Aylish değil o şekerim,
farklı isimlerden yalan görüş bildirmeye çalışan medyum talya veya yamağının reklam yolu..
söz ilk fırsatta gelcez ama son ütücü gibi kafa ütüleme medyum talya:)
Ama Aylish (ya da kim bilemiyoruz su an) lütfen farkına var ki gideceğimiz varsa bile böyle birşey yaparak antipatik bir durum yaratılıyor.
bana da atar mısın melehatin telefonunu canım?
ve sen memnun musun?
çok duydum ama hiç bulamamıştım telefon nosunu:)
Rita gerceken cok kotu, yazik paraniza.. aman aman..
yarın gidiyorum,sonucu bildiririm.Arkadaşım benim için randevu aldı,telefonunu bilmiyorum ama öğrenir sana bildiririm.İnşallah gittiğime değer
aramızda erkek varmış :)
soğanlık emine öle süledi.
sefaköyden kim var bakim :)
kk da gördüm geldim demiş erkek :)
angel cım bu 4 vakit deyip tarihi tam bilen burcu hangi kafede ve kafe nerdeydi .o da kusur kalmasın gidim bari.handekuka kız gel yoldaşlık yap bana kudurdum yine .bu 3 vakitler 4 zamanlar bekleye bekleye kız kurusu oldum zaar. nolcak bu halimiz yaaaaa
Bugün ben de karşıdaydım ve Olgu'ya gittim; dişçi randevumu bile bildi, Emine, Elmira ve Olgu 98% aynı şeyleri söylediler. Üçü de çok iyi, ama bugün Olgu'ya şapka çıkardım
bana da emine ve olgu aynı şeyleri söylediler. diğer kişi tam tersini. ne olur netice bilemiyorum.
esas oglan gelmiyor daha ama bari çıkanları söyleyeyim umut olsun....
olgu tabiki gene beni fethetti...bir söz düğün nişan olacak süpriz dedi kuzenime evlenme teklifi gelmiş bugun öğrendik evleniyor..eline bir para geçicek rahatlıcaksın dedi,maaşımdır dedim yok maaş dışı dedi bugun babam bana toplu bir para verdi.bir kızda 3-4 gün kalacaksın çünkü size istanbul dışında birileri geliyor dedi perşembe kuzenlerim geliyor ben kardeşime gidicem kalmaya...
esas oglan için işinde bir sorun var sinir oluyor dedi.haber geldi iş yerinde buna çömez diyorlarmış çok kızıyormuş.bu bir yola giidicek arkadaşları için dedi.haber geldi gene evet gidiyormuş.
çıkıyormu çıkıyor azizim...çatır çatır çıkıyorda bu adam neden dönmüyor bilmiyorum!!!!
:) ne olursa bizim için iyi olur katrecim, diğer kişi dediğin elmira mı senin de ?
hepimiz yaşıyoruz her konuda böyle şeyler ama hayatı olduğunu düşündüğümüz konuda sabırsızlıktan da kurtlar kemiriyor beynimizi, içimizi
canım sölemesi kolay yapması zor biliyorum ama,
demekki biraz sabredip zamanının gelmesini bekliyeceksin.
Bu da bir terbiye şekli insanoğlu için
valla sorma bunun bana bir ders için olduğunu biliyorum...sırf nefsimi terbiye ediyim sabrımı sınayayım diye reiki ile ugraşıyorum,yeteneklerimi keşfediyorum neler neler...ama artık son noktaya geldim...sanırım bana sunu demek istiyor..hayatına odaklan öyle sana geri vereyim..ben 9 aydır ne yaparsam yapiim bir fiil onu bekliyorum....sanırım takıldığım yer burası...
valla sorma bunun bana bir ders için olduğunu biliyorum...sırf nefsimi terbiye ediyim sabrımı sınayayım diye reiki ile ugraşıyorum,yeteneklerimi keşfediyorum neler neler...ama artık son noktaya geldim...sanırım bana sunu demek istiyor..hayatına odaklan öyle sana geri vereyim..ben 9 aydır ne yaparsam yapiim bir fiil onu bekliyorum....sanırım takıldığım yer burası...
angel cım bu 4 vakit deyip tarihi tam bilen burcu hangi kafede ve kafe nerdeydi .o da kusur kalmasın gidim bari.handekuka kız gel yoldaşlık yap bana kudurdum yine .bu 3 vakitler 4 zamanlar bekleye bekleye kız kurusu oldum zaar. nolcak bu halimiz yaaaaa
Süper bir falcıdır. Daha doğrusu medyumdur..Tam bir saat süren seanslarında acayip transa geçer.Hayatınızı bir bir okur donar kalırsınız. Ama seansınıza geç kalırsanız fırçayı yersiniz..İşini bu derece ciddiye alan birine şapka çıkarırım .Varsa Türkiyede gelsin derim.Medyum Talya bir numaradır. Hepde Bir numara kalacaktır...Ağlamayın yahu..Kadın size gerçekleri söylemiş neden kabullenmek istemiyorsunuz..Bekleyin görün diyorum...Teşekkürler medyum Talya...
buda kontessa'nın değişik versiyonu hepimize hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?