İstanbul'da Fal - Falcılar

bu reklam kuşağı bende paranoya etkisi yaptı galiba,

yanlış anlaşılmak istemiyorum fakat,

sanki son dönemde selma toprak sitede kendini tanıtma çabasına mı girdi ne?

yoksa ben paranoyak mı oldum yahu?

Numarasını aldıysanız Soğanlık Vakıfbank ın orda arayın tarif eder hemen orda evi zaten.

Cnmmmm ya supersn aldm msjnii nsl tskkrr etsm blemyrmm suann supersnnn ckk saolll tlfn numarasnida rica etsm vreblrsn acba bn yni uye oldm hc bsi blmyrm emine hnm hkknda tlfnnuda vrrsn ck mutlu olucmmm=)))))))))

Cnmmmm ya supersn aldm msjnii nsl tskkrr etsm blemyrmm suann supersnnn ckk saolll tlfn numarasnida rica etsm vreblrsn acba bn yni uye oldm hc bsi blmyrm emine hnm hkknda tlfnnuda vrrsn ck mutlu olucmmm=)))))))))

hehehe, çok panik gördüm seni...:18:
adresten önce telefon sorsaydın keşke şekerim:)))
10 dak. beklemem lazım 2. msg için...malum site kuralları...

Aaa bi yanlslk olms msj gondrnn sbb ydi ynls mtni cvplmsm sbbcm sna yzdm onlriii.))) qereci snada tskkrlr tbikiii:)) faldn sora hmn doncm tbikiii. Sbb snd tlfnu vrmi emine hnmnn acba?

Ayni seyi dusundugum icin cok merak ettigim halde kendisine gitmekten vazgectim

Sbb msjni bklyrm v arkdslr sylmdn gcemcm takim ruhu grcktn super bu kdr cvbk cvp alablcgmi thmn etmmstm grcktn supersnz ck tskkr edrm hpnze:76:

Sbb msjni bklyrm v arkdslr sylmdn gcemcm takim ruhu grcktn super bu kdr cvbk cvp alablcgmi thmn etmmstm grcktn supersnz ck tskkr edrm hpnze:76:

artık nasıl okuduysam taksim ruhi süper diye okumuşum hay allahım bi o eksikti diye düşünmeye başlamıştım allahtan takım ruhuymuş :)

torr oldm ya gulmktennn=DDD yk ruhi dglde bzmd kndi cpimzda bldgmz ck ii falclr vr gungornde bi nazan abla vr msla supr suan emineye gdiorm sora pylscm szle bi counuu... Sbb ck tskkr edrmm opuldnnn..)

torr oldm ya gulmktennn=DDD yk ruhi dglde bzmd kndi cpimzda bldgmz ck ii falclr vr gungornde bi nazan abla vr msla supr suan emineye gdiorm sora pylscm szle bi counuu... Sbb ck tskkr edrmm opuldnnn..)

reca ederim canım...

ya bende en son olgu ve emineye gittikten sonra bi süre falsız beklemeye "çalışma" kararı aldım dı...

ama ne yalan sölim, yeni isimler kışkırtacak die de korkuyom.
nur topu gibi bi nazanımız olmasın da...en azından 1 ay daha

not:atalarımız gene haklı gene haklı...tavuk gerisi tövbe tutmuyo ama ben benim tavuğun en azından bir süre kabız olması için duacıyım.

öptüm hepinizi:)

olguya da sordum dün sık baktırmak iyi değil en azından bi iki şeyin çıkmasını bekleyin ayda 1 hiç dayanamıyorum çok kötüyüm derseniz de 15 günde 1 falan baktırın dedi falın çıkmasını uzatıyo dedi ben 1 ay baktırmıcam ya artık canım da istemiyor biraz huzur biraz sabır iyi gelecek sanki :)

bende aynı şekilde vazgeçtim gitmicem zaten en az 1 ay baktırmıcam kararlıyım :)

hatırlatırım hatta hatun hatra binaen fiyat bile kırdı...

ay benim de bi teklifim var: (ben annamama ama baktıra baktıa bişiler öğrenmişimdir)
bence buluşup birbirimizin falına bakalım,
hem ekonomik hep terapik hem de reel bir sosyal ortam...
hatta amatör ilk elden reiki dersleri bile alırıs di mi sherry:80:

heheh, kadınlar kulübünden karılar koğuşuna geçiş olur walla

arkadaşlar sanırım hepimizin son kararı, olgu, emine ve burcu. çoğumuz bu üçünden memnun ayrıldık. oyuzden yeni kişileri çıkartı kafamızı karıştırmayın :)) aslında iradeli insanlarız ama genede siz yeni falcılar çıkartmayın heheheheh :))))

önyargılarınızı kendinize saklayın...ben yaşadığımı anlattım...

sbb, reiki konusunu bende düşündümde işlerim okadar yoğun ki benim :) ama fal konusunda bende iyiyimdir hahahah kendi reklamımı yapııım brz size. kızlar telde bakarım, sudan fala bakarım,kahveden bakarım, tarottan bakarım nasıl isterseniz fala bakarım. iki dua edin yeter bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…