İstanbul'da Fal - Falcılar

bana da atar mısın melehatin telefonunu canım?

ve sen memnun musun?
çok duydum ama hiç bulamamıştım telefon nosunu:)

yarın gidiyorum,sonucu bildiririm.Arkadaşım benim için randevu aldı,telefonunu bilmiyorum ama öğrenir sana bildiririm.İnşallah gittiğime değer

Rita gerceken cok kotu, yazik paraniza.. aman aman..

Evet benim için de aynı durum söz konusu işte yazdıgım gibi. Oysa gercekten o gun Emıne Abla dan cok Rıta dan umıtlıydım ben.

Tüm seans boyunca ortada gezinen küçük bir çocuk (sanırım torunu) onunla konuştu, mutfakta 2 kadın vardı arada onlara laf attı, gelecekle ilgili tek birşey soylemedıgı gibi su an ile de ilgili birşey soyleyemedi ve sadece 5 dk felan surdu cumartesı oldugu ıccın cok kalabalıktı sanırım basından savdı bıraz.

Belki de gunun de değildi o gun

aramızda erkek varmış :)
soğanlık emine öle süledi.
sefaköyden kim var bakim :)
kk da gördüm geldim demiş erkek :)

kk ya üye bir çok erkek var arkadaslar,bu gayet normal buradaki sorunlar kızsal sorunlar degıl sadece mantıken bız ne hıssedıyorsak onlar da hıssedıyorlar demekkı onların da paylşasıcak seylerı var kı üyeler.....estetık forumunda olup biryerlerimizi birbirimize göstermediğimize ve sadece tecrübe paylaşıp dertleştiğimize göre aramızda erkek olmasının bır sakıncası yok...

ayrıca emınenın yaptıgı da hos olmamıs....

angels cafe burcu..kadıkoyde canımm
hande gelır bılır o taraflarıı

Bugün ben de karşıdaydım ve Olgu'ya gittim; dişçi randevumu bile bildi, Emine, Elmira ve Olgu 98% aynı şeyleri söylediler. Üçü de çok iyi, ama bugün Olgu'ya şapka çıkardım

bana da emine ve olgu aynı şeyleri söylediler. diğer kişi tam tersini. ne olur netice bilemiyorum.

esas oglan gelmiyor daha ama bari çıkanları söyleyeyim umut olsun....

olgu tabiki gene beni fethetti...bir söz düğün nişan olacak süpriz dedi kuzenime evlenme teklifi gelmiş bugun öğrendik evleniyor..eline bir para geçicek rahatlıcaksın dedi,maaşımdır dedim yok maaş dışı dedi bugun babam bana toplu bir para verdi.bir kızda 3-4 gün kalacaksın çünkü size istanbul dışında birileri geliyor dedi perşembe kuzenlerim geliyor ben kardeşime gidicem kalmaya...

esas oglan için işinde bir sorun var sinir oluyor dedi.haber geldi iş yerinde buna çömez diyorlarmış çok kızıyormuş.bu bir yola giidicek arkadaşları için dedi.haber geldi gene evet gidiyormuş.

çıkıyormu çıkıyor azizim...çatır çatır çıkıyorda bu adam neden dönmüyor bilmiyorum!!!!

Topikte gittiğiniz falcılarla ilgili yazışabilirsiniz,bakılan fallarınızla ilgili olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz fakat reklam yapmak,yönlendirmek yada karalamak yasak ve uyarı alma sebebidir.
Lütfen kurallara uygun yazışınız.

kizlar bugun aldigimiz (esimle benim ) iki ayri mail vesilesiyle diyecegim su ki : olgu ya arti bir puan daha vermeliyim. hele cikarsa soyledikleri diyecegim ki helal olsun..
gelismeleri bildirecegim ama su anda nostradamus olgu ve cafe bi melek sevgi bu son gelismeyle listemde ust siralara gectiler.
gorecegiz ne kadar haklilar

hepimiz yaşıyoruz her konuda böyle şeyler ama hayatı olduğunu düşündüğümüz konuda sabırsızlıktan da kurtlar kemiriyor beynimizi, içimizi

canım sölemesi kolay yapması zor biliyorum ama,
demekki biraz sabredip zamanının gelmesini bekliyeceksin.

Bu da bir terbiye şekli insanoğlu için

valla sorma bunun bana bir ders için olduğunu biliyorum...sırf nefsimi terbiye ediyim sabrımı sınayayım diye reiki ile ugraşıyorum,yeteneklerimi keşfediyorum neler neler...ama artık son noktaya geldim...sanırım bana sunu demek istiyor..hayatına odaklan öyle sana geri vereyim..ben 9 aydır ne yaparsam yapiim bir fiil onu bekliyorum....sanırım takıldığım yer burası...

slm
aranıza yeni katıldım. hem iş hem de özel hayatta oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum. birkaç gündür sizleri takip ediyorum ve sonuçta ben de psikiyatriste gidip ilaç almaktansa, beni hiç tanımayan birinden umut almayı tercih ettim. ulaşımı daha kolay olduğu için seçimim olgu hanım oldu. kendisinden inanılmaz bir elektrik aldım. biz hiç geçmiş konuşmadık. şu anımı aynı benim beynimden geçen kelimelerle tanımladı. geleceğe dair söylediği şeyler akla yatkın ve gerçekleşmesi olası şeyler. özellikle işimle ilgili geleceğe yönelik verdiği tarihler yüzde yüz tutuyor. özel hayatıma yönelik söylediği şeylerin gerçekleşmesi içinse yaz sonuna kadar sabretmem gerekiyor. gelişmeleri bildireceğim tabii ki. sonuç olarak son derece rahatlamış ve motive olmuş halde ayrıldım yanından. kesinlikle her gelişmede tekrar yanına gideceğim.

aynen ben de canım hep onu düşünüyorum...O'nu artık saplantı haline getirdim...bi dönem çok fal da baktırdım çıkmadı ...sonra umutsuzluk oldu ben de...ve O artık saplantıya dönüştü...ben de artık farklı şeylerle uğraşayım diyorum ama her adımımda O var..bu arada reiki konusunu ben de araştırıyorum...çok faydalı olduğunu insanın kendisini yeniden keşfettiğini okumuştum...:26:

bu sabır olayından ötürü ben havalanıcam gerçekten az kaldı. ohhhmmmm diyerek uzaklaşıcam yer yüzünden.

"sanırım bana sunu demek istiyor..hayatına odaklan öyle sana geri vereyim"...işte bu cümlen çok doğru arkadaşım çözmüşsün olayı. ben şu anda öyle bir durumdayım. bir anda hayat bana yapmam gerekenleri hatırlattı, ardı ardına karşıma çıkardı. farkediyorum ki önce kendimi tamamlamam lazım. yoksa sonuç aynı olur o veya bir başkasıyla da. ben tam olamazsam her şey yarım kalır, sevgiler de...biri bana şunu söylemişti. şu anda sen mutlu musun demişti. hayır dedim. peki sen mutlu değilken hayatına giren diğer bir kişiye ne vermeyi planlıyorsun.?

evet önce ben tam ve mutlu hissetmeliyim. bir başıma. eğer biri girecekse hayatıma onunla mutluluk ikiye katlanmalı. o gelip de eksikliği doldurduğunda yaşanan sağlam olmayan bir mutluluk olur. geri giderse ine eksik kalırsın çünkü...

kadın bi otur oturduğun yerde,bahsettim ya sana geçen kadıköydeyken burcu var burda gittinmi hiç diye aklın nerdeydi kim bilir dinlememişsin bile beni

ya angels burcu neden bu kadar kötü baktı anlamıorm önceki sayfalrda bi arkdas vadesi vadesine tuttu demiş benim falımda resmen sacmaladı tmm cok pozitif güleryüzlü falan ama aksam gittim 7 bucuk gibi. dhaa mı erken gitsem acaba. yakın zamandagiden var mı burcuya bi sans daha mı versem :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…