Değerli arkadaşlarım sanırım önceki mesajıma açıklık getirmem lazım....
2 hafta önce olguya fal baktıdığımda bizim esas oglanın çerezliklerine dair birşeyi duyacağımı söylemişti ve çok üzüleceksin dedi...bende dönüp yok artık dedim...daha önce olmuştu ama bu kadar olur mu bilemedim...
dün gece otururken arkadaşlarıma kötü birşey olacak dedim durdum facebooku bir açarsın benim esas oglanın fotosunun altına bir peynir çeşidinden olan bir ablamız canımlı gülümlü bişiler yazmış...o an biri sanki bıçağı soktu kalbime...
aksi olan her falda bana aşık olan birinde bunu görmek...bizimki birşey yazmamış ama bu bile yetti benim yerle bir olmama...
bütün gecemi siz düşünün...sonra kendime kızdım..o kadar çok baktırdım ki beni seviyor dönecek edecek inancım sonsuzdu ama birşey insanı yerle bir ediyor....bu iş ciddi değil eminim ama bu bile yetti...
kötüde olsa fal çıktı mı çıktı..aynı fal bu adam gelecek hatta evleneceksin bile diyor...bende çenemi kapadım bir daha böyle bir kriz yaşamayayım diye bu fal çıkana kadarsesimi kesicem...
sanırım yukarıdaki bir yerden fena bir ders veriyor....o kadar inanırmısın fala al işte bir cüümle gösteririm nevrin döner dedi...
aman kızlar ne olur durun...biraz bekleyin...allah kimseye dün yaşadığım anı yaşatmasın...enyakınşahidim sherrydir...
tam 6 haftadır fal baktırmamak mı !!! bunu bende istiyorum nasıl bu kadar dirayetli olabiliyorsunuz katre ve sen :) şuan çok şükür herşey tıngır mıngır yolunda gidiyor baktırmamı gerektirecek bir durum olmadığına göre bende baktırmayacağım artık bir süre,sizi çok kıskandım çünkü
kıskanma yavru kuşum, yaparsınnn...bak üstelik sen daha şanslısın maşallah, allah gönlüne göre verdi. hiç bozma bu güzelliği derim. yaşamana bak, tadını çıkar
Merhaba ,
Bugun bir arkads vasıtasıyla tesaduf Roza'ya gittim bana cok yakın bir tarih verdi. Aranızda Rosa'ya fal baktırıp soyledikleri cıkan varmı.
Geçmişi ve su anı iyi bilen biri ama mekan çok kotuydu (yemek kokusundan kusacaktım neredeyse)
Ben varım en son zaten gittiğim tüm fal değerlendirmesini yapmıştım 2-3 gün önce... =)
Roza fala bakarken çok beğenmemiştim o gün... Tutturduğu bi kaç şey olmuştu geçmişle ilgili, onları da tesadüfen tutturdu herhalde demiştim...
Ama bir dediğini yaşadım tam dediği tarihte... Mart ayı ortalarında tekrar yakınlaşıcaksınız demişti eskisiyle... Ve evet öyle oldu... İlerisinde dedikleri de olur umarım =)
yani elmiranın falımı çıktı? arkadaşlarlar herkesin falı herkese tutmayabilior sanırım :)
Rozave Rita ayni kisiler mi arkadaslar? Ben Rita yi deneyimledim, yemek kokusu diyince acaba ayni kisilerden mi bahsediyoruz diye dusundum? Rita, kurtulus ta evinde bakiyor. Roza?
Rozave Rita ayni kisiler mi arkadaslar? Ben Rita yi deneyimledim, yemek kokusu diyince acaba ayni kisilerden mi bahsediyoruz diye dusundum? Rita, kurtulus ta evinde bakiyor. Roza?
yok yok cıkmıyor. herkesın herkese cıkmıyor. yasadıklarımın cogu vesvese ımıs, bunu bana soyleyen tek kısı, en kesın sekılde soyleyen o oldugu ıcın onu soyluyorum. bır de ben falcıya sık gıtmıyorum, 1,5 ayda 1 cok daraldıgımda elmıra, mersıne gıdersem mersındekı falcım bı de. bazen de burdakı arklarımın tavsıyesıyle telefondan baktıracagım ya da evı bana yakın ınsanlara gıdıyorum, ama onların dedıklerını unutuyorum. oyle ıste :)
Hayr aynı kişi değiller. 15 sene evvel Rita'ya gidenlerdenim. O zamanlar su an ki isimi, yapacaklarımı falan bilmişti. Ama simdi çaptan düsmüs. Yani Riya'ya bosuna gitmeyin derim.
Rosa, bu Tasulanın kızıymıs. Taksim'de kadınlar kahvesinin karsısında bir fal cafe gene. Yemek kokusuna gelince, benim gittiğim saatte orada calisanlar sanırım kendilerine yemek pişirmişlerdi. Onun ağır kokusu, 1910'lardan kalma dar ve uzunlamasına genişleyen binalarda havalandırmanın eksikliğinden ve binaların bitişik nizam olmasından dolayı sanırım çok etkiliyor insani en azindan bugun ku koku beni inanilmaz etkiledi. (çok detaylı bir tasvir oldu ama kusura bakmayın).
Bu Rosa'da en fazla 30 yaslarında bir bayan belki daha kucuktur sadece cok hızlı konusuyor. Gecmis sayfalardaki yorumlara da baktım. Fena diil diyorlar onun icin.
çok edebi bir metin olmuş. :)
fallari cikanlara kocaman bir masallah!
darisi basimiza kizlar insallah!
bu aradadoganlik emine ile ilgili bir dip not : sordum kendisine biz uc bes kiz toplassak bizim icin karsiya gecer misin fala diye, olur dedi.. bilginize :) ozellikle maslak, levent civarina sicak bakiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?