minque86 beraber gıdelımmı bızde eve gıdılecekmıs ne dersınyarın gıtmayı dusunuorum aradım 12de ara dedı bana
etoıle,katre,sbb sagolun canlarr umarım devamı gelırrr
mutlu olalım artık ama degıl mıııı
minique ozaman ptesıye ne dersın bende yalnız gıtmek ıstemıyorum
Çok sevindim edalim dilerim sonuçları istediğin gibi olur . Son zamanlarda bu topic te bu sekilde gelismelerin olması cok guzel. Umitler yeseriyor ve her ne konu da olursa olsun gercekten insan ümit ettiği sürece yasama daha iyi sarılıyor ve olumlu dusunceler cevabını veriyor.
Darısı herkesin basina:)))))))
Yarın gidiyoruz soğanlı emineye.. eve ulaşır ulaşmaz yorumlarımı yazarım .. kk sağolsun hem falcıyı ,hem falcı için yoldaşımı verdi bana
hayrolsun..
görüşmek üzere.
yorumlarinizi buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum hanimlar! insallah olumlu ayrilirsiniz.. tutturma yuzdesi bana olacak dediklerinin olma ihtimalini de artiarack :) cok onemli benim icin o acidan! haydi rastgele!
merhaba arkadaslar,
fallik oldugum bi anda uye oldum siteye, gunlerdir de okuyorum, karar verebilmek icin.
kendi deneyimlerimi yazmak istedim..
-yillar once rita ya gittim, bilmem, ilki fena degildi, sonrakilerse kotuden de kotu.. hatta yonlendirdigim hickimse memnun ayrilmadi diyebilirim. evdeki agir sogan kokusu buna neden olmus olabilir. kurtulus ta evinde bakiyor ama 35 lira vermeye degmez (gecen yil 35 di..)
-cafe bi melek sevgi. cok pozitif biri, bence iyi de bi falci, daha once soyledikleri cikti bana ve arkadaslarima. yalniz sonki falindan bi randiman alamadim, daha dogrusu henuz olumsuz bir gelisme olmadi ama olumlu da olmadi, dolayisiyla eger cikarsa tescillemis olacagim kalitesini
-kadikoy tiryaki cafe, sanirim ogrenciligim zamaninda karsida oturuyor olmamdan dolayi gereginden fazla sans verdim oraya ama ugramayin derim, zamaniniza yazik
simdi olgu yu deneyecegim bugun, usenmeyecegim kalkip kopru gececegim.. bakalim insallah deger.. bir seyler duymaya cok ihtiyacim var bu aralar..
sonucu aktaririm..
sevgiler!
:82:
cidden galiba en çok bu gelgitler yıpratıyo.
(barıştık!, yok ayrıldık!, geri gelsin!, hah geldi! yok kavga ettik! falan)...
onlarda şapşal mı biz kastığımız için mi böle hissediyoruz bilemiyorum.
ya öyle ya böyle olsa belki zamanla daha hızlı hayata adapte olcaz
amaan ne bilim biten uzatmalı ilişkim aklıma geldi godess ı ve seni süper iyi anlıyorum ne diim
sanırım, biz büyütüyoruz onları gözümüzde sadece. üzülme hiçbiri değmiyo hepimizin bildiği gibi.
canım çok üzüldüm,zamanla herşey yoluna girer umarım,senin için hayırlısı ne ise o olsun
hayatımın en mutlu ve en kötü iki gününü üst üste yaşadım.. evet kızlar emine ve olgunun fallarda soyledikleri çıktı. ama ne yazik ki dün gelen sevgilim bugün gene gitti. hemde benden nefret ettiğini söyleyerek... artık bitti. bu forumdan bahsettim ona belki okur... seni canımdan çok seviyorum aşkım, allah yolunu açık etsin senin...
Sevgili Sherry; inşallah herşey senin mutlu olacağın şekilde gelişir. İnşallah sen mutlu olacaksan ve bir daha gitmeyecekse sana geri döner.
Aynı durumdayız, erkek arkadaşımı o kadar çok seviyorum ki o ise bir gün beni çok sevdiğini hemen evlenmek istediğini söylüyor bir gün ise beni sevmediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?