İstanbul'da Fal - Falcılar

100 liranın boşa gittiğine katılıyorum. Ama bana isimleri omuydu bumuydu demeden direk söylemişti. Olguya bende gitmeyi düşünüyorum bu kadar olumlu yorum boşa değildir diye düşünüyorum.

Merhaba,
Ben Nu Cafe'yi biliyorum. Nurcan Hanım diye biri bakıyor orada fal. Ondan memnun olanlar da oluyor olmayan da. Ben ne beğeniyorum ne beğenmiyorum diyebilirim. İlk gittiğim zamanlarda daha güzel tutturuyordu. Artık eskisi gibi performans alamıyorum ben kendisinden.

Aydanhn. Nerdeydi. Lüfen yardımcı olabilirmisiniz. Giden varmı memnun kaldımı? Ve Kızıltoprakta Nu Caffee var orada fal bakanlar gördüm. Bilen, gideniz varmı.

Arkadaslar merhaba,

Mercan Hanima gittim sizlerle yorumlarimi gun icinde firsat bulunca detayli paylasacagim.

Simdilik su kadarini soyleyeyim, belki son olarak Olgu Hanimi denerim aklimda kalmasin diye ama buyuk konusmamakla birlikte sanirim bir daha falciya gidersem bu sadece Emine Abla olur..

seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız:) birşey çok kafaya takılırsa...baktırma ihtiyacı o kadar güçlü oluyor..

baktırmayınca da bir huzur oluşuyor:)...tabii bakalım bu mod ne kadar sürecek:)

İNAN SABAH içimi bu kadar aydınlatacak başka bir şey olamazdı heralde. çok teşekkür ederim yorumun için. zaten biz aşkımızın buyukluğu ile başa çıkamadık. ben kaybetmemek için saçmaladım, onun güvenini yıktım. kalbim hala diorki sevginiz yenecek bunlarıda, siz başkasıyla yapamazsınız. oyuzden hep dualrım sevgilimin mutlu olmasından yana, biraz bencilce belki ama benimle mutlu olmasından yana. şimdi köşeme çekildim sevgilimi bekliyorum. geekirse ömrümün sonuna kadar. bazen kızıyorum söyleniyorum onuda yapıcam sunuada solicem, 10 dakka sonra yuzu gelio gözümün önüne o an diorimki yok illede burak. bizim değerimiz okadar buyuktuki oyuzden yıkımı buyuk oldu zaten. Allah buyuk canım çok teşekkür ederim. içim azda olsa aydınlandı.

sevginin büyüklüğünü çok iyi anlıyorum. şu an kalbimde öyle kocaman bi sevgi var ki.
bu herkese nasip olmuyor ve kesinlikle vazgeçilmiyor.
arkana yaslan,dinlen ve hayatı seyret. o sana hak ettiğini verecektir yani sevdiğini.

arkadaşlar herkese günaydın, dün silent ile olgucuğuma ihanet ederek burcuya gittik :) burcuyu yaşlı kilolu biri die bekliodum. tam tersine heralde benden küçük heralde :))

burcudan memnun kaldım mı, evet. soyledikleri benim istediğim şeyler. emine abla, olgu ve burcu bana aynı zaman dilimini işaret ediyor. kalbimden geçende oydu açıkcası. iş yerimle ilgili haziran ayında olacak olan değişikliği bildi, sevgilimin bazı arkadaşlarımdan hoşlanmadığını bildi, bana olan sevgisini harfi harfine anlattı, benim onu nasıl sevdiğimi, nasıl davrandığımı, sorunlarımıızı vs. burakla aramızdaki bağın nasıl olduğunu. bunların hepsi doğruydu. tespitler süperdi.

burcuya canım sıkıldıkça giderim artık. içimi rahatlattı en azından. :)

o bu diilde sevgilimi çok özledim.

pink7 bence burcuya mutlaka gitmelisinnnn

Kizlar Mercan Hanim hakkinda yorum yapmamam sanirim daha iyi olacak.

Onumuzdeki hafta son kez Olgu yu denerim ve kaparimben de bu fal isini sonra da dayanamadikca Emine Abla ya da memnun kalirsam Olgu & Emine Abla :)

Günaydın kızlar...
Bende dün Burcuya gittim. Ve kocaman bir hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir. Beklentimin çok altındaydı. Başta iyi gibiydi ne zaman ki başını kaldırdı ben sormaya başladım bazı dediklerini değiştirmeye başladı. Şuana dair tespitleri tutmadı misal esas oğlan seni çok seviyor toparlanma aşamasına girmişsiniz dedi. Halbuki esas oğlan bir önceki akşam ilişkisi var yaptı durumunu vs. hayatında biri var... Ha bana eğlencesine bişey demesi anlaşılır ama bu konuda tek kelime etmedi ben söyleyene kadar... Benimle ilgili karakter analizi bile tutmadı ki esas oğlanı nasıl anlatsın.. Verdiğim parayı geçtim çok olumsuz etkilendim.

ben bundan 2 yıl önce bir radyo programını arayarak medyum selma toprak ile tanıştım.... asla fala inanmayan ve karşı olan biri olarak o gün meraktan aradım 2 yıl oldu baktığı falları ayen yaşadım. düzenli baktırıyorum..her bakımında buda olmaz dediğim herşeyi kelimesi kelimesine yaşadım...tavsiye ediyorum..baktırmak isteyen netten bulabilir...çok şaşıracaksınız...

Arkadaslar soganlik emine bu gun gidicem ama bnde adresi yok ck acil yardm istiyorum anadolu yakasndn kadikoydn gdicm arabm vr glmk istyn vrsa brabrde gdeblrz ha bde yni uye oldm sznle paylsmda bulunurm bnmde deneyimm az sylmzz:)) ck acil cvabnzi bklioormmm kzlaaaarrrrrrr...

olguya gittim memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…