İstanbul'da Fal - Falcılar

evet melekler kahvesine bende gittim orda meryem die biri bakmıştı ama tarot baktırın

nisa var bahçeşehirde oda çok güzel bakıyorr,internet siteside var

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Oradan geçiyorum haftada 2 kez ve çoğu zaman boş oluyor. Merak etmiştim. Bayan sadece kahve mi bakıyor yoksa tarot da varmı.

Kim bukadar şaşırttı ki, çook merak ettim. Yoksa olguhn. Mı? Benimde acil bir fala ihtiyacım var. Geçen ay çanakkale' de sibel' e gitmiştim. Bana çok bilmişti ve şok olmuştum. Tarotta da çok iyi, kahve de de. Ama gelecek çıkmadı. Olgu' ya mı gitmeli. Gerçeği hoş, allahtan başkası da geleceği bilemez (bilgimiz bu doğrultuda.......ama.......)

amin canım. teşekkür ederim...

bu kadar sinerji, bu kadar dua ile zaten adam bence koşarak 4 nala gelcek...:90:

bende bi konu başlığı açcam dua istiyorum diye (yoksa var mı?:)
topluca seansa aldırıp amin dedirtcem.
malum fala ara verdik,
e ama enerjiyi de boşaltmak lazım yok şekerim yok başka yolu yok..

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmasın, (SİBEL) anı ve geçmişi biliyor ama onları bende biliyorum zaten, bu yönden çıktı ama gelecek bana dediği tarihlerde çıkmadı (o nedenle bir kaç sayfa önce bana çıkmadı dedim. çünkü gelecek bana lazım, geçmiş değil). Arkadaşıma da çıkmıştı. OF bilemiyorum....

Değerli arkadaşlarım sanırım önceki mesajıma açıklık getirmem lazım....

2 hafta önce olguya fal baktıdığımda bizim esas oglanın çerezliklerine dair birşeyi duyacağımı söylemişti ve çok üzüleceksin dedi...bende dönüp yok artık dedim...daha önce olmuştu ama bu kadar olur mu bilemedim...
dün gece otururken arkadaşlarıma kötü birşey olacak dedim durdum facebooku bir açarsın benim esas oglanın fotosunun altına bir peynir çeşidinden olan bir ablamız canımlı gülümlü bişiler yazmış...o an biri sanki bıçağı soktu kalbime...
aksi olan her falda bana aşık olan birinde bunu görmek...bizimki birşey yazmamış ama bu bile yetti benim yerle bir olmama...

bütün gecemi siz düşünün...sonra kendime kızdım..o kadar çok baktırdım ki beni seviyor dönecek edecek inancım sonsuzdu ama birşey insanı yerle bir ediyor....bu iş ciddi değil eminim ama bu bile yetti...
kötüde olsa fal çıktı mı çıktı..aynı fal bu adam gelecek hatta evleneceksin bile diyor...bende çenemi kapadım bir daha böyle bir kriz yaşamayayım diye bu fal çıkana kadarsesimi kesicem...

sanırım yukarıdaki bir yerden fena bir ders veriyor....o kadar inanırmısın fala al işte bir cüümle gösteririm nevrin döner dedi...

aman kızlar ne olur durun...biraz bekleyin...allah kimseye dün yaşadığım anı yaşatmasın...enyakınşahidim sherrydir...

olguyu deneeee herkes memnun ayrıldı ondan

allah büyük canım. kalbimde sevgiyi, kimseyi öyle sevmediğimi anlayacak burak eminim ben :) ama dediğin gbi toplu dua forumu oluşturaşım :))) başı silent ile ben çekeriz emin olun :)))

allah kimseye yaşatmasın tabiki... ama silkelenmen için iyi oldu... kusura bakma canımsın ama dost acı soylemeyide bilir...

sana bi msg attım şekerim,

sallamamasını öğren daha eğlenceli hale gelio olay,

adamlar sıyırmaya başlıyor bu sefer...tecrübeyle sabit:)

benı bıkac haftadır uzen bı duurm vardı... emıne o duurmun aynen benım dusunduugum gıbı olacagını soylemıstı. elmıra korktugun gıbı olmayacak demıstı. haftasonu aldıgım haberle dedım kı emınenınkı dogru, artık kabul etmıstım kı, bugun kısının kendı agzından ogrendım, korktugum gıbı olmuyor. olmamıs. cok rahatladım yaaa.

yani elmiranın falımı çıktı? arkadaşlarlar herkesin falı herkese tutmayabilior sanırım :)

bu arada silent beni şahit yazma lütfeen :))) ahahahha geyiğim geldi geneee anam biri beni durdursun. burak gitti beter oldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…