İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgilimi aradim dun. Nasil die mrk ettim. Gayet normal konustuk. En son hoscakal diip kapatti ya telefonu. Koptu gitti icimden parcam. Herkese gunaydin. Gunaydin asklarin en guzeli... Ozledim aradim simdi daha kotu oldum...

Sevgilimi aradim dun. Nasil die mrk ettim. Gayet normal konustuk. En son hoscakal diip kapatti ya telefonu. Koptu gitti icimden parcam. Herkese gunaydin. Gunaydin asklarin en guzeli... Ozledim aradim simdi daha kotu oldum...

hiç soluk alma emi benim canım arkadaşım git böyle üstüne üstüne!

burak oyle algilamaz. Bilir onu ozledgm icin aradigimi, bnden artik bi adim gtmicegni bilio be silent ztn 10 dak konustuk. Nasilsin neler yapiosun okdr (( berbat durumdayim

canım burayı takip ediyorum,haliyle seninde yazılarını okuyorum.
çok seviyosun ve bu aramalrın hep bu yüzden.
ama sana şunu demek istiyorum,her aradığında her sesini duyduğunda,her olumsuz konuşmada,her umutusz telefonu kapatışında senden çok şey gidecek.toparlanman gecikecek,inan erkekler daha çabuk atlatıyolar,ona okadar zor gelmez aramaların hatta ruhu okşanır.ama kendine zarar verdiğinin farkında değilsin..bende şu psikoloji vardı,o acıyı çekmedikçe,yani onu unutmaya çalıştıkça sanki sevgime ihanet ediyo gibi hissediyodum.zorla aklıma onla olan anıları getiriyordum..bunun tek amacı onu unutmayı geciktirmek ve acımı yaşamak isteğimdi.ama bu çok mazoşistçe..hayat ne güzellikler sunuyor insana..unuttuğun anda acını yaşamayı bıraktığında onu aramalrın kesildiği anda emin ol geri gelecektir..sakince beklemeni tavsiye ederim..demesi kolay yapması zor diyceksin belki ama ben başardıysam herkes başarırhayatta elin oğlundan daha kıymetli şeyler var..mesela kendin gibi

seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız:) birşey çok kafaya takılırsa...baktırma ihtiyacı o kadar güçlü oluyor..

baktırmayınca da bir huzur oluşuyor:)...tabii bakalım bu mod ne kadar sürecek:)

sağol canım bilmukabele :) şuan kafama tokadan başka hiç birşey takmıyorum,baktırma ihtiyacıda hissetmiyorummm,huzurluyum da,ohh ne rahatımmm ama siz dayanamaz baktırırsanız bende baktırırm hee ona göree

kıskanma yavru kuşum, yaparsınnn...bak üstelik sen daha şanslısın maşallah, allah gönlüne göre verdi. hiç bozma bu güzelliği derim. yaşamana bak, tadını çıkar

sağol şekerim,seviyorum seni :)
senin dediğin gibi yapıyorum bende,huzurun keyfin tadını çıkarıyorum malum çok bekledim bugünlerin gelmesini.allah seninde gönlüne göre versin inş.bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ve istiyorum,seninde çok mutlu olduğunu,sevdiğinin yanında yamacında olduğunu duymak istiyorummmm

çok komiksin yaaa hayranım senin şu mizahına yok yok köyü boşver sen tvde bir sürü izdivaç proğramları var birinden diğer birine gidersin illa çıkar bi talip

çok sık baktırınca hiçbirşey değişmiyor,hep bir beklenti içinde oluyoruz x falcı şöyle demişti,diğeri şu tarihi vermişti acaba nolcak diyerek aynı konunun üzerine yoğunlaşıp üzerinde çalışıp duruyoruz. su akar yolunu bulur derler öyle yapsak herşeyi akışına bıraksak,bir beklenti içine girmesek,kendimizi kasmasak inanıyorum ki herşey daha çabuk ve yolunda ilerliyor.

faaaaaaaaaaaalccccııııııııııııııı yeni falcı söyleyin bana cuk cuk diye oturrttsun herseyii çabukunn
((((((((

gittiğim falcıları özetliyorum arkadaşlar siteye yeni üye oldum bilmiyyorum doğru yeremi yazıyorum..
dejavu cafe yiğit : 5 dakika bakar kısa ve öz dedikleri genelde tutarlıdır çıktığı olmuştur.
sentimento gül : söylediği hiçbirşey çıkmamıştır 2 kez gittim tırt
bakırköy enfal : tam bir şarlatan isim söyleyip duruo bende biliyorum ismini zaten bu bir marifet değil
cafe laf çiğdem: herkes çok iyi olduğunu söylüyor ancak sanırım frekans meselesi bana söyledikleri genelde çıkmamıştır ve bilemiyor.
dejavu cafe , nagihan ada hepsi fiyasko neşe belki biraz idare edebilir.
yeşilköyde esra : gaz veriyor paso herşey toz pembe
gülden : fiyasko ötesi
melekler dilek:3 dakika baktı falmıyıdı neydi anlayamadım
aklıma gelenler bunlar iyi bi falcıya henüz denk gelemedim
talini denemedim öyle birisi varmış bilgisi olan varmı? ama artık falada para vermekten çok sıkıldım..birde kurşun döken birini arıyorummm yardılarını bekliyoorruumm kızlaaarrrr

faaaaaaaaaaaalccccııııııııııııııı yeni falcı söyleyin bana cuk cuk diye oturrttsun herseyii çabukunn
((((((((

kızlar uzun zamandır falcıya gitmiyorum en son değişiklik yapıp farklı birinin yorumu alıyım diye arkdaşımın söylediği maltepede bi falcıya gittim adamın ddikleri beni tatmin etmedi hatta güldüm arkdşımada baktrmadan ordan çıktık sonra adamın dedikleri tek tek olmaya başladı 2hafta içinde dediği 5olay gerçkleşti sonuncusunnda zamanı war daha önce emine ablada bana nisanı beklememi söylemişti beklemek zor ama maltepdeki ilginç adamında denemeye değer olduğunu dşünüyorum:):):)

Merhaba Lahey,
Hem kahve hem tarot bakıyor. Fiyat kahve 25, tarot 30. Bir kere denenebilir orta şeker bir falcı bana göre. Bir de çok ortadan, genel bakıyor. Bana bir iki falında söyledikleri çıkmıştı. O gazla ben de ona birkaç sefer gittim. Ama baktırdığım ikinci faldan sonra memnuniyetim giderek azaldı kendisinden.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Oradan geçiyorum haftada 2 kez ve çoğu zaman boş oluyor. Merak etmiştim. Bayan sadece kahve mi bakıyor yoksa tarot da varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…