şaşırdım vallaben 2 -3 yıldır sürekli ona gidiyorum da öyle olsa gitmezdim. yaşadığm ve yaşayacağm çok şeyi bildi. aynı kişiden mi bahsediyorz yaa
evet canım aynı kişiden bahsediyoruz selma toprak parkın orda oturmuyormu nazlı hanımın ya teyzesi yada halası oluyormus kendisi. kilolu kısa boylu dalgalı saclı tv de cıkıyordu.eşi kendisinden epeyce küçük gördüyseniz eger gözlüklü bir bey.
brcum sen mercana gittiysen selma toprakla aynı yerde otururduklarını biliyosundur heraldeki ilk ona gittim ben ben sadece tarot bakıyorum selma 4 farklı şeye bakıyo diye o yönlendirdi.. aynı kanalda çalışıyorlardı zaten. birbirlerini iyi tanırlar.
brcum sen mercana gittiysen selma toprakla aynı yerde otururduklarını biliyosundur heraldeki ilk ona gittim ben ben sadece tarot bakıyorum selma 4 farklı şeye bakıyo diye o yönlendirdi.. aynı kanalda çalışıyorlardı zaten. birbirlerini iyi tanırlar.
en sonunda cıkan fal haberıııııııı
uzunca zamanlardan sonra beklenen görüşme gerçekleşti diyelim hemde umudumuz tükenmişken,umalım devamı gelsın.....
bu durumda...
falı cıkanlar...angels burcu tamı tamına vadesıyle,güllllllllll (bebegım dönecek diyorum amaa sen bakma baskalarına:))),cadde serkan,tarık her seferınde,her falında tarıkkkk,olayların tüm detayıyla şengül ve tabiyki emineeee......eger devamı gelırse ben bu falcıların hepsını yerım ulennnnn
esas oglandan bahsedıyorum amanınnn
evet canım aynı kişiden bahsediyoruz selma toprak parkın orda oturmuyormu nazlı hanımın ya teyzesi yada halası oluyormus kendisi. kilolu kısa boylu dalgalı saclı tv de cıkıyordu.eşi kendisinden epeyce küçük gördüyseniz eger gözlüklü bir bey.
evet kısa boylu ve kilolu. mercanla yanyana oturuyo gibi birşeyler.bilemiyorum bana baktığı ve çevreme baktığı herkes çok memnun. sanırım mercana gidiyosun sürekli onun da bana baktığı hiç çıkmadı.bilemiyorum valla. ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum sadece.söylediklerinin hepsini de tek tek yaşadım.
Burcum; ben de Mercan konusunda çok meraktayım bunu yazmıştım daha öncce ama kimseden yorum gelmemişti.
Bana iletişim bilgilerini gönderebilirsen çok sevinirim, bir onunla görüşüp randevu almaya çalışayım.
Selma Toprak konusunda da ne yapsam bilemedim Yaprakcım. Yani denemekle birşey kaybetmem ama tabi az para da değil.
Mercan a ben baktırdım ve sunu söyleyebilirim ki bu güne kadar baktırdıgım fallar içinde en cok etkilendigim kişi o oldu. geçmiş ve anı cuk oturttu gelecek için söylediklerinde ise hiç matıksızlık yok.
zaten o kadar profosyonelki anlatım tarzı cok farklı. soganlık emine hanım bana eski sevgilim icin dönecek dedi ve 2 gün sonra adam kız kacırdı:) o nedenle sizlere saygı duyarım ama ben asla gitmem. mercan sa kartlarını acar acmaz bu adam evlenmiş dedi...daha cok sey! emine hayatında kimse yok dedi mercan 1 yıldır beraberlermiş ve evlenmişler dedi ki gercek mercanın dedigi gibiydi maalesefönüme bakıcam artık kimse icin üzülmeye degmiyor!!! zamanla daha iyi olacağız inşallah..
evet kısa boylu ve kilolu. mercanla yanyana oturuyo gibi birşeyler.bilemiyorum bana baktığı ve çevreme baktığı herkes çok memnun. sanırım mercana gidiyosun sürekli onun da bana baktığı hiç çıkmadı.bilemiyorum valla. ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum sadece.söylediklerinin hepsini de tek tek yaşadım.
