o kafeye 3 sene önce giderdim ben..hey gidi hey... hep bu erkekler yuzundenevet şekerler 25tl ye
kadıkoydeki nostradamus cafede bakıyor.
netten nosunu bulabilirsiniz.
inşallah dopingli haberler alırız sizden de :)))
kızlar gerçekten takılmayın tarihlere, olgu doğru demiş, genelde şaşıyor çünkü. kimisi tarihleri tutturamasa da hatta bir çoğu, sonuçta bir bakıyorsunuz çok sonra olsa da çıkmış oluyor. en son emine mi olgu mu kime gittiyseniz ve yeterli geldiyse beğendiyseniz, unutuyoruz o falı orada, herhangi bir şeyler çıkana kadar da baktırmıyoruz. sonra dönüp kendimizle ilgileniyoruz. akışına bırakıyoruz diğer mevzuyu, kriz anlarını hareketli şarkılarla aşmaya çalışıyoruz. ciddiyim işe yarıyor az baktırmak unutmak, beklenti olunca sanki yukarıdakinin gücüne gidiyor gibi geliyor bana. en azından bir de böyle deneyin. ara verin bir süre ve falı düşünmemeye çalışın. belki bu şekilde rayına girecektirakıl vermiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bir öneri denedim ve oldu. sabır da bizim imtihanımız, daha büyük üzüntüler olmasın yeter ki
ben baktırmıştım çıkmadı henüz zamanı var şimdiki durumu olayları iyi biliyor
kızlar gerçekten takılmayın tarihlere, olgu doğru demiş, genelde şaşıyor çünkü. kimisi tarihleri tutturamasa da hatta bir çoğu, sonuçta bir bakıyorsunuz çok sonra olsa da çıkmış oluyor. en son emine mi olgu mu kime gittiyseniz ve yeterli geldiyse beğendiyseniz, unutuyoruz o falı orada, herhangi bir şeyler çıkana kadar da baktırmıyoruz. sonra dönüp kendimizle ilgileniyoruz. akışına bırakıyoruz diğer mevzuyu, kriz anlarını hareketli şarkılarla aşmaya çalışıyoruz. ciddiyim işe yarıyor az baktırmak unutmak, beklenti olunca sanki yukarıdakinin gücüne gidiyor gibi geliyor bana. en azından bir de böyle deneyin. ara verin bir süre ve falı düşünmemeye çalışın. belki bu şekilde rayına girecektirakıl vermiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bir öneri denedim ve oldu. sabır da bizim imtihanımız, daha büyük üzüntüler olmasın yeter ki
arkadaşlar bütün gün işi gücü bıraktım şu Çanga Cafeyi bulmaya çalıştım ama googlea yazınca çıkmıyoru telefon numarası filan. var mı bu cafe hala? telefon numarasını bulmaya calısıyordum açık mı diye şimdi varolduğundan bile emin değilim:)
Lütfen yardım edin çok acil!
arkadaşlar, olgunun soylediği herşeyi birebir son 5 günde yaşadım. hatta öyleki bir yerde oturacaksınız şöle olacak böle olacak demişti. o bile birebir oldu. emine abla gelecek herşey çok güzel olacak demişti. geldi evet ama herşey kötü oldu. yani tamamen kaybettim sevdiğim adamı. ama ben gene de seviyorum onu. o benim sevgime guvenmesede seviyorum ben onu. sadece vazgeçiyorum. okadar.. sevmekten değil ondan vazgeçip kendime onunla bir dünya kuruyorum ama onsuz...
emine abla bir arkadaşıma olumlu şeyler solemiş benim için. arkadaşım sormuş çünkü nolcak die. ama umut denen şey yok. gitti gelmeyecek. sil baştan hiçbirşeye başlamayacak benimle. benim ona uygun olmadığımı düşünüo belkide vs... ondan gizleidğim şeyleri anlattım ona dün butun cesaretimi toplayarak. bunu yapmamdaki tek sebep beni bilsin kötüde bilse ilerde anlar beni diye umut ederek anlattım. içi rahat etsin die anlattım. bana daha once sorduğunda anlatmamıştım çünkü, önce ilişkimizi oturtup anlatacktım bazı şeyleri ama hata yapmışım. anlatıp ondan sonra ipi ona bırakmam gerekiomuş ama oyle olmadı. oyle bole olan oldu... ben hala seni çok seviyorum bitanemm... ama ne diimm... sen benim kısmetimsen gidemeyeceksin zaten hiçbir yere. buna inanıyorum ben. beni olduğumdan başka türlü biri olarak gördü beni bu çok üzüo. halbuki tertemizdi sevgim ona karşı. sadece gizlediğim şeyler ilişkimizi onu kaybetmemek içindi ama onu kaybetmemek adına hatalar yapmışım. neyse ne... allah buyuk...
özetle, olgunun dediği herşeyi harfiyen yaşadık biz. tesadufen sevgilimde olguya fal baktırmış. ama ne demiş onu bilmiorum. ama olgunun bana soylediği herşeyi yaşadım. şimdi başka şeyler soluo. ne olur bilmiorum hayat ne getirirse getirsin seni sevmeye devam edicem ben burak...
arkadaşlar olgu kızıl küt saçlı bir bayan mı?bugün gittim ama anlatılan gibi çok soğuk bir bayan değil.dedim başka birini mi oturttular olgu diye önümeiyice şüpheci oldum.
lakayıt insanlardan zaten hoşlanmam misal caddebostan zeynep.ıyyykkk hiç hoşlanmamıştım ondanama çok soğuk dendiği için mendebur birini bekliyordum ne yalan söyleyeyim.
olgu ya daha önce baktırmışmıydın, nasıl kendisi acaba? hani söylekileri çıkan oldumu sana çıktımı gibi falcı arayan birinin merak ettiği tüm sorular benden sana gelsin :))
Merhaba,
Dün akşam bu konuyla ilgili yüzlerce mesajı okudum burada...
Sırf bunu paylaşabilmek için üye oldum, geçen hafta Belgin'e gittik 100 lira verip duyduğunuz tek şey ailenizdeki kişilerin isimleri oluyor (bunu da harfleri sıralayıp yok oydu yok bu muydudan yola çıkarak yapıyor), 20 dakika uğraşıp mesleklerimizi bile bulamadıçok sağlam bir referans alarak gitmiştik bu yüzden çokkkk hayal kırıklığına uğradık, gitmeyi düşünen varsa parasını daha eğlenceli şeyler için harcasın derim
Burada tavsiye edilen Olgu'yu merak ediyorum en kısa zamanda gideceğim...
katreciğim...valla ne güzel yazmışsın:) ellerine sağlık.
ben tam 6 haftadır fal baktırmadım ve üzerimde ciddi bir huzur var:) yolunda gitmeyen bir kaç işim var,ama hiç umursamıyorum...o yüzden de faldan uzak duruyorum galiba:)
bakalım,bu modum ne kadar daha böyle devam edecek:)!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?