İstanbul'da Fal - Falcılar

tesekkurler cnm xxxxxxxxxxxxxxx pekı guzel bakıyormu nekadara bakıyor

Canım telefon numarasını yolladım.

Daha önceki mesajlarıma bakarsan herşeyi yazdım, ben memnun kaldım açıkçası annemin kardeşimin ismini bildi, 2 kere gittim ikisinde de birebir aynı şeyleri söyledi, geçmişle ilgili şeyleri bildi. Ama ben erkek arkadasım mevzusuna yogunlasınca ısımle ılgılı felan hıcbırsey soylemedı, gelecekle ilgili olanları henüz vakit oldugu ıcın yorum yapamam.

Bir de çok pozitif, bu benim çok hosuma gitti.

20 TL e bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya evet arkadaşlar herkes herkese malesef bilemiyo olabilir tabi ben normal karşılıyorum elektrik meselesi denen şey var gerçekten mesela tarık ilk gittiğimde pek memnun kalmamıştım ikinci gittiğimde daha net şeyler söyledi ve yakın gelecekte olan bi iki şey oldu. yine kadınlar kahvesi pelin memnun olmayanlar var ama pelin ablanın söyledikleri genelde bana çıkar. Göker var mesela taksimde onun dedikleride genelde bana çıkar ki ama çıkmayan arkadaşım da var.Bunun dışında sembol hande de benim favorim çok tatlıdır . bide sembol nihalede baktırdım o da iyiydi. Tabi Emine abla onada ilk gittiğimde muallakta kalmıştım ikinci kez gittim bana aynı şeyleri söyledi ve bu sefer daha net bi şekilde döndüm artık bisüre kimseye baktırmıcam sıkıcam dişimi biraz

sbb cim;

Mesajını aldım ancak sanırım mesaj yazma hakkına henüz ulaşmadım.

Ben bir teyzeme sorayım o muhakkak hemen soyler, ben kadının evini bile çok net hatırlıyorum da köyün ismini unuttum ama bahsettiğim yer Tekirdağ ın bir köyü :) Biz yazın yazlıktan gitmiştik :)

benzer bir olaydan bende geçtim...silentblood inan inancım olmasa bende atlardım bi köprü bulup
ama tuhaf bi şekilde sherryninde dediği gibi su akıyo ve yolunu buluyo.
kader öyle bir şey ki, yolunu çizdiği zaman olmasın diye ölsende olacağı varsa önüne geçemiyorsun veya olsun diye canını versen de olduramıyosun. kısacası Allah yazıyor ve biz oynuyoruz. sanırım sabır ve olaylara bakışımız yaklaşma şeklimiz önemli olan. ama seni çok iyi anlıyorum.
Acısı geçse de sızısı hep kalıyor.
Allah yardımcımız olsun canım çünkü dünya her koşulda dönmeye devam ediyor, sadece biz durduğunu sanıyoruz :26:

Arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun, inşallah herşey sizin en mutlu olacağınız şekilde olur bundan sonra.

Ben de sherry nin mesajından sonra hiçbir şeyi zorlamamaya karar verdim herşey olacağına varıyor zaten şu hayatta.

mercanın nosunu kim istiyorsa söylesin ileteyim kendilerine...
bana da yazz vermişti noyu.

(not: ben gitmedim sadece nosu var, bu nedenle fikrim yok nasıl olduğundan)

sbbcimm ben ben :)

10 dakikam dolsun atacağım noyu...

hay Allahım yahu!
özelden msg atmak için 100 tane genel msg yazmayı bekliyoruz...
100 kotasını dolduruyoruz bu seferde 10 dak. dolması gerekiyor msgleşmek için...
mubarek ressssmen işkence hattı yahu:84::84::84:

kyernia ile beraber ziyaret ettik kendisini.
2.bakışıydı bana emine hnm'ın.
telefonda baskıyla baktırmak isteyenlere cidden çok içerlemiş, arayıp bağıran varmış,
umuyorum ki bizlerden değildir, çünkü gerçekten iyi niyetli bir kadın.
fala gelince;
bence kendi içinde, bi iki ufak ayrıntı dışında, gayet tutarlıydı.
eskimişleri atıyosun yeni kısmetlere yelken açıyosun dedi: Görücez!
iş değişikliği dedi:Görücez
zaman? yaz sonuna kadar toparlanması gerekiyo onun verdiği vadeye göre..kısaca:
yaz sonuna kadar yorumum yok...

ama geçmiş ve an konusunda bence hayli başarılı,
herkesle aynı görüşü paylaşıyorum : pozitif ve sıcak kanlı
cehennemin dibine ööle zırt pırt gidilmez lakin gitmeye değer mi?
eğerki dedikleri çıkarsa başka falcıya gerek yok fizanda olsa müdavimi olurum kesssinkes kimse de mani olamaz!!! palavra dinleyeceğime abla sözü dinlerim:)

hepsi bu, Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin...AMİN!

:)))

SBB cim mercanın nosu için teşekkür ederim :) bakalım arayacagım birazdan.

cnm yeri nasıl zor bi yerde mi...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…