canım yanlış anlama ama bozuldun sanki? olabilir sana söyledigi cıkamdıysa ben selmanınki cıkmadı diyincemi söylemen gerekiyo.r ben burda reklam kokusu alıyorum acıkcası. neyse düelloya girmeyecegim babamın kızı değil kimse.
canım ben yollayamam msj hakkım yeterli deil banada handekuka arkadasımız yollamıstı.. ondan rica edersen eminim yollar.
canım yanlış anlama ama bozuldun sanki? olabilir sana söyledigi cıkamdıysa ben selmanınki cıkmadı diyincemi söylemen gerekiyo.r ben burda reklam kokusu alıyorum acıkcası. neyse düelloya girmeyecegim babamın kızı değil kimse.
ne reklamı yapcam yahuaynen dediğin gibi babamın kızı değil. tek 1 kişi iyidir mükemmeldir de demiyorum. mesela soğanlk emineyi hiç duymamştm bile. ve çoğu kişi de beğenmiş. meraklardayım. sadece 2mizinde baktrdıkları çıkmamış. olay bu .goncunulcak bişey yok. burda düello söz konusu olamaz. ben deneyimimi anlattım sende anlattın. aynı şeyi yaptık aslında
not: kadınlar kulubunu sadece falcılarla ilgili yorum yapan başkada bir şey yapmayan birinin aktif bir kullanıcıya da reklam yapıyorsun demesi de ironik olmuş.. :)
bu emıne ablayı bende merak ettım ıyı bır falcı bulmam lazım acılen bırde falcı gul purple cafenın numarası yok hıc bır yerde
hayatımın en mutlu ve en kötü iki gününü üst üste yaşadım.. evet kızlar emine ve olgunun fallarda soyledikleri çıktı. ama ne yazik ki dün gelen sevgilim bugün gene gitti. hemde benden nefret ettiğini söyleyerek... artık bitti. bu forumdan bahsettim ona belki okur... seni canımdan çok seviyorum aşkım, allah yolunu açık etsin senin...
ne reklamı yapcam yahuaynen dediğin gibi babamın kızı değil. tek 1 kişi iyidir mükemmeldir de demiyorum. mesela soğanlk emineyi hiç duymamştm bile. ve çoğu kişi de beğenmiş. meraklardayım. sadece 2mizinde baktrdıkları çıkmamış. olay bu .goncunulcak bişey yok. burda düello söz konusu olamaz. ben deneyimimi anlattım sende anlattın. aynı şeyi yaptık aslında
Yaprakcım Selma Hanımdan benim için 17:00 için randevu alabilmen mümkün olacak mı acaba?
Çünkü şunu düşündüm 19:00 da gidersek senin zaten 1 saat sürecek benim için çok geç olacak
arkadaşlar lütfen yine kavga başlamasın. beğenenler beğeniyor beğenmeyenler beğenmiyor. biz de aptal değiliz her iyi denilene gideceğiz. herkesin yorumunu okuyoruz, ona göre karar veriyoruz.
buranın güzel tarafı da bu. herkesten yorum alınarak objektif bir bakış açısı sunuluyor. ve biz de buna göre hareket ediyoruz. ben beğenmedim denilen çok kişiden memnun ayrıldığım gibi beğendim denilen kişilerden de hayal kırıklığı yaşayabiliyorum. o yüzden bırakın herkes kendi fikrini sunsun.
Yaprakcım Selma Hanımdan benim için 17:00 için randevu alabilmen mümkün olacak mı acaba?
Çünkü şunu düşündüm 19:00 da gidersek senin zaten 1 saat sürecek benim için çok geç olacak
benden önce arkadaşım gelcek dedim..aynı teli ararsın adresi tarif eder cnm sana. burdan etmim şimdi
benden önce arkadaşım gelcek dedim..aynı teli ararsın adresi tarif eder cnm sana. burdan etmim şimdi
Çokk teşekkür ederim Yaprakcım ben 16:30 gibi oraya gider ararım, senin ismini veririm, 75 e bakar bana da değil mi?
emıne ablanın tlfnunu ıstıyorum bana yardım edermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?