e bebegımm ama sayfalardırr yazıyolarrr olgu da olgu dıyeee
ama senın sorun sole cevaplanırr katre gıtmıs bebısımm bılmıs olgu gelecek te cıkmısss.....
ben sağlamcı bir karakterim taamam mı deflarca sorarım :)) hem sen gitmedin olgu ya niye cevaplıyorsun ki allah allah :)))
ben yarın öğle arasında akarım belki olguya olguya :))
aşkolsun şeker ben seni dinlemez olurmuyum .lakin bunu dediğin gün iki falcı dolaşıp paraları basmıştık yani napsaydım. ama şimdi ne dersin sen de burcuyu beyenmiştin dimi kestane kebap acele cevap handekuka .valla kızdırma seni talya ya kadar sürüklerim haberin olsun....
Minikkkk valla aynen!!! insallah burdan sirayla bekledigim seylerin bir bir gerceklestigini sizinle paylasmak nasip olur.. ayni sekilde sizlerden de guzel haberlerinizi duymak istiyorum bir an once! :)
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
böyle şeylere inanmayın arkadaşlar o kişilerin 3 harflileri sizlere musallat falan olur ne gerek var boşverin
ben sımdı uyandım ve nickimden talya ıcın yazılmıs mesajları gordum. ama o ben degılım kı. noluyor? bı de benım yazıs tarzim degil o. ay yazmicam ya bi daha siteye.
angel bana yardim et.
ps: ben talyaya gitmiştim ama rezalet bir falci..
çok sağol arkadaşım çok aydınlandık...herkeisn 3 harflisi yoktur kulaktan dolma bilgilerle gelme..falın bile bi tarihi var...durusezi diye birşey var bilir misin? duru görü,işiti? heh bilmiyorsan bir araştır derim...tabi ki deliside var şarlatanıca 3 harfliside ama buradaki bayanların yüzde 80 ni eğitimli,görmüş geçirmiş insanlar falcı söyleyeceksen yaz yoksa akıl verme kurban olayım..deli oluyorum bu işe!
Günaydın,
bekledim bekledim yazayım dedim :)
Olguya daha once baktırmıştım Emine ablayada haftasonu baktırdım.
İkisinin paralel bakmadığı tek kişi benim sanırım.
Olgu; seviyo ama depresyonda, onun hayatında baskaları olmus ayrıldıktan sonra ama sana döncek sen istemiceksin dedi.
Emine Abla; hayatında kimse yok seviyo ama dönmicek sadece arkadas gibi gorusceksiniz dedi. he bunalımda oldugunu ikiside söyledi iş ve aile problemleri yuzunden.
Benim iş değiştirme konusunda Olgu yaza doğru değiştirceksin dedi, Emine abla sen 6 ay toparlayamazsın kendini, daha burdasın sonbahara doğru bakınırsın dedi.
Onun dışında baktırdığım herkes döncek o senin kaderin vs diyodu ancak Olgu ve Emine abla senin kaderin başkası diyen 2kişi olarak bu konuyu paralel soylediler diyebilirim :)
Ben dönmeyeceğini zaten biliyodum, Emine abla içimde kalmasın diye gittim döncek desede inanmicaktım ama aşk konusu dışında bikaç şey söyledi ki üzücü şeyler, umarım dedikleri olmaz.
Bana tarih vererek bişeyler soylemediği için çıkınca yazarım diyemiyorum, tek konuya odaklandığım içinde fazla bişey söylemedi o yuzden fazla bilgilendiremedim sizleri. Kuzenime 2 hafta-2aylık bir süre verdi, onunki çıkarsa yada çıkmazsa yazarım burdan size.
Artık Emine Ablayıda denediğimize göre ve umudedilcek bişey zaten kalmamıştı, fal olayını kapatabilirim :) ama burayı takip etmek eğlenceli tabi. umarım burayı okurken ayy şunuda deniyimm diye kaptırıp yeniden fal baktırmaya başlamam :) Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler ..
şekerim çok tatlısın :)
bi katrenin bide senin tarzınız çok hoş...hehehe
okuyunca işte bu diyorum walla:)
dün biri ayrılıyosunuz, biri evleniyosunuz dedi.
ben 3. görüş mü alsam ne
kim ayrılıorsun dedi kim evleniorsun dedi
ona göre 3.göz öneririm
emine: gelecek yok diğer tarafı seçiyor (evlensen bile senle irtibatı kesmiyor dedi) bu imkansız ,aşırı gururlu ve kinci ekstra inatçı bir adamdan bahsediyoruz adımı anmaz.
olgu:evlilik dedi.
olgunun kişilik saptamaları iyiydi onunla ilgili. özelliklerini /yani söyledikleri/ hepsi doğruydu.
kafam karıştı :44:
1- asla imkansız yoktur: )
2- ben olguya sonsuz güven içinde olduğum için olgu derim ama fal bu...
bence 3.göz her zaman iç sestir...sessizce düşündüğünde iç sesin ne diyor....ve sen iç sesine inanıyormusun su an da elimizde adam gibi 2 falcı olduğundan sana 3. falcı öneremiorm ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?