Merhaba,
Dün akşam bu konuyla ilgili yüzlerce mesajı okudum burada...
Sırf bunu paylaşabilmek için üye oldum, geçen hafta Belgin'e gittik 100 lira verip duyduğunuz tek şey ailenizdeki kişilerin isimleri oluyor (bunu da harfleri sıralayıp yok oydu yok bu muydudan yola çıkarak yapıyor), 20 dakika uğraşıp mesleklerimizi bile bulamadıçok sağlam bir referans alarak gitmiştik bu yüzden çokkkk hayal kırıklığına uğradık, gitmeyi düşünen varsa parasını daha eğlenceli şeyler için harcasın derim
Burada tavsiye edilen Olgu'yu merak ediyorum en kısa zamanda gideceğim...
Aydanhn. Nerdeydi. Lüfen yardımcı olabilirmisiniz. Giden varmı memnun kaldımı? Ve Kızıltoprakta Nu Caffee var orada fal bakanlar gördüm. Bilen, gideniz varmı.
tam 6 haftadır fal baktırmamak mı !!! bunu bende istiyorum nasıl bu kadar dirayetli olabiliyorsunuz katre ve sen :) şuan çok şükür herşey tıngır mıngır yolunda gidiyor baktırmamı gerektirecek bir durum olmadığına göre bende baktırmayacağım artık bir süre,sizi çok kıskandım çünkü
özel msj alımını açarsan yardımcı olabilirim...
En buyuk asklar nefretle baslar, bu kadar kesin bittigine gore verilen degerde ona gore buyuktu yani buda degerin hemen bitmeyecegine bazen sevenlerin birbirine aci cektirmesine yol acabiliyor. Fazla sevgide bunyeye zarar anliyacaginiz.. bence cok basit birsey olsaydi eminim yikimi bu sekilde olmazdi bu yuzden hic ummadiginiz anda neden tekrar baslamasin? Birakin dusunmeye zamani olsun ve icindekileri once bi oturtsun her sinirle ofkeyle soylenen sozleri ciddiye alsaydik ohoo isimiz vardi.. bos yere umutlandirmak istemem ama benimde hislerim tekrar olabiliceginden yana.
İNAN SABAH içimi bu kadar aydınlatacak başka bir şey olamazdı heralde. çok teşekkür ederim yorumun için. zaten biz aşkımızın buyukluğu ile başa çıkamadık. ben kaybetmemek için saçmaladım, onun güvenini yıktım. kalbim hala diorki sevginiz yenecek bunlarıda, siz başkasıyla yapamazsınız. oyuzden hep dualrım sevgilimin mutlu olmasından yana, biraz bencilce belki ama benimle mutlu olmasından yana. şimdi köşeme çekildim sevgilimi bekliyorum. geekirse ömrümün sonuna kadar. bazen kızıyorum söyleniyorum onuda yapıcam sunuada solicem, 10 dakka sonra yuzu gelio gözümün önüne o an diorimki yok illede burak. bizim değerimiz okadar buyuktuki oyuzden yıkımı buyuk oldu zaten. Allah buyuk canım çok teşekkür ederim. içim azda olsa aydınlandı.
sevginin büyüklüğünü çok iyi anlıyorum. şu an kalbimde öyle kocaman bi sevgi var ki.
bu herkese nasip olmuyor ve kesinlikle vazgeçilmiyor.
arkana yaslan,dinlen ve hayatı seyret. o sana hak ettiğini verecektiryani sevdiğini.
emine, olgu ve tarık en çok tutulanlar oldu sanırım burada. illa ki beğenmeyenler olacak ancak özellikle emine ve olgu'da izlenimlerin çoğu olumlu. eveeet herkes falından memnun olduğuna göre ne yapıyoruz baktırmıyoruz bir süre, evet. hepimiz gevşiyoruz, rahatlıyoruz. (bir rehavettir gidiyor bende ya hadi hayırlısı) reikici arkadaşlarla seanslara başlayabiliriz. her akşam saat 10'da mesela, gece jimnastiği gibi haydi kızlar nefes alıyoruz nefes veriyoruuuz...ohhhhmmm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?