gönderdim canım...
Beni sevmediğini söylediği halde vazgeçemiyorum işteKonu O olunca cok zayıfım
Dün akşam benim üzüldüğümü bile bile ondan hoşlanan bir kızın da olduğu ki hatta kızın evinde oldu kutlama ve 10 kız 3 erkek olan bir eve doğum günü partisine gitti, ve ben sensiz bir yere gitmiyorum sen de ben olmadan oyle bır ortama girme, olur mu hiç oyle dedim, olur olur dedi ve gitti.. O orda eglenmeye gitti bense tüm gece gözümü kırpmadım uzuntuden
Çok üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor işte.
Evet dediğin gibi beni bırakmıyor ama boyle seyler beni çok yıpratıyor psikolojimi bozuyor
Çok sevindim edalim dilerim sonuçları istediğin gibi olur . Son zamanlarda bu topic te bu sekilde gelismelerin olması cok guzel. Umitler yeseriyor ve her ne konu da olursa olsun gercekten insan ümit ettiği sürece yasama daha iyi sarılıyor ve olumlu dusunceler cevabını veriyor.
Darısı herkesin basina:)))))))
sen emine ablaya gittin mi? :)
Sherrycimm :)
Mesajını okudum ancak özel mesaj hakkım henüz olmadığı için yazamıyorum, çok çok teşekkür ederim, söylediklerin o kadar dogru ki ama işte uygulayabilirsem :)
Ben Emine Abla ya gittim, 2 kere, O benim erkek arkadaşımı çok bunalttıgımı soyledi, beni çok sevdiğini benden vazgecemeyecegını soyledı, ve Eylül Ekim gibi evleneceksiniz dedi ilkinde, ikinci gidişimde de sonbahar gelini olacaksın dedi ve beni hatırlamamıştı bile. Ki erkek arkadasım da agustos en gec eylul de evlenmek ıstedıgını belırtmıstı tabıı benı sevmedıgını soylemeeden onceydı o
İnşallah dogru çıkar.
canım dün okadar iyi anladım ki senin olan senden gidemez. hayatı sıkı sıkıya tutmanın anlamı yokmuş. oyuzden biraz bırak bakalım hayat sana ne getircek. su akıp yolunu bulacaktır. belkii de snn sevgini deniyordur. sevmedim diip yanından ayrılmıyorsa seni deniyordur yada bir şeyleri anlaman için bole yapıyordur. ipin ucunu serbest bırak bence canım :) hee diceksin ki sen bole davranabildin mi ne yazik ki hayır. o yuzden kaybettim aşkımı. ama şuna da inancımı kaybetmedim. benimse gelecek eninde sonunda. :)
ya senin değilse?p
yakın tarihte evlilikten döndüm.Belki de buraya üye olup yazdığımdan beri ilk kez bu kadar acı çekiyorum belki bu kdr çaresiz hissediyorum...Fallarda söylenenler çıkıyor evet ama tek konu neden olmuyor diye dalga geçerken bugün kuzenimin gözümün içine baka baka nispet yapıp bende evleniyorum demesi ve hayallerimin yokolduğunu anlamam dibe vurmam oldu....
9 aydır belki ilk kez bu kadar içim çıkarcasına ağladım ve ilk kez nefret ettim herşeyden...herkese dua et sabret umut et diyen ben kapana kısıldım sanki umut yok ses yok hiçbirşey yok...acının tarifi yok..bunu hiç tanımadığım insanlara yazmak ne kadar mantıklı ise o kdr kafam çalışıyor işte.....
yol yok..umut yok..ses yok...çıldırıcam...acım doruğa ulaştı..içimden kuşlar göçüyor...her yan can kırığı....umutlarımı hayallerimi aldı gitti...çeyizlerimle hiç sebepsiz bıraktı...mutluluğumu kursağımda bıraktı....şimdi ben bir çare....
Belki de buraya üye olup yazdığımdan beri ilk kez bu kadar acı çekiyorum belki bu kdr çaresiz hissediyorum...Fallarda söylenenler çıkıyor evet ama tek konu neden olmuyor diye dalga geçerken bugün kuzenimin gözümün içine baka baka nispet yapıp bende evleniyorum demesi ve hayallerimin yokolduğunu anlamam dibe vurmam oldu....
