smile24 telefonu göndermişsiN soğanlık eminenin çok teşekkür ederim :)...gidicem en kısa zamanda bende izlenimlerimi yazarım kızlar ...
smile24 telefonu göndermişsiN soğanlık eminenin çok teşekkür ederim :)...gidicem en kısa zamanda bende izlenimlerimi yazarım kızlar ...
lütfen... bana da emine ablanın telefonu lazımm :84:
lütfen... bana da emine ablanın telefonu lazımm :84:
ben gönderemiyorum sanırım özel mesaj hakkım yokmuş... belli bir sayıdan sonra özel mesaj hakkı var sanırım ama bilen arkadaşlar yollarlar herhalde canım sana
smile 24 cok tesekkur ederimm
smile 24 gonderdi sagol :)
en sonunda cıkan fal haberıııııııı
uzunca zamanlardan sonra beklenen görüşme gerçekleşti diyelim hemde umudumuz tükenmişken,umalım devamı gelsın.....
bu durumda...
falı cıkanlar...angels burcu tamı tamına vadesıyle,güllllllllll (bebegım dönecek diyorum amaa sen bakma baskalarına:))),cadde serkan,tarık her seferınde,her falında tarıkkkk,olayların tüm detayıyla şengül ve tabiyki emineeee......eger devamı gelırse ben bu falcıların hepsını yerım ulennnnn
esas oglandan bahsedıyorum amanınnn
uzunca zamanlardan sonra beklenen görüşme gerçekleşti diyelim hemde umudumuz tükenmişken,umalım devamı gelsın.....
bu durumda...
falı cıkanlar...angels burcu tamı tamına vadesıyle,güllllllllll (bebegım dönecek diyorum amaa sen bakma baskalarına:))),cadde serkan,tarık her seferınde,her falında tarıkkkk,olayların tüm detayıyla şengül ve tabiyki emineeee......eger devamı gelırse ben bu falcıların hepsını yerım ulennnnn
hayatımın en mutlu ve en kötü iki gününü üst üste yaşadım.. evet kızlar emine ve olgunun fallarda soyledikleri çıktı. ama ne yazik ki dün gelen sevgilim bugün gene gitti. hemde benden nefret ettiğini söyleyerek... artık bitti. bu forumdan bahsettim ona belki okur... seni canımdan çok seviyorum aşkım, allah yolunu açık etsin senin...
bu durumda...
önce handekuka,şimdi angel edalım ....katrecim sıra bizemi geliyo ne .nedersin bu konuda?
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları...:76:
bu durumda...
aaaa ama ben çok sevindim hemde çokkk sana çokkkk mutluluklar şekerimmmm
KATRE nerdesiiinnnn hadi sıra sende bi güzel haber ver artık bize
önce handekuka,şimdi angel edalım ....katrecim sıra bizemi geliyo ne .nedersin bu konuda?
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları...:76:
yettim handekukacım:86: canım çok istesem de içimden geçeni, hayırlı olan zamanda hayırlı kişi olsun demekten kendimi alamıyorum...dur bakalım ben bu, bahar yaz ayları gönül yayı gevşeme sezonundan umutluyum:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?