Sevgilimi aradim dun. Nasil die mrk ettim. Gayet normal konustuk. En son hoscakal diip kapatti ya telefonu. Koptu gitti icimden parcam. Herkese gunaydin. Gunaydin asklarin en guzeli... Ozledim aradim simdi daha kotu oldum...
hiç soluk alma emi benim canım arkadaşım git böyle üstüne üstüne!
burak oyle algilamaz. Bilir onu ozledgm icin aradigimi, bnden artik bi adim gtmicegni bilio be silent ztn 10 dak konustuk. Nasilsin neler yapiosun okdr(( berbat durumdayim
seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız:) birşey çok kafaya takılırsa...baktırma ihtiyacı o kadar güçlü oluyor..
baktırmayınca da bir huzur oluşuyor:)...tabii bakalım bu mod ne kadar sürecek:)
sağol canım bilmukabele :) şuan kafama tokadan başka hiç birşey takmıyorum,baktırma ihtiyacıda hissetmiyorummm,huzurluyum da,ohh ne rahatımmm ama siz dayanamaz baktırırsanız bende baktırırm hee ona göree
kıskanma yavru kuşum, yaparsınnn...bak üstelik sen daha şanslısın maşallah, allah gönlüne göre verdi. hiç bozma bu güzelliği derim. yaşamana bak, tadını çıkar
ayrıca bir sözü var einstein'ın lafım meclisten dışarı tabii sadece teorik olarak doğruluğunu desteklemek için: "en büyük aptallık aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemektir."
hep aynı hep fal, hep aynı fal...ne değişti çok sık gidince, açıkcası ben de çok büyük bir değişim olmadı. bir de çok sık baktırmayarak, beklentiye girmeyerek denicem bakalım o tutacak mı.
o da tutmazsa gayrı, aileme haber salıcam, hiç gitmediğimiz köyümüzden temiz, eli yüzü düzgün yağız bir genç bulup başgöz etsinler beni görücü usülu. evimin adamı çocuklarımın babası....allahımmmm neler söylüyor o dilim, töbe töbe töbe
faaaaaaaaaaaalccccııııııııııııııı yeni falcı söyleyin bana cuk cuk diye oturrttsun herseyii çabukunn
((((((((
hadi bakalım hayırlısı arkadaşım :)
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Oradan geçiyorum haftada 2 kez ve çoğu zaman boş oluyor. Merak etmiştim. Bayan sadece kahve mi bakıyor yoksa tarot da varmı.
arzu bakırköyde.
olgu kim arkadaşlar nerede bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?