sağol cnm peki cnm yeri nerde bide ücreti nedir ? telefonlada bakıyor sanırım
telefondan da bakıyor evine de davet ediyo. bana sorarsan 1 kere de olsa evine git. diğerlerinde telden baktırırsın. diğerlerine baktırcağna da emin gibiyim heücret olarak tv den buldum deme. istersen benm arkadaşım diyim öyle ara.yaprak verdi de
Yaprak; ben sitesinden buldugum teli aradım bilgi ve randevu almak için ancak devamlı kapalı.
Bana iletişim bilgilerini verebilir misin? Sen nerde baktıracaksın? Ben de gelebilirim.
Yaprak; ben sitesinden buldugum teli aradım bilgi ve randevu almak için ancak devamlı kapalı.
Bana iletişim bilgilerini verebilir misin? Sen nerde baktıracaksın? Ben de gelebilirim.
Arkadaşlar şimdi ulaştım.
Sadece telefondan bakım yapıyor dedi ve 150 TL imiş.. Parayı yatırıp arıyormussunuz ogleden sonra sabaha kadar bakıyor dedi ve 1 saat sürüyormuş. Telefona kendisi çıkmadı bir bey çıktı.
b.evler soğanlıda oturuyo. belki pazar diye kapatmıştır. bende özel numarası da var diğerine asistanı bakıyo sanırım. arim açsın. istersen yarın buluşup beraber gidebiliriz de?
akşam 7 de canım çalışıyorum çünkü ben. 75 tl veriyorum sende öyle verirsin. nerde oturuyosun nasıl buluşcazYaprak, süper olur ben çünkü yüz yüze baktırmak istiyorum en azından senin dediğin gibi ilkini. Sana ne kadar ücrete bakıyor?
Seninle gelebilirim ancak ben 16:00 gibi çıkıyorum senin randevun kaçta?
Sonra da gelir arkadaşları bilgilendiririz :)
ben b.taştayım. istersen seninle soğanlı meydanda buluşalım. birbirimize ters taraftayız çünkü. buluşup evine giderizYaprakcım;
Ben Beylikdüzünde oturuyorum, senin işyerin ne tarafta?
Ben de araba var, seni uygun bir yerden alabilirim beraber gidebiliriz.
Nasıl yapalım?
selma toprAK önermissiniz telını verırımısınız[/QUOTE
selma toprak a bende baktırdım hatta 3 arkasdas gitmiştik hiç birsey bilmiyor.. kitaptan acıp okuyun daha iyi:) paranıza yazık derim. ama takdir sizin tabiiki.. fal deil yıldızname deil yani bos bos konusma zaten kendisi nazlı erarslanın akrabasıymış oda hiç birsey bilmez ögüt verir bol bol:)
selma toprAK önermissiniz telını verırımısınız[/QUOTE
selma toprak a bende baktırdım hatta 3 arkasdas gitmiştik hiç birsey bilmiyor.. kitaptan acıp okuyun daha iyi:) paranıza yazık derim. ama takdir sizin tabiiki.. fal deil yıldızname deil yani bos bos konusma zaten kendisi nazlı erarslanın akrabasıymış oda hiç birsey bilmez ögüt verir bol bol:)
şaşırdım vallaben 2 -3 yıldır sürekli ona gidiyorum da öyle olsa gitmezdim. yaşadığm ve yaşayacağm çok şeyi bildi. aynı kişiden mi bahsediyorz yaa
canım yinede sen bilirsin.o kadar kişiyle gittim ilk kez brcum dan duydum böyle bişey. aynı kişi mi diye düşünüyorum şimdiSitesine bakınca ve telefona bir bey çıkıp sadece telefonda bakıyor diye kestirince bana da sogukluk geldi aynı şekilde.
Ama yaprak ile ilgili herseyı bılmıs, o beni cezbetti.
Çok kararsız kaldım şimdi
Selam;
Selma Toprak ve Mercan konusunda ben de meraktayım.
Selma Toprak medyum diye google da aratınca iletişim bilgileri çıkıyor canım, ama gitmiş olan arkadaşlardan yorumlarını alalım önce.
Ama Mercanın iletişim bilgileri çıkmıyor, kendisinde olan bir arkadaştan rica ederiz.
Özellikle Mercanı çok merak ediyorum.
Mercan a ben baktırdım ve sunu söyleyebilirim ki bu güne kadar baktırdıgım fallar içinde en cok etkilendigim kişi o oldu. geçmiş ve anı cuk oturttu gelecek için söylediklerinde ise hiç matıksızlık yok.
zaten o kadar profosyonelki anlatım tarzı cok farklı. soganlık emine hanım bana eski sevgilim icin dönecek dedi ve 2 gün sonra adam kız kacırdı:) o nedenle sizlere saygı duyarım ama ben asla gitmem. mercan sa kartlarını acar acmaz bu adam evlenmiş dedi...daha cok sey! emine hayatında kimse yok dedi mercan 1 yıldır beraberlermiş ve evlenmişler dedi ki gercek mercanın dedigi gibiydi maalesefönüme bakıcam artık kimse icin üzülmeye degmiyor!!! zamanla daha iyi olacağız inşallah..
Mercan a ben baktırdım ve sunu söyleyebilirim ki bu güne kadar baktırdıgım fallar içinde en cok etkilendigim kişi o oldu. geçmiş ve anı cuk oturttu gelecek için söylediklerinde ise hiç matıksızlık yok.
zaten o kadar profosyonelki anlatım tarzı cok farklı. soganlık emine hanım bana eski sevgilim icin dönecek dedi ve 2 gün sonra adam kız kacırdı:) o nedenle sizlere saygı duyarım ama ben asla gitmem. mercan sa kartlarını acar acmaz bu adam evlenmiş dedi...daha cok sey! emine hayatında kimse yok dedi mercan 1 yıldır beraberlermiş ve evlenmişler dedi ki gercek mercanın dedigi gibiydi maalesefönüme bakıcam artık kimse icin üzülmeye degmiyor!!! zamanla daha iyi olacağız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?