İstanbul'da Fal - Falcılar

Efendimm bu havada yol nasil gozumde buyudu anlatamam hatta dune kadar gitmesemmi acaba dedim, ama geri vazgecip gittik sbb ile :).

Cok tatli bi bayan, kendisini cok sevdim :).

Zaten ben soylemeden, iliskiyle alakali bi mevzu oldugunu anlayip, hatta "sen bunun icin gelmissin" diyip lafa basladi. Duran bi iliski oldugunu soyledi, ben yine yo bi hafta once ayrildim diyorum, ama falcilara inandiramiyorum :), herneyse... Ayrilik gormedigini ve zaten devamli ayrilip baristigimizi tekrar barisicagimizi ve bunun haziran ayina kadar surebilicegini soyledi. Haziran ayinda isyeri acicagindan bahsetti. Ozguvenini tam olarak kazandigi zamanda evlilik teklifiyle gelicegini soyledi... ben hadi hodo oldum o ara tabi. Yine yaraniza basicam ama Hasan bey gibi durust birisi oldugunu boyle birini zor bulucagimi, herseyi benimle paylastigini asla yalanla isi olmadigini anlatti. Annem icin birseyler soyledi ve tam 12'den vurdu diyebilirim.

Valla kizlar eski sevgilimi aramamak icin kendimi zor tuttum ama yapmadim .. azicik kafami dinliyim dimi ama

soğanlıkta indikten sonra az bi yürüme yolu var zaten kendisi tarif ediyor ama ben kız başıma geç vakit karanlıkta o tarafa gitmek istemezdim sadece gitmek isteyenlere naçizane küçük bir not

anladım cnm bende korkarım normaldede o yuzden soriyim dedim..ben burdan bi ark.tanda istedim no.sunu eyer sendede varsa yollayabilir misin?

sevgili arkadaşım keryneia;
iradenden ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum...:)))

safirss arkadaşımızın dediği fal bakan bi bayan daha vardı gitsek mi?
(yeri pendikte miydi neydi...artık sabah 9da yola dökülürüz herhalde..)

Son düzenleme:
Olguyu beğendim. Dedikleri çıkar mı bilmem :) ama genel hatlarla bildi.
Emine hanım maalesef bilemedi.
2006-2007 büyük acılar yaşamışsın dedi ama o dönemde büyük bi acım olmadı.
zaten bana çok fazla şey söylemedi. Bir şeyde gerçeğe çok yaklaştıysada maalesef kilit noktada takıldı kaldı.
DEdiğim gibi çok bişi sölemedi bana.
Zaten ilk lafı fal mı bakyorsun oldu ? hayır dediğimde 6.hissimi sordu. Evet oldukça iyidir. Bir çok öngördüğüm şeyler çıkmıştır. Bi kendime yaramaz
Temmuzdan sonrası için bir kaç şey söyledi bekleyip göreceğiz. Tam not veremiyorum zira bende hiçbir ayrıntı veremedi :)
Bütün herkesin dediği gibi nazara değindi. Zaten kadıncağıza bi ağırlık çöktü esnemekten fal bakamadı nazara değindi ki bunu bende tahmin ediyorum zaten.
Neyse uzun bi süre falcıya gitmem. Zira istediğim hiçbirşeye cevap alamadım

Aydanhn. Nerdeydi. Lüfen yardımcı olabilirmisiniz. Giden varmı memnun kaldımı? Ve Kızıltoprakta Nu Caffee var orada fal bakanlar gördüm. Bilen, gideniz varmı.

:) yok artik.. valla sondu bu yakinda verdigim paralari kazanmak icin kendim fal bakmaya baslicam

:) yok artik.. valla sondu bu yakinda verdigim paralari kazanmak icin kendim fal bakmaya baslicam

ilk müşterin ben olim bari arkadaş işi beleş olur

kendimi de nasıl sıkıştırdım hemen araya

sora ben kadınlar kulübünden süpper diye yaycam söz,

hani genelde ööle yapıyolarmış ya

aramızda erkek varmış :)
soğanlık emine öle süledi.
sefaköyden kim var bakim :)
kk da gördüm geldim demiş erkek :)

puhahaha

belesci seni, simdi herkez benimle arkadas olurmus

Çanakkale de Sibel var Terapi kaffeede ben onu beğeniyorum ve Fal kaffe de Asuman vardır. Bana söyledikleri çıkmadı ama arkadaşıma acaib çıkmıştı. İsterseniz bir uğrayın.

destuuuuuuur, erkek miiiii?

yaklaşık 40 gün aradan sonra dün yolum düştüğü için olgu hnm'a gittim. ilk falından 3 şey çıkmıştı bana. ilk baktırdığım zamanki söyledikleriyle tutarlı şeyler söyledi. hatta bu kez daha daha iyi baktı ve ayrıntılı şeyler söyledi. mantıklı bir bayan, saçma sapan nasihat verenlere benzemiyor. biraz mesafeli evet ama o da onun karakteri. daha ziyade falı ilgilendiriyor beni zaten.sık baktırma sakın dedi o da. mutluyum kurtuldum sanırım bağımlılıktan, yani 1 haftada 3-4 kez gittiğimi hatta sabahtan akşama nereye gitsem diye düşündüğümü hatırladıkça evet gayet iyiyim.

Gelecek sherry'cik, gelecek, ve sen hepimize müjde vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…