İstanbul'da Fal - Falcılar

3. göz olarak atışalanında Rahman Hoca varmış suya bakıyormuş , formun 420. sayfasında övgüyle bahsediliyor istersen ona danış ama numarasını bulabilirsen tabii.Ben çok merak ettim ama numarasını sormak için özel ms hakkım yok genele bir kaçdefa yazdım kimseden ses çıkmadı.İstersen birde sen şansını dene hatta küçük bir rica numarasını bulursan banada bir ms yollarsan sevinirim.

canim hayirlisi olsun.. ben de olgu ya biraz daha itimad ediyorum sanirim. yani %51 olgu diyebilirim..
bilemedim, arada kaldim.. gorucez insallah hayirlisiyla :)

Anlaşıldı bi de Olgu yu deneyelim bakalım düşünmüyodum ama o kadar çok adı geçiyoki bu ara giderek merak etmeye başladım :)

arkadaşlar, olgunun soylediği herşeyi birebir son 5 günde yaşadım. hatta öyleki bir yerde oturacaksınız şöle olacak böle olacak demişti. o bile birebir oldu. emine abla gelecek herşey çok güzel olacak demişti. geldi evet ama herşey kötü oldu. yani tamamen kaybettim sevdiğim adamı. ama ben gene de seviyorum onu. o benim sevgime guvenmesede seviyorum ben onu. sadece vazgeçiyorum. okadar.. sevmekten değil ondan vazgeçip kendime onunla bir dünya kuruyorum ama onsuz...

emine abla bir arkadaşıma olumlu şeyler solemiş benim için. arkadaşım sormuş çünkü nolcak die. ama umut denen şey yok. gitti gelmeyecek. sil baştan hiçbirşeye başlamayacak benimle. benim ona uygun olmadığımı düşünüo belkide vs... ondan gizleidğim şeyleri anlattım ona dün butun cesaretimi toplayarak. bunu yapmamdaki tek sebep beni bilsin kötüde bilse ilerde anlar beni diye umut ederek anlattım. içi rahat etsin die anlattım. bana daha once sorduğunda anlatmamıştım çünkü, önce ilişkimizi oturtup anlatacktım bazı şeyleri ama hata yapmışım. anlatıp ondan sonra ipi ona bırakmam gerekiomuş ama oyle olmadı. oyle bole olan oldu... ben hala seni çok seviyorum bitanemm... ama ne diimm... sen benim kısmetimsen gidemeyeceksin zaten hiçbir yere. buna inanıyorum ben. beni olduğumdan başka türlü biri olarak gördü beni bu çok üzüo. halbuki tertemizdi sevgim ona karşı. sadece gizlediğim şeyler ilişkimizi onu kaybetmemek içindi ama onu kaybetmemek adına hatalar yapmışım. neyse ne... allah buyuk...

özetle, olgunun dediği herşeyi harfiyen yaşadık biz. tesadufen sevgilimde olguya fal baktırmış. ama ne demiş onu bilmiorum. ama olgunun bana soylediği herşeyi yaşadım. şimdi başka şeyler soluo. ne olur bilmiorum hayat ne getirirse getirsin seni sevmeye devam edicem ben burak...

Umarım gönlündeki gibi olur...
Olgu sana 5 gün sonunda gitceğini v. söylemişmiydi? Yani Emine nin tersini mi söylemişti?

canım öncelikle umarım herşey gönlünce olur. merak ettim olgu barışıp yine ayrılaıcağınız mı söylemişti ondna sonrası için yine barışma falan söyledimi

merhaba elmakurdumsun bana nilüfer hanımın adresini msj atar mısın ben msj atamıyorum ve cok merak ediyorum

medyum talyaya bir kaç sefer gitmiştim, bir seneyi geçti gitmiyorum. çünkü dedikleri hiç çıkmadıı.

hımm hemde bir kaç sefer..Madem çıkmadı bir kaç sefer neden gittiniz..bunda bir yalan kokusu alıyorum...Hangi falcının akrabasısınız...Ona gitseydiniz böyle konuşamazdınız. Çünkü o bu kimlikteki kişilerle seans zaten yapmaz..Sanırım sizde seansına girmeyen zavallı kişilerdensiniz.))))

Yandılar valla hazrılansınlar zira söylediği her şey çıkıyor bu kadının...Yakında hırsızda girer.kazada yapar talyayla alay etmek insana hayır getirmez..Bekleyin görün diyorum başkada bişi demiyorum..Hastayım ona zira....Metin aylisten gelen

Bir talya hanım düşmanlığıdır gidiyor..Kaçınız falcısınız ve onu kıskanıyorsunuz el kaldırın..OOO hepinizmi..E tahmin etmiştim zaten...Onun adını azınıza almadan önce 3 kere filan düşünün..Siz kim ona laf söylemek kim...)))))))))))))))))))))

Görüşmelerden sonra olcaklar hakkında yorum yapmadı mı? Yani barışcaksınız veya barışmıycaksınız gibi?? Olgu ya gitme konusunda kararsız kaldığım için soruyorum...

ya arkadaşlar birbinizi kötülceğinize yada öveceğinize bırakın ya. herkes rızkını yer. falcıysanız ve burdaysanız kötü falcıysanız size gelen bir daha gelmeyecektir. boşuna raklamınızı yapmayın. kimsenin umutlarıyla oynamayın ayıptır günahtır. fal linki bu kendiniz övme yada reklamınız yapma yerii diil.

Görüşmelerden sonra olcaklar hakkında yorum yapmadı mı? Yani barışcaksınız veya barışmıycaksınız gibi?? Olgu ya gitme konusunda kararsız kaldığım için soruyorum...

onunla ilgili hiç birşey soylemeyceğim. çünkü ne derse desin ben kararımı verip noktaladım bu ilişkiyi. oyuzden ne dediği çok önemli diil. ama denemelisin olguyu.

kızlarr slm,
bende bugün Olgu ya gittim öğle arasında fal seansı yaptım ben beğendim tavrını açıklamalarını yaptığı yorumları.. nedendir bilmem ama güven verdi bana ve tarih vermekten kaçındı ısrarla tarih istedim ben. söyle dedi tarih pek vermek istemiyorum çünkügenelde şaşabliyor. tecrübelerimden biliiyorum dedi..

Birazdan çıkıp Kadıköye geçeceğim ve Angels Burcu ile Olgu arasında tercih yapmam lazım :)

burcuyu denemedim ama çok falcı gezmiş biri olaraktan,
tek bir kişi için baktırıyosan olgu gaaayet detaylı bilgi veriyor bence.

bana eski erk. ark. ile ilgili söledikleri çıkarsa ahanda kaosun önde gideni beni sapatulayla kazırsınız buhran anımda :)

zamanı gelsin paylaşcam detayları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…