Merhaba herkese,
Bu sabah Soğanlık Emine ablaya gittim. Öncelikle 2 saatlik yola değdi mi kesinlikle değdi.
Başından savan kafe falcılarına para kaptırmaktansa doğru dürüst fal baktırmak daha iyi.
Evine gittiğim için biraz tedirgindim ancak hiç gerek yok çok güvenilir biri. Aynı güveni baktığı falda da verdi. Olumlu olumsuz ne görürse söyledi. Söyledikleri çıkar mı zaman göstercek. Ancak ben genel anlamda oldukça memmun kaldım.
hayatımın en mutlu ve en kötü iki gününü üst üste yaşadım.. evet kızlar emine ve olgunun fallarda soyledikleri çıktı. ama ne yazik ki dün gelen sevgilim bugün gene gitti. hemde benden nefret ettiğini söyleyerek... artık bitti. bu forumdan bahsettim ona belki okur... seni canımdan çok seviyorum aşkım, allah yolunu açık etsin senin...
Dogru soyluyorsun aslında kafe kafe dolasıyorum ben de.senden ne kadar istedi acaba bi de telefon numarasını verir misin? simdiden saoll :)
Bizde yarın minikdepresifle buluşup emine abla ya gidicezzzz....bakalım nasiii geçecekk..gerçekten çok merak ediyorumm:)
en sonunda cıkan fal haberıııııııı
uzunca zamanlardan sonra beklenen görüşme gerçekleşti diyelim hemde umudumuz tükenmişken,umalım devamı gelsın.....
bu durumda...
falı cıkanlar...angels burcu tamı tamına vadesıyle,güllllllllll (bebegım dönecek diyorum amaa sen bakma baskalarına:))),cadde serkan,tarık her seferınde,her falında tarıkkkk,olayların tüm detayıyla şengül ve tabiyki emineeee......eger devamı gelırse ben bu falcıların hepsını yerım ulennnnn
esas oglandan bahsedıyorum amanınnn
uzunca zamanlardan sonra beklenen görüşme gerçekleşti diyelim hemde umudumuz tükenmişken,umalım devamı gelsın.....
bu durumda...
falı cıkanlar...angels burcu tamı tamına vadesıyle,güllllllllll (bebegım dönecek diyorum amaa sen bakma baskalarına:))),cadde serkan,tarık her seferınde,her falında tarıkkkk,olayların tüm detayıyla şengül ve tabiyki emineeee......eger devamı gelırse ben bu falcıların hepsını yerım ulennnnn
oleyyyyy cok sevindim hem senin hemde benim için zira su zamana kdr favorilerim sengül ve tarıktı cıkmıo die onlarda gözümden yuvarlanıodu zira =) rotarlımı gercekleşti peki hemen bizi aydnlat nolarrrr
bu durumda...
tesekkur ederım canımm....yanı Tarık 6 aydır soyluyor her falında kendılıgınden anlatıyor,şengülde ocakta söylemişti,emine de şubatta...Burcu ise tam 4 ay once 4 vade sonra demıstıı
harika bir haber bu çok mutlu oldum senin adına devamı gelir inşallah....bana da dua edin O da dönsün artık
bana telefonunu atarmısınAy'dan Cafe Bakirköy İstanbul Caddesinde Çetinkaya mağazasini geçip sola dönüyorsunuz...yanilmiyorsam o sokakta bir dersane vardi.Uranüs mü ne öyle birsey.size bol şans:))
Merhaba herkese,
Bu sabah Soğanlık Emine ablaya gittim. Öncelikle 2 saatlik yola değdi mi kesinlikle değdi.
Başından savan kafe falcılarına para kaptırmaktansa doğru dürüst fal baktırmak daha iyi.
Evine gittiğim için biraz tedirgindim ancak hiç gerek yok çok güvenilir biri. Aynı güveni baktığı falda da verdi. Olumlu olumsuz ne görürse söyledi. Söyledikleri çıkar mı zaman göstercek. Ancak ben genel anlamda oldukça memmun kaldım.
herkesde aynı sorun galiba benimkide aynı konu :18: umarım herkesin kalbinden geçen olur kızlar ve hepimiz mutlu oluruz eğer pozitif düşünürsek herşey pozitif olur diye düşünüyorum ben tabi bazen karamsarlığa kapılıyorum kendimde ama sonra kendi kendime olumlu düşünmeye çalışıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?