efeeeet,
noyu dün almış bugünde sabah 9 a randevu alıp sefaköyden gitmiş...
dün no isteyenlerden biri olmalı:)))
nankörsün kısım sen!
ben sana müşteri kazandırcam diyorum sen bana beleşçi diosun,
yakışmadı ama!
Sefaköyden ben gittim ama ben erkek değilim :)
:26:
Bu güne kadar gittiğim en muhteşem falcıydı Medyum talya.Prensip sahibi bir kadın.herkesi senasına almıyor.ne dediyse ben ve 4 arkadaşım yaşadık. Evlendik. işlerimiz yoluna girdi. Şehir değişikliği yaşadık. Ev aldım, araba aldım. Sadece üzücü bir olay da oldu onun dediği gibi Babamı kaybettim. Ben bu kadar falcıya gittim Onun gibisini görmedim.İyiki varsın Medyum Talya..Kim ne derse desin biz senin fanlarınız ve çok seviyoruz. Meyve veren ağaç taşlanırmış..senide taşlasınlar..Seni bilenler biliyor...Sevgi ve saygılarımızla..Burcu,Sanem,Diğdem,Arzu,Şahike,Murat ve Görkem...
kyernia ile beraber ziyaret ettik kendisini.
2.bakışıydı bana emine hnm'ın.
telefonda baskıyla baktırmak isteyenlere cidden çok içerlemiş, arayıp bağıran varmış,
umuyorum ki bizlerden değildir, çünkü gerçekten iyi niyetli bir kadın.
fala gelince;
bence kendi içinde, bi iki ufak ayrıntı dışında, gayet tutarlıydı.
eskimişleri atıyosun yeni kısmetlere yelken açıyosun dedi: Görücez!
iş değişikliği dedi:Görücez
zaman? yaz sonuna kadar toparlanması gerekiyo onun verdiği vadeye göre..kısaca:
yaz sonuna kadar yorumum yok...
ama geçmiş ve an konusunda bence hayli başarılı,
herkesle aynı görüşü paylaşıyorum : pozitif ve sıcak kanlı
cehennemin dibine ööle zırt pırt gidilmez lakin gitmeye değer mi?
eğerki dedikleri çıkarsa başka falcıya gerek yok fizanda olsa müdavimi olurum kesssinkes kimse de mani olamaz!!! palavra dinleyeceğime abla sözü dinlerim:)
hepsi bu, Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin...AMİN!
:)))
olsan bile ben erkeğim diyecek halin yok :))))
belki de, dün aldım diye yalan sölemiştir emine hanıma ve daha önceden almıştır...
böölece, hepimiz olabiliriz öööle bakarsak...
bilemiyoruz işte sorun bu :)))
hem de ayrıca zaaaten kimlik kontrolü veya genital muayene ile siteye üye olunmuyo şekerler...
o sebeple taciz olmadıkça 3 maymunla yola devam:92:
destuuuuuuur, erkek miiiii?
yaklaşık 40 gün aradan sonra dün yolum düştüğü için olgu hnm'a gittim. ilk falından 3 şey çıkmıştı bana. ilk baktırdığım zamanki söyledikleriyle tutarlı şeyler söyledi. hatta bu kez daha daha iyi baktı ve ayrıntılı şeyler söyledi. mantıklı bir bayan, saçma sapan nasihat verenlere benzemiyor. biraz mesafeli evet ama o da onun karakteri. daha ziyade falı ilgilendiriyor beni zaten.sık baktırma sakın dedi o da. mutluyum kurtuldum sanırım bağımlılıktan, yani 1 haftada 3-4 kez gittiğimi hatta sabahtan akşama nereye gitsem diye düşündüğümü hatırladıkça evet gayet iyiyim.
olsan bile ben erkeğim diyecek halin yok :))))
belki de, dün aldım diye yalan sölemiştir emine hanıma ve daha önceden almıştır...
böölece, hepimiz olabiliriz öööle bakarsak...
bilemiyoruz işte sorun bu :)))
hem de ayrıca zaaaten kimlik kontrolü veya genital muayene ile siteye üye olunmuyo şekerler...
o sebeple taciz olmadıkça 3 maymunla yola devam:92:
medyum talya hakkında gerçekleri duymak mı istiyorsunuz..Ters bir kadın evet..Laubali ve seansına geç gelenler için işini ciddiye aldığı için öyle ama muhteşem bir falcı.Ona falcı demek ne kadar doğru o tam bir medyum..Geçtiğimiz günlerde iki arkadaşımla gittik. Kulaklarımıza inanamadık. Sanki hayatımızı bizimle yaşamıştı. Bu derece gizli bilgilerimizi nasıl bilebilirdi. Çok şaşırdık. Geleceğe dair söyledikleri de sanırım gerçekleşecek. Zira geçmişi bu kadar iyi bilen biri gelecek hakkında da yanılmış olamaz. geleceğimizi bir tek Allah bilir ama harbiden bu kadında var bir tılısım. Bravo diyoruz. İşini bu derece ciddiye alıp tam bir saat bir insanla uğraşıyor verdiğimiz para helal olsun. keşke her falcı onun kadar duyarlı ve hakkaniyetli olsa..Sizede geçmiş olsun. Sanırım ondan fena halde fırça yemişsiniz:)))))
vishhh amma reklamini yaptin cok merak ettik hepimiz birden gitmek istiyoruz o kadar yani
dün gitmedim ben bi kac gün oluyor hatlar karıstı o zaman :)
Arkadaşlar,yarın kurtuluştaki Melahat'a gidiyorum.Son zamanlarda giden oldumu,çıkıyormu falları?:18:
dün gitmemiş şekerim,
dün noyu almış, bu sabah 9 da gitmiş
Görüyorum ki bu siteye falcılar dadanmış ve medyum Talyayıda çekemiyorlar:))) Böylesine mükemmel bir falcıya kötü diyebilmek için onu çok iyi tanımak gerekir..Ben tam beş yıldır medyum talyaya gidiyorum. ne dediyse bir bir yaşadım.Arada iyi olaylarda oldu tabiiki kötü olaylarda oldu .ç.Ama zaten o söylemişti. Dayak atmak haddinizemi ...Sanırım siz sahte bir medyum talyaya gittiniz..Böylesine adil ve işine emek veren bir başka falcı daha görmedik..Seni seviyoruz..Medyum Talya..Canım ablam.....Tuğçe
Şu an şaşkınım Aylish.
Neden böyle birşey yapıyorsun??
hehheehe herneyse o zaman :) cnm mercanın nosunu yollamıssn cok tesekkür ederim.. ne kadara bakıyor ve sen gittiysen memnun kaldınmı :)
Şu an şaşkınım Aylish.
Neden böyle birşey yapıyorsun??
Evett mesela ben; Rita konusunda çok hayal kırıklıgına ugradımama bunun yanı sıra çok memnun olanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?