emine: gelecek yok diğer tarafı seçiyor (evlensen bile senle irtibatı kesmiyor dedi) bu imkansız ,aşırı gururlu ve kinci ekstra inatçı bir adamdan bahsediyoruz adımı anmaz.
olgu:evlilik dedi.
olgunun kişilik saptamaları iyiydi onunla ilgili. özelliklerini /yani söyledikleri/ hepsi doğruydu.
kafam karıştı :44:
Günaydın,
bekledim bekledim yazayım dedim :)
Olguya daha once baktırmıştım Emine ablayada haftasonu baktırdım.
İkisinin paralel bakmadığı tek kişi benim sanırım.
Olgu; seviyo ama depresyonda, onun hayatında baskaları olmus ayrıldıktan sonra ama sana döncek sen istemiceksin dedi.
Emine Abla; hayatında kimse yok seviyo ama dönmicek sadece arkadas gibi gorusceksiniz dedi. he bunalımda oldugunu ikiside söyledi iş ve aile problemleri yuzunden.
Benim iş değiştirme konusunda Olgu yaza doğru değiştirceksin dedi, Emine abla sen 6 ay toparlayamazsın kendini, daha burdasın sonbahara doğru bakınırsın dedi.
Onun dışında baktırdığım herkes döncek o senin kaderin vs diyodu ancak Olgu ve Emine abla senin kaderin başkası diyen 2kişi olarak bu konuyu paralel soylediler diyebilirim :)
Ben dönmeyeceğini zaten biliyodum, Emine abla içimde kalmasın diye gittim döncek desede inanmicaktım ama aşk konusu dışında bikaç şey söyledi ki üzücü şeyler, umarım dedikleri olmaz.
Bana tarih vererek bişeyler soylemediği için çıkınca yazarım diyemiyorum, tek konuya odaklandığım içinde fazla bişey söylemedi o yuzden fazla bilgilendiremedim sizleri. Kuzenime 2 hafta-2aylık bir süre verdi, onunki çıkarsa yada çıkmazsa yazarım burdan size.
Artık Emine Ablayıda denediğimize göre ve umudedilcek bişey zaten kalmamıştı, fal olayını kapatabilirim :) ama burayı takip etmek eğlenceli tabi. umarım burayı okurken ayy şunuda deniyimm diye kaptırıp yeniden fal baktırmaya başlamam :) Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler ..
arkadaşlar, olgunun soylediği herşeyi birebir son 5 günde yaşadım. hatta öyleki bir yerde oturacaksınız şöle olacak böle olacak demişti. o bile birebir oldu. emine abla gelecek herşey çok güzel olacak demişti. geldi evet ama herşey kötü oldu. yani tamamen kaybettim sevdiğim adamı. ama ben gene de seviyorum onu. o benim sevgime guvenmesede seviyorum ben onu. sadece vazgeçiyorum. okadar.. sevmekten değil ondan vazgeçip kendime onunla bir dünya kuruyorum ama onsuz...
emine abla bir arkadaşıma olumlu şeyler solemiş benim için. arkadaşım sormuş çünkü nolcak die. ama umut denen şey yok. gitti gelmeyecek. sil baştan hiçbirşeye başlamayacak benimle. benim ona uygun olmadığımı düşünüo belkide vs... ondan gizleidğim şeyleri anlattım ona dün butun cesaretimi toplayarak. bunu yapmamdaki tek sebep beni bilsin kötüde bilse ilerde anlar beni diye umut ederek anlattım. içi rahat etsin die anlattım. bana daha once sorduğunda anlatmamıştım çünkü, önce ilişkimizi oturtup anlatacktım bazı şeyleri ama hata yapmışım. anlatıp ondan sonra ipi ona bırakmam gerekiomuş ama oyle olmadı. oyle bole olan oldu... ben hala seni çok seviyorum bitanemm... ama ne diimm... sen benim kısmetimsen gidemeyeceksin zaten hiçbir yere. buna inanıyorum ben. beni olduğumdan başka türlü biri olarak gördü beni bu çok üzüo. halbuki tertemizdi sevgim ona karşı. sadece gizlediğim şeyler ilişkimizi onu kaybetmemek içindi ama onu kaybetmemek adına hatalar yapmışım. neyse ne... allah buyuk...
özetle, olgunun dediği herşeyi harfiyen yaşadık biz. tesadufen sevgilimde olguya fal baktırmış. ama ne demiş onu bilmiorum. ama olgunun bana soylediği herşeyi yaşadım. şimdi başka şeyler soluo. ne olur bilmiorum hayat ne getirirse getirsin seni sevmeye devam edicem ben burak...
Umarım gönlündeki gibi olur...
Olgu sana 5 gün sonunda gitceğini v. söylemişmiydi? Yani Emine nin tersini mi söylemişti?
medyum talyaya bir kaç sefer gitmiştim, bir seneyi geçti gitmiyorum. çünkü dedikleri hiç çıkmadıı.
bana da ehliyetinle ilgili sıkıntım olduğunu söylemişti... bana tavsiye eden arkadaşa da ehliyetinle ilgili sıkıntı var demiş... ona da evine hırsız girecek demiş...ehliyete ve hırsıza takmış durumda sanırım :)
ben sımdı uyandım ve nickimden talya ıcın yazılmıs mesajları gordum. ama o ben degılım kı. noluyor? bı de benım yazıs tarzim degil o. ay yazmicam ya bi daha siteye.
angel bana yardim et.
ps: ben talyaya gitmiştim ama rezalet bir falci..
Görüşmelerden sonra olcaklar hakkında yorum yapmadı mı? Yani barışcaksınız veya barışmıycaksınız gibi?? Olgu ya gitme konusunda kararsız kaldığım için soruyorum...
Birazdan çıkıp Kadıköye geçeceğim ve Angels Burcu ile Olgu arasında tercih yapmam lazım :)
kızlar olguda mı evde bakıyo yeri nerde?gecmişe baktım da göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?