğrusu arkadaşımın kız arkadaşına bunlar daha sadece arkadaş olarak görüşürken isim vermiş sen bu çocukla evleneceksin diye ve bu yaz evlenecekler allah izin verirse bende bunu duyar duymaz koşa koşa gittim söylediklerinin çıkması için daha zaman var çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama böyle bazı şeylerde net değildi bakalım kardeşimin üniversiteye gireceğini bilmişti ama

Arkadaşlar soğanlık eminenin telefonunu banada gönderirmisinizz....
Offf ya her şey üst üste geliyor zatennnn bende patlamak üzereyimmmm....aslında geçenlerde olgu ya gidecektim amma salak gibi kalktım tekrar taksimde ki falcılara gittim.((hay gitmez olaydımmm.:2:.hiç bir şey bildikleri yok hepsi aynı...
Belki emine bir şeyler söyler:)))))))

çoooookkkk tşkr ederim canım ya,Allah hepinizin gönlüne göre versin inş.sizlerinde mutlu olduğunuzu görmek güzel fallarınızın çıktığını duymak beni çok sevindirir.
ben aydan'a hiç gitmedim cnm burada duydum ilk defa gidenler yorumlarını yazarlarsa ona göre değerlendireceğim,çok öpüyorum seni kendine iyi bak

rica ederim canım bende çok memnun kalmıştım baktırdığımda geçmiş ve anı değerlendirme konusunda çok iyiydi söylediği şeyler çıktı ama verdiği tarihlerin çoookkk uzağında

canim ben olgu ya gittim ne oldu? ustelik toplam 4 saatim yokda gecti :)) cok fazla bir sey kacirmadin inan! ben bu aksam emine ye gidiyorum, gece tane tane ne tuttu ne tutmadi yazarim. cok umutluyum bu sefer, sesi inanilmaz pozitifti. maalesef numarasini gonderemiyorum ben, malum mesaj hakkim yok henuz.
her seyin ust uste gelmesiyle ilgili olaraksa, inan bugunlere havada bir gariplik var, her sey negatif.. sistim ben de!

o zaman sabırla akşam pc basında seni bekliyorum :)
güzel haberlerle gel e'mi :)

yolladım canım ben sana telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…