cnm yeri nasıl zor bi yerde mi...?
SBB cim mercanın nosu için teşekkür ederim :) bakalım arayacagım birazdan.
soğanlıkta indikten sonra az bi yürüme yolu var zaten kendisi tarif ediyor ama ben kız başıma geç vakit karanlıkta o tarafa gitmek istemezdim sadece gitmek isteyenlere naçizane küçük bir not
Efendimm bu havada yol nasil gozumde buyudu anlatamam hatta dune kadar gitmesemmi acaba dedim, ama geri vazgecip gittik sbb ile :).
Cok tatli bi bayan, kendisini cok sevdim :).
Zaten ben soylemeden, iliskiyle alakali bi mevzu oldugunu anlayip, hatta "sen bunun icin gelmissin" diyip lafa basladi. Duran bi iliski oldugunu soyledi, ben yine yo bi hafta once ayrildim diyorum, ama falcilara inandiramiyorum :), herneyse... Ayrilik gormedigini ve zaten devamli ayrilip baristigimizi tekrar barisicagimizi ve bunun haziran ayina kadar surebilicegini soyledi. Haziran ayinda isyeri acicagindan bahsetti. Ozguvenini tam olarak kazandigi zamanda evlilik teklifiyle gelicegini soyledi... ben hadi hodo oldum o ara tabi. Yine yaraniza basicam ama Hasan bey gibi durust birisi oldugunu boyle birini zor bulucagimi, herseyi benimle paylastigini asla yalanla isi olmadigini anlatti. Annem icin birseyler soyledi ve tam 12'den vurdu diyebilirim.
Valla kizlar eski sevgilimi aramamak icin kendimi zor tuttum ama yapmadim.. azicik kafami dinliyim dimi ama
sbb cnm cok saol no.icin hepimizin gonlunce olur inş..haftaya haftasonu bende giderim kısmetse...
sevgili arkadaşım keryneia;
iradenden ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum...:)))
safirss arkadaşımızın dediği fal bakan bi bayan daha vardı gitsek mi?
(yeri pendikte miydi neydi...artık sabah 9da yola dökülürüz herhalde..)
:) yok artik.. valla sondu bu yakinda verdigim paralari kazanmak icin kendim fal bakmaya baslicam
aramızda erkek varmış :)
soğanlık emine öle süledi.
sefaköyden kim var bakim :)
kk da gördüm geldim demiş erkek :)
ilk müşterin ben olim bari arkadaş işi beleş olur
kendimi de nasıl sıkıştırdım hemen araya
sora ben kadınlar kulübünden süpper diye yaycam söz,
hani genelde ööle yapıyolarmış ya
puhahaha
belesci seni, simdi herkez benimle arkadas olurmus
canım dün okadar iyi anladım ki senin olan senden gidemez. hayatı sıkı sıkıya tutmanın anlamı yokmuş. oyuzden biraz bırak bakalım hayat sana ne getircek. su akıp yolunu bulacaktır. belkii de snn sevgini deniyordur. sevmedim diip yanından ayrılmıyorsa seni deniyordur yada bir şeyleri anlaman için bole yapıyordur. ipin ucunu serbest bırak bence canım :) hee diceksin ki sen bole davranabildin mi ne yazik ki hayır. o yuzden kaybettim aşkımı. ama şuna da inancımı kaybetmedim. benimse gelecek eninde sonunda. :)
aramızda erkek varmış :)
soğanlık emine öle süledi.
sefaköyden kim var bakim :)
kk da gördüm geldim demiş erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?