9 aydır belki ilk kez bu kadar içim çıkarcasına ağladım ve ilk kez nefret ettim herşeyden...herkese dua et sabret umut et diyen ben kapana kısıldım sanki umut yok ses yok hiçbirşey yok...acının tarifi yok..bunu hiç tanımadığım insanlara yazmak ne kadar mantıklı ise o kdr kafam çalışıyor işte.....
yol yok..umut yok..ses yok...çıldırıcam...acım doruğa ulaştı..içimden kuşlar göçüyor...her yan can kırığı....umutlarımı hayallerimi aldı gitti...çeyizlerimle hiç sebepsiz bıraktı...mutluluğumu kursağımda bıraktı....şimdi ben bir çare....
Tekrardan selam :)
Bu arada sizlere bir konuda daha danışmak istedim.
2-3 sene önceydi, kardeşimin cildinde çıkan bir yaraya hiçbir doktor çare bulamayıncabir de hocaya gidelim okutalım demiştik.
O hoca kurandan birşeyler okudu ve benim yıldızımın çok düşük oldugunu soylemişti, sonra bir dua okumuştu bana, yıldızın düşük oldugu için kapıda bekleyen bir iş var olmuyor demişti ve hakikatten bir muddet sonra oldu, ücret bile almamıştı.
Şimdi merak ettiğim, bu yıldız olayı, medyumların baktıgı yıldızname ile alakalı birşey mi bileniniz var mı?
Selma Toprak diye bir medyum sanırım bunu bakıyor, bu konudaki yorumlarınız?
Bir de Mercan'ın iletişim bilgilerini bana gönderebilir misiniz?
Sevgiler
diorcum merhaba,
gecen gun top 5 listeni yazmistin, soganli emineye gittigii de hatirliyorum, aliba pek tutmadigini da, sonrasinda ne gibi bir degisiklik oldu kisaca bilgi vermen mumkun mu? ben yok canım ne alakasi var deidigm biseyi yasadim sasirdim ama dedginin cikmadigi baska bicok sey var. kararsiz kaldim. sormak istedim bu yuzden...
selma toprAK önermissiniz telını verırımısınız
Selam;
Selma Toprak ve Mercan konusunda ben de meraktayım.
Selma Toprak medyum diye google da aratınca iletişim bilgileri çıkıyor canım, ama gitmiş olan arkadaşlardan yorumlarını alalım önce.
Ama Mercanın iletişim bilgileri çıkmıyor, kendisinde olan bir arkadaştan rica ederiz.
Özellikle Mercanı çok merak ediyorum.
Tekrardan selam :)
Bu arada sizlere bir konuda daha danışmak istedim.
2-3 sene önceydi, kardeşimin cildinde çıkan bir yaraya hiçbir doktor çare bulamayıncabir de hocaya gidelim okutalım demiştik.
O hoca kurandan birşeyler okudu ve benim yıldızımın çok düşük oldugunu soylemişti, sonra bir dua okumuştu bana, yıldızın düşük oldugu için kapıda bekleyen bir iş var olmuyor demişti ve hakikatten bir muddet sonra oldu, ücret bile almamıştı.
Şimdi merak ettiğim, bu yıldız olayı, medyumların baktıgı yıldızname ile alakalı birşey mi bileniniz var mı?
Selma Toprak diye bir medyum sanırım bunu bakıyor, bu konudaki yorumlarınız?
Bir de Mercan'ın iletişim bilgilerini bana gönderebilir misiniz?
Sevgiler
ya offf her defasında yeni birilerine gitmicem diyorum duyuncada merak ediyorum Selma Toprak ın sitesine girdim merak da ettim şimdi evet giden arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyoruz birde ücreti nedir? teşekkür ederiz şimdiden
torrcum ben gittim.dediğim gibi yıldızname ,tarot ve yıl haritası falan çıkartıyo.ben çok memnun kaldım ki falcı falcı dolaşırdımşu an sadece ona gidiyorum. bugünde randevu aldım yarına gitcemm :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?