İstanbul'da Fal - Falcılar

etoıle,katre,sbb sagolun canlarr umarım devamı gelırrr
mutlu olalım artık ama degıl mıııı

Çok sevindim edalim dilerim sonuçları istediğin gibi olur . Son zamanlarda bu topic te bu sekilde gelismelerin olması cok guzel. Umitler yeseriyor ve her ne konu da olursa olsun gercekten insan ümit ettiği sürece yasama daha iyi sarılıyor ve olumlu dusunceler cevabını veriyor.

Darısı herkesin basina:)))))))

Bir fikir sadece!!! Sanirim bu topic 2000. sayfalara geldiginde ve eminim ki daha fazla sürecek burası en iyi falcıları aramaktan cok insanlara umut verecek:)

Sevgiler herkese!!!

Not: yalnis anlasınlmasın bana gore hayatta en onemli sey umut yani bir seyin olacagini beklemek!!! Eger basinizdan savıyorsanız, olmaz diyip bastan savsaklıyorsanız iste o zaman doktora ihiyac duyuyorsunuz. Fakat ufak bir sey den bile mutluluk buluyorsanız. Yalan da olsa (hangi falcı soylese bile) acaba diyormusunuz. Iste hala hayattasınız.

Handekuka, Angel_edalim, br kisi daha vardı nickini unuttum.......... 4. kim hadi bekliyoruz:))))))))))

Son düzenleme:
fallari cikanlara kocaman bir masallah!
darisi basimiza kizlar insallah!
bu aradadoganlik emine ile ilgili bir dip not : sordum kendisine biz uc bes kiz toplassak bizim icin karsiya gecer misin fala diye, olur dedi.. bilginize :) ozellikle maslak, levent civarina sicak bakiyor..

Yarın gidiyoruz soğanlı emineye.. eve ulaşır ulaşmaz yorumlarımı yazarım .. kk sağolsun hem falcıyı ,hem falcı için yoldaşımı verdi bana
hayrolsun..
görüşmek üzere.

Yarın gidiyoruz soğanlı emineye.. eve ulaşır ulaşmaz yorumlarımı yazarım .. kk sağolsun hem falcıyı ,hem falcı için yoldaşımı verdi bana
hayrolsun..
görüşmek üzere.

yorumlarinizi buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum hanimlar! insallah olumlu ayrilirsiniz.. tutturma yuzdesi bana olacak dediklerinin olma ihtimalini de artiarack :) cok onemli benim icin o acidan! haydi rastgele!

yorumlarinizi buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum hanimlar! insallah olumlu ayrilirsiniz.. tutturma yuzdesi bana olacak dediklerinin olma ihtimalini de artiarack :) cok onemli benim icin o acidan! haydi rastgele!

İnşallah ..
Kalbimizden geçen güzellikler bizi bulsun
falımız güzel,bahtımız açık olsun ..

minik uyusun,yarın falını baktırsın,akşamıda size anlatsın :80:

açıkcası cafedeki kahve ya da tarot bakanlara pek inanmıyorum artık. taksimde gitmiştim bir arkadaşımın tavsiyesiyle isim bile söylüyo demişti. bana o kadar alakasız abuk şeyler dedi ki
mesela babam vefat etti,ailende sıkıntı var anne-baba arasında.baban aslında daha sessiz sakin biri falan demişti tabi baktırırken sorular falan soruyo ben hiçbirine cvp vermem.benden birşey çıkartamaz bana bakan falcı
ama yıldızname baktırdım.. şiddetle tavsiye edebilirim fal gibi değil. çok farklı bir şey. Medyum Selma Toprak baktı çokta şeker biri . tv de rastgelmiştim.ne söylediyse bir bir çıktı. hala şoklardayım. olmayanlarda oluyo

Son düzenleme:

olguyu hiç duymadım ben canım. oysaki gezmişimdir hepsini tek tek tüm tv de görünen medyum ve astroloji diyenleri bile gezdim en iyisi dediğim gibi Selma ablam. hatta bu konuya iyi denk geldim. uzun zamandır gitmiyodum yarın arayaym da randevu alayım hayatm çok karmaşıklaştı

Kızlarrr iyi pazarlar herkese

Son bir gelişmeyi sizlerle paylaşayım dedim.

Emine abla Mayıs 19-21 arası beklediğin birşey olacaak demişti.

O tarihlerde bitmesi gereken eğitimi Ağustos sonuna uzattıklarını açıklayınca müdürümüz; ben de hiç bu konuyla ilişkilendirmemiştim.

Dün bir iş arkadaşım üst idareden biriyle görüşmüş ve bu tarih Mayıs sonuna alınmış ama kesin gün belirtmemişler

Tabii daha gerçekleşmeden bilemeyiz ama yine de paylaşmak istedim sıcağı sıcağına

Çok çok sevgiler.

Tekrardan selam :)

Bu arada sizlere bir konuda daha danışmak istedim.

2-3 sene önceydi, kardeşimin cildinde çıkan bir yaraya hiçbir doktor çare bulamayınca bir de hocaya gidelim okutalım demiştik.

O hoca kurandan birşeyler okudu ve benim yıldızımın çok düşük oldugunu soylemişti, sonra bir dua okumuştu bana, yıldızın düşük oldugu için kapıda bekleyen bir iş var olmuyor demişti ve hakikatten bir muddet sonra oldu, ücret bile almamıştı.

Şimdi merak ettiğim, bu yıldız olayı, medyumların baktıgı yıldızname ile alakalı birşey mi bileniniz var mı?

Selma Toprak diye bir medyum sanırım bunu bakıyor, bu konudaki yorumlarınız?

Bir de Mercan'ın iletişim bilgilerini bana gönderebilir misiniz?

Sevgiler

teşekkür ederim canım. herşey olacağına varacak . o kadar çok seviyorum ki sevgilimi.. ama bizim ki ayrılık gibi değil pek. bizim ki enteresan bir hal aldı... tek duam, nasibimse bir an önce geldin inşallah. ne yazik ki uzunca bir süre fal baktırmayacağım artık :) yeni falcı keçfedemeyeceğim haliyle :)))

Sevgili Sherry; inşallah herşey senin mutlu olacağın şekilde gelişir. İnşallah sen mutlu olacaksan ve bir daha gitmeyecekse sana geri döner.

Aynı durumdayız, erkek arkadaşımı o kadar çok seviyorum ki o ise bir gün beni çok sevdiğini hemen evlenmek istediğini söylüyor bir gün ise beni sevmediğini

canım zaman ver sevgiline mutlaka seni sevdiğini anlayacaktır. sevmese yanında ne işi var ; )
benim sevgilim beni sevmediğini söylese, bir an düşünmem beklemektem vazgeçerim... sevgisini içimde yaşarım. ama biz severek ayrıldık... ama dediğin gibi biz birlikte mutlu olacaksak eninde sonunda gelecektir bana. benim olan bana geri gelecektir...

arkadaşlar hepinize günaydın. bakalım bugün kimler falcı falcı gezip gelecek evlerine :)) bana ileti yazan arkadaşlar var ise kusura bakmayın gözümden kaçmıştır.

hepinize teşekkür ederim...

pink7 dün beni arayıp verdiğin haber içime su serpti tatlım :) Allah hepimin gönlünün muradını hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…