İstanbul'da Fal - Falcılar

nankörsün kısım sen!

ben sana müşteri kazandırcam diyorum sen bana beleşçi diosun,

yakışmadı ama!

is baska ticaret baska guzelim saka bi yana Emine haniminda dedigi gibi hic bulasmamak lazim bu islere eglence niyetine olsa bile

laheycim teşekkür ederim ama ben şuan istanbuldayım :) arkadaşlar bu arada olgu ne falı bakıyor kahve mi tarot mu?

Sefaköyden ben gittim ama ben erkek değilim :)

olsan bile ben erkeğim diyecek halin yok :))))

belki de, dün aldım diye yalan sölemiştir emine hanıma ve daha önceden almıştır...
böölece, hepimiz olabiliriz öööle bakarsak...
bilemiyoruz işte sorun bu :)))

hem de ayrıca zaaaten kimlik kontrolü veya genital muayene ile siteye üye olunmuyo şekerler...

o sebeple taciz olmadıkça 3 maymunla yola devam:92:

Son düzenleme:
Reklam kokuyor dememe gerek var mı????

Arkadaslar benim anladigim kadariyla, kisaca ozet gecmem gerekirse, siz kendi hislerinize guvenin. Falcilarin hepsi farkli birsey soyluyo ve onlarin soyledikleriyle yola cikmayacagimi anlamis bulunuyorum. Ben eski sevgilimle alakali olan sayfayi kapattim ve kendimde tekrar baslamak istemiyorum. Dusundum de ne kadar mutlu oladum ki onla? Ha madem cok seviyoruz neden ayriliyoruz devamli, neden adam gibi yurutemiyoruz. Cocuk oyuncugana dondu ve acikcasi ayrildigim zaman uzulemedim bile. Seviyorum evet sevgim bitmedi ve biliyorum ki bi muddette devam edicek, ama zaten sevgimiz buyukse bi sekilde yolumuz kesisiz, yok birlesmezse bence en hayirlisida budur. Allah ne verirse hayirlisini versin.

Emine'ye gitim sonunda Perşembe günü gittim ama o günden beri sukunetimi korudum size karşı, affedin =)))
Emine abla gerçekten tatlı bi insan, ama falına gelecek olursak çok aşırı övemicem... Çünkü genelde gelecekle ilgili şeyler söyledi... Şuanla ilgili şeylerde çok aşırı bişey tutturamadı... Ama beni mutlu etti güzel şeyler söyledi ne yalan diyim =) Gerçi esas oğlanla ilgili seni seviyor ama bu adam olmaz dedi...

Aradan zaman geçti ve kimin falından ufak bişeyi yaşadım dersiniz? Taksim Kapris Cafe Roza... Roza bana demişti ki Mart ayında siz tekrar yakınlaşıcaksınız... Evet şuan yakınlaştık tekrar esas oğlanla... Ama ne olur ilerisini bilmiyorum... Roza zaten esas oğlanla ilgili bana en olumlu konuşan insan olmuştu... Diğer tüm falcılar seni seviyor ama dengesiz, adam olmaz fln demişlerdi...

cnm mercanın telini yollarmısın :)

dün gitmedim ben bi kac gün oluyor hatlar karıstı o zaman :)

Bugün ben de karşıdaydım ve Olgu'ya gittim; dişçi randevumu bile bildi, Emine, Elmira ve Olgu 98% aynı şeyleri söylediler. Üçü de çok iyi, ama bugün Olgu'ya şapka çıkardım

hem belkide erkeklerin bu platformda yalandan da olması iyi olabilir... (taciz etmedikleri süerece)

belki okuyup iç dünyamızı anlamaya çalışabilirler :)))

bölelikle çok üzülüp yorulmayız:)

hehheehe herneyse o zaman :) cnm mercanın nosunu yollamıssn cok tesekkür ederim.. ne kadara bakıyor ve sen gittiysen memnun kaldınmı :)

reca ederm.

dedim ya, ben gitmedim ama nosunu almıştım...
kısacası yorumum yok...

noyu alan ve gidecek olan arkadaşların yorumlarınızı bekleriz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…