İstanbul'da Fal - Falcılar

seni çok iyi anlıyorum. yazın aynısı benim başıma da geldi esas oğlanla ilgili hatta daha beteri. konser çıkışı koskoca kalabalığın arasında karşı karşıya geldik, yanında o peynir çeşidinden biri elele. gözlerimin içine onu değil seni seviyorum der gibi baktı lakin benim orda nutkum tutuldu, yanımdaki arkadaşlarım bu muydu savunduğun adam diye ayrı bir dağıttı. yol boyu hiç konuşmadım. elim telefona gitti aramadım. ağlayamadım bile. boğazımda düğümlendi. bir kez elini tutayım diye aylarca beklediğim adam başkasına dokunuyordu. reflüm coştu tabii, 4-5 gün bir şey yiyemedim zorla yediklerimi çıkardım en son serum taktırdım. noldu sonra öğrendim öylesine biriymiş.

ama canım acıdı, kalbimi biri yerinden çıkarmış eliyle sıkıyor gibiydi.( bak hatırladım yine. gerçekten allah kimseye yaşatmasın.

aynı düşünceler benim de aklımdan geçti, fal baktırmaya fizana gidiyordum çünkü, para dağıtıyorlarmış deseler gitmem o derece. bazen günde 3 kez, bazen haftada 10 kez. ne oldu peki? tutun kendinizi arkadaşlar gerçekten, hepimiz biliyoruz yukarıdakinin dediği olur. o zmn fazla baktırıp beklentiye girip onu gücendirmeyelim. acısı çok kötü oluyor.

kıskanma yavru kuşum, yaparsınnn...bak üstelik sen daha şanslısın maşallah, allah gönlüne göre verdi. hiç bozma bu güzelliği derim. yaşamana bak, tadını çıkar

kıskanma yavru kuşum, yaparsınnn...bak üstelik sen daha şanslısın maşallah, allah gönlüne göre verdi. hiç bozma bu güzelliği derim. yaşamana bak, tadını çıkar

ayrıca bir sözü var einstein'ın lafım meclisten dışarı tabii sadece teorik olarak doğruluğunu desteklemek için: "en büyük aptallık aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemektir."

hep aynı hep fal, hep aynı fal...ne değişti çok sık gidince, açıkcası ben de çok büyük bir değişim olmadı. bir de çok sık baktırmayarak, beklentiye girmeyerek denicem bakalım o tutacak mı.

o da tutmazsa gayrı, aileme haber salıcam, hiç gitmediğimiz köyümüzden temiz, eli yüzü düzgün yağız bir genç bulup başgöz etsinler beni görücü usülu. evimin adamı çocuklarımın babası....allahımmmm neler söylüyor o dilim, töbe töbe töbe

2009 eylül öylesine girdim kadınlar kahvesine, kahve içtik içmişken fal baktıralım dedik. Hep eğlencesine baktırmışımdır falı kadın başladı saymaya çatır çatır tabi o saydıkca ben
aman dedim altı üstü fal, inanmadım .. devam ettim acımı yaşamaya, o hiç dönmeyecekmiş gibi.
sonra bir bir dedikleri çıktı. beklemiyodum çünkü.. sonra en son vurucu darbe vardı söylediği çıkması gereken,diğerleri çıktı ya deli bi beklentiye girdim,gün saydım,çıkmadı. olmadı. sevdiğim benden gitti.
halbuki evlenecektik.
beklemediğim zamanda cıktı dedikleri,hayatımı ona göre ayarladıgımda ise ters döndü herşey.
demek ki baktırıp unutmak,gaybı Allaha bırakmak lazım.
ilk defa bu pazar falcı peşinde koştum.
önceden hep eğlencesineydi. aman hadi baktıralım modu. öylesine baktırmalar. faldan sonra kikirdemeler.
gene öyle yapmalıyım, evet evet öyle yapmalıyım ve yaşamaya devam etmeliyim

Merhaba ,

Bugun bir arkads vasıtasıyla tesaduf Roza'ya gittim bana cok yakın bir tarih verdi. Aranızda Rosa'ya fal baktırıp soyledikleri cıkan varmı.

Geçmişi ve su anı iyi bilen biri ama mekan çok kotuydu (yemek kokusundan kusacaktım neredeyse)

Ben varım en son zaten gittiğim tüm fal değerlendirmesini yapmıştım 2-3 gün önce... =)
Roza fala bakarken çok beğenmemiştim o gün... Tutturduğu bi kaç şey olmuştu geçmişle ilgili, onları da tesadüfen tutturdu herhalde demiştim...
Ama bir dediğini yaşadım tam dediği tarihte... Mart ayı ortalarında tekrar yakınlaşıcaksınız demişti eskisiyle... Ve evet öyle oldu... İlerisinde dedikleri de olur umarım =)

Rozave Rita ayni kisiler mi arkadaslar? Ben Rita yi deneyimledim, yemek kokusu diyince acaba ayni kisilerden mi bahsediyoruz diye dusundum? Rita, kurtulus ta evinde bakiyor. Roza?

yani elmiranın falımı çıktı? arkadaşlarlar herkesin falı herkese tutmayabilior sanırım :)

yok yok cıkmıyor. herkesın herkese cıkmıyor. yasadıklarımın cogu vesvese ımıs, bunu bana soyleyen tek kısı, en kesın sekılde soyleyen o oldugu ıcın onu soyluyorum. bır de ben falcıya sık gıtmıyorum, 1,5 ayda 1 cok daraldıgımda elmıra, mersıne gıdersem mersındekı falcım bı de. bazen de burdakı arklarımın tavsıyesıyle telefondan baktıracagım ya da evı bana yakın ınsanlara gıdıyorum, ama onların dedıklerını unutuyorum. oyle ıste :)

Rozave Rita ayni kisiler mi arkadaslar? Ben Rita yi deneyimledim, yemek kokusu diyince acaba ayni kisilerden mi bahsediyoruz diye dusundum? Rita, kurtulus ta evinde bakiyor. Roza?

Roza taksim melekler kahvesinin olduğu sokatta Kapris cafe var orda bakıyor... Bir de annesi varmış Tasula onu denemedim ama...
Rita başka biri kurtuluşta evde bakıyor ben beğenmemiştim onu hiç... Hiç bir dediği de olmadı... zaten söylediği çoğu şey de çok uzun vadeliydi...
Roza'nın da bir dediği direk çıktı tam verdiği tarihte işte...

Hayr aynı kişi değiller. 15 sene evvel Rita'ya gidenlerdenim. O zamanlar su an ki isimi, yapacaklarımı falan bilmişti. Ama simdi çaptan düsmüs. Yani Riya'ya bosuna gitmeyin derim.

Rosa, bu Tasulanın kızıymıs. Taksim'de kadınlar kahvesinin karsısında bir fal cafe gene. Yemek kokusuna gelince, benim gittiğim saatte orada calisanlar sanırım kendilerine yemek pişirmişlerdi. Onun ağır kokusu, 1910'lardan kalma dar ve uzunlamasına genişleyen binalarda havalandırmanın eksikliğinden ve binaların bitişik nizam olmasından dolayı sanırım çok etkiliyor insani en azindan bugun ku koku beni inanilmaz etkiledi. (çok detaylı bir tasvir oldu ama kusura bakmayın).

Bu Rosa'da en fazla 30 yaslarında bir bayan belki daha kucuktur sadece cok hızlı konusuyor. Gecmis sayfalardaki yorumlara da baktım. Fena diil diyorlar onun icin.

yani kimin falı çıktı. eminemi elmiramı? :)

çok edebi bir metin olmuş. :)

Kizlarrrrrrr
bayagidir fala ara vermistimm bi buraya girdim gene yeni isimler cikmiss
Emine ve Olgu kafam karisti Emineye gitmek istiyorum ama olumsuz yorumlarda var
Nasil sizce gidenlerde memnun ayrilan oldumu kizlarr

selam kızlar
aranızda yaşadıkları geçmişte yaşadıklarıma çok benzeyen arkadaşlar var bi zamanlar benimde çok ciddi sorunlarım vardı ve istanbulda hemen hemen gitmediğim falcı kalmadı
bi noktadan sonra zaten ister istemez fal olayını bırakıyorsunuz çünkü falın sır perdesini o kadar tecrübeden sonra kendiniz anlıyorsunuz
benim hayatımda çok ani bi değişiklik oldu bırakın falcıları ne ben ne cevrem bilebildi bu kadar zamanda bu kadar sey olabilecegini ama oldu
az cok bunu soyleyen falcılar oldu mu oldu zaten o isimler burada zaman zaman geciyor ama onların da baska konularda dedikleri tutmadı
ben aslında burası fal sitesi ama ben buraya falcı ismi vermek için üye olmadım çünkü benim beğendiğime arkadaslarımı götürdüm memnun kalmadı onların begendiğini ben begenmedim 6 ayda yaklaşık 150 fal falan baktırmışımdır ama
ben sadece burada umutsuz vazgecmiş arkadaslara biraz moral vermek amaçlı üye oldum, hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hayat bazen o kadar farklı yollar çiziyor ki size tahmin ettiğinizden çok farklı belki hiç istemediğiniz hiç düşünmediğiniz şekilde ama sonra bir gün iyi ki bu yol olmamış diyorsunuz tekrar o yolu secme sansınız oluyor bazen bu sefer siz gitmek istemiyorsunuz
kendinize iyi bakın sakın pes etmeyin

çok edebi bir metin olmuş. :)

İşim geregi, sanat tarihci olmaya calisinca ve ozellikle 19.yy mimarmisi ile ugrasınca eee fal takıntısına da iş yerinde ki sorunlar amacıyla baslayınca ister istemez bu sekil de sonuclar ortaya cıkıyor:)))))))))))) ukalalık degil amacim yanlıs anlasılmasın. Hani ben is icin gittikçe seneler evvelsinden unuttugumu sandıgım ama unutmadıgım adamı da 2 hafta için de arayacak diye direten iddali bir falcı bulunca heyacanı mı af buyrun:))))))

Ben maslak , levent civarinda emine nin gelmesini isterim fakat evim orada degil işim orada. Belki Emine2yi bir kafeye cagiririz orada.

Eger boyle bir dusuncen var ise beni de hesaba katarsan sevinirim.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bana tavsiye edebileceğiniz falcı varmı çok acil bişiler duymaya ihtiyacım var lütfen yardım ?

Arkadaslar ben de kursun doken ve doktugunu yorumlayan guvenilir birini ariyorum, bilen varsa super olur. Istanbul, mumkunse anadolu yakasi

ay bunu buraya yazmazsam çatlarım o peynir çeşidi abla bir cümle öğrenmiş paso yazıyo" ayy benim bitanem çok yakışıklı ama" len deli , adam ilişkide değil seninle,senin yaptığın yorumların bitanesine bile cvp vermiyor,sen niye kendi kendine gelin güveysin. bir de demez mi her halin öyle diye...sen onun hiç sabah ilk uyandığındaki halini gördün mü,ya da hasta,sarhoş,sinirli,askerdeki,tez hazırlarken,açken !! böyle varya o saçlarını yolasım geliyor...ey kurban olduğum rabbim ne olur şu kızın öyle malak gibi kaldığı günü bununda sürüne sürüne kapıma geldiği günü göster!!! nefes alllllllllllllll nefes ver hu hu hu !!!

not: dün olgu ya durum tahlili için gittim.olgu kızın buna bişiler hissettiğini bunun sallamadığını biraz daha zaman geçirip sallıcanı söledi...yatağa atana kadar oluyor sanırım o zaman.ayrıca bu yaptıklarından sonra başına binbir türlü bela geleceğini söylledi lütfen hep bir ağızdan AMİNNNNNNNNNNNNNN deyin arkadaşlar !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…