İstanbul'da Fal - Falcılar

canım,çok sevindim.umarım herşey çok güzel olur:)

tey teyyyy, hadi gözün aydın

cidden galiba en çok bu gelgitler yıpratıyo.
(barıştık!, yok ayrıldık!, geri gelsin!, hah geldi! yok kavga ettik! falan)...
onlarda şapşal mı biz kastığımız için mi böle hissediyoruz bilemiyorum.
ya öyle ya böyle olsa belki zamanla daha hızlı hayata adapte olcaz
amaan ne bilim biten uzatmalı ilişkim aklıma geldi godess ı ve seni süper iyi anlıyorum ne diim
sanırım, biz büyütüyoruz onları gözümüzde sadece. üzülme hiçbiri değmiyo hepimizin bildiği gibi.

hadi hayırlısı!!!:)

hanımlarrrr darısı cümlemizin başşşşıınnnaaa inşşşşşşşşşalllllah!!!!

Amiiiin!:)

önce handekuka,şimdi angel edalım ....katrecim sıra bizemi geliyo ne .nedersin bu konuda?
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları...:76:

kavrakcım kuzucum, seninkini bilmem ama benim paşanın gönül yayları bu bahar-yaz aylarında da gevşemezse o falların hepsini kendi ellerimle çıkarıcam. kaçırıcam o olacak.

inşallah cnm inşallah. hep beraber mutlu mesut oluruz. hayırlısı

aaaa ama ben çok sevindim hemde çokkk sana çokkkk mutluluklar şekerimmmm
KATRE nerdesiiinnnn hadi sıra sende bi güzel haber ver artık bize

aaaa ama ben çok sevindim hemde çokkk sana çokkkk mutluluklar şekerimmmm
KATRE nerdesiiinnnn hadi sıra sende bi güzel haber ver artık bize

yettim handekukacım:86: canım çok istesem de içimden geçeni, hayırlı olan zamanda hayırlı kişi olsun demekten kendimi alamıyorum...dur bakalım ben bu, bahar yaz ayları gönül yayı gevşeme sezonundan umutluyum:98:

önce handekuka,şimdi angel edalım ....katrecim sıra bizemi geliyo ne .nedersin bu konuda?
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları...:76:

handekuka yaz 9999'a gönder sıra sana gelsin
seni azıcık güldereyim istedim canım,şekerim,tatlım sıra sizde katreyle sende hissediyorum bunu yakında sizde müjdeli haber vereceksiniz bize

bende çok umutluyum bende,çıkan fal haberi patlaması yaşanacak hayırlısıyla inş.

ben de çok intikamcı kincı falan değilimdir (hatta xtra salağımdır çoğu zaman ama) bu erkek milletine de iyi dilek pek emanet duruyo be canım.
walla sen ne kadar iyi niyetlisin ki yolun açık olsun duası yapiosun?
delimiyiz yahu biz?
niye giden adama mutluluklar diliyoruz?
ay yok yok bu saf/sazan halimizle biz şapşalız(aynı kategoride ben x10 şapşalım) adamların suçu ne?
canımı yakıp gidenin yoluna Allahım taşları ufaktan büyüğe doğğğru dizssin inşallah yarabbim ve bana da seyretmesi kalsın kolumdaki yeni sevgilimle (demet akalına bağladım)...
Amin!

not1:yazıyı okudum icratta gelince fos da olsam içsel olarak intikamcı ve kinci olmadığıma ben bile inanmadım. ama her ademoğlu kadar diyelim, malum icraatta salağım ya..

not2:benim sherry sayesinde yaralarım depreşti yaralı ceylana bağladım, kişisel alma ltfn tamamen içten gelen bi boşalma durumu benimki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…