Ne zaman falda durursunuz bilior musunuz benim gibi dun bir şok yasayip hayatiniz allak bullak olursa tutun kendinizi brz sherry gordu saftm kaydi bekleyn ciksin
taksim melekler kahvesine birçok kez gittim,şişman bir bayan vardı hiçbirşey bilmedi ve gayet kısa kesti.ama şengül var çok feci bakıyor,arkadaşımın anne babasının boşanacaklarını mahkemenin devam ettiğini bilmişti,ancak onda çok sıra oluyor diğerleri boş dururken o kadını saatlerce beklemeniz gerekiyor... erkekler orta derecede eşcinsel olanlar çok güzel bakıyor,ancak sizi şaşırtacak kadar değil.. tarot falı kahveden daha çok çıkıyor ve daha uzun sürüyor bu cafede
avcılarda halder cafe diye bir yer var tarot bakmıştım çok şaşırtmıştı beni bakan bayan değişmiş olabilir ama hala giden arkadaşlarım memnunlar.şimdi beraber olduğum sevgilimin adını vermişti bana ancak o dönem sevgilimle o kadar iyi arkadaştıkki aklımın ucundan geçmemişti o isimde bir tanıdığım yok demiştim.ama o zamanın parasıyla 15 liraydı ve çok kısaydı değmez bence
bu evreleri söylemişti. tek tek yaşayacağım. barışma o bu diil. aklından geçenleri nasıl konuşmalar yaşanacağını söylemişti.
yaa şekerler yapamadım birtürlü özelden msj atsanıza nasıl yapıcağımı bilmiyprum
:/ hikayeni okudum içim burkuldu cnm allah sıkıntılarını hafifletsin herşeyi gönlüne göre versin inşallah
amin canım. teşekkür ederim...
yanlış anlaşılmasın, (sibel) anı ve geçmişi biliyor ama onları bende biliyorum zaten, bu yönden çıktı ama gelecek bana dediği tarihlerde çıkmadı (o nedenle bir kaç sayfa önce bana çıkmadı dedim. çünkü gelecek bana lazım, geçmiş değil). Arkadaşıma da çıkmıştı. Of bilemiyorum....
bu kadar sinerji, bu kadar dua ile zaten adam bence koşarak 4 nala gelcek...:90:
bende bi konu başlığı açcam dua istiyorum diye (yoksa var mı?:)
topluca seansa aldırıp amin dedirtcem.
malum fala ara verdik,
e ama enerjiyi de boşaltmak lazım yok şekerim yok başka yolu yok..
Değerli arkadaşlarım sanırım önceki mesajıma açıklık getirmem lazım....
2 hafta önce olguya fal baktıdığımda bizim esas oglanın çerezliklerine dair birşeyi duyacağımı söylemişti ve çok üzüleceksin dedi...bende dönüp yok artık dedim...daha önce olmuştu ama bu kadar olur mu bilemedim...
dün gece otururken arkadaşlarıma kötü birşey olacak dedim durdum facebooku bir açarsın benim esas oglanın fotosunun altına bir peynir çeşidinden olan bir ablamız canımlı gülümlü bişiler yazmış...o an biri sanki bıçağı soktu kalbime...
aksi olan her falda bana aşık olan birinde bunu görmek...bizimki birşey yazmamış ama bu bile yetti benim yerle bir olmama...
bütün gecemi siz düşünün...sonra kendime kızdım..o kadar çok baktırdım ki beni seviyor dönecek edecek inancım sonsuzdu ama birşey insanı yerle bir ediyor....bu iş ciddi değil eminim ama bu bile yetti...
kötüde olsa fal çıktı mı çıktı..aynı fal bu adam gelecek hatta evleneceksin bile diyor...bende çenemi kapadım bir daha böyle bir kriz yaşamayayım diye bu fal çıkana kadarsesimi kesicem...
sanırım yukarıdaki bir yerden fena bir ders veriyor....o kadar inanırmısın fala al işte bir cüümle gösteririm nevrin döner dedi...
aman kızlar ne olur durun...biraz bekleyin...allah kimseye dün yaşadığım anı yaşatmasın...enyakınşahidim sherrydir...
2 hafta önce olguya fal baktıdığımda bizim esas oglanın çerezliklerine dair birşeyi duyacağımı söylemişti ve çok üzüleceksin dedi...bende dönüp yok artık dedim...daha önce olmuştu ama bu kadar olur mu bilemedim...
dün gece otururken arkadaşlarıma kötü birşey olacak dedim durdum facebooku bir açarsın benim esas oglanın fotosunun altına bir peynir çeşidinden olan bir ablamız canımlı gülümlü bişiler yazmış...o an biri sanki bıçağı soktu kalbime...
aksi olan her falda bana aşık olan birinde bunu görmek...bizimki birşey yazmamış ama bu bile yetti benim yerle bir olmama...
bütün gecemi siz düşünün...sonra kendime kızdım..o kadar çok baktırdım ki beni seviyor dönecek edecek inancım sonsuzdu ama birşey insanı yerle bir ediyor....bu iş ciddi değil eminim ama bu bile yetti...
kötüde olsa fal çıktı mı çıktı..aynı fal bu adam gelecek hatta evleneceksin bile diyor...bende çenemi kapadım bir daha böyle bir kriz yaşamayayım diye bu fal çıkana kadarsesimi kesicem...
sanırım yukarıdaki bir yerden fena bir ders veriyor....o kadar inanırmısın fala al işte bir cüümle gösteririm nevrin döner dedi...
aman kızlar ne olur durun...biraz bekleyin...allah kimseye dün yaşadığım anı yaşatmasın...enyakınşahidim sherrydir...
benı bıkac haftadır uzen bı duurm vardı... emıne o duurmun aynen benım dusunduugum gıbı olacagını soylemıstı. elmıra korktugun gıbı olmayacak demıstı. haftasonu aldıgım haberle dedım kı emınenınkı dogru, artık kabul etmıstım kı, bugun kısının kendı agzından ogrendım, korktugum gıbı olmuyor. olmamıs. cok rahatladım yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?