önyargılarınızı kendinize saklayın...ben yaşadığımı anlattım...
sbb, reiki konusunu bende düşündümde işlerim okadar yoğun ki benim :) ama fal konusunda bende iyiyimdirhahahah kendi reklamımı yapııım brz size. kızlar telde bakarım, sudan fala bakarım,kahveden bakarım, tarottan bakarım nasıl isterseniz fala bakarım. iki dua edin yeter bana :))
arkadaşlar sanırım hepimizin son kararı, olgu, emine ve burcu. çoğumuz bu üçünden memnun ayrıldık. oyuzden yeni kişileri çıkartı kafamızı karıştırmayın :)) aslında iradeli insanlarız ama genede siz yeni falcılar çıkartmayın heheheheh :))))
ya evet arkadaşlar lütfennn :) tutamıyoruz kendimizi iş bitsinde koştur koştur gidelim diye bakıyoruz en azından 1 ay söylemeyin :)
şekerim,
"AÇASIN BANA Bİ BAKLA FALI" (hiç bAktırmadım mrk ediyorum:)
bende sana "Allah sevdiğine kavuştursun duası edeyim"
nasıl?
heheh hem ekonomik biriyim hem de sömürdüğüm için kötüyüm:82:
kızlar olgu telde fal bakıyor. isteyene verebilirim :)
kizlarrr :)) kendimizi hic iyi gormuyorum :))
saykoya bagladik resmen!
simdi diyecegim o ki su an iste olmasam kalkip olgu ya giderdim ama neyse ki isteyim :)
olumlu bi gelisme yok, olumsuz da yok, oyle beklemedeyim
ya bi falim ciksa ya.. ne olur ciksa ya! emine eger olmazsa ben burdayim gel soyle dedi, o kadar iddiali yani.. olgu olur bu is aslinda ama bilmem ki dedi.. son bi burcu ya mi gitsem yoksa abartmasam mi diyorum? off icim sisti falcilardan da, beklemekten de, bu isten de.. ayh !!!:84:
bende istiyorummmm ne olur ne olmaz :)
3 vakte kadar bir nasibin var, esmer mi desem renkli gözlümü desem ay bu benim kısmetimdi pardon kişileri karıştırdım :))
...... . olgunun falı çıkıo hbrniz olsun :)
arkadaşlar yanlışlık yapmışım pardon olgu değil emine abla telde bakıo yazacaktım. özür dilerim. hepinizden :) kafam nerdeyseee afedersinizzzzzzzzzzz hepinizdennnn
...... . olgunun falı çıkıo hbrniz olsun :)
hadi bakalım hayırlısı arkadaşım :)
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?