İstanbul'da Fal - Falcılar

evet şekerler 25tl ye
kadıkoydeki nostradamus cafede bakıyor.
netten nosunu bulabilirsiniz.

inşallah dopingli haberler alırız sizden de :)))
o kafeye 3 sene önce giderdim ben..hey gidi hey... hep bu erkekler yuzunden
simdiki istikametim ilk önce emine.. :)

kızlar gerçekten takılmayın tarihlere, olgu doğru demiş, genelde şaşıyor çünkü. kimisi tarihleri tutturamasa da hatta bir çoğu, sonuçta bir bakıyorsunuz çok sonra olsa da çıkmış oluyor. en son emine mi olgu mu kime gittiyseniz ve yeterli geldiyse beğendiyseniz, unutuyoruz o falı orada, herhangi bir şeyler çıkana kadar da baktırmıyoruz. sonra dönüp kendimizle ilgileniyoruz. akışına bırakıyoruz diğer mevzuyu, kriz anlarını hareketli şarkılarla aşmaya çalışıyoruz. ciddiyim işe yarıyor az baktırmak unutmak, beklenti olunca sanki yukarıdakinin gücüne gidiyor gibi geliyor bana. en azından bir de böyle deneyin. ara verin bir süre ve falı düşünmemeye çalışın. belki bu şekilde rayına girecektir akıl vermiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bir öneri denedim ve oldu. sabır da bizim imtihanımız, daha büyük üzüntüler olmasın yeter ki

ben katılıyorum sana. sanki uğursuzluk getiriyormuş gibi hissediyorum çok fal baktırmak.

ben baktırmıştım çıkmadı henüz zamanı var şimdiki durumu olayları iyi biliyor

arkadaşlar bütün gün işi gücü bıraktım şu Çanga Cafeyi bulmaya çalıştım ama googlea yazınca çıkmıyoru telefon numarası filan. var mı bu cafe hala? telefon numarasını bulmaya calısıyordum açık mı diye şimdi varolduğundan bile emin değilim:)
Lütfen yardım edin çok acil!

falı falcıdan cıkınca kapıda unutmak,herseyi akışına bırakmak,o falcı senin bu falcı benim gezmemek lazım.
yani bende katılıyorum sana :)
bakalım yaşayıp göreceğiz, fala takılıp yaşarsak bir çok şeyi kaçırabilir,olacak şeyleride engelleyebiliriz. Mesela ben erkek arkadaşımla barışıcaz mı felan diye değil geleceğimiz için gittim, bugünden itibaren unutuyorum,anı yaşıyorum işe odaklanıyorum ve hayat ne verirse kabul ediyorum :78:

özel msj alımını açarsan yardımcı olabilirim...

En buyuk asklar nefretle baslar, bu kadar kesin bittigine gore verilen degerde ona gore buyuktu yani buda degerin hemen bitmeyecegine bazen sevenlerin birbirine aci cektirmesine yol acabiliyor. Fazla sevgide bunyeye zarar anliyacaginiz.. bence cok basit birsey olsaydi eminim yikimi bu sekilde olmazdi bu yuzden hic ummadiginiz anda neden tekrar baslamasin? Birakin dusunmeye zamani olsun ve icindekileri once bi oturtsun her sinirle ofkeyle soylenen sozleri ciddiye alsaydik ohoo isimiz vardi .. bos yere umutlandirmak istemem ama benimde hislerim tekrar olabiliceginden yana.

arkadaşlar olgu kızıl küt saçlı bir bayan mı?bugün gittim ama anlatılan gibi çok soğuk bir bayan değil.dedim başka birini mi oturttular olgu diye önüme iyice şüpheci oldum.

evet kızlar olguyada gitmiş bulunuyorum. Memnun kaldım mı evet. Sadece diğerleri gibi çok net şeyler söylemedi ama hemen hemen yakın şeyler söyledi. En yakın tarih nisan bakalım olursa paylaşırım . O da sık fal baktırmanın iyi olmadığını falın çıkmasını geciktidriğini söyledi ve herşeyden önce olumlu düşün dedi... En azından nisan ayının sonuna kadr fal baktırmıcm kararlııyım olurda yeni birini bulursanız söylemeyin nolurrrrr :)

arkadaşlar olgu kızıl küt saçlı bir bayan mı?bugün gittim ama anlatılan gibi çok soğuk bir bayan değil.dedim başka birini mi oturttular olgu diye önüme iyice şüpheci oldum.

evet evet o :) yani biraz mesafeli diyelim falı çıksında artık soğuk sıcak farketmz :) şimdi emien ablaya falan gitmişsen biraz ona göre falan daha mesafeli olabilir ya sonuçta mizaç meselesi her insan sıcakkanlı olacak değil :)

lakayıt insanlardan zaten hoşlanmam misal caddebostan zeynep.ıyyykkk hiç hoşlanmamıştım ondan ama çok soğuk dendiği için mendebur birini bekliyordum ne yalan söyleyeyim.

emine, olgu ve tarık en çok tutulanlar oldu sanırım burada. illa ki beğenmeyenler olacak ancak özellikle emine ve olgu'da izlenimlerin çoğu olumlu. eveeet herkes falından memnun olduğuna göre ne yapıyoruz baktırmıyoruz bir süre, evet. hepimiz gevşiyoruz, rahatlıyoruz. (bir rehavettir gidiyor bende ya hadi hayırlısı) reikici arkadaşlarla seanslara başlayabiliriz. her akşam saat 10'da mesela, gece jimnastiği gibi haydi kızlar nefes alıyoruz nefes veriyoruuuz...ohhhhmmm:82:

Merhaba,

Dün akşam bu konuyla ilgili yüzlerce mesajı okudum burada...
Sırf bunu paylaşabilmek için üye oldum, geçen hafta Belgin'e gittik 100 lira verip duyduğunuz tek şey ailenizdeki kişilerin isimleri oluyor (bunu da harfleri sıralayıp yok oydu yok bu muydudan yola çıkarak yapıyor), 20 dakika uğraşıp mesleklerimizi bile bulamadı çok sağlam bir referans alarak gitmiştik bu yüzden çokkkk hayal kırıklığına uğradık, gitmeyi düşünen varsa parasını daha eğlenceli şeyler için harcasın derim
Burada tavsiye edilen Olgu'yu merak ediyorum en kısa zamanda gideceğim...

olgu ya daha önce baktırmışmıydın, nasıl kendisi acaba? hani söylekileri çıkan oldumu sana çıktımı gibi falcı arayan birinin merak ettiği tüm sorular benden sana gelsin :))

:) Hayır daha önce olgu'ya hiç gitmemiştim, ama buradan yazan çoğu, yazmayan da birkaç falcıya gitmiştim. Olgu'yu kesinlikle tavsiye ediyorum. En yakın gelecek, cumartesi günü gideceğim dişçiyi bildi :) Hem bence oldukça pozitif biri, ben keyif aldım

katreciğim...valla ne güzel yazmışsın:) ellerine sağlık.
ben tam 6 haftadır fal baktırmadım ve üzerimde ciddi bir huzur var:) yolunda gitmeyen bir kaç işim var,ama hiç umursamıyorum...o yüzden de faldan uzak duruyorum galiba:)
bakalım,bu modum ne kadar daha böyle devam edecek:)!!

valla,en gereksiz falcılar sıralaması yapılsa,Belgin Kostak en başı çeker!!...ama Belgin hanım hakkında bu yorumları yazmıştık ve doğru hatırlıyorsam,yorumlar ağırlıkta olumsuz idi.belki size denk gelmedi.yazık oldu valla.hem zamanınıza..hem paranıza

Bakanlar çekilsin başbakan geldiPPP

Eveettttt...Fal faslını bugun angels burcu ile kapadık efenim...Ben burcuya vaktinde gitmiştim ama kızı hiç ciddiye almadığımdan çıktımı bilmem bugun dediği bir çok nokta atışı vardı helal olsun dediklerine bakıcaz ama benim esasım olgu...tarihe takılmayın aman aman diyim...hep atar yoksa..unutun bitti gitti...uçurtma misali ipi salmak lazım...

velhasıl kelam burcuya gidilebilir....iyi hoş nokta atışları var ama bu kadar yeter biraz çıkmasını beklemek lazım azizim: ))

tam 6 haftadır fal baktırmamak mı !!! bunu bende istiyorum nasıl bu kadar dirayetli olabiliyorsunuz katre ve sen :) şuan çok şükür herşey tıngır mıngır yolunda gidiyor baktırmamı gerektirecek bir durum olmadığına göre bende baktırmayacağım artık bir süre,sizi çok kıskandım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…