Numarasını aldıysanız Soğanlık Vakıfbank ın orda arayın tarif eder hemen orda evi zaten.
Cnmmmm ya supersn aldm msjnii nsl tskkrr etsm blemyrmm suann supersnnn ckk saolll tlfn numarasnida rica etsm vreblrsn acba bn yni uye oldm hc bsi blmyrm emine hnm hkknda tlfnnuda vrrsn ck mutlu olucmmm=)))))))))
Cnmmmm ya supersn aldm msjnii nsl tskkrr etsm blemyrmm suann supersnnn ckk saolll tlfn numarasnida rica etsm vreblrsn acba bn yni uye oldm hc bsi blmyrm emine hnm hkknda tlfnnuda vrrsn ck mutlu olucmmm=)))))))))
telefon numarası nedir kızlar
birde kaç para alıyor emine
bu reklam kuşağı bende paranoya etkisi yaptı galiba,
yanlış anlaşılmak istemiyorum fakat,
sanki son dönemde selma toprak sitede kendini tanıtma çabasına mı girdi ne?
yoksa ben paranoyak mı oldum yahu?
Ayni seyi dusundugum icin cok merak ettigim halde kendisine gitmekten vazgectim
Sbb msjni bklyrm v arkdslr sylmdn gcemcm takim ruhu grcktn super bu kdr cvbk cvp alablcgmi thmn etmmstm grcktn supersnz ck tskkr edrm hpnze:76:
torr oldm ya gulmktennn=DDD yk ruhi dglde bzmd kndi cpimzda bldgmz ck ii falclr vr gungornde bi nazan abla vr msla supr suan emineye gdiorm sora pylscm szle bi counuu... Sbb ck tskkr edrmm opuldnnn..)
reca ederim canım...
ya bende en son olgu ve emineye gittikten sonra bi süre falsız beklemeye "çalışma" kararı aldım dı...
ama ne yalan sölim, yeni isimler kışkırtacak die de korkuyom.
nur topu gibi bi nazanımız olmasın da...en azından 1 ay daha
not:atalarımız gene haklı gene haklı...tavuk gerisi tövbe tutmuyo ama ben benim tavuğun en azından bir süre kabız olması için duacıyım.
öptüm hepinizi:)
bende aynı şekilde vazgeçtim gitmicem zaten en az 1 ay baktırmıcam kararlıyım :)
reca ederim canım...
ya bende en son olgu ve emineye gittikten sonra bi süre falsız beklemeye "çalışma" kararı aldım dı...
ama ne yalan sölim, yeni isimler kışkırtacak die de korkuyom.
nur topu gibi bi nazanımız olmasın da...en azından 1 ay daha
not:atalarımız gene haklı gene haklı...tavuk gerisi tövbe tutmuyo ama ben benim tavuğun en azından bir süre kabız olması için duacıyım.
öptüm hepinizi:)
bu reklam kuşağı bende paranoya etkisi yaptı galiba,
yanlış anlaşılmak istemiyorum fakat,
sanki son dönemde selma toprak sitede kendini tanıtma çabasına mı girdi ne?
yoksa ben paranoyak mı oldum yahu?
hatırlatırım hatta hatun hatra binaen fiyat bile kırdı...
ay benim de bi teklifim var: (ben annamama ama baktıra baktıa bişiler öğrenmişimdir)
bence buluşup birbirimizin falına bakalım,
hem ekonomik hep terapik hem de reel bir sosyal ortam...
hatta amatör ilk elden reiki dersleri bile alırıs di mi sherry:80:
heheh, kadınlar kulübünden karılar koğuşuna geçiş olur walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?