Çokk teşekkür ederim Yaprakcım ben 16:30 gibi oraya gider ararım, senin ismini veririm, 75 e bakar bana da değil mi?
evet canım 75 e bakcak.
tesekkurler cnm xxxxxxxxxxxxxxx pekı guzel bakıyormu nekadara bakıyor
evet canım 75 e bakcak.
Yaprakcım teşekkür ederim, annem de benimle gelmekte ısrar etti ama anlaştık aşağıda bekleyecek ben gireceğim sanırım içi rahat etmedi :)
yakın tarihte evlilikten döndüm.
herşey çok güzel giderken dibe vurdum.
dediğin gibi en acısıda birilerinin yuva kurarken senin buğulu gözlerle onlara bakman.
bende bu mutluluğu hak ediyodum neden böyle oldu diyerek isyan ateşleri yakıp duruyosun.
düşünememeye çalışıyorum,hayatın güzelliklerini,parlayan güneşi,cıvıl cıvıl kuşları,
izleyerek yaşadığıma şükrediyorum.acısı geçiyor emin ol ama sızısı kalıyor ne yazıkki.
şuan seni hiç bir şey teselli etmez..ne fallar ne söylenen teselliler.
acını yaşa,ağla sızla..
ama şuna emin ol.
GEÇ OLSADA GEÇİYOR...
Yaprakcım teşekkür ederim, annem de benimle gelmekte ısrar etti ama anlaştık aşağıda bekleyecek ben gireceğim sanırım içi rahat etmedi :)
annende eve girsin neden aşşada beklicek kızoturur yanında. o aklında tutar dediklerini falan daha iyi olur
annende eve girsin neden aşşada beklicek kızoturur yanında. o aklında tutar dediklerini falan daha iyi olur
Yok girmesin :) Herseyımı neredeyse bilir ama o kadar da detay bilmesine gerek yok :))
benzer bir olaydan bende geçtim...silentblood inan inancım olmasa bende atlardım bi köprü bulup
ama tuhaf bi şekilde sherryninde dediği gibi su akıyo ve yolunu buluyo.
kader öyle bir şey ki, yolunu çizdiği zaman olmasın diye ölsende olacağı varsa önüne geçemiyorsun veya olsun diye canını versen de olduramıyosun. kısacası Allah yazıyor ve biz oynuyoruz. sanırım sabır ve olaylara bakışımız yaklaşma şeklimiz önemli olan. ama seni çok iyi anlıyorum.
Acısı geçse de sızısı hep kalıyor.
Allah yardımcımız olsun canım çünkü dünya her koşulda dönmeye devam ediyor, sadece biz durduğunu sanıyoruz :26:
bnde istyrm Emine hanımın telefon numarasını smile 24, rica etsem bnada yollarmısın lütfennn özel mesaj atamıyorum bnde :2::2:
evet hanımlar emıneyede gıttım olgunada ..olgun ne soguk olebılmıyorum sadece bır konuda bırbırlerınden ayrıldılar ama ııdıler..
mercanın nosunu kim istiyorsa söylesin ileteyim kendilerine...
bana da yazz vermişti noyu.
(not: ben gitmedim sadece nosu var, bu nedenle fikrim yok nasıl olduğundan)
sbbcimm ben ben :)
10 dakikam dolsun atacağım noyu...
hay Allahım yahu!
özelden msg atmak için 100 tane genel msg yazmayı bekliyoruz...
100 kotasını dolduruyoruz bu seferde 10 dak. dolması gerekiyor msgleşmek için...
mubarek ressssmen işkence hattı yahu:84::84::84:
kyernia ile beraber ziyaret ettik kendisini.
2.bakışıydı bana emine hnm'ın.
telefonda baskıyla baktırmak isteyenlere cidden çok içerlemiş, arayıp bağıran varmış,
umuyorum ki bizlerden değildir, çünkü gerçekten iyi niyetli bir kadın.
fala gelince;
bence kendi içinde, bi iki ufak ayrıntı dışında, gayet tutarlıydı.
eskimişleri atıyosun yeni kısmetlere yelken açıyosun dedi: Görücez!
iş değişikliği dedi:Görücez
zaman? yaz sonuna kadar toparlanması gerekiyo onun verdiği vadeye göre..kısaca:
yaz sonuna kadar yorumum yok...
ama geçmiş ve an konusunda bence hayli başarılı,
herkesle aynı görüşü paylaşıyorum : pozitif ve sıcak kanlı
cehennemin dibine ööle zırt pırt gidilmez lakin gitmeye değer mi?
eğerki dedikleri çıkarsa başka falcıya gerek yok fizanda olsa müdavimi olurum kesssinkes kimse de mani olamaz!!! palavra dinleyeceğime abla sözü dinlerim:)
hepsi bu, Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin...AMİN!
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?