canim ben olgu ya gittim ne oldu? Ustelik toplam 4 saatim yokda gecti :)) cok fazla bir sey kacirmadin inan! Ben bu aksam emine ye gidiyorum, gece tane tane ne tuttu ne tutmadi yazarim. Cok umutluyum bu sefer, sesi inanilmaz pozitifti. Maalesef numarasini gonderemiyorum ben, malum mesaj hakkim yok henuz.
Her seyin ust uste gelmesiyle ilgili olaraksa, inan bugunlere havada bir gariplik var, her sey negatif.. Sistim ben de!
yolladım canım ben sana telefonu
canim ben olgu ya gittim ne oldu? Ustelik toplam 4 saatim yokda gecti :)) cok fazla bir sey kacirmadin inan! Ben bu aksam emine ye gidiyorum, gece tane tane ne tuttu ne tutmadi yazarim. Cok umutluyum bu sefer, sesi inanilmaz pozitifti. Maalesef numarasini gonderemiyorum ben, malum mesaj hakkim yok henuz.
Her seyin ust uste gelmesiyle ilgili olaraksa, inan bugunlere havada bir gariplik var, her sey negatif.. Sistim ben de!
çok teşekkür ederimm....
Bende ancak pzar günü gidebilirimm bakalım hayırlısı
yanına yoldaş ararsan bana haber ver
Haftaya gidicem ama pazara çekebilirim
çok güzel olur aslında...bende tek gitmek istemiyordumm
ben avrupa yakasında oturuyorumm..
Istersen özelden msn adresini ver görüşelimm.
Handeciğim mutluluğun hepimize ışık oluyor ve hepimiz seninle mutlu oluyoruz..... Bu Aydan hakkında bilgin varsa yazar mısın ve de iletişim numarasını rica etsem yazar mısın özelden. Uzun zamandır 4eskiler yoktu ortalarda Opaque, Etoile, Angel, Lady, Yazz, Katre ...... şimdilerde yine burada yorumlarını görmek çok güzel arkadaşların. Ama yeni katılanlar da güzel yorumlar yapıyor. Hepinizi seviyorum.
bana da atarmısın bılgılerı
bende gittim evet isimler konusunda şok benim bi arkadaşıma daha doğrusu arkadaşımın kız arkadaşına bunlar daha sadece arkadaş olarak görüşürken isim vermiş sen bu çocukla evleneceksin diye ve bu yaz evlenecekler allah izin verirse bende bunu duyar duymaz koşa koşa gittim söylediklerinin çıkması için daha zaman var çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama böyle bazı şeylerde net değildi bakalım kardeşimin üniversiteye gireceğini bilmişti ama
arkadaslar merhaba,
emine ye baktirdim genel olarak cok iyi bildi size sorum gelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu? cok güzel gerceklesmesi imkansiz birsey söyledi inanmak istiyorum ama inanamiyorum gercek olamayacak kadar güzel
birde elmira ya baktirmistim bazilari memnun kalmamis ama beni iyi bildi gecmis simdiki zaman cok dogruydu gelecekle ilgili söyledigi bazi seyler de gerceklesti. umarim diger söyledikleride de olur.
onun disinda bayrampasa da sena hanim var evinde yildiznameye bakiyor 50 tl. olmasi lazim fiyati isterseniz telefonunu yazabilirim. lütfen yanlis anlamayim kimseyi tanimyorum kimsenin reklamini yapmiyorum sadece kendi deneyimimi yazdim.
arkadaşlar soğanlıktaki eminenin telini kaç defadır istiyorum lütfen yazınnn
olgu mu bu bahsettiğinbirde şöyle bir realite var ki....herkezde bunun farkında mesela benim için çok iyi olan bi falcı sana göre iyi olmayabiliyo...garip bi şekilde elektrik meselesi heralde..garip yaşadığım bi olayı anlatımm..burda tasula için çok iyi şeyler yazılmıyor ama ben ona ilk gittiğim de sana şuan bakamam...yarım saat sonra dedi ve baktığı fal hani ne bilim böyle tatmin etmez ya..hani sonu açık konuştu...ne olacak ne olmıycak bi şekilde nereye istersen oraya çek gibilerden.yaklaşık 20 dak.baktı ama çok sıkıldım ve son anlarda falı dinlemedim.tam kalkerken elimi tuttu.bana dediği;
sen kendine ve hislerini çok güveniyorsun dimi?bu yüzden inanmadın bana...
Ve benim tam 5 yada 6 sene önce ayrıldığım sevgilimin adını söyledi.ben onun için gitmemiştim ama.bu konuya çok şaşırdım ve tekrar gittim bu sefer süper baktı...
Yanlız belli bi süre sonra özeliikle aynı kişiye çok gidince duygusal bi yakınlık oluyorr.kötüde olsa bazı şeyleri söyleyemiyorlar.her giittiginde daha uzak bi tarih verip sendeki olayı soğutmak için böyle davranıyorlar.ben bunu kadınlar kahvesindeki dilek te de yaşadımm.şimdi dilek..ona da gitmiyorum artık.dün tarık'a gittim ve açıkcası çokta memnun kalmadım.elektrik tutmadı heralde....:)))))çok yüzeysel bakıp geçiyorlar ve söylediklerin çoğuda benim yaşamadığım şeyler di..geçmiş için söylüyorum bunu ki gelecek için söylediklerine çok inanasım gelmedi..başka bi insanı anlattı bana sanki...))))amannn çookk uzattım heralde kızlar..kötüyümm bugün bennn :)))
merhaba arkadaşlar bende fala çok meraklı biri olarak sizinle paylaşmak istedim.Benim yıllardır gittiğim Rahman hoca diye biri var suya bakıyor ama gerçekten harika bakıyor garanti verebilirim ben çoğu kişiyi götürdüm çok çok iyi diyebilirim.Sonra bakırköyde dejavu cafede yiğite fal baktırdım çok tatmin olmadım açıkçası 7-8 dk geçmiyor tek tek harf soruyor ki tutturamadıda söyle bakim neymiş falan dedi gıcık oldum bide acayip hızlı konuşuyor anlaşılmıyor.En son bugün Gül hanıma gittim tiky cafede başlamış ama yinede gitmeden arayın derim ben çok bekledim çünkü şu an içinde bulunduğum durumu tek tek anlattı gelecekle ilgilide şeyler söyledi bakalım neler olacak bu arada Gül hanım kahveye bakmıyor artk direk yüzüne bakıp patır patır söylüyor.Bende numaraları var saydıklarımın isteyene verebilirim zemuszemus
hayatımın en mutlu ve en kötü iki gününü üst üste yaşadım.. evet kızlar emine ve olgunun fallarda soyledikleri çıktı. ama ne yazik ki dün gelen sevgilim bugün gene gitti. hemde benden nefret ettiğini söyleyerek... artık bitti. bu forumdan bahsettim ona belki okur... seni canımdan çok seviyorum aşkım, allah yolunu açık etsin senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?