İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ben mercana baktırdım evet ama, sormadım selma hanımı tanıyormusnuz diye. telefonda baktırdım ben mercana nerde oturdugunu bilmiorum ama selma bahcelievler soganlı parka yakın.

bak canım herkes yorum yapıyor bende kendi deneyimlerimi paylasıyorum lütfen beni suclarcasına bilmen lazım falan deme sonucta dedigim gibi mercana telefonda baktırdım selmaya yüz yüze mercandan memnun kaldım selmadan kalmadık.. sormuşlar bende yorumlarımı paylastım sevgiler.

angellll çok sevindimmmm :)) darısı başımaa :))) angels burcunun dediklerinin çıkmasını ben de bekliyorum :))

canım ben yollayamam msj hakkım yeterli deil banada handekuka arkadasımız yollamıstı.. ondan rica edersen eminim yollar.

cnm mercanın iletişim bilgilerini yollarsan cok sevinirim bir de kaca bakıyordu

canım ben yollayamam msj hakkım yeterli deil banada handekuka arkadasımız yollamıstı.. ondan rica edersen eminim yollar.

Burcum teşekkür ederim.

Arkadaşlar mesaj hakkı olan birisi Mercanın numarasını gönderebilir mi?

Yarın Selma Toprak ı deneyelim o zaman ne yapalım aklımızda kalmasın, Mercan a ulaşınca da onu deneriz.

Gerçi ben Emine Abladan çok memnunum ama bunlar tarot ve yıldızname olunca ilgimi çekti :)

Yaprakcım senden rica etsem Selma Hanıma ulaşıp yarın 17:00 gibi benim için randevu alabilir misin? Bir de arkadaşlar tek başıma gitmem de sorun olmaz değil mi?

Son düzenleme:
bu emıne ablayı bende merak ettım ıyı bır falcı bulmam lazım acılen bırde falcı gul purple cafenın numarası yok hıc bır yerde

emıne ablanın tlfnunu ıstıyorum bana yardım edermısın

arkadaşlar lütfen yine kavga başlamasın. beğenenler beğeniyor beğenmeyenler beğenmiyor. biz de aptal değiliz her iyi denilene gideceğiz. herkesin yorumunu okuyoruz, ona göre karar veriyoruz.
buranın güzel tarafı da bu. herkesten yorum alınarak objektif bir bakış açısı sunuluyor. ve biz de buna göre hareket ediyoruz. ben beğenmedim denilen çok kişiden memnun ayrıldığım gibi beğendim denilen kişilerden de hayal kırıklığı yaşayabiliyorum. o yüzden bırakın herkes kendi fikrini sunsun.

Evett mesela ben; Rita konusunda çok hayal kırıklıgına ugradım ama bunun yanı sıra çok memnun olanlar var.

tesekkurler cnm [COLOR="red"]xxxxxxxxxxxxx[/COLOR] pekı guzel bakıyormu nekadara bakıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…