tesekkur ederim canim! aradim aksam musait, yalniz yagmur yagiyor kiyamam ben sana dedi.. boyle sevdim birden :) bilsin, dedikleri ciksin, dilesin benden ne dilerse :)
iş olayı beni zaten bitirmişti, şişmiştim, 2 hafta öncede aşk olayında patladım, herturlu kaybedeni oynuyorum bu aralar :) falcılarda o yeni iş olcak dediler gorusmeye gittim olmadı bariscaksin dediler bekledim olmadı aksine asla barismicamizi anladim ama anlamadigim tek bişey var ya bi bana mı tutturamıyo bunlar :) ben de aynen seni gibi sayfaya cok mutsuzum cok mutsuzum yazsam diyodum geçen gun vazgeçmiştim ama şuan yine yazabilcek moddayım canım :) çok kotu hissediyorum yaemine ablaya gitsemde bende bi an once belki guzel şeler soyler :)
iş olayı beni zaten bitirmişti, şişmiştim, 2 hafta öncede aşk olayında patladım, herturlu kaybedeni oynuyorum bu aralar :) falcılarda o yeni iş olcak dediler gorusmeye gittim olmadı bariscaksin dediler bekledim olmadı aksine asla barismicamizi anladim ama anlamadigim tek bişey var ya bi bana mı tutturamıyo bunlar :) ben de aynen seni gibi sayfaya cok mutsuzum cok mutsuzum yazsam diyodum geçen gun vazgeçmiştim ama şuan yine yazabilcek moddayım canım :) çok kotu hissediyorum yaemine ablaya gitsemde bende bi an once belki guzel şeler soyler :)
insallah isleri degisiyoruz goddess! umarim ayni is icin gorusmeye gitmeyiz :) gidersek de kimin icin hayirli olacaksa ona nasip olsun.. ask isine gelince, barismazsaniz barismayin. belki hayirlisi odur? benim kac iliskim bitti, yikildim defalarca, sonra buldum bi gul yuz, huysuz, nazli, bazen delirtiyor ama iste gecinip gidiyoruz simdi. cok sukur. yani diyecegim o ki, biten bi iliski baslayacak daha guzel bir iliskinin isareti olabiliyor.. ama isleri degiselim! iste mutluluk cok onemli, saatlerimiz geciyor bu stresin icinde..:84:
ben şimdiye kadar o k oadar cok falcıya gittim hiçbiri de tutturamadı hiçbişeyi hepsi iyi sallamış :) o yüzden hiçbirine hiç puan vermiyorum ya da hepsine 0 veriyorum diyelim :) emine ablayı denedikten sonra onun puanlamasını yaparım liste için :)
ben gittim gorusmeye canım olumsuz döndüler merak etme ztn cok kisi alıncaktı oraya :) yine değiştirmek istiyorum da yakında görüşmem yok çakışmayız yani :) aşk konusuna gelince de evet belki hayırlısı boyledir ama gel de anlat bunu anlatabilirsen, off işte offzaten barışmicaz da belki emine abla falımda hayırlı birini falan görür belki ne bilim öyle sallıyorum şuan işte.
aydan hanım kimdir yaaa bilgi verirmisiniz telefonu nerde bakıyor kimdir?
ben yazıyorum :)) yazmazsam hemen unutuyorum çünkü,
benim biraz sinirimi bozdu o kısmetlerin doğuştan kapalı,bağlı vs.söyledi 3 gün kendime gelemedim sonra öğrendim ki anneside ordaymış oda hacı hoca işlerine bakıyomuş ben tüh tüh vah vah nolcak benim bu halim deseydim annesine pas edecekti beni demek ki.
ben yazıyorum :)) yazmazsam hemen unutuyorum çünkü,
benim biraz sinirimi bozdu o kısmetlerin doğuştan kapalı,bağlı vs.söyledi 3 gün kendime gelemedim sonra öğrendim ki anneside ordaymış oda hacı hoca işlerine bakıyomuş ben tüh tüh vah vah nolcak benim bu halim deseydim annesine pas edecekti beni demek ki.
aydan hanım kimdir yaaa bilgi verirmisiniz telefonu nerde bakıyor kimdir?
aaa....belgin kostak şok geçirtecek bir falcı amaa:)..sölediklerinin tam tersi çıkması nedeniyle...ŞOK geçirirsin:)
Evt gelecekle ilgili dediklerinin hiç biri çıkmadı ama isimleri falan direk öyle bir söylediki şaşırmıştım hatta çıktıktan sonra süper bir falcı demiştim ama şimdi anlıyorumki hiçbirşey bilemiyor.
kizlar???? Talsimde falciii kime gidelim :))
Handeciğim mutluluğun hepimize ışık oluyor ve hepimiz seninle mutlu oluyoruz..... Bu Aydan hakkında bilgin varsa yazar mısın ve de iletişim numarasını rica etsem yazar mısın özelden. Uzun zamandır 4eskiler yoktu ortalarda Opaque, Etoile, Angel, Lady, Yazz, Katre ...... şimdilerde yine burada yorumlarını görmek çok güzel arkadaşların. Ama yeni katılanlar da güzel yorumlar yapıyor. Hepinizi seviyorum.
canım sana tesekkür ederim mercanın bilgileri için.. mercan a baktırdım inan çok memnun kaldım.. ne kadar mantıklı acıklayıcı düzgün anlatıyor hayran kaldım. kendimi terapiden cıkmış da cok rahatlamış hissettim.gecmişi tam şimdiki zamanı tam, gelecek için de söyledikleri hiç mantıksız değil zaten cıktıkca yada cıkmazsa paylaşacagım.. çok memnun kaldım tavsiye edebilirim.
Arkadaşlar soğanlık eminenin telefonunu banada gönderirmisinizz....
Offf ya her şey üst üste geliyor zatennnn bende patlamak üzereyimmmm....aslında geçenlerde olgu ya gidecektim amma salak gibi kalktım tekrar taksimde ki falcılara gittim.((hay gitmez olaydımmm.:2:.hiç bir şey bildikleri yok hepsi aynı...
Belki emine bir şeyler söyler:)))))))
canim ben olgu ya gittim ne oldu? ustelik toplam 4 saatim yokda gecti :)) cok fazla bir sey kacirmadin inan! ben bu aksam emine ye gidiyorum, gece tane tane ne tuttu ne tutmadi yazarim. cok umutluyum bu sefer, sesi inanilmaz pozitifti. maalesef numarasini gonderemiyorum ben, malum mesaj hakkim yok henuz.
her seyin ust uste gelmesiyle ilgili olaraksa, inan bugunlere havada bir gariplik var, her sey negatif.. sistim ben de!
Arkadaşlar soğanlık eminenin telefonunu banada gönderirmisinizz....
Offf ya her şey üst üste geliyor zatennnn bende patlamak üzereyimmmm....aslında geçenlerde olgu ya gidecektim amma salak gibi kalktım tekrar taksimde ki falcılara gittim.((hay gitmez olaydımmm.:2:.hiç bir şey bildikleri yok hepsi aynı...
Belki emine bir şeyler söyler:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?