İstanbul'da Fal - Falcılar

e bebegımm ama sayfalardırr yazıyolarrr olgu da olgu dıyeee

ama senın sorun sole cevaplanırr katre gıtmıs bebısımm bılmıs olgu gelecek te cıkmısss.....

ben sağlamcı bir karakterim taamam mı deflarca sorarım :)) hem sen gitmedin olgu ya niye cevaplıyorsun ki allah allah :)))
ben yarın öğle arasında akarım belki olguya olguya :))

ben sağlamcı bir karakterim taamam mı deflarca sorarım :)) hem sen gitmedin olgu ya niye cevaplıyorsun ki allah allah :)))
ben yarın öğle arasında akarım belki olguya olguya :))

ıste ben senın ruhunu bıldıgımden saglamlastırıyom katre gıtmıs dıyerekten,ahh ben olmasam ne yapacan bılmıyommm
ben olgu molgu gıtmıcem,fal baktırmaya korkuyom artıkk hem daha dur bakalımm cıksın su falların hepsıı beklıyorumm benn paşa paşaa

peki canım peki sen nereye ben oraya.götür beni gittiğin yere beğeniyorum burcuyu 3 kere baktırdım hepsi tutatlıydı vede çıktı götüreyim senide müsait bir zamanımızda

Baktırdığım falcıları daha önce özetlemiştim şimdi tekrar özetlicem... Nitekim geçenlerde birisi excel üstünden puanlama yapılmasını önermişti =) 10 üzerinden puanlar...

Yeditepe Gossip Cafe Yasemin, (ona puanım 1, koca bi saçmalık zaten herkese benzer şeyleri söylüyor)

Yeditepe'nin orda gene Angel Çetin, (6 puan... gayet tutarlı şeyler söylemişti çoğunu unuttum gerçi.)

Symbol Tarık, (Bu çocuğu seviyorum her zaman aynı performansı olmasa bile 7 puan veririm ona...)

Rita, (umduğunuzu bulamıyosunuz, bi sürü şey karıştırıyo arada tutan şeyler oluyo 5 puan...)

Ayhan, (Bi ara populerdi sonra söndü... Ben hiç beğenmemiştim 4 puan...)

Pilav Cafe Biriz, (Sanırım tamamen akıl okuyor, siz o an ne istiyosanız onu söylüyor... 3 puan...)

Angel's Zeynep, (Sıradan bi falcı bence... 2 puan...)

Melekler Şengül, (Sanırım bazılarına çok iyi bakıyor ama benim gittiğim gün çok kalabalıktı ve konsantre olamamıştı herhalde, saçmaladı... 2 puan...)

Kapris Roza, (5 puan... hala beklediğim şeyler var...)

Cafeinn Semra, (şuan cafeinn den ayrılmış sanırım, zaten o cafe çok terbiyesiz bi yer... ilk baktığında iyiydi 2. de rezalet 4 puan...)

Gül... (Benim 1 numaram sanırım Gül... Çok özet ve net... Çok kısa bakması kötü ama söyledikleri de çıktı mı çıktı... 8 puan...)

Emine Soğanlık (Baya çok şey söyledi yeni ayrıldığım sevgilime hiç değinmedi oysa hala hayatımda... eskisine değindi... 6 puan... geleceğe yönelik çok şey söyledi görücez, sonradan puanı yükselir belki...)

Gül uzak olmasa şuan gene Gül'e gidesim geldi itiraf edeyim...

Minikkkk valla aynen!!! insallah burdan sirayla bekledigim seylerin bir bir gerceklestigini sizinle paylasmak nasip olur.. ayni sekilde sizlerden de guzel haberlerinizi duymak istiyorum bir an once! :)

Hadi bakalım :)
Hayırlısylan inşallahhhhhhhhhhhhh :)
Sırayla paylaşırız. Olguyu soguk tavrı yüzünden sevdim ben, oldum olası severim soğuk insanları. Hep öyle olmak istemişimdir.
Emineye ısınamam istemediğimi söylemesi değil çok güzel cümleleride vardı ,topu topu 7-8 cümle gerçide. Çok iddialı konuştu! adımı değişirim,kesin olacak felan!
Tamam falcıya gidip medet umarak acizliğimi belli ediyorumda, kimse %100 dememeli bence. Gelecek muamma. Benimde içime doğan ve çıkan bi çok olay oldu, bu bana her içime doğanın %100 çıkıcak deme gücünü vermez!
Bu benim şahsi düşüncem katılırsınız ,katılmazsınız bilmem.
Gönlümüzden geçenler,gerçek olur ve çok mutlu oluruz inşallah.

medyum talyaya bir kaç sefer gitmiştim, bir seneyi geçti gitmiyorum. çünkü dedikleri hiç çıkmadıı.

herkese günaydın:)

olgu'ya bende baktırmıştım..2-3 ay oluyor sanırım...kadın hakkında olumsuz birşey söyleyemem valla....gayet iyi bakmıştı...analizleri vs.doğru idi...gelecek için küçük birşey çıkmıştı...ama onu bilmesi çok absurt bir konu değildi....gelecek için söylediğ önemli şeylere daha vakit var.bakalım.ama ben beğenmiştim:)

ben sımdı uyandım ve nickimden talya ıcın yazılmıs mesajları gordum. ama o ben degılım kı. noluyor? bı de benım yazıs tarzim degil o. ay yazmicam ya bi daha siteye.

angel bana yardim et.

ps: ben talyaya gitmiştim ama rezalet bir falci..

Günaydın,

bekledim bekledim yazayım dedim :)
Olguya daha once baktırmıştım Emine ablayada haftasonu baktırdım.
İkisinin paralel bakmadığı tek kişi benim sanırım.
Olgu; seviyo ama depresyonda, onun hayatında baskaları olmus ayrıldıktan sonra ama sana döncek sen istemiceksin dedi.
Emine Abla; hayatında kimse yok seviyo ama dönmicek sadece arkadas gibi gorusceksiniz dedi. he bunalımda oldugunu ikiside söyledi iş ve aile problemleri yuzunden.
Benim iş değiştirme konusunda Olgu yaza doğru değiştirceksin dedi, Emine abla sen 6 ay toparlayamazsın kendini, daha burdasın sonbahara doğru bakınırsın dedi.
Onun dışında baktırdığım herkes döncek o senin kaderin vs diyodu ancak Olgu ve Emine abla senin kaderin başkası diyen 2kişi olarak bu konuyu paralel soylediler diyebilirim :)

Ben dönmeyeceğini zaten biliyodum, Emine abla içimde kalmasın diye gittim döncek desede inanmicaktım ama aşk konusu dışında bikaç şey söyledi ki üzücü şeyler, umarım dedikleri olmaz.

Bana tarih vererek bişeyler soylemediği için çıkınca yazarım diyemiyorum, tek konuya odaklandığım içinde fazla bişey söylemedi o yuzden fazla bilgilendiremedim sizleri. Kuzenime 2 hafta-2aylık bir süre verdi, onunki çıkarsa yada çıkmazsa yazarım burdan size.

Artık Emine Ablayıda denediğimize göre ve umudedilcek bişey zaten kalmamıştı, fal olayını kapatabilirim :) ama burayı takip etmek eğlenceli tabi. umarım burayı okurken ayy şunuda deniyimm diye kaptırıp yeniden fal baktırmaya başlamam :) Şimdilik bu kadar ..

Sevgiler ..

Son düzenleme:
böyle şeylere inanmayın arkadaşlar o kişilerin 3 harflileri sizlere musallat falan olur ne gerek var boşverin

çok sağol arkadaşım çok aydınlandık...herkeisn 3 harflisi yoktur kulaktan dolma bilgilerle gelme..falın bile bi tarihi var...durusezi diye birşey var bilir misin? duru görü,işiti? heh bilmiyorsan bir araştır derim...tabi ki deliside var şarlatanıca 3 harfliside ama buradaki bayanların yüzde 80 ni eğitimli,görmüş geçirmiş insanlar falcı söyleyeceksen yaz yoksa akıl verme kurban olayım..deli oluyorum bu işe!

şekerim hiiiç üstüne alınma 1 ay önce hakkında yazdığımız yazıları bulmuş bizim yazdıklarımızı çürütür nitelikte yazıyor akıllı ya...

alıngan olmanın bi manası yok, olmuş bitmiş üstünden zaman geçmiş kadın geçmişin intikamını alıyor..
tarzı farklı..:) sallama...

şekerim çok tatlısın :)

bi katrenin bide senin tarzınız çok hoş...hehehe
okuyunca işte bu diyorum walla:)

önce hepimiz için hayırlı olan olsun,

bi de bu veda havası ne yahu??

bu yeni başlagıçlar var demektir bu da daha yeni macerelar başlıyor,
hadi hayırlısı diyeceğiz her şerrin içinde hayır ariyacağız, şimdiki psikolojiyle düşünülmese de ne malum yeni gelenin eskisinden çççok daha süper olmicağı..

her doğum sancılıdır unutma:)

not:akıl veriyosun sbb uygulama var mı? wallahi çalışıyorum üstünde :))))

şekerim çok tatlısın :)

bi katrenin bide senin tarzınız çok hoş...hehehe
okuyunca işte bu diyorum walla:)

uheuehuehe sağol cnm o senin tatlılığın...sana o çalıştığın düşünceler için bu işin başı için bir kitap önericem... aykut ogut-evrenden torpiliniz var

birinci adım budur:)))

ve diğer arkadaşlara bir not: HAYATIM ALTÜST OLDU DİYE NEDEN ÜZÜLÜYORSUN.NEREDEN BİLİYORSUN ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA İYİ OLMADIĞINI: ))

kim ayrılıorsun dedi kim evleniorsun dedi

ona göre 3.göz öneririm

emine: gelecek yok diğer tarafı seçiyor (evlensen bile senle irtibatı kesmiyor dedi) bu imkansız ,aşırı gururlu ve kinci ekstra inatçı bir adamdan bahsediyoruz adımı anmaz.
olgu:evlilik dedi.
olgunun kişilik saptamaları iyiydi onunla ilgili. özelliklerini /yani söyledikleri/ hepsi doğruydu.
kafam karıştı :44:

1- asla imkansız yoktur: )
2- ben olguya sonsuz güven içinde olduğum için olgu derim ama fal bu...

bence 3.göz her zaman iç sestir...sessizce düşündüğünde iç sesin ne diyor....ve sen iç sesine inanıyormusun su an da elimizde adam gibi 2 falcı olduğundan sana 3. falcı öneremiorm ne yazık ki

iç sesimin kafası karışık. objektif olamıyor. aslında biraz zamana bırakıp 6.hissime sıgınsam çözücem belki ama işte telaş.
bazen imkansız diye bişiler vardır :) imkansızı bazı şeyler oluşturur ve eminenin dediği olursada oluşmuş olur :)
en güzeli yaşayıp görmek bakalım hangisi haklı çıkıcak
gönül olgudan yana ama hayırlısı :)
Su akar yolunu bulur, biz yaşamamız gerekeni yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…