İstanbul'da Fal - Falcılar

önyargılarınızı kendinize saklayın...ben yaşadığımı anlattım...

öncelikle yanlış anlaşılmak istemem ama diye başlıyor cümlem hatırlatırım

sonra, "burası bir paylaşım platformu",

sizin gibi herkes fikrini söyleme lüksüne sahip, zaten amaçda bu...

olumsuz fikre vermiş olduğunuz bu tepki sadece şüpheleri arttırır...

saygılar...

şekerim,

"AÇASIN BANA Bİ BAKLA FALI" (hiç bAktırmadım mrk ediyorum:)

bende sana "Allah sevdiğine kavuştursun duası edeyim"
nasıl?
heheh hem ekonomik biriyim hem de sömürdüğüm için kötüyüm:82:

ya evet arkadaşlar lütfennn :) tutamıyoruz kendimizi iş bitsinde koştur koştur gidelim diye bakıyoruz en azından 1 ay söylemeyin :)

ya evet arkadaşlar lütfennn :) tutamıyoruz kendimizi iş bitsinde koştur koştur gidelim diye bakıyoruz en azından 1 ay söylemeyin :)

kizlarrr :)) kendimizi hic iyi gormuyorum :))
saykoya bagladik resmen!
simdi diyecegim o ki su an iste olmasam kalkip olgu ya giderdim ama neyse ki isteyim :)
olumlu bi gelisme yok, olumsuz da yok, oyle beklemedeyim
ya bi falim ciksa ya.. ne olur ciksa ya! emine eger olmazsa ben burdayim gel soyle dedi, o kadar iddiali yani.. olgu olur bu is aslinda ama bilmem ki dedi.. son bi burcu ya mi gitsem yoksa abartmasam mi diyorum? off icim sisti falcilardan da, beklemekten de, bu isten de.. ayh !!!:84:

3 vakte kadar bir nasibin var, esmer mi desem renkli gözlümü desem ay bu benim kısmetimdi pardon kişileri karıştırdım :))

welcome, willkommen, pari yegas, ongi ettoria, benvingudes, vitejte, khosh aamadid, bienvenue, barucha haba, bienvenida, bienvenuto, Velkomen, bem-vindo, bures boahtin, vitajte, zayt vilkum, gashlee...kısaca hoşgeldin aramıza :)

3 vakte kadar bir nasibin var, esmer mi desem renkli gözlümü desem ay bu benim kısmetimdi pardon kişileri karıştırdım :))

karıştırdığın fal için bende 3 harflik dua alamazsın ona göre...

çingene pazarlığına döndü iş...

yok yok ben ilk fırsatta bi doktor görünim,

obsesif falkolik bozukluk diye kendime teşhis koyuyorum:)))

Ne zaman falda durursunuz bilior musunuz benim gibi dun bir şok yasayip hayatiniz allak bullak olursa tutun kendinizi brz sherry gordu saftm kaydi bekleyn ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…