İstanbul'da Fal - Falcılar

kundalini reiki 1.seviyesindeyim önümüzdeki hafta 2. seviyeye çıkıcam sana bilgi verebilirim inan yararlı ayrıca durusezerim ben....herşeyde işe yarıyor....en azından sabrı öğretiyor bu ani patlamalarda olmasa ne güzel olacak..

kim demişse çok doğru demiş....valla bir yerde oluruna iyice bırakmam lazım tuttukça kaçıyor sanki olmuyor bugun içim çıktı ağlamaktan gına geldi....fal,dua,enerji diye diye diye olmasa da oldurucaz artık

Olgudan bende iyi enerji aldım. Bakalım dedikleri çıkarsa yazacağım.
Çıkarsa giderim demeyeceğim. Benim konum O ve evlilik olursa gitmemede gerek yok.
Bende ona bi dua ederim :)

yok arkadaşım kadın basbaya fal bakıyor. bugüne kdr tarot, iskambil, su bilimum şeyler duyduk ama çığır açmış fal olayında fırça falı bakıyor kendisi. geleni önce fırçalıyor tozunu toprağını alıyor. temizledikten sonra başlıyor bakmaya. titiz bir zat kendisi anladığım kadarıyla...pis gidilmesini öneriyorum. :86: yazık yahu neler var.

bundan bende istiyor olabilirim...

niye mi emin değilim:
bu olumlu düşün olumlu olsun gibi bişise,
hayat böyle akmıyo(evlilikten son dak. dönmek zorunda kalınca anladım,zira çok sevİYORDUK ama ayrılmak zorunda kalDIM) öğrenmek zorunda kaldım
neyse her olumsuzluğu/olayı affedelim gibi, (cem yılmazın dediği gibi)sevgi içimizde, barış içimizde falan gibi bişise evliya enbiya torunu değilim...allah affetsin diyebilirim zira ben istemesende olan biten içimi acıtıyo...

e ne şimdi bu???
aydınlat bizi şekerim olmadı topic aç arkandan geliyos:)

Son düzenleme:

evet bırakmaya çalış, çalış diyorum çok zor çünkü biliyorum. bak reiki ile de uğraşıyormuşsun. enerjini kontrol edebilirsin rahatlıkla. hangimiz ağlamıyoruz ki, yolunda gitmeyen şeyler için üzülürken gülümsemek çok zor oluyor. hayatta önceliği kendisine vermeli insan. bizi bizden başka kimse düşünmez, herkes çekip gittiğinde yine kendimizle başbaşa kalacağız. önce ben diyerek yola koyul kaderdaşım. gerisi gelir zaten. her unuttuğumda kendime de hatırlatıyorum.

hahahaha o senin dediğin kuantum yani çekim yasası zaten hepsinin ana ögesi onunla başlıyor o da zatne tanrıya bağlanıyor....bu koular hakkında detaylı bilgiyi vericem size başlık açarım merak etmeyin ayrıca msjını aldım ama cvp atamıyorum teşekkür derim: )))

şimdi gidiyorum çünkü reiki şifa enerjisinin grup çalışması için meditasyon yapıcam detaylandırıcam birde 100 msj yapayım özellden ilgilenicem seninle: ))

hadi görüşürz...: )

anlaşıldı, sen git enerjini boşalt da gel şekerim :)

Kartal Rahmanlarda iki tane Medyum Talya varmış biri sahteymiş galiba , acaba hangisi daha çok biliyor sahtesimi asıl olanımı .

Kartal Rahmanlarda iki tane Medyum Talya varmış biri sahteymiş galiba , acaba hangisi daha çok biliyor sahtesimi asıl olanımı .

alınma şekerim ama,
sende öbür medyum talya falan olmayasın?
ay bu reklam kuşağı hepimizi şizo yapcak diye korkuyorum yahu :)
e onlarda haklı kızlar, pastadaki pay olayı,
fala akıttığımız parayla şimdiye neler neler yapardık...

hep esas oğlanların suçu

ben gıtmıstım begenmedm cıkmadı

kara murat kim olayına döndü bu. benim, hayır benim, hayır benn

evet herkese iyi geceler, hepimiz için korkulu rüyamız bülent ablamızdan gelsin: yananı görür allah görür inşallah diyorum. ve fatih ürekten yılan dansı eşliğinde buradan ayrılıyorum.

Olgudan bende iyi enerji aldım. Bakalım dedikleri çıkarsa yazacağım.
Çıkarsa giderim demeyeceğim. Benim konum O ve evlilik olursa gitmemede gerek yok.
Bende ona bi dua ederim :)

Olgunun yanından ayrıldıktan sonra, kendisi de kahve falı bakan, ama bir türlü kendisini mutlu edecek bir falcı bulamayan arkadaşımı aradım. yıllardır istanbulda dolaşmadığımız falcı kalmadı sanıyorduk. hemen uçarak kadıköye geldi tabii ki. veee sonuç: saatlerdir bana teşekkür edip duruyor. aynı pozitif elektriği o da hissetmiş. kendisi yıllardır fal bakan arkadaşım ilk kez bir falcıya tam not verdi. aynı bende olduğu gibi
geçmiş: ok
şu an: ok
gelecek: gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek
onunla ilgili gelişmeleri de bildireceğim..

ben saadettin teksooy!
sbamk!

haklısın şekerim, sen katrenin dediği gibi gerekli temizliği fırça ile yapıyosun koku moku kalmıyodur:)

zaten burdan bakınca durduğun yeri biz net görebiliyoruz, çok tatlisin yahu!!!
bu kadar insanı aptal yerine koymak için ne olmak lazım tahmin et?

Bugün ben de karşıdaydım ve Olgu'ya gittim; dişçi randevumu bile bildi, Emine, Elmira ve Olgu 98% aynı şeyleri söylediler. Üçü de çok iyi, ama bugün Olgu'ya şapka çıkardım

olgu ya daha önce baktırmışmıydın, nasıl kendisi acaba? hani söylekileri çıkan oldumu sana çıktımı gibi falcı arayan birinin merak ettiği tüm sorular benden sana gelsin :))

Bu yazıyı benim mesajımla alıntı yaparak yazmışsınız Medyum Talya derken benimi kastettiniz anlıyamadım.Beni kastettiyseniz değilim , önceki mesajları okumuş olsanız o kanıya varmazdınız.

dualarım olgunun söylediklerinin çıkmasından yana ama hayırlısı olsun ..
bakalım neler olcak bekliyip görücez

olgu ya daha önce baktırmışmıydın, nasıl kendisi acaba? hani söylekileri çıkan oldumu sana çıktımı gibi falcı arayan birinin merak ettiği tüm sorular benden sana gelsin :))

e bebegımm ama sayfalardırr yazıyolarrr olgu da olgu dıyeee

ama senın sorun sole cevaplanırr katre gıtmıs bebısımm bılmıs olgu gelecek te cıkmısss.....

dualarım olgunun söylediklerinin çıkmasından yana ama hayırlısı olsun ..
bakalım neler olcak bekliyip görücez

Minikkkk valla aynen!!! insallah burdan sirayla bekledigim seylerin bir bir gerceklestigini sizinle paylasmak nasip olur.. ayni sekilde sizlerden de guzel haberlerinizi duymak istiyorum bir an once! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…