İstanbul'da Fal - Falcılar

o zaman senden bu gece acilll güzel haberler bekliyoruzz:))

birde şöyle bir realite var ki....herkezde bunun farkında mesela benim için çok iyi olan bi falcı sana göre iyi olmayabiliyo...garip bi şekilde elektrik meselesi heralde..garip yaşadığım bi olayı anlatımm..burda tasula için çok iyi şeyler yazılmıyor ama ben ona ilk gittiğim de sana şuan bakamam...yarım saat sonra dedi ve baktığı fal hani ne bilim böyle tatmin etmez ya..hani sonu açık konuştu...ne olacak ne olmıycak bi şekilde nereye istersen oraya çek gibilerden.yaklaşık 20 dak.baktı ama çok sıkıldım ve son anlarda falı dinlemedim.tam kalkerken elimi tuttu.bana dediği;
sen kendine ve hislerini çok güveniyorsun dimi?bu yüzden inanmadın bana...
Ve benim tam 5 yada 6 sene önce ayrıldığım sevgilimin adını söyledi.ben onun için gitmemiştim ama.bu konuya çok şaşırdım ve tekrar gittim bu sefer süper baktı...
Yanlız belli bi süre sonra özeliikle aynı kişiye çok gidince duygusal bi yakınlık oluyorr.kötüde olsa bazı şeyleri söyleyemiyorlar.her giittiginde daha uzak bi tarih verip sendeki olayı soğutmak için böyle davranıyorlar.ben bunu kadınlar kahvesindeki dilek te de yaşadımm.şimdi dilek..ona da gitmiyorum artık.dün tarık'a gittim ve açıkcası çokta memnun kalmadım.elektrik tutmadı heralde....:)))))çok yüzeysel bakıp geçiyorlar ve söylediklerin çoğuda benim yaşamadığım şeyler di..geçmiş için söylüyorum bunu ki gelecek için söylediklerine çok inanasım gelmedi..başka bi insanı anlattı bana sanki...))))amannn çookk uzattım heralde kızlar..kötüyümm bugün bennn :)))

diorcum merhaba,

gecen gun top 5 listeni yazmistin, soganli emineye gittigii de hatirliyorum, aliba pek tutmadigini da, sonrasinda ne gibi bir degisiklik oldu kisaca bilgi vermen mumkun mu? ben yok canım ne alakasi var deidigm biseyi yasadim sasirdim ama dedginin cikmadigi baska bicok sey var. kararsiz kaldim. sormak istedim bu yuzden...

Valla bilemiyorum bana şubat ayında olacak dediklerini hiç biri olmadı. Nisan ayı ile ilgili birkaç şey söyledi onları bekliyorum şimdi. Ama geçmişi okudu resmen annemin babamın erkek arkadaşımın isimlerini direk söyledi geçmişte yaşadıklarımı bir bir anlattı.Şubatta dedikleri olmayınca hayal kırıklığına uğradım çünkü faldan çıktığımda çok etkilenip iyi bir falcı olduğunu düşünüp bir çok arkadaşıma tavsiye ettim kardeşimde benim sayemde gitti.

merhaba kizlar,
soganlik emine den dondum.. izlenimleri paylasiyorum:
1-bir daha gider miyim?
olabilir
2-cok etkilendim mi?
hayir
3-begendim mi?
sayilir
4-gittigime degdi mi?
kismen
5-10 ustunden kac veririm?
7
6-ulasim
metro-uzuncarsi da inin ve soganlik-yakacik minibuslerine binin.. telefonla gerisini anlatiyor olacak emine hanim.. kolay gidiliyor.
7-guvenilir mi?
misafir gibi agirlandim, cok guvenilir, coluklu cocuklu bir hanim. cekinmenize gerek yok, hem de hic.
8-ne kadar surdu?
10 dakika kadar. ama bunde benim spesifik bir konu icin gitmis olmamin ve bunu belirtmis olmamin etkisi olabilir
9-neleri bildi?
isyerimdeki huzursuzluk. esimin isyerindeki ufak sikintilar. esimin isyerinin el degisecegi. benim gorustugum isverennin ismindeki bazi harfler ve yonetici pozisyonu icin gorustugum ve orasi icin adaklar adadigim (dedigim gibi ben bunu oturunca zaten beyan ettim, cunku esimle ayrilik asamasinda oldugumu soyledi ilk cumle olarak, ask icin gelmedigimi soylemek durumunda hissettim kendimi fal/zaman bosa gitmesin diye bari :) )
10-neleri bilemedi?
saydigi isimlerden (6-7 isim saydi) sadece birini taniyorum. esimin benim aileme cok tutkun oldugunu soyledi, yok oyle bir sey :) kadin hastaligiyla mucadele ettigimi soyledi, bir kere bile gitmedim jinekologa. hastanede yatan birinden bahsetti, cok sukur kimsemiz yok.. esimle ayrilma karari aldigimizi soyledi ki yone cok sukur yok boyle bir sey..gibi gibi..
11-neleri gordu?
oglum olacagini, dusunmuyoruz ama bu hep cikiyor, kismet. bu gorustugum yere kesin baslayacagimi (insallah olur), esimin kariyerinin yeni yerle birlikte yukselecegini (gorecegiz), babannemizin vefat edecegini..
Sonuc : Olgu dan cok cok iyi degildi. Hatta Olgu ya bugun aldigimiz bir haber nedeniyle verdigim puani 1 puan artirarak, soganlik emine yle ayni puana getiriyorum. zamaniniz varsa, icimde kalmasin diyorsaniz, cok da pahali olmadigi icin denebilir ama ben acikcasi evet iste aradigimiz falci diyemiyorum maalesef yine.

sevgiler!

Merhaba ben yeni üye oldum ve mesaj hakkım yokmuş sanırım sitede rica etsem bana soğanlık emine nin tel numarasını yazarmısın yada herhangi gören bilen bir arkadaşta yazabilir gitmek istiyorumda :)... teşekkürler...

Msj sayım 100 olmadığı için gönderemiyorum tel numarasını.
Bu arada mesaj sayısını kontrol edeceğimiz link hangisi bilen var mı

olgu mu bu bahsettiğin

hayatımın en mutlu ve en kötü iki gününü üst üste yaşadım.. evet kızlar emine ve olgunun fallarda soyledikleri çıktı. ama ne yazik ki dün gelen sevgilim bugün gene gitti. hemde benden nefret ettiğini söyleyerek... artık bitti. bu forumdan bahsettim ona belki okur... seni canımdan çok seviyorum aşkım, allah yolunu açık etsin senin...

Arkadaşlar burada bahsedilen Rahman Hocaya hiç giden olmadımı.Telefonu olan mesaj yolıyamazmı acaba.

canım çok üzüldüm,zamanla herşey yoluna girer umarım,senin için hayırlısı ne ise o olsun

Merhaba herkese,
Bu sabah Soğanlık Emine ablaya gittim. Öncelikle 2 saatlik yola değdi mi kesinlikle değdi.
Başından savan kafe falcılarına para kaptırmaktansa doğru dürüst fal baktırmak daha iyi.
Evine gittiğim için biraz tedirgindim ancak hiç gerek yok çok güvenilir biri. Aynı güveni baktığı falda da verdi. Olumlu olumsuz ne görürse söyledi. Söyledikleri çıkar mı zaman göstercek. Ancak ben genel anlamda oldukça memmun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…