aynen ben de canım hep onu düşünüyorum...O'nu artık saplantı haline getirdim...bi dönem çok fal da baktırdım çıkmadı ...sonra umutsuzluk oldu ben de...ve O artık saplantıya dönüştü...ben de artık farklı şeylerle uğraşayım diyorum ama her adımımda O var..bu arada reiki konusunu ben de araştırıyorum...çok faydalı olduğunu insanın kendisini yeniden keşfettiğini okumuştum...:26:
bu sabır olayından ötürü ben havalanıcam gerçekten az kaldı. ohhhmmmm diyerek uzaklaşıcam yer yüzünden.
"sanırım bana sunu demek istiyor..hayatına odaklan öyle sana geri vereyim"...işte bu cümlen çok doğru arkadaşım çözmüşsün olayı. ben şu anda öyle bir durumdayım. bir anda hayat bana yapmam gerekenleri hatırlattı, ardı ardına karşıma çıkardı. farkediyorum ki önce kendimi tamamlamam lazım. yoksa sonuç aynı olur o veya bir başkasıyla da. ben tam olamazsam her şey yarım kalır, sevgiler de...biri bana şunu söylemişti. şu anda sen mutlu musun demişti. hayır dedim. peki sen mutlu değilken hayatına giren diğer bir kişiye ne vermeyi planlıyorsun.?
evet önce ben tam ve mutlu hissetmeliyim. bir başıma. eğer biri girecekse hayatıma onunla mutluluk ikiye katlanmalı. o gelip de eksikliği doldurduğunda yaşanan sağlam olmayan bir mutluluk olur. geri giderse ine eksik kalırsın çünkü...
pardon anlayamadım Medyum Talya fal mı bakıyo yoksa sihirli deynek terapisi mi yapıyo.bi insanın hayatında bu kadar da güzel şey bi falcıyla tanışınca olur mu. yoksa bu kadar şanssız kız bizmiyizde klüp kurduk
kundalini reiki 1.seviyesindeyim önümüzdeki hafta 2. seviyeye çıkıcam sana bilgi verebilirim inan yararlı ayrıca durusezerim ben....herşeyde işe yarıyor....en azından sabrı öğretiyor bu ani patlamalarda olmasa ne güzel olacak..
kim demişse çok doğru demiş....valla bir yerde oluruna iyice bırakmam lazım tuttukça kaçıyor sanki olmuyor bugun içim çıktı ağlamaktan gına geldi....fal,dua,enerji diye diye diye olmasa da oldurucaz artık
bundan bende istiyor olabilirim...
niye mi emin değilim:
bu olumlu düşün olumlu olsun gibi bişise,
hayat böyle akmıyo(evlilikten son dak. dönmek zorunda kalınca anladım,zira çok sevİYORDUK ama ayrılmak zorunda kalDIM)
neyse her olumsuzluğu/olayı affedelim gibi, (cem yılmazın dediği gibi)sevgi içimizde, barış içimizde falan gibi bişi evliya enbiya torunu değilim...
e ne şimdi bu???
aydınlat bizi şekerim olmadı topic aç arkandan geliyos:)
Görüyorum ki bu siteye falcılar dadanmış ve medyum Talyayıda çekemiyorlar:))) Böylesine mükemmel bir falcıya kötü diyebilmek için onu çok iyi tanımak gerekir..Ben tam beş yıldır medyum talyaya gidiyorum. ne dediyse bir bir yaşadım.Arada iyi olaylarda oldu tabiiki kötü olaylarda oldu .ç.Ama zaten o söylemişti. Dayak atmak haddinizemi ...Sanırım siz sahte bir medyum talyaya gittiniz..Böylesine adil ve işine emek veren bir başka falcı daha görmedik..Seni seviyoruz..Medyum Talya..Canım ablam.....Tuğçe
yuppiiiii...reklam kuşağına devam ediyoruz:)uzun zamandır...reklam kuşağına hasret kalmıştık.yupiiiiii:)
hahahaha o senin dediğin kuantum yani çekim yasası zaten hepsinin ana ögesi onunla başlıyor o da zatne tanrıya bağlanıyor....bu koular hakkında detaylı bilgiyi vericem size başlık açarım merak etmeyin ayrıca msjını aldım ama cvp atamıyorum teşekkür derim: )))
şimdi gidiyorum çünkü reiki şifa enerjisinin grup çalışması için meditasyon yapıcam detaylandırıcam birde 100 msj yapayım özellden ilgilenicem seninle: ))
hadi görüşürz...: )
yok arkadaşım kadın basbaya fal bakıyor. bugüne kdr tarot, iskambil, su bilimum şeyler duyduk ama çığır açmış fal olayında fırça falı bakıyor kendisi. geleni önce fırçalıyor tozunu toprağını alıyor. temizledikten sonra başlıyor bakmaya. titiz bir zat kendisi anladığım kadarıyla...pis gidilmesini öneriyorum. :86: yazık yahu neler var.
Kartal Rahmanlarda iki tane Medyum Talya varmış biri sahteymiş galiba , acaba hangisi daha çok biliyor sahtesimi asıl olanımı .
alınma şekerim ama,
sende öbür medyum talya falan olmayasın?
ay bu reklam kuşağı hepimizi şizo yapcak diye korkuyorum yahu :)
e onlarda haklı kızlar, pastadaki pay olayı,
fala akıttığımız parayla şimdiye neler neler yapardık...
hep esas oğlanların suçu
alınma şekerim ama,
hep esas oğlanların suçu
Olgudan bende iyi enerji aldım. Bakalım dedikleri çıkarsa yazacağım.
Çıkarsa giderim demeyeceğim. Benim konum O ve evlilik olursa gitmemede gerek yok.
Bende ona bi dua ederim :)
Reklam kokuyor dememe gerek var mı????
Medum Talya nın Reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum o kadar farklı bir yerde duruyorki..Reklam koksun, pis kokmasında....!!!
Bugün ben de karşıdaydım ve Olgu'ya gittim; dişçi randevumu bile bildi, Emine, Elmira ve Olgu 98% aynı şeyleri söylediler. Üçü de çok iyi, ama bugün Olgu'ya şapka çıkardım
alınma şekerim ama,
hep esas oğlanların suçu
Olgunun yanından ayrıldıktan sonra, kendisi de kahve falı bakan, ama bir türlü kendisini mutlu edecek bir falcı bulamayan arkadaşımı aradım. yıllardır istanbulda dolaşmadığımız falcı kalmadı sanıyorduk. hemen uçarak kadıköye geldi tabii ki. veee sonuç: saatlerdir bana teşekkür edip duruyor. aynı pozitif elektriği o da hissetmiş. kendisi yıllardır fal bakan arkadaşım ilk kez bir falcıya tam not verdi. aynı bende olduğu gibi
geçmiş: ok
şu an: ok
gelecek: gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek
onunla ilgili gelişmeleri de bildireceğim..
olgu ya daha önce baktırmışmıydın, nasıl kendisi acaba? hani söylekileri çıkan oldumu sana çıktımı gibi falcı arayan birinin merak ettiği tüm sorular benden sana gelsin :))
dualarım olgunun söylediklerinin çıkmasından yana ama hayırlısı olsun ..
bakalım neler olcak bekliyip